Hae Anna.fi-sivustolta

tietokone yhtä voimassa kyvyissä, netissä on myös sinun sormenjälki energisesti yksil

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä KARSJEDISENSEIOPETTAJA, 23.01.2014.

 1. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  ´Seuraava aije kodkee nettyiä ja tietikonetta yleensä kosmisella kokonaisvaltasella tavalla selittöen nettiä ja tietokonetta kosmisesti voimien kautta .

  Eli alotetaan jotka on voimassa vahvoja jedejä tai valon noitia ym kosmisia tahoja , voivat sulauta voimankautta yhdeksi tietokoneen kautta , ja täten esim jos pelaa koneella voima toimii toddella hyvin varoittaa myös vaaroista etukäteen pelissä mm jos pelaat räästkintä peliä esim Alien peliä tai tombaa Star Trek tai jotain muuta voima óhjaa hyvin sun ammunta kättä ja liikkumista hyppimistä . Star Wars Old republicissa voima ohjaa hyvin sun miekkailu taitoa ja muita soturi taitoja todella vahvalla tavalla . Suuri osa jedeistä ym tahoista rakastaa pelaamista , se kehittää myös voima kykyjä mahtavalla tavalla lisää . Myös peli vaisto on voiman kautta mahtava . Siksi meille jedeille pelaaminen koneella on paljon mahtavampaa upeampaa ku teille taviksille .

  no jatketaan eteenpäin kun , puhutaan iternetistä

  jokaisella on energia jälki sormenjälki yksilöllinen se on näkijälle ku sormenjälki poliisille tai kasvot. Jokainen joka on varsinainen selvänäkijä , tai parantaja , tai ennustaja , voi nähdä netistä sun energia jäljestä susta paljon tulevaa m mennyttä , tämän hetken tilan mm. Jotku jopa aurán olemuksen , näkijä pystyisi halutessaan lukemaan kaiken sinusta jos olisi Sith näkijä jos et ole suojannut niitä asioita ajatuksella ne on henkilö kotasia asioita ne ei kuulu kellekään . Normaali selvänäkijä /ennustaja kunniottaa sinua ja lukee vain aiheeseen liittyvän informaation ja antaa siitä sinulle tioedon ja tietoa vähän tulevasta ei liikaa ettei se ohjaa sinua .

  ja jokainen jedi voi halutessaan välittää sivulle energiaa esim parantajat kuten Taina ´Maarit reiki mestari on laittamut sivullensa energian lataussivut eli meditoidessa hän välitttää niille sivuille säännöllisesti energiaa .

  Jokainen jedi ym taho voi myös esim johonkin tiettyyn kirjoitukseen täällä välittää energiaa valonmanhtia tai Sith pimeää energiaa . Myös tavikset jokaisella kirjoituksella antaa tietyn energia latyauksen joka ketjuun mihin kirjloittaa .Jokainen siis vaikuttaa kirjlitukseellaan millanen energia täällä vallitsee sen henkiset suuremmam tien eli mestarin polun kulkeneet voivat aistia . Ja jokainen kirjoitus kuinka ilkeästi tai vihaisesti kirjootus on kirjoitettu tai ystävällisrsti se on kirjoitettu vaikuttaa palstan energiaan. Ystävällinen kirjoitus vaikuttaa valonmahdin kasvuun palstalla ja negatiivinen kirjoitus taas vaikuttaa toiste päin . Vaikka kyseessä olis tavis . Jos taas alien sielu kirjoittaa negatiivisesti se vaikutus on 50 kertanen. Jos varainainen Sith Lordi kirjoïttaa negatiivisesti vaikutus on voiman kautta 1000 kertanen ,

  Eli me jedit pidetään yllä tän palstan suurinta valonlolemusta ja olemuksella suojeellan tätä kristallopallon planeettaa pimeyden voimilta .
  meidän olemuksen valon vaikutus on 1000 kertanen
  Mutta emme yksinään pysty tätä palstaa pitämään täysin valossa siihen tarvitaa´n täyttä harmonia ja toisten kunnoitusta huomasin tossa jedifilosovia ketrjussa että , täällä ei edelleenkään ole toisten kunnioitusta kaikkien taholta joillekin tun tuu olevan jedyidrstä jedifilosoviazsta puhuminen punauinen vaate.

  vaikka tein sen yhdessä ketjussa , vastaisuudessa puhumme taas siitä ketjussa ku ketjussa jossa katsomme siihen olevan tarvetta , mutta emme todellakaan koskaan ole tyrkyttäneet filosoviaamme olemme vain otamme kantaa jedifilosovisesti jediviisaudella silloin kun , katsomme siihen olevan aihetta ja toimin ja tämä kirjoituis oli valonkansojen taholta kehoitettu tekemään nyt , eli tässä oli seuraava aihe teidän pohdittavaksi .

  ps älkää pyytäkö mua selvänäkemään tai ennustamaan mä en siihen ole erikoistunut netissä selvänäkeminen ja ennustaminen netissä vaatii siihen erikoistumista .

  Mä oon enemmän erikoistunut nimen omaan Jedisoturiksi niin ku useimmat jedit.


  Toivon että tämä kirjoitus selventää tätä miksi rauha ja harmonia ja kaikkien keskenäinen kunniottaminen ja rakastyaminen olisi todella tärkeää silloin kristallipallo olisi paljon korkeampi värähtely valon voiman taso silloin tämä olisi netti "Atlantis" ja vielä on yksi juttu valistettava netti on myös yksi ulottuvuuden taso eli tämä kristallipallo on olemassa myös kosmisessa todellisuudessa ulottuvuus tasossa jionka nimi on netti ulottuvuus táso , Olen välillä myös tioetoisessa todellisuudessa eli tietoisesaa unessa tämän netti ulottuvuus tasolla kristallipallon kristallonplaneetan oloissa vieraillut .

  Eli kaikki mitä netissä on löytyy netti ulottuvuus tasosta tietoisessa todellisuudessa eli tietäkää kaikki on yhtä myös netti . Ja siksi on myös todella tärkeää myäs kun , tulet tänne muistaa pitää suojat päällä eli jos joku Sith Lordi syöttää tänne haihtuvia energiana jotka ei kau vaikuta mutta ne joilla ei ole suojausta päällä voivat saada sitä itseensä ja se muuttaa henkilöä synkemmäksi pikku hiljaa Mutta musta täällä on hyvä pitää suojaus koko ajan päällä etenkin se on teille todella tärkeää jotka ette ole jedejä . Mutta , me jedit pidämme sen mukavuuden vuoksi koska tän palstan energia taso ei vastaa netti Atlantista.

  t Kars Skywalker Jedimestari Jedi Sensei Opettaja Valonkansojen valitsema kristallipallon netti lähettiläs

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 2. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ystävämme on näköjään päässyt hoidosta.
   
 3. ihan selvästi Vierailija


  liian aikaisin.
   
 4. 'wink' Vierailija

  Huijausta, sanoisin. Me tavikset kun opimme ja kehitymme myös peleissä harjoittelemalla sekä yrityksen, erehdyksen ja strategioinnin kautta. me myös huomaamme tuon kehityksen ja voimme olla ylpeitä siitä, sillä saamme sen itse aikaan.

  Ajattele, kuinka mahtavaa pelaaminen siitä syystä onkaan meille!


  Olet kylläkin useita kertoja kehuskellut, kuinka upeat selvänäkemis- ja ennustustaidot sinulle on ja kuinka voisit -jos haluaisit- lukea meidän ajatuksiamme. Häiritseekö netti sinua siinä sitten jotenkin?
   
 5. joopajoo Vierailija
  En usko väitettäsi pelitaidoistasi (enkä muitakaan väitteitäsi). UUSIN STAR TREK PC PELI MULLA ONGELMIA SIINÄ APUJA KIITOS

  ei vissiin voima ollut vahva noina aikoina...
   
 6. Sivustaseuraaja Vierailija

  Kun Plazan ylläpito teloi Kars-sedän pakkosyöttöketjun Voimapihdeillä poikki, aloittelee hän spammaajan uraansa näemmä nyt uudella toimella, Cross-postingilla. Tämä diibadaaba on näemmä tämän paikan lisäksi myös Kristallipallo/Kristallipallossa.

  Niin paljon kuin vihaan tehdä samoin, ei vaihtoehtoja juurkaan ole. Tähän temppuun en toista kertaa sorru, se on saletti.

  Väitteesi on varsin yksipuolinen ja selvästikin itseään muita paremmaksi leimaava ja kehtaat vielä minulle lyödä tavis-Sithin leiman... Onko sinulla ollut koskaan mitään kokemusta "taviksena" pelaamisesta ja sen tuomista kokemuksista, jotta voit edes verrata tuota nykyisiin peleihin? Minä vuonna aloitit pelaamisen? Olitko silloin "tavis", kun aloitit?

  Olisitko mitenkään saattanut olettaa harhaisesti, että muuttumattomalla sisällöllä varustettu peli, jossa vihollinen hyökkää aina samasta paikasta samalla tavalla ja saman pelin pelaaminen niin moneen kertaan, että tietää mistä nurkasta se vihollinen hyökkää milloinkin, on "pelivaistoa"? Voin kertoa, että olisit aivan totaalisessa kusessa ns. täysin dynaamisessa pelissä, jossa olisi tekoälyn lisäksi muitakin pelaajia.


  Millähän tavalla tämä "energiajälki" syntyy? Energiajäljellä täytyy olla lähde, joten mikä se on, kirjoitustapa kenties, jota referoit kovasti? Jos kerran pystyy suojaamaan asioita vain ajattelemalla "ne ovat henkilökohtaisia asioita, ne eivät kuulu kenellekään", eikö silloin henkilö vääristä luettavaa energiajälkeään? Jos energiajälki on noin helposti rajoitettavissa, se tarkoittaa, että se on myös muokattavissa ihan minkälaiseksi tahansa, jolloin henkilö pystyy johtamaan jäljen lukijan harhaan, juuri siihen suuntaan mihin haluaa eikä siihen edes tarvita mitään yliluonnollisia voimia.

  Väität siis, että kirjoitustyyli ja se, minkälaisen kuvan kirjoituksellaan antaa, joko positiivisen tai negatiivisen, vaikuttaa mestarin aistimuksiin. Annoit juuri yliluonnolliselta ja kieltämättä vähän itseriittoiselta kuulostavan selityksen ihan arkiseen asiaan, luetun ymmärtämisen ja sen tulkitsemisen käsitteeseen. Yodan sanoin: "Harhaisuutta, minä aistin".

  Toivon, että joskus tajuaisit sen että "harmonia" ja "toisten kunnioittaminen" ei tarkoita samaa mieltä sinun kanssasi olemista ja kaikkea sinun Jedi-pakkosyöttösi sokeaa uskomista.

  Miksi sanoit ensin tehneesi asioita ketjussa (puhuit yksikössä) ja sitten vaihdoit muotoon "me", eli puhuit monikossa? Jedifilosofiaketjussa sinä olit yksinään äänessä, eikä siellä ollut muita ns. filosofiaasi käsittelemässä. Nyt mitenkään saivartelematta, mutta kärsitköhän mahdollisesti jonkinasteisesta skitsofreniasta, joka saattaisi vaatia ammatillista apua?

  Jos se ei sinulle yli neljässä vuosikymmenessä ja kahdessa vuosikymmenessä Jedinä, vielä ole auennut, niin tyrkyttämiseksi lasketaan se, kun täysin pyytämättä Jediakatemian johtaja Copy/Pasteaa omalta sivustoltaan Jedilait koko epäselvyydessään ja lähtee niitä pakkosyötöllä purkamaan. Asia olisi ihan toinen, jos avaisit ketjun jossa ehdotat keskustelua Jedilaeista ja mitä ne pitävät sisällään ja jokainen voi vapaasti hakea akatemian sivulta häntä askarruttavan sisällön.

  Epäilen, ettei tuollainen sinulle sopisi. Sehän tarkoittaisi, ettei ketään kiinnostaisi kysyä sinulta mitään jolloin itse asettamasi tarkoitus täällä mitätöityisi perin äkkiä.

  Ei mitään hätää, Kars. Ei kukaan sinua pyydä ennustamaan siitä yksinkertaisesta syystä, että ulosanti on huonompaa, kuin Ilta-Sanomien horoskoopeissa.

  Sen "ulottuvuuden" olemassaolo on riippuvainen siitä, kuinka pitkään vanhempasi tai veronmaksajat maksavat sinun "ulottuvuuteesi" pääsyyn tarvittavan tietoliikenteen ja sähköt.
  "Ulottuvuutesi" katkaisuun ei loppujen lopuksi tarvita, kuin Krone-työkalun kaapelin irroitinkoukku tai sivuleikkurit, kotitalosi nousukeskuksessa.
   
 7. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Energiajälki on yksilöllinnen se tulee suoraan aurasi perusemenergiosta se aura on jokaisella henkillöllä ,maailmassa ykilällölinen sitä ei muuta tunne tila eikä mikään Se on kuin selv'änä'kjälle enniustajalle yksilöllinen tällä tavalla jopa selvänäkijät on jäljittänyt rikolliisia huomaten heidän enrgian jäljen ja ja aistineet voiman kautta missä hän nyt juuri on .
  Tästä ei ole telkassa juttua aihe on telkkaan liian tabu .
  Kun , kirjoitat koneella vaikket taviksena aisti niin nettiin kirjoittamasi tekstiin jättää aurasi olemuksen nettiin , ja millasen lataukseb se jättää energia paukkuna tai voima lataukena riippuu teksti sisällöstä ,-.

  Jos nyt sanon erään näkijän sanoin miltä energiási paukku tuntuu näkijästä erään tutun näkijän sanoin. Kirjoituksesi ja olemuklsesi tuntuu siltä kuin taivaaltá sataisi kiviä ja´ nauloja .


  Ehkä tämä laittaa miettimään miten muuttaa tyyliä että olemukseni ei henkisille suuremmantien kulkijoille tuntuisi tuolta . joifenkin kirjoittajien tyylin vuoksi tänne ei ole pitkään aikaan ole tullut uusia suuremmantien kulkijoita . Jonka takia tästä on tullut paljon skeptisempi palsta se on musta valitettavaa .

  Suuremman eli mestarinpolun kulkeneet eivät palstalle jää koska aistivat energia tason olevan heille liiian symkkä eli varjoisa eli tämä ei vastaa netti" Atlantista " Jos he eivät ole jedejä Jedisoturi maisesti .

  koska tämän palstan energiataso ei vastaa Atlantista

  nii kuin ennen alkuaikoina vastasi.

  Puhiuin me tyyliin koska puhuin kaikken jedien suulla veljeskunnan johtajana ja jedineuvoston johtavan jäsenen oikeutuksella .

  Et tainnut tajuta mitä tarkoitan tällä ulottuvuus tasolla

  netti ulottuvuus on yksi osa viidestä todellista ulottuvuutta sillä ei ole mitään tekemistä tietokone verkon eli maailman laajiusden netti yhteyden kanssa muúta kun se että, nettivertkko on tehnyt lisä tason tähän viidenteen ulottuvuuteen .

  Ps Alien peleissä keino äly muuttaa jatkuvasti vihollisten suunnitelmia ja aistimista tombassa esim tai star trekissa jedi aistii ennakoon ekaan kertaan kohtaan tullessa vaaran voima siis varoittaa etukäteen tilanteessa sama kaikissa peleissä .

  Jedi ei koskaan ole ollut tavis vaan oon ollut alien sielu . Sillionkin voima auttoi pelaamista vaikkeen sitä aina itde tajunnut . Silloin pelasin mm xenonia ekaa . Pelasin siloin vähän kuin Anakin ekassa episodissa ajoi kiituria agressiivisesti aistien . Siloin siis pelasin hieman väärin . Mutta voima auttoi tuolloikin pelaamista . Mutta kun opin jediksi tajusin että , tuolloin nuorempana 20 vuotiaana käytin pelissä voimaa väärin. Mutta koska en tuolloin ollut jedi siitä ei seurannut mitään silloin.

  Mutta tuolloinkin huomasin oleváni yhtätietokoneen kanssa ja pelaaminen oli helpompaa jopa silloin .

  No teillä taviksilla ei ole kokemusta voiman kanssa pelaamisesta joten ette voi tietää kuinka mahtavaa se on ku te pelaatte agrsrssiivisesti peläten tuntien kauhua ym . Te että aisti voimaa joka on joka hetki mukana pelissä .

  ps nuo star trek peli ongelmat johtu muista syistä siinä pelissä on aika kehno näppäin toimintoihin peli selitykset joten oli hankala yhdistää mikä näppäin toiminto tekee mitäkin . Jonka takia jouduin kyselemään asiaa voima ei näitä neuvo ennen peleissä oli kunnon ohjekirjsssa selitykset pelinäppäpäin toiminnoista nykyään senai maintaan nopeasti peli tutorissa ja ja joskus todella epä selvästi nykyään ei mitään se on tyhmää ja idioottia älyvapaata että ,kaikki pelit pitää ladta netistä vaikka ostaa pelin ps dvdellä silti se varsinainen peli pitää ladata netistä steamiltä ihan älyvapaata meininkiä tollanen.

  t. Kars Skywalker Jedimestari Jedi Sensei Opettaja

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 8. kyllästynyt Vierailija

  Jo pitää olla huomionkipeä, että aina pitää aloittaa uusiketju, kun entinen lukitaan. Ja huippuna vielä tämä uusi ketju kahteen eri paikkaan.
   
 9. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  olen perinteisesti aina laittanut lähettiläs jutut kahteen paikkaan

  tämäpn vainm työtä t. Kars Skywalker Jedimestari kristyalliapollon netti lähettiläs

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 10. hovimestari Vierailija


  Se perinteen voit heti lopettaa. Kiitos!


  ps. mieluummin et laita niitä kristallipallolle ollenkaan. Tämä ei ole mikään jedien leikkikenttä.
   
 11. dot. Vierailija

  Kars. Toivottavasti ymmärrät joskus miten paljon pahaa mieltä toisille aiheutat ja heitä satutat.
   
 12. Kello Vierailija

  Kun näen Karsin viestin, ohitan sen nykyään, kuten tekee niin moni, joten en yksinkertaisesti tiedä, mitä Kars nykyään kirjoittaa.

  Tosin hän voi kirjoittaa sata kertaa viisaampaa, kuin kirjoittajat täällä ylipäätään, sillä olen joskus aikoinaan lukenut Karsin viestejä. Jos Karsin viesteihin tutustuu nyt, niissä voi olla Totuus. No ei kaiketi Suuri Totuus, mutta jotain viestiä tälle ajalle ja ainakin tietoa maailmankaikkesta.
  Sellaista tietoa, jota ei kenelläkään tiedemiehellä ole tässä ajassa.
   
 13. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Voima on energiaa ja energia kun elää ja liikkuu paikkaansa etsien niin Voima on juuri sitä. Ja se näkyy ja toimii lukemattomissa tilanteissa ja lukemattomissa ihmisissä.
   
 14. jaahas Vierailija


  Makuasiahan se on, sano koira kun muniaan nuoli.
   
 15. ristiritaista Vierailija


  Miksi ohitat, jos kerta mielestäsi voi kirjoittaa sata kertaa viisaampaa kuin mini muu?
   
 16. joopa joo Vierailija

  Siis ihan aikuisten ihmisten oikeasti joku on sitä mieltä että tuntemattoman ihmisen kirjoittelu netissä loukkaa häntä? Kasvakaa henkiset aikuisiksi ja ottakaa vastuu omista tunteistanne niin kuin Antsku.
   
 17. adjlkö Vierailija

 18. Unohtu Vierailija

  Koin aika ihmeellisen jutun tässä muuanna päivänä pelaillessa netissä. Kontaktiksi eli pelikaveriksi tuli joku ulkomaalainen. Hänellä oli aika metkan näköinen avataari. Tujotin sitä hajamielisesti ja hups vaan, minulta meni muisti. Olin sillain eteenpäin nuupahtaneena siinä muutaman minuutin tai pitempäänkin. Ajatukset ei toimineet ja kun siitä sitten virottelin itseni niin en muistanut paljoakaan. Jopa koneeni ja pelin salasanat oli hävinneet muististani. Pelailu oli hankalaa ja jouduin taistelemaan kuin hidastusta vastaan. Oli kuin hiiri olisi ollut jossain liimassa. Aikanaan muisti palaili pätkittäin. Onneksi minulla oli ne tarvittavat salasanat kirjoitettu lapulle.
  Se muistinmenetys ei koskenut muuta kuin sitä pelailuhetkeä ja koneen kanssa puuhailua, niin ainakin luulen. Olo oli aika sumuisen tuntuinen koko päivän. Aivoperäiseksi terveysongelmaksi en sitä usko koska olen muuten aika terve.
   
 19. Voima Vierailija

  voima niin maapallon päällä, kuten se on taivaissa.
   
 20. Terveys Vierailija

  Aivoissa voi olla vaikka mitä terveysongelmia, vaikka muuten olisikin terve.
   
 21. Lääketieteen Vierailija

  '


  Olen samaa mieltä. Mene lääkääriin jatkotutkimuksiin.
   
 22. Unohtu Vierailija

  Kiitos :) Saatanpa mennäkin.
   
 23. Meidän Vierailija

  pitänee odottaa Karsin viestiä kaikkeen täällä kirjoitettuun.
   
 24. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Miele,umetta ei pysty tekemään mutta voi josei oo suojauastapelissä voima paukun joka nukautta ja osin samalla ubohduttaa se on vähän kun sellanen yli tila jota voisi veraata sihen että juo liikaa .- ja ei muista liikaa . Jos joku keralla läettää hillittömän energiapaukun se aihettaa saman juopuu voimasta tölöin . Sith joka tän on tehnyt voi lukea toista todella helposti , ku toiella ei oo sillä hetkellä suojasmuuria energistä lainkan eli lukea sinua ku selvönäkijä .
  ilman minkäänlaista estettä. Koska et ole sitä ajatukella estämässä
  Toi onn Shithien käyttömä takkikka lähettää energia paukku joksa liki nukuttaa pelaajan , jolloin toidta on helppo lukea vahva suojakilpi ebderginen estää moisen tehokkaasti t Kars Skywalker Jesimestari Jedi Sensei Opettaja


  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 25. hyvä tavaton Vierailija


  yrittäisit edes oikein kirjoittaa...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti