Hae Anna.fi-sivustolta

tietoa reikin/energiahoitojen vaaroista

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä ex-reikiläinen, 17.09.2009.

 1. heliopolis unrec Vierailija

  Monenlaista sitä pitää käydä ja kokea ja se on hyvä niin :)
   
 2. tiikeriskorpioni* Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.07.2009
  Viestejä:
  1 464
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niinpä
   
 3. ... Vierailija

  simerkiksi Anne Pohtamo harrasti itse Reikiä ja jopa paransi ystäviään sen kautta. Kun hän tuli uskoon, hän huomasi että ihmisiä yhä parani helposti hänen kauttaan, kun hän laittoi kätensä heidän päälle. Sitten hän rukoili että jos tämä ei ole Jumalasta, niin Hän ottaisi sen "lahjan" pois. Ja se lakkasi toimimasta - kun Herra vapautti ja puhdisti hänet siitä.
   
 4. lumisade Vierailija

  Huomion arvoinen seikka "...". Se mikä tässä kertomuksessa jää vajaaksi on tieto siitä, miksi hänelle tuli ajatus että se ehkä ei olisi Jumalasta. Siksikö kun hän oli "tullut uskoon" ja tiesi/tunsi/sai kuulla että uskonvejet ja siskot sen tuomitsevat ?

  Rukous oli mielestäni ok. jos niin tunsi mutta jos tuolla yksittäisellä kokemuksella halutaan todistaa että reiki (minulla ei ole kuin yksi kokemus reikikurssista enkä kylläkään pitänyt siitä mutta energiahoitokurssin olen käynyt) tai muu vastaava on pahasta sinällään niin tuo ei käy todisteesta koska siihen voi vaikuttaa niin moni muukin syy. Jos tuolla todistaa jotain niin sitten löytyy samalla periaatteella vaikkapa uskontojen uhreista todella paljon mitä kirkkoa ja lahkoa vastaan tahansa todisteita...

  Tämä vain vastauksena tuohon, ei mitenkään huono aloitus tai näkökulma sinällään sinulla keksustelulle :)
   
 5. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  tuo on jo nauitwettavuude huippu vetää tota anne pohtamoa tohon
  hän vain kavahti niin sanottua kauko reiköä ei kestänyt ajatusta siuitä että , kauko reikissä välittäjänä toimivat enkelít .

  JA ON NII NAURETTAVAN TYHMÄÄ TUOMITA SELLAISTA TOMMOSEN PERUSTEELLA.
  SITÄ PAITSI HELLUNTAILAISET HARRSTAVAT NYÖS REIKIÄ ITSE VAITTÄVÄTSEN
  OLERVAN ERILAISTA se ei ole erilaista vaan samasta korkeimmadta voimasta SIINÄ opn kysymysys .

  ON NIIN NAURETTAVAA KAVAHTAA KAUKO REIKIÄ JOSSA VÄLITTÄJÄNÄ TOIM IVAT ENKELIT .

  T. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  JA ON niin naurettavaa noiden äärikkristillisten tahojenb taholta tuomita reikiä se on niin naurettavan kapeaalaista meininkiä ,sillä samasta korkeinmmsta voimasta siinä on kysymys kun helluntaiulaisten parantamisessa ei mitään eroa . no jopa nyky kirkko tuomitsee jopa helluntailaixsten parantamisen srkin on nauretavaa , mutta nauretaavaa on ´helluntailaisten tuomita reikiä jota itsdekin käyttävät parantaessa ihmisä.
   
 6. ... Vierailija

  Suomessakin "luontaishoidot" (vaihtoehtoishoidannat) ja muut esoteriikkahoidot linkittyvät vahvasti uudempaan new age-uususkonnollisuuteen ja vanhempaan okkultismiin, Reiki-rituaalit tai muut henkien kanavoinnit ovat mukana monissa vaihtoehtohoidoissa ja lähes kaikilla vaihtoehtoishoitojen asemilla tai hoitoloilla. Psyykkisesti herkät ovat erityisessä vaaravyöhykkeessä. Kyse on paitsi uususkonnollisesta toiminnasta myös paljaasta rahastuksesta.

  Sekä Uudessa, että Vanhassa testamentissa on kieltoja näistä asioista. Jumala varoittaa ihmisiä.
  Esim. 5 Moos.18:10-12 "Älköön keskuudessanne olko ketään …joka tekee taikoja, ennustelee merkeistä, harjoittaa noituutta tai velhoutta, joka lukee loitsuja, kysyy vainaja - tai tietäjähengiltä tahi kääntyy vainajien puoleen. Sillä jokainen joka senkaltaista tekee on kauhistus Herralle." 3 Moos.19:26 "Älkää merkeistä ennustelko älkääkä harjoittako noituutta." Joh.ilm. 22:15 " Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki jotka valhetta rakastavat ja tekevät."

  Ap.t. 10:38 ''Te olette kuulleet Jeesuksesta, nasaretilaisesta, jonka Jumala voiteli Pyhällä Hengellä ja voimalla. Hän kulki ympäri maata, teki hyvää ja paransi kaikki jotka olivat joutuneet Paholaisen valtaan, sillä Jumala oli hänen kanssaan.'' 39 Tämän voimme vahvistaa todeksi, kaiken tämän, minkä hän teki Juudean maassa ja Jerusalemissa. Hänet he ripustivat ristinpuulle ja surmasivat, 40 mutta Jumala herätti hänet kolmantena päivänä ja antoi hänen ilmestyä - 41 ei kaikelle kansalle, vaan todistajille, jotka Jumala oli ennalta valinnut, meille jotka söimme ja joimme hänen kanssaan sen jälkeen kun hän oli noussut kuolleista. 42 Hän käski meidän saarnata kansalle ja todistaa, että juuri hänet Jumala on asettanut elävien ja kuolleiden tuomariksi. 43 Hänestä kaikki profeetat todistavat, että jokainen joka uskoo häneen, saa hänen nimensä voimasta syntinsä anteeksi.''
   
 7. meni joo... Vierailija

  Nimenomaan, sitähän tuossa yllä yritän selittää. :)
   
 8. meni joo... Vierailija

  Vaikka se energia puhtaimillaan siis onkin dualistisuuden ulottumattomissa. Niin ihminen itse tekee siitä joko sen hyvän tai pahan. Riippuu ihan siitä ihmisen eli kanavan omasta puhtaudesta, kuinka puhtaana/neutraalina hän sen energian muille välittää.
  Se nyt vaan on näin vielä toistaiseksi tässä meidän ulottuvuudessamme.
   
 9. lumisade Vierailija

  Niinpä, olen samaa mieltä "meni joo":n kanssa :) Sama on tuossa raamatun tulkitsemisessa. Siinäkin kaikki riippuu kanavan omasta puhtaudesta ;)

  Nyt minä lopetan keskustelun tähän ennenkuin ollaan käymässä samaa ympyrää läpi jota jo ollaan aiemmin keksusteluissa käyty <3
  Tuo viitaten nimimerkki "...":n kommenttiin. Raamattuun on otettu monta viisasta näkökulmaa sekä näissä ketjuissa että muutaman vuoden sisällä laajemminkin muissakin ketjuissa jotka haulla löytyy, joten ensin olisi jotenkin noteerattava jo puhutut asiat ettei menisi magnetofonin pyöritykseksi ...
   
 10. lumisade Vierailija


  ...:lle
  http://www.riemurasia.net/jylppy/62041/Homouden_kauhistus  Mihin linkittyy kristinusko ?

  tähän:

  http://www.teosofia.net/eriusk/aaltonen.htm
  tieto on myös toedemiesten tutkima vaikka teosofitkin sen tietävät.

  Uskontojen uhrien sivulla ja järjestössä voi käydä lukemassa/kuulemassa kuinka vaarallinen uskonto kristinusko on ollut jopa vahvahermoisille ihmisille.

  Ei sitä kokousta missä ei kerättäisi rahaa tai myytäisi lehtiä ja kolehtia. On olemassa jopa kristillisten kirjakauppa jossa myydään kaupallisia tuotteita.


  Jumalan sana on totta, ihmisen välttämättä ei. Jumala on henki eikä ole muuttunut kirjaksi eikä Jeesus sanonut että kuulkaa kirjaa ja olkaa sille kuuliaiset.

  Nämä muistutukseksi noista lähtökohdista miksi "uskovaisten" kanssa on pieni/suuri mahdottomuus keskustella NIMIM. "..." : se edellyttäisi jonkinlaista vuorovaikutusta. Julistu ei sitä ole ...tiedäthä eron ?
   


 11. keskustelu jatkuu:

  http://www.ksml.fi/mielipide/mielipidekirjoitukset/raamattuko-synnin-puolustaja/405200

  """"""""""

  Tapper kirjoittaa:
  "Siinä puhutaan siveellisyyssäädöksistä, ei homoilusta. Päivi viittasi 1 Moos 19. lukuun, jossa sodoman yksi synti oli homomiehet ja heidän käytöksensä. Päivi ei tuomitse homoja (ihmisiä), vaan synnissä elämisen.

  I Moos 19:5 Nämä homot halusivat ryhtyä Lootin ystäviin eli miehen näköisiin enkeleihin, raiskata heidät, mutta pahasti heille kävi."


  Hän ei kuitenkaan mainitse tämän kornin tarinan kokonaisuutta. Aabrahamin veljenpoika Loot perheineen valittin säästymään Sodoman ja Comorran tuhosta, koska hän oli tosi hurskas mies. Kaksi miesenkeliä oli lähetetty varoittamaan Loottia, että kohta tulee tulta ja tulikiveä ja on syytä lähteä. Enkelit olivat Lootin kotona kun Sodoman miehet tulivat vaatimaan heitä sanoilla: "Missä ovat ne miehet, jotka tulivat tänä iltana luoksesi? Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät."

  Loot kuitenkin tarjoaa kahta neitsyt tytärtään miesjoukon käytettäväksi. Tämä kummallinen tarina kertoo varmaan jotain kunnioituksesta naisia kohtaan tässä uskonnollisessa kulttuurissa, jota Tapperkin niin kunnioittaa.

  Loot pääsi kuitenkin pakoon enkelten avustuksella eikä hänen tarvinnut luovuttaa tyttäriään miesjoukolle. Lootin vaimolle kävi kuitenkin kalpaten - hän muuttui suolapatsaaksi rikkoessaan melkoisen heppoisen tuntuista käskyä. Älä katso taaksesi! Hän onneton katsoi taakseen ilotulitusta ja muuttui suolapatsaaksi. Tämä jälkeen Lotin tyttäret elivät isänsä kanssa luolassa ja mm. juottivat tämän juovuksiin ja parittelivat tämän kanssa. Siitä taidan olla sama mieltä, että mikäli tämä pervo perhe oli kaupungin moraalisin, koko kaupunki joutikin hävittää.

  Samantyyppinen tarina on Tuomarien kirjan luvussa 19, jossa leeviläinen pappi matkustelee Gibeassa sivuvaimonsa kanssa. Lukekaa ja kauhistelkaa vapaasti tätä raamatullista tekstiä ja naisvihaa. Tässä vielä pappi paloittelee raiskatun vaimonsa joutessaan, kun vaimo ei häntä tottele ja odottaa jonkinlaista empatiaa jouduttuaan miesporukan joukkoraiskaamaksi. Tämä kummallisuus kattaa raamatun läpeensä. Tästäkin tapauksesta kumpuaa kosto, josta Tuomarien kirjan 20 - luku hehkuttaa - 80 000 ihmistä tapetaan. Se siitä armosta ja lähimmäisenrakkaudesta.

  Lootin sedän Aabrahamin kertomus on taas perikummallinen ja hänen tarinassaan on pöyristyttäviä kohtia: Hän antaa vaimonsa Saaran faaraon haaremiin, yrittää samaa uudelleen kuningas Gerarin kanssa saatuaan kenkää Egyptistä ja meinaa puukottaa poikansa Iisakin Jumalan pikku "pilan" takia. Kuinkahan Iisakin psyykkeen kävi. Taisi tulla pieni trauma. Muistelen jossain suuressa sotasyyllisyysoikeudenkäynnissä takavuosina 2. Suuren Sodan jälkeen joidenkin toistaneen "Minä tottelin vain käskyjä".

  Tämä kaikkien yksijumalaisten uskontojen (3 kpl) legenda kuvaa nykymoraalin arvoilla mitaten lapsen kaltoin kohtelua ja valtasuhteilla mahtailua. Jos joku vielä yrittää jotain pelastaa Jumalan kunnian, lukekoon Tuomarien kirjan 11 - luvun. Tarinan, jossa Jumala armossaan pakottaa Jeffan paistamaan tyttärensä. Nyt ei kysymyksessä ollut pikku koettelu "pila" kuten Aabrahamin tapauksessa. Vaikka tällä palastalla väitetään UUden testamenti olevan sitten parempi tätä Vanhan Testamentin grillaamista, ei se sitä ole. Heti alkuun kaadetaan kansan niskaan perisynti, joka on loppujen lopuksi tietoisuus omasta alastomuudesta. Alkujaan sen lähti kielletyn hedelmän syönnistä. Luulisi nyt omenan syönnistä saavan vain moitteet. Nyt siitä väännettiin kaikkien syntien isoäiti. Tuomiona miehille sukupolvien raskasta työtä pellolla ja naisille kovaa synnyttämistä. Silkaa rangaistusta ja tuskaa.

  Ei poikkea Vanhasta Testamentista perusarvoiltaan. Lisäksi tunnukseksi valitaan kidutuksen ja teloituksen tunnus - risti. Joku on sanonutkin, että jos Jeesus olisi teloitettu 20 vuotta sitten, katolisten lasten kaulassa riippuisi sähkötuoli.

  Millainen eettinen filosofia tuomitsee lapsen perimään kaukaisen esi-isänsä synnin jo ennen syntymäänsä?

  Siinä Tapper on oikeassa, että Päivin teksti on raamatullista, mutta onko siitä tekstistä ja itse kirjasta elämän ohjenuoraksi tässä maailmassa.
  Marfa kirjoitti 04.04.2009 12:14


   
 12. Copysta Vierailija

  Tällainenkin löytyi tuolta etusivun linkista. Siinä kerrotaan että symbolit reikivihkimyksessa ovat demoneita.

  AGAIN: The people who are practicing reiki, are in general not aware that they are calling upon reiki-spirits when sending reiki or initiating others. Reikians invite reikispirits by means of drawing the Japanese symbol of the specific demon and are inviting them by calling their name 3 times, thus sending reiki-energy to someone. Or by means of the same symbols, initiating someone spiritually into reiki, by opening ritually accesses for these reikispirits and so the flow of the reiki-energy can come through. Because reikians are deceived by the manifestations and personal well being on the short term, nor have proper biblical teachings, they are not aware of the implications of sin and God wrath, until they fall.(2Cor.4-3,4) This blindness with it's faith in reiki and the manifestations of satan is explained in 2Thess.. and simply proves that satan can heal aswell, through these reiki-demons.

  1-Dia-ko-mio, principal-demon, ruler
  The initiating reiki symbol of any reikimaster is called "DIA KO MIO" and is held secret and holy by a reikimaster!! This reikimaster-spirit, which is summoned to open and connect you to reiki. As a reiki-channel and to be in bondage to itself, this happens during reiki initiations, its name is "Phoenix who rises out of the ashes". A demon who claims to be risen and is clearly not biblical and of Egyptian nature (1john 4;1-4)

  2-Hon-cha-se-shonen, contacting-spirit
  Second reiki level symbol and spirit, for making contact over any distance to a person or situation to send reiki. This works like as placing an old fashion long distant call and iIs also used during all the reiki initiations.

  3-Sei-heki, guiding-spirit
  Second reiki level symbol and spirit, for influencing the subconscious levels, to heal addictions and it can be used for the mental manipulation of people. Working will reveal a lot about people and situations and feeds the revelation into "the third eye". So, the reikian will know were to send some more reiki next. This symbol is also used in all reiki initiations.

  4-Tjoko-rei, principal-spirit
  Second reiki level symbol and spirit is used for activating the reiki energy on a person hands-on or for sending reiki. When hands-on it's to increase the reiki-power which is flowing already into a person. Meaning; god come here, ordering the reiki-god to act.

  These are the main reikidemons, encountered in the traditional reiki,but through the mixing of reiki with other occult ways there are many more, like raku. The Phoenix is used with every reiki-initiation in any reiki degree and the others are used from the 2nd reiki-level up. To send the reiki energy or to intensify the reiki energy whilst laying on hands. But because reiki mixes well with every other occult system, there are many different reiki-forms which are using other reiki-symbols with their mantras/ names, so different lower-spirits. Every reikimaster is free to start its own healing-sytem mixing reiki with......well you name it. We have gurus who started like Osho-reiki or Bagwan-reiki, Saibaba-reiki, Yoga -reiki, or experienced reikimasters who have started Karuna-reiki, Harbori, Rainbow...ect. But the basic demons of reiki and all the initiations rituals is found in the mentioned above. Before you start the deliverance-session ask the person to write them all down, so during prayer-time it will be easier. You will often encounter "legion" (Luke 8-30) when people were confronted with a lot of rituals or themselves were deeper into the occult practices, which is logical as they are regrouping to have more impact.
  For instance; this demon was encountered during deliverance, after many reikians had been sending a lot of reiki, by their symbols, rituals and meditation, to a person or group, in general to change/control a situation. Others reiki demons are ; raku, firedragon, karunareiki, oshoreiki, christianreiki, bar-jesus and sometimes even satanic demons. But, in the Name of Jesus we have complete authority over this, (Luke 10), Glory to God.
   
 13. heliopolis unrec Vierailija

  Niin, eli kanavan avaaminen on muutakin kuin vain käsichakrojen avaaminen, se on yhteyden avaaminen näihin henkiin. jos oikein ymmärsin tuosta nopealla lukemisella.
   
 14. voi ei taas Vierailija

  Ja itsekin varmaan ymmärrät, mistä näkökulmasta tuokin on kirjoitettu. Fraaseja ja raamatunpaikkoja löytyy joka välistä. "Uskovaiset" pitävät aina vain omaa näkökantaansa ainoana oikeana ja demonisoivat (sananmukaisesti) kaiken, mikä ei heidän käsityksiinsä sovi.
   
 15. voi ei taas Vierailija

  Kumma, kun tähän viestiin ei tule uskovaisilta vastauksia :)
   
 16. Joo, kyllä tiedän, että maailmassa on vaikka mitä. No, jos olet siinä uskossa, että joku Hurjan Kuuluisa Saarnaaja (=rahankerääjä) on sinulta rukoillut viritykset pois, niin mikäs siinä.

  Normaalinikkiäni en voi käyttää, kun minulla ei ole sellaista. Kysypä itseltäsi, miksi olet niin vainoharhainen, että luulet minua vakkariksi, joka ei uskalla kirjoittaa omalla nikillään.
   
 17. heliopolis unrec Vierailija

  No, tyylisi kirjoittaa vain muistutti erehdyttävästi jotain vakkaria. Mutta no, problem vaikka näin olisikin, en luule että vainoat ;) Kysyn kuitenkin itseltäni tuota vainoharhaisuusasiaa varmuuden vuoksi.
  Vaihtarina ehdotan että kysyt itseltäsi miksi olet agressiivinen ja kyllästynyt. Mikä sinua tässä aiheessa ja ihmisten kirjoittelussa kyllästyttää ja ärsyttää niin että edelleen kyseenalaistat kokemukseni rivien välissä?
  Ensin sanot että reikivirityksia ei voi rukoilla pois, sitten kerrot tietäväsi että maailmassa on jos vaikka mitä ilmiöitä. Kumpiko nyt ei pidä paikkaansa?
   
 18. Oli tuo kirjoitettu mistä näkökulmasta tahansa, niin silti kannattaa miettiä mitä oikeasti on reikin takana. Haluaako ihmiset enää ottaa reikivirityksiä, kun ne voi olla ties mitä? Kuka sen todistaa että ne ei ole "henkiä" tai demoneita. Kyseessä on kuitenkin mystinen rituaali, jossa osallistujalle ei kerrota mitä siinä tehdään (on oltava silmät kiinni!). Jonkinlainen maalaisjärki mukaan, ei kaikki mistä kerrotaan "tämä on hyvää, parantavaa, universaalia enegriaa" ole aina turvallista. Kannattaa vähän tarkemmin perehtyä asioiden taakse. Ei savua ilman tulta, eli ei kai kukaan täällä huvikseen kerro reikin vaaroista.

   
 19. nykyaikana on Vierailija

  havaittavissa näissä henkisyyden jutuissa shoppailuasennetta. KAikkea ahmitaan ja sekoitetaan omaa tasapainoa. ei kyetä keskittymään ja luomaan vahvaa perustaa kun ollaan kärsimättömiä. Oireilut näkyvät katukuvassa ja täälläkin.
   
 20. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 935
  Saadut tykkäykset:
  1 907  Tää oli hyvä, tää oli huippuhyvä. Se mikä mua, ja todnäk muitakin jotka on heidän kirjoituksistaan ärsyyntyneet ärsyttää noissa "entinen kurssilainen" ja "...", on se, että he tuomittee reikin täysin pahaksi ja lyövät Raamatulla päähän ja näkevät vain kristinuskon ainoaksi oikeaksi. Kaikki muu on pahasta ja Saatanasta. Raamattu on yks kirja muiden pyhien kirjoen joukossa, siinä on YKSI MIELIPIDE siitä, miten sitä tietänsä pitäisi kulkea. On muitakin pyhiä kirjoja ja mielipiteitä, mutta MIKÄÄN niistä ei oo ainoa oikea, ei Raamattukaan. IHMISTEN kirjoittamia kirjoja, täynnä IHMISTEN mielipiteitä ja tulkintoja siitä tiestä. Myös Raamattu. Muhun ei tee MITÄÄN vaikutusta se, että Raamatussa on jotain sanottu. Se ei takaa sen mielpiteen ainoaa oikeassa olemista.

  Mutta sen sijaan on mahdollista, että reiki ei sovi kaikille. Ei kristinuskokaan sovi kaikille. Mulle ei ainakaa. Mutta en tuomitte sitä pahan hedelmäksi silti. JOKAISELLA ON SE OMA TIE, MIKÄ TUNTUU HYVÄLTÄ. Hyväksyn kiihkouskovaisten tien heille sopivaksi, mut heidän pitäis myös ymmärtää, että toisilla on toiset tiet. Mutta he ei ymmärrä, ja mä en pidä heistä ollenkaa siksi. Kamalaa sakkia. Anteeksi.

  Ja mahdollisena, hyvinkin, pidän myös sitä, että jos reiki ei onnistu, "instrumentista" johtuu. Pitää hyväksyä tämän "instrumentin" se, eikä syytellä toisia. Se ei onnistu, ku se ei sovi sulle jostain syystä, mutta sen nimeäminen pahaksi sen takia on tyhmää ja lapsellista. Mulla olis muutenkin se käsitys, et energia on energiaa, välittäjä tekee siitä hyvää tai pahaa, sen mukaan, mihin sitä käyttää. Tällä en tarkota, et ne joilla reiki ei oo toiminu, eivät oo kokeneet sitä omaksi jutukseen, olisivat tehneet pahaa. Teille se ei oo sopinu. Siitä on kyse. Mutta siis kyllä energiaa voi käyttää pahaan, jos kerta hyväänkin. Vähä niinkuin magiaa (oisko energia magiaa??) sitä ei oo erikseen valkoista ja mustaa, vaan se riippuu siitä, miten sitä käytetään.

  Eli sinällään en usko, että olis erikseen pahan ja hyvän energian lähde. Energia on vain energiaa. Mut on silti toki pahoja ja hyviä tasoja, joilla on pahoja ja hyviä olentoja. Ja yhteyteen voi tietty tulla myös vahingossakin pahan tahon kanssa. Eli "lähdekriittinen" ;D pitää olla. Mut pahat tahot käyttää sitä samaa energiaa ku hyvät tahot, mut pahaan, eli käytön mukaan muuttuu pahaksi tai hyväksi.

  Terveisin yökyöpeli, joka menee iltaan huomenna, eli saa nukkua kauan :) Kiinnostavaa keskustelua.
   
 21. ex-kurssilainen Vierailija

  Miten sitten pystyt todistamaan että reiki on hyvää? Se on vielä niin uusi juttu länsimaissakin, että kukaan ei tiedä siitä kaikkea. On aika outoa, että se sopii vain joillekin. Mistä sen sitten tietää etukäteen kenelle se sopii, kuka uskaltaa mennä reikihoitoon tai kurssille? Aika epämääräistä.

  Kun taas kristinuskossa ei tarvitse olla mitenkään erityinen, vahva tai tasapainoinen. Siellä sanotaan juuri, että Jumala on heikkojen ja kärsivien puolella. Eikä kukaan kai ole sairastunut rukouksen takia. Ei ole sellaista, että tulee aluksi kovin paha olo, mikä on "puhdistumista". En tuputa uskoa, mutta kerron vain omista kokemuksista.

  Ihmiset etsivät nykyään kovin paljon elämyksiä ja ihmeitä. Jos sitä aletaan etsiä eri uskonnoista ja varsinkin näistä new age uskonnoista, kannattaa olla varovainen. Varsinkin kun on herkkä.

   
 22. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jumala on kaikkien puolella,sillä Jumala on Rakkaus =)

  Ns new age pitäisi kyetä e r o t t a a henkisyydestä niin ei tulisi niin paljon sekaannusta.Minusta henkisyys on vain Itseensä tutustumista ja avautumista kun taas new age kyltin alle laitetaan kieltämättä,myös kaikkea krääsää.
   
 23. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lisään.Samalla tavalla saadaan myös niin uskonnoista kuin reikistäkin krääsää jos ne pyritään tuotteistamaan (ego,markkinavoimat) ja silloin ne menettävät osin sen alkuperäisen tarkoituksensa ja merkityksensä.
  Niin uskonto kui Reikikin on alkuperältään ja aidoimmillaan,suoraa yhteyttä Jumalaan,Rakkauteen ja tämä pitäisi myös kyetä eroittamaan..muuten mennään metsään ja aletaan käymään tämänkaltaisia keskusteluja kun niihin aitoihin asioihin sotketaan ihmisen mieli,ego ja ties mikä vielä.
   
 24. ............. Vierailija

  Reiki on juuri nimenomaan new age liike tai "uskonto".
   
 25. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Reiki on yhteys Lähteeseen,jota voit myös Jumalaksi tai korkeimmaksi voimaksi kutsua..tämä on se perusasia ,joka ei muutu vaikka kuinka sitä vääntelisi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti