Hae Anna.fi-sivustolta

Tietoa on mutta...

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 02.06.2018.

 1. vierailija Vierailija

 2. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 157
  Saadut tykkäykset:
  268
  Ei se uskonnon vika ole että nuo papit ei kykene elämään selibaatissa. Se on noitten miesten oma vika, ovat heikkoja.
  Jos ottaisi pois heiltä tuon pakollisen selibaatin, niin ei he kai mihinkään pois pääsisi himoistaan käyttää lapsia hyväkseen.
  Voisihan he nytkin salassa olla aikuisten kanssa jos vain haluaisivat ja jotkut harvat ovatkin.
  Mutta se himo lapsiin, se on on se pedofilia heissä joka vetää lapsiin.
  Normaali ihminen ei lapsia himoitsee ja käytä seksuaalisesti hyväkseen, se on pedofiili joka sellaista tekee.
  Ei kai se mikään ihme ole että pedofiilit on hakeutuneet katolisiksi papeiksi, kun tiesivät että heidän kirkko yrittää salata tämän asian muilta.
  Vika piilee näissä miehissä itsessään ja tietenkin myös katolisessa kirkossa kun eivät ole mitään radikaalista tehneet asian hyväksi. Jos olisivat heti jo aikoja sitten potkineet pois kaikki pedofiilit pois viroistaan, niin ehkäpä pedofiilit ei enää hakeutuisi katoliseen kirkkoon papeiksi.
   
 3. vierailija Vierailija

  Eikös pedofiilit ole itse hyväksikäytettyjä. Ilmeisesti jonkinlainen jatkumo jota suljettu yhteisö suojelee.
   
 4. vierailija Vierailija

  Jos se ei ole uskon vika niin ketkä niitä pappeja palkkaa valehteleen aivopestyjä uskovaisia kouluttamalla kun Jeesus on uskomisen kieltänyt?
  Matt. 24:23-26
  24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
  24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
  24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
  24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
  "Vääriä profeettoja"ovat laittomuuden tekijät papitkin, raamatun Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville samassa tilaisuudessa antoi myllynkivien käyttöohjeet opiksi. Uskontunnustuksen antanut, pappikin on Jumalasta luopunut ikuinen rikollinen:
  uskontunnustus ja sen antaneiden kaltaisuudesta...
  järjettömyys:
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
  'Meillä ei ole järkeä'

  Ymmärtämättömyys:
  'Meillä ei ole ymmärrystä'

  Ihmisyydestä luopuminen:
  'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
  'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
  'Olemme syntisiä'

  Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopuminen:
  'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

  herra jumala uudeksi jumaliksi:
  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
  'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

  http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
  'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'
  -
  Synti on laittomuus ja laittomuus on Lain vastanen rikos joten syntinen kristitty on rikollinen raamatunne opin mukaan
  JA
  raamatun Jeesus ei ole rikoksia sovittanut:
  1 Johanneksen kirje 3:4-10 "Jokainen, joka tekee synnin, tekee myös laittomuuden; ja synti on laittomuus. Ja te tiedätte hänen ilmestyneen ottamaan pois synnit; ja hänessä ei ole syntiä. Kuka ikinä hänessä pysyy, hän ei tee syntiä; kuka ikinä syntiä tekee, hän ei ole häntä nähnyt eikä häntä tuntenut. Lapsukaiset, älköön kukaan saako teitä eksyttää. Se, joka vanhurskauden tekee, on vanhurskas, niinkuin hän on vanhurskas. Joka syntiä tekee, se on perkeleestä, sillä perkele on tehnyt syntiä alusta asti. Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot. Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt. Siitä käy ilmi, ketkä ovat Jumalan lapsia ja ketkä perkeleen lapsia. Kuka ikinä ei tee vanhurskautta, hän ei ole Jumalasta, ei myöskään se, joka ei veljeänsä rakasta."
   
 5. vierailija Vierailija

  https://yle.fi/uutiset/3-9696201
  Tutkimustulosten mukaan yli 4 000 pappia on epäilty seksuaalisesta hyväksikäytöstä viidenkymmenen vuoden aikana. Tapauksiet koskivat jopa 10 000 lasta, joista valtaosa oli poikia. Korvausvaatimukset nousivat yli 660 miljoonaan dollariin.
  -
  Saksassa hyväksikäyttöepäilyistä alettiin uutisoida laajemmin vuodesta 2010 alkaen. Satoja hyväksikäyttötapauksia paljastui erityisesti jesuiitttakouluissa.

  Erityisen suurta huomiota sai Regensburgissa toiminut poikakuoro, jota oli johtanut yli 30 vuotta Georg Ratzinger. Hän on Joseph Ratzingerin, sittemmin paavi Benedictus XVI:nnen veli .
  ----------------------------
  Joissakin hiippakunnissa jopa 15 prosenttia papeista on väitetty hyväksikäyttäneen lapsia vuosina 1950-2015. Pahimmassa tapauksessa hiippakunnan papeista jopa 40 prosenttia oli hyväksikäyttänyt lapsia.
  -
  Vuosien 1890-2015 välillä hyväksikäytettyjä uhreja on kaiken kaikkiaan 4 444. Hyväksikäyttöä väitetään tapahtuneen yli tuhannessa laitoksessa. Uhrien keski-ikä tytöillä oli 10,5 vuotta ja pojilla 11,6 vuotta. Valtaosa uhreista oli poikia.
  -
  Lähes 1 900 hyväksikäyttäjää tunnistettiin ja 500 heistä jäi tunnistamatta. Komission mukaan tekijöistä 5 prosenttia oli naisia.
  ”Katolisina (kristittyinä) me painamme päämme alas häpeästä”
  (( Siis kristittyinä ja kristittyjen johto Vatikaanissa. ))
  -
  Lisää tietoa: https://yle.fi/uutiset/3-9443738
  -
  ja nämä tiedot kannattee kyllä jokaisen, uskossa tai ei; tietää...
  Tuleeko kristittyjen uskoa "tämä valta on annettu Jeesukselta" johtajaansa kun raamatun Jeesus ei ole sitä antanut?
  -----------
  http://nwohavaintoja.blogspot.se/2016/01/jesuiittojen-salainen-vala.html
  jesuiittojen vala:
  ”Minä _______ (nimi) vannon Jumalan ja kaikkien näiden pyhimysten läsnäollessa, että hänen pyhyytensä paavi on Kristuksen sijaishallitsija ja ainoa katolisen tai universaalin kirkon johtaja.
  Tämä valta on annettu Jeesukselta. Paavilla on valta suistaa vallasta harhaoppisia kuninkaita, prinssejä, valtioita, liittovaltioita ja hallituksia. Kaikki jotka ovat laittomia ilman hänen pyhää suostumustaan ja ne voidaan turvallisesti tuhota.
  Vakuutan edelleen, että haluan auttaa ja avustaa ja neuvoa kaikkia tai ketä tahansa Hänen Pyhyytensä asiamiehistä, missä tahansa olenkin, ja tahdon tehdä parhaani luvallisesti tai luvatta hävittääkseni juurineen harhaoppiset protestanttiset ja liberaalit opit (Liberaalit opit ovat niitä joissa sinä itse valitset siihen mihin uskot).
  Lupaan ettei minulla ole omaa mielipidettä ja tottelen kuin ruumis. Sodin salassa tai avoimesti kaikkia harhaoppisia, protestantteja ja liberaaleja vastaan, sillä minut on ohjattu tuhoamaan ja hävittämään heidät koko maan päältä. En säästä ketään sukupuolen, iän tai kunnon perusteella.
  Minä tahdon hirttää, tuhota, keittää, nylkeä, kuristaa ja elävältä haudata nämä kunniattomat harhaoppiset; repiä auki heidän vatsansa ja naistensa kohdut, murskata seinää vasten heidän lastensa päät tuhotakseni ainiaaksi heidän inhottavan rotunsa.”
  -
  Siis krisittyjen rahoittamana toimii heitä itseäänkin vastaan salaisuuden herrat kristittyjen ohjaajina...
   
 6. vierailija Vierailija

  kristityt ovat maailmassa yli 3500 lahkossa ilmeisesti jokainen omine jumalineen... raamattu ei anna rehellisyyteen tukea kokonaisuudessaan...
  Kaksi, kolme vai olisko viisi Jeesustako kristityjen raamatun mukaan?
  Tutkikaa vaikka tämän tuella asia ja muitakin selvyyksiä..:
  http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html
  ---
  Onko kyseessä kahden Jeesuksen syntymisestä?
  Jos niin ovatko molemmat Jumalan "ainoa Poika?"
  1/Matt. 2:1 "Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana ..."
  2/Luuk. 2:2-5 "Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana ... Niin Joosefkin lähti ... kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem ... Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli."
  Huomaa, että kuningas Herodes kuoli vuonna 4 eKr. Kyreneiuksesta ei tullut maaherraa ennen vuotta 7 jKr.
  Joten kyseessä on raamatun mukaan kahdesta eri Jeesuksesta.
  ==========
  Voiko yksi; kolme tai jopa viisi Jeesusta olla kyseessä ja jos voisi olla, niin ovat kaikki ristillä olleita?
  HUOM!
  Yksi ja sama "Jeesus" ei voi "antaa henkeänsä" komella eri tavalla:
  -
  1/Matt. 27:46,50 "Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä."
  2/Joh. 19:30 "Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: Se on täytetty, ja kallisti päänsä ja antoi henkensä."
  3/Luuk. 23:46 "Ja Jeesus huusi suurella äänellä ja sanoi: Isä, sinun käsiisi minä annan henkeni. Ja sen sanottuaan hän antoi henkensä."
   
 7. vierailija Vierailija

  Minkä noista yllä olevista Jeesuksista Paavali Damaskoksen tiellä kohtasi kun raamatun Jeesus ei ole siitä kohtaamisesta mitään ilmoittanut?
  -
  1. Kor. 15:5-9
  15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
  -
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavali
  "Paavali kertoo tulleensa Lystrassa kivitetyksi lähes hengiltä. Tällöin hän koki kuolemanrajakokemuksen, josta kertoo apokryfinen Paavalin ilmestys. Historiallista arvoa Paavalin ilmestyksellä ei ole."
   
 8. vierailija Vierailija

 9. vierailija Vierailija

  Niin...
  Unohdit ettei kyseessä ole vain ja ainoastaa katolilaisuuden papit, samaan laittomuuteen ovat mm suomessakin kuuluisiksi tulleet valtion kirkoon kuuluvia lahkoja, lestadiolaiset noin 18 eri poppoossa toinen toisia harhaoppisiksi todistavina ja yhteistä heille olleenee lasten seksuaalinen hyväksi käyttö.
  -
  "Kyllä minä tiedän että se ei ole rikos ,että palvelee HERRAA, Me olemme
  saaneet sen luvan jo syntymästä , joko kristillisyyteen ,tai syntymllä
  Uudelleen ,tietdätkö mitä se on (epäilen ) Meillä on annettu Syntien
  anteeksi antamus ,jeesuksen nimessä ja veressä ."
  -
  "21.6.2011 18:31
  KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
  KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
  AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
  SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
  HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
  JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."
  -
  "1.7.2011 20:09
  Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
  Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
  Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!"
  Jumalalta!"
  -
  Pedofiilien suojeleminen on suomen Lain mukaan rikos:
  25.4.2011 19:30
  Olen kirjoittanut siitä , toisaalla Se johtuu siitä että
  sellainentoiminta on syntiä , ja kaikki jotka nöyrtyvät
  pyytämään anteeksi , Se kuuluu Jumalan lakiin että
  silloin kun asia ei ole missään kohdissa muitten tie-
  toinen , mutta tälläinen henkilö haluaa saada omantun-
  tonsa puhtaaksi , hän menee Rippiisän juttusille , sekä
  kertoo kaiken hänelle , ja anoo anteeksi , hän saa sen
  Jumalan /Jeesuksen nimessä , mutta jos on pienikin
  mahdollisuus , tulla ilmi sitä ei voi suorittaa vaan
  astuu rikollisoikeus voimaan."
  -
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
  "teuta
  8.8.2012 00:24
  Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."
  -
  http://keskustelu.suomi24.fi/node/9864171
  "teuta
  14.5.2011 16:22
  Ei tuosta ÄLÄ TAPA käskystä , tarvii sen enenpää ymmärtää
  kun mitä siinä lukee"
  -
  herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
  Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
  "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."
  -
  "Kiva kun olit tarkkana
  teuta 13.11.2010 14:18
  Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
  Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."
   
 10. vierailija Vierailija

  -
  Jos se ei ole uskonnon vika niin kuka näitä epäsosiaalisia papeiksi kouluttaa?
  Pedofiilipappi kertoo teoistaan tänään tv:ssä: ”Pedofilian harjoittajia ei pidä rangaista”
  https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/201807242201093343_tw.shtml
  https://yle.fi/uutiset/3-9696201
  Tutkimustulosten mukaan yli 4 000 pappia on epäilty seksuaalisesta hyväksikäytöstä viidenkymmenen vuoden aikana. Tapauksiet koskivat jopa 10 000 lasta, joista valtaosa oli poikia. Korvausvaatimukset nousivat yli 660 miljoonaan dollariin.
  -
  Saksassa hyväksikäyttöepäilyistä alettiin uutisoida laajemmin vuodesta 2010 alkaen. Satoja hyväksikäyttötapauksia paljastui erityisesti jesuiitttakouluissa.

  Erityisen suurta huomiota sai Regensburgissa toiminut poikakuoro, jota oli johtanut yli 30 vuotta Georg Ratzinger. Hän on Joseph Ratzingerin, sittemmin paavi Benedictus XVI:nnen veli .
  ----------------------------
  Joissakin hiippakunnissa jopa 15 prosenttia papeista on väitetty hyväksikäyttäneen lapsia vuosina 1950-2015. Pahimmassa tapauksessa hiippakunnan papeista jopa 40 prosenttia oli hyväksikäyttänyt lapsia.
  -
  Vuosien 1990-2015 välillä hyväksikäytettyjä uhreja on kaiken kaikkiaan 4 444. Hyväksikäyttöä väitetään tapahtuneen yli tuhannessa laitoksessa. Uhrien keski-ikä tytöillä oli 10,5 vuotta ja pojilla 11,6 vuotta. Valtaosa uhreista oli poikia.
  -
  Lähes 1 900 hyväksikäyttäjää tunnistettiin ja 500 heistä jäi tunnistamatta. Komission mukaan tekijöistä 5 prosenttia oli naisia.
  ”Katolisina (kristittyinä) me painamme päämme alas häpeästä”
  (( Siis kristittyinä ja kristittyjen johto Vatikaanissa. ))
  -
  Lisää tietoa: https://yle.fi/uutiset/3-9443738

  ---
  Ovatko alaikäiset lapset syyllisiä?
  https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/2013102517647887_ul.shtml
   
 11. Uskonto sallii Vierailija

  80 vuotiaiden äijien naida vaimokseen 12 vuotiaita tyttöjä. Tämä on mielestäni yhtä sairasta toimintaa kun pedofiilien toiminta.
   
 12. vierailija Vierailija

  Turkissahan alaikäraaa juuri laskettiin 9-vuoteen.
   
 13. vierailija Vierailija

  ei muuta sivistyneiden maiden tervettä asennetta pedofiilien rikollisiin toimintaan vaan pitää sitä täysin järjettöminä rikoksina vaikka kirkot oppeineen keksi pappienkin käyttöön pedofiili rikollisuuden ja homouden lasten kans niin niihin ei ole tietääkseni mitää inhimistä tukea edes jakomielisten raamatussa:
  http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html
   
 14. vierailija Vierailija

  Kaksi, kolme vai olisko viisi Jeesustako kristityjen raamatun mukaan?
  ---
  Syntykö kaksi Jeesusta, toinen kristityille ja kenelle toinen?
  Jos niin ovatko molemmat Jumalan "ainoa Poika?"
  1/Matt. 2:1 "Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Beetlehemissä kuningas Herodeksen aikana ..."
  2/Luuk. 2:2-5 "Tämä verollepano oli ensimmäinen ja tapahtui Kyreniuksen ollessa Syyrian maaherrana ... Niin Joosefkin lähti ... kaupunkiin, jonka nimi on Beetlehem ... Niin tapahtui heidän siellä ollessaan, että Marian synnyttämisen aika tuli."
  Huomaa, että kuningas Herodes kuoli vuonna 4 eKr. Kyreneiuksesta ei tullut maaherraa ennen vuotta 7 jKr.
  Joten kyseessä on raamatun mukaan kahdesta eri Jeesuksesta.
  Tai oliko niitä Jeesuksia jopa viisi tai enemmän?
  Voiko yksi; kolme tai jopa viisi Jeesusta olla kyseessä ja jos voisi olla, niin ovat kaikki ristillä olleita?
  Yksi ja sama "Jeesus" ei voi "antaa henkeänsä" komella eri tavalla:
  -
  1/Matt. 27:46,50 "Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit? Niin Jeesus taas huusi suurella äänellä ja antoi henkensä."
  2/Joh. 19:30 "Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: Se on täytetty, ja kallisti päänsä ja antoi henkensä."
  3/Luuk. 23:46 "Ja Jeesus huusi suurella äänellä ja sanoi: Isä, sinun käsiisi minä annan henkeni. Ja sen sanottuaan hän antoi henkensä."
  -
  Kuinka monta Jeesus on jos ottaa huomioon raamatun jakomielisyydet?
  http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html
  -
  Ja kuka Jeesuksista on Suomen Valtion kirkon Jeesuksena?
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Uskon...alta_Suomen_evankelis-luterilaisessa_kirkossa
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti