Hae Anna.fi-sivustolta

tietoa reikin/energiahoitojen vaaroista

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä ex-reikiläinen, 17.09.2009.

 1. lumisade Vierailija

   
 2. lumisade Vierailija

   
 3. lumisade Vierailija

   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
   
 5. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 002
  Saadut tykkäykset:
  1 916
  Lumiksella hirveen hyvät vastaukset ex-kurssilaiselle. Allekirjoitan kaikki. Ihan kaikki kopiotkin samasta viestistä ;D Kannattaakin kopioida noin hyvä vastaus.
   
 7. Kerronpa oman tarinani.

  Minä olen taivaltanut pitkään tätä maallista polkuani, Jumalan rakkaudessa, ilossa ja valossa.
  Olen saanut kokea Pyhän Hengen voimallisen, lämpimän, rakkaudellisen kosketuksen.

  Pyhän hengen johdatuksella olen saanut tutustua reikiin.
  Minulle reiki on rentoutumiskeino. Työni on vaativaa ja hektistä.
  Olen kiitollinen, että Jumala antoi minulle reikin, jonka avulla lataan 'akkuni' ja jaksan tehdä Herran minulle osoittamaa työtä.

   
 8. lumisade Vierailija

  Kuka lienetkään "Jumalan pikku apulainen" mutta kirjoitit kuin minun suullani, tai kädelläni tietysti :)

  Sanasta sanaan voin sanoa saman paitsi että reikin sijasta minun kohdallani Juala osoitti määrätyn Healing-kurssin.


  Kiitos Vesimies kommentista. Jouduin lähtemään heti tuon kirjoitettuani enkä ehtinyt edes oikolukemaan sitä mutta nyt voin kommenttisi jälkeen rauhallisin mielin tarkistaa pysyikö teksti koossa ilman pahempia kirjoitusvirheitä :)
   
 9. lumisade Vierailija

  Juala ei ole sitten mitään uudiskieltä vaan tarkoittaa Jumalaa :)
   
 10. http://en.wikipedia.org/wiki/Reiki

  Tämän luvun viimeisenä kappaleena on katolisen kirkon kanta reikiin. Vaikka ei kuuluisi katoliseen kirkkoon, on tuo aika huolestuttavaa kuitenkin. Jos tuon olisin tiennyt, niin olisi jonkinlainen, edes hyvin heikko hälytyskello alkanut soida aiemmin.

  Eikö tosiaankaan huolestuta, mitä siellä reikissä oikeasti tapahtuu, mitä on ne symbolit joita käytetään vihkimyksessä/parantamisessa? Jos ne oikeasti ovat henkiä, demoneita, joille antaa vallan omasta elämästään?

  Ajattelin itsekin ennen että Jumalan luo voi olla monta tietä, mutta ei se ihan niinkään ole.

  Kiitos aloittajalle tämän keskustelun avaamisesta. Tämä on ollut hyvin tarpeellista! Kummaa että näin tiedon aikakaudella saatoin kuitenkin elää niin pimeydessä enkä ottanut selvää asioista aiemmin. Onkohan tuo yksi reikin vaikutuksia, tehdä ihmisistä kyvyttömiä lähdekritiikkiin.

  Jos kyseessä on vain parantamismenetelmä eikä uskonto, miksi kaikki reikin puolustajat ovat niin hyökkääviä kristinuskoa vastaan?
   
 11. sillä samaa näemme jatkuvasti kristittyjen teoissa.
   
 12. heliopolis unrec Vierailija

  Koska se tarkoittaa sitä että oma maailma romahtaa.

   
 13. Katolisen kirkon pedofilia

  Katolisen kirkon sisällä on tapahtunut tuhansia pedofiili tapauksia, joissa katolisen kirkon työntekijä on hyväksikäyttänyt lapsia seksuaalisesti. Irvokasta tässä on se, että katolinen kirkko opettaa olevansa Jumalan seurakunta, jolla on kaikkein täyteläisin Kristuksen oppi. Katolisen kirkon papeista n. 60 000 ollut syytettyinä pedofiliasta. Neljän viimeisen vuosikymmenen aikana on Amerikassa katolisen kirkon pappeja tuomittu syyllisiksi pedofiliaan 4100-4300 pappia, joista 80-90% on hyväksikäyttänyt poikia. Tämä puhuu katolisen kirkon sisällä olevien pappien suuresta ongelmasta, joka on homous sekä pedofilia. Katolisen kirkon pedofiili papeista 79% oli 25-29 vuoden iässä hyväksikäyttäessään lapsia seksuaalisesti. Papeista 56% sai syytteen yhden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, 27% papeista sai syytteen kahden tai kolmen lapsen hyväksikäytöstä, 14% papeista sai syytteen neljän tai viiden lapsen hyväksikäytöstä, 3,45 papeista sai syytteen yli kymmenen lapsen hyväksikäytöstä. Hyväksikäytetyistä lapsista 50% oli iältään 11-14 vuotta, 27,3% oli iältään 15-17 vuotta, 16% oli iältään 8-10 vuotta ja lähes 6% oli iältään alle 7 vuotta. Hyväksikäytetyistä lapsista poikia oli 81% ja tyttöjä 19%. Pappien pedofiliasta 52,6% oli vaatteiden läpi koskettelua, 44,9% vaatteiden alta paljaan ihon koskettelua, 26% suuseksiä, 25,7% yhdyntää johtavaa hyväksikäyttöä. Hyväksikäyttämiset tapahtuivat monissa erilaisissa paikoissa kuten papin kotona tai seurakunnan tiloissa 40,9%, kirkossa 16,3%, lapsen kotona 12,4%, koulussa 10,3% ja autossa 9,8% sekä muissa paikoissa. Seitsemän prosenttia syytetyistä papeista oli kokenut itse seksuaalisen hyväksikäytön lapsena.

  Näin suuret luvut ja irstas sekä perverssi käyttäytyminen katolisen kirkon sisällä kertoo suuresta ongelmasta sekä siitä, että katolisen kirkon instituutio on ihmisten muodostama uskonnollinen organisaatio, joka ei edusta Raamatun opettamaa seurakuntaa. On huomattavaa, että kysymys oli vain papeista ja pedofiliasta, eli tilastoissa ei näy nunnien ja pappien muut seksuaaliset rikkeet, joita on muun muassa lesbous ja homous sekä pappien ja nunnien seksisuhteet. Ikävää on se, että monet luulevat katolisen kirkon edustavan täyteläisintä kristinuskon kirkkoa tai seurakuntaa. Todellisuudessa katolinen kirkko on valhejäljitelmä Jumalan seurakunnasta.

  Katolinen kirkko opettaa Raamattua väärin monessa kohdassa ja muun muassa siinä kohden, missä he kieltävät kirkon papeiltansa oikeuden avioliittoon ja vaativat heiltä selibaattia. Jumala on luonut ihmiselle seksuaalisuuden ja antanut miehelle ja naiselle seksin harjoittamisen ihanaksi ja kauniiksi lahjaksi pysyvässä parisuhteessa (avioliitto). Koska katolinen kirkko vääristää Jumalan tahtoa tässä asiassa, niin sen seuraukset tulevat ilmi järkyttävällä tavalla mm. pedofiliana. Osasyy katolisen kirkon pappien pedofiliaan tulee väärän Raamatun opetuksen kautta. Tietenkin syitä on myös muita mm. pappien homoseksuaalisuus, joka tulee ilmi siinä, että hyväksikäytetyistä lapsista suurin osa on poikia. Pedofilia ja muut seksiskandaalit katolisen kirkon sisällä osoittavat myös sen, että on kysymys ihmisistä, jotka ovat seksuaalisten syntien orjia ja kysymyksessä on ihmisten tekemän uskonnollisen organisaation ongelma. Katolinen kirkko ei edusta eikä ole Raamatun opettama Jumalan seurakunta, vaan sen valhejäljitelmä.

  Katolisen kirkon sisällä vaikuttaa perversion henki, jonka kautta useat papit ovat käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen lapsia. Tällainen toiminta on rikollisuutta ihmisyyttä ja lapsia vastaan. Selvää on tietenkin se, että kaikkia tapauksia ei saa koskaan selville ja pedofilia on kirkon sisällä laajempaa kuin mitä tilastot kertovat. Kysymys on isosta ja laaja-alaisesta asiasta, joka on jatkunut vuosikausia kirkon sisällä. Protestanttisten kirkkojen pedofilia tilastot ovat myös murheellista kerrottavaa, siellä ei tosin pedofilia ole niin laajaa, mutta vaikuttaa kyllä.

  Oikeassa Jumalan seurakunnassa, jossa rakastetaan Jumalaa ja lähimmäisiä, ei hyväksikäytetä lapsia seksuaalisesti. Laittomuuden ja luopumuksen hyväksyminen eri kirkkokunnissa mahdollistaa sen, että "seurakuntaan" tulee sisälle uskonnollisia ja sielullisia ihmisiä, jotka ovat perversioiden orjina. Nämä ihmiset pääsevät myös seurakunnan vastuupaikoille, koska herätysliikkeet eivät enää toimi Raamatun mukaisesti seurakunta palvelijoiden valitsemisessa, vaan valinnat tapahtuu usein lihan mukaan, ei Jumalan tahdon mukaan. Lopun ajan seurakunta ei peesaa maailman virtauksia, vaan seisoo vahvasti Jumalan sanan perustuksella sekä toimii sen mukaisesti. Lopun aikana Jumala kokoaa kansansa yhdeksi pois hajaannuksen sekamelskasta kansaksi, joka kunnioittaa ja rakastaa Jumalaa ja lähimmäisiään rakkauden ja totuuden kautta Pyhässä Hengessä.

  On surullista että lapsemme joutuvat elämään perversion vallassa olevien aikuisten ihmisten maailmassa. Perversioon auttaa vain yksi keino, joka on parannuksen tekeminen ja Jeesukseen Kristukseen uskominen. Todellinen usko ja Jeesuksen opetuslapsena oleminen Pyhän Hengen voiman kautta johdattaa ihmisen pois synnin kuralätäköistä, sinäkin voit tehdä parannuksen ja uskoa Herraan Jeesukseen, että pelastuisit kadotuksesta iankaikkiseen elämään.
   
 14. sellaisia nämä Vierailija

 15. voi että. Vierailija

  En osaa ottaa kantaa tuohon pedofilia asiaan, mutta ei pidä tuomita koko kirkkoa jos siinä on joitakin sairaita ihmisiä. Näytäpä tilastoja muiden kirkkojen tai yhteisöjen prosenttimääristä. Ja selibaatti on pappien oma valinta. Se ei ole mikään pakotettu asia. Katolisessa opissa korostetaan paljon kutsumusta, joka on joko avioliittoon, yksinelämiseen tai sitten pappina selibaattiin. Se on pitkän harkinnan tulos. Kukaan joka ei koe selibaattia omakseen, tuskin sitä valitsee.
   
 16. Healer Luajan lapsi

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  9 744
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu,tässä taas kerran huomataan,että on aina puolia ja puolia..;)
   
 17. '''joitakin sairaita ihmisiä''''

  missäs 'voi että.' oli, kun suhteellisuuden tajua jaettiin? vai saitko reikäkauhalla?
  ne luvut osoittaa todellakin, että kyse ollut systemaatisesta hyväksikäytöstä!!!!!!!!!!!

  näytäpä sinä tilastoa, jossa reikienergiat ovat olleet oikeudessa tuomittuina....

  jos aikoo katolisen kirkon pappisuralle, niin siellä tosiaankin on vain selibaattilinja, se katolisen papin avioliittolinja on poistettu koulutuksesta kts vikiperia

  uskomatonta inhimillisen kärsimyksen vähättelyä, yksikin pedofilia tapaus on yksi liikaa.

   
 18. et osaa ottaa kantaa pedofiili asiaan?
  siitä on todisteet ja näyttö

  reiki asiaanko osaat ottaa kantaa?
  siitähän ei ole mitään tieteellistä näyttöä.

  mikäs demoni sussa jyllää?
   
 19. suivaantunut Vierailija

  ai tuskin valitsee.
  onpa näyttänyt monikin valinneen.

   
 20. heliopolis unrec Vierailija

  kyllä katolinen kirkko on saanut minun mielestäni paljon pahaa aikaan, mm köyhissä maissa ehkäisy on kiellettyä. Kaikenlaiset uskonnon varjolla tulevat rajoitteet ihmisen luontoa vastaan kuten seksuaalisuuteen liittyen luovat vääristymiä, jotka sitten näkyvät tuolla tavalla. Oli se mikä hyvänsä uskonto jossa normaali seksuaalisuus on millään lailla kiellettyä, luo ihmisessä vääristymää. Sairaita muotoja kehittyy ihmisen toimintaan. Irrottaa ihmisen itsestään jolloin mitä tahansa voi tapahtua.
  Ehkäisy on kyllä todella hieno homma. Voi juma, jos meikäläinenkin olisi joutunut elämään todella köyhissä oloissa jatkuvasti synnyttäen ja lapsia hoitaen. Olisin varmaan aika katkera ja vihainen yksilö. Tai olisin kasvanut siihen että seksuaalisuus on pahaa ja saastuttavaa. Tai etten työni vuoksi saisi olla seksuaalinen olento??
  Kuinka ihmeessä ihmiset ovat jaksaneet ennen ehkäisyn aikakautta??
   
 21. heliopolis unrec Vierailija

  piti siis kirjoittamani että eihän ehkäisy ole kiellettyä köyhissä maissa vaan ylipäätään. Mutta näissä maissa sitä juuri kipeästi tarvittaisiin
   
 22. heliopolis unrec Vierailija

  Ihminen ei ole vapaa valitsemaan, kun on kasvanut lapsesta asti tiettyihin käsitteisiin. Ei sellaista yksilöä olekaan joka olisi kulttuurinsa painolastista täysin vapaa
   
 23. koko kristinusko on saanut aikaan todella paljon kärsimystä.
   
 24. saman allekirjoitan Vierailija

  hyvin tiivistetty!
  totta, ja näyttöä riittää ihan kuvotukseen asti.
   
 25. heliopolis unrec Vierailija

  Yhteisöt ja dogmit saavat hyvin usein sairaita muotoja. Johtajiksi valikoituvat usein sairaat ihmiset. Tulkintoja kirjoituksista tekevät vallanhaluiset ja rajoittuneet ihmiset. Sitten on ohjailtavissa olevia ihmisiä jotka tarvitsevat itselleen mielipidejohtajan tai auktoriteetin tunteakseen olonsa turvalliseksi.
  Minulle on yhdentekevää mitä mikäkin uskonto on tehnyt uskonsa nimissä. Tai se ei ole yhdentekevää, mutta surullista, traagista. Minulle tämä ei kerro niinkään yhdestäkään uskonnosta vaan ihmisestä. Kaikki haluavat levittää omaa sanomaansa, kaikilla rauhanomaisuus ja toisten kunnioittaminen lukee pyhyssä kirjoituksissa. Tämä on kenen tahansa yksilön uskovan, tai ateistin peruslähtökohta. Kuitenkaan tämä ei aina näy yksilön toimissa.
  Aito hengellisyys on mielestäni rehellisyyttä ja puolueettomuutta. Se on kysyä katsoa asioita niin kuin ne ovat. Halua tuntea totuus siitä huolimatta mitä muut sanovat tai tekevät. Kolkuttavalle avataan. Kun myötätunto syntyy ihmisen sydämessä hän kyllä vihaa vääryyttä, mutta näkee myös mikä sen aiheuttaa. Hän haluaa puuttua siihen, sen aiheuttajiin mutta ei välitä syyttää.
  Uskonto ja hengellisyys on ihmisen sisäinen asia. Uskontoa ja aitoa uskoa hengellisyyttä ei pidä sotkea toisiinsa jottei lasta heitetä pesuveden mukana.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti