Hae Anna.fi-sivustolta

tietokone yhtä voimassa kyvyissä, netissä on myös sinun sormenjälki energisesti yksil

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä KARSJEDISENSEIOPETTAJA, 23.01.2014.

 1. hmmmm Vierailija

  Aihe sopi oikein hyvin tämän ketjun aloitukseen ja siihen missä tämä ketju on nyt.
   
 2. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ......
   
  Last edited: 21.08.2014
 3. Irripsuu Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.05.2014
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olisi parempi odottaa josko joku kissa haluaisi tulla opettajaksesi. Sen kyllä tietää kun joku on tulossa. Kaikkialle ilmestyy kissatavaraa ja kissojen kuvia niin että tulee hirmuinen kissakuume. Ei eläintä kannata ottaa hetken oikusta leluksi. Jos kissan ottaa kerrostaloasuntoon niin sen elämä ei pääse kehittymään normaaliksi eläimen ja luonnon sopusoinnuksi ellei ole aikaa viettää kisusen kanssa ulkosalla tutustumassa luonnon ihmeisiin..
  Silloin kodissa olisi ennepitkää pitkästynyt ja tympääntynyt ilkimyskatti joka yrittäisi saada huomiota kaikin keinoin. Siinäpä olisi sitä naisellista puolta kerrakseen.
  Ei sellaisestakatista ole henkiseksi toveriksi niinkuin ei olisi hemmotellusta ja pinnallisesta joutilaisuuden tylsistyttämästä ihmisestäkään.

  Olet maininnut kissameikin. Olen ollut varsin innokas meikkaaja ja tiedän että ulkoisella on merkitystä sisäiseen. Siksi kait niitä tatskojakin otetaan. Sellaiseen en lähtisi mutta olen havainnut että jo hiusten värjäys saa selvän muutoksen aikaan käyttäytymisessä.
  Meikki ei nyt ole maailman tärkeimpiä asioita mutta tiedän naisia jotka ei uskalla tulla ulos kodistaan ilman naamamaalia. Valitettavaa että naisiin iskostetaan käsitys että he eivät ole mitään ilman jotain töhnää naamassa. So sad.

  Sinulla on omat luokituksesi ja käsityksesi jin ja jang puolista, valosta ja pimeydestä ja naisellisuudesta ja maskuliinisuudesta ja kallistut aina ihailussasi tuonne maskuliinisen puoleen niinkuin oikein onkin nuoren naisen kohdalla.

  Niiden ajatusten alkuperä on osittain kuitenkin varsin raadollinen. Tulet sen vielä joskus huomaamaan, ehkä jossin kuusissakymmenissä kun hormoonit eivät enää luo vastakkaisesta sukupuolesta ihannoitua kuvaa. Nauti matkasta koska se on ihana kaikkine harhakuvineen ja väärinkäsityksineenkin. Se on lumottu matka uniajassa joksi kuulin tätä maallista vaellusta kutsuttavan. Samanlaisia äidin pikku porsaita olemme kaikki, niin naiset kuin miehetkin.

  Nyt tällä erää katselen ihmisiä sillä mielellä että heitä on sukupuoleltaan kahta tai ehkä usemapaakin sorttia maalliselta verholtaan. Ihminen itse on kuitenkin ihan jotain muuta, jotain josta tajuamme vain hyvin vähän. Sanotaanhan että ihmisen aivoista käytössä on vain pieni osa. Niin ehkä päivittäisessä fyysisessä elämässä onkin mutta olemmekohan ihan tietoisia mitä kaikkea henkemme puuhilee siinä samalla. Kai siinä aivotkin ovat mukana auttamassa.
  Osasta asioita monet herkät ihmiset ovatkin tietoisia, kuten esimerkiksi muualla maailmassa tapahtuvien asioiden katselemisesta tai telepatiasta jolla voi keskustella kaukana olevien ihmisten kanssa. Näitä tiedostamattomia juttuja teemme varmaan paljon elämme samaan aikaan eri ulottuvaisuuksissa, ehkä jotkut jopa maallisella verhollaankin eri paikoissa.
  Mahdollisuudet ovat rajattomat ja teen parhaani saadakseni niistä edes jotain käsitystä.
   
 4. Hieno kirjoitus Vierailija


  kompaan tätä joka kohdassa :)
   
 5. deebsteri Vierailija

  Ihmiset janoavat pahuutta. Kapitalismi, keskiaikainen pimeys ja psykoaktiivisen todellisuuden pelko vartioivat sielujamme ja tehden meistä alempia olentoja. Valovoima, tietoisuus ja ymmärrys saattaa etäisesti kyllä herättää kunnioitusta, muttemme suurelta osin "sorru" siihen, koska se estäisi meitä soveltamasta tavallisen ihmisen perimäämme.

  Vain harva lähtee oikeasti mukaan hyvän ja pahan taisteluun. Ilman vakaumusta taistelu olisi vain uuvuttavaa ja merkityksetöntä. Portti, josta pitäisi kulkea tuntuisi epäilyttävältä. "Me olemme perineet toisemme", kuten joku voisi sanoa. Moni sanoo myös taistelevansa hyvän puolesta, mutta se on kulissia keskiaikaisen pimeyden jatkamiselle. Hyvä, pimeys!

  Oikeasti:

  Spirituaalinen elämä on villiä psykoosia, joka ei tunne keinotekosiia rajoja. Se ei ole inhimmillistä hapatusta, vaan puhdasta, vapautunutta energiaa. Ihmiselle rakkaat, maalliset käsitykset ovat jo heittäneet auttamattomasti häränpyllyä, ennenkuin kenestäkään tulee osa henkimaailmaa. Todellinen henkisyys ei ole sähkövalon pelkoista keskiajan keskitietä, jota käydään kuuliaisesti sukupolvesta toiseen, mielenpoukamien geneettistä kvasiavaruutta suojellen. Eikä korkeammaksi olennoksi tulo ole myöskään muotiasia. Korkeammaksi olennoksi oppiminen on epämuodollista toimintaa ja siksi kosmisuuden käsitteen tulee olla vapaa maallisesta paatoksesta.

  Ihmisen heikoin lenkki on, ettei hän ole aikoihin tunnistanut itseään alemmaksi olennoksi, jonka pitäisi käydä hyvän ja pahan taistelu. Eben Alexander irtautui kauas ja näki korkeammat olennot kuolemanrajakokemuksensa aikana. Mutta, hän jätti ne kuvailematta kirjassaan, kun hän vain näki, että nämä olennot ovat todellakin jotain, kykenemättä itse samaistumaan niihin tai pääsemään heidän tasolleen. Eikä hän myöskään yrittänyt väittää olevansa niiden veroinen. Eben Alexander omin silmin todisti missä tietoisuuden kehityksessä on kyse. Ihmisen täytyy kääntää oma tuskansa ja kipunsa voitoksi, ja narsismi vanhaa itseään kohtaan vapautuneeksi psykoosiksi.

  Yläkerrassa ei lopulta odota mummo, eikä vaari, vaan vapaus ja psykoottinen kauneus.

  Ihmisen peruspäivä tuppaa olemaan virheellisestä jatkumosta muodostuvaa. Meni hyvin tai huonosti hän ei yleensä näe korkeampia voimia tai kehity niitä kohden. Jumala ei ole myöskään nykyihmisen kaltainen. Se on yleinen virheolettamus. Me teemme virheitä. Monenlaisia virheitä. Osa virheistä on virheitä vain toistemme, perimämme mielestä. Hyvin harvat niistä virheistä, jotka havaitsemme ovat virheitä, joita teemme jumalan edessä.

  Keskitie ei välttämättä johda mihinkään ytimeen. Keskitie, on useimmille vain keskiaikainen tie, jossa neutraali psykoottisuus torjutaan ja ihmisen geneettinen historia ja mielenpimeys sallitaan, jotta se voisi lisätä kapitalismia maan päällä.
   
 6. deebsteri Vierailija

  Hyvän ja pahan taistelu käydään dualismissa. Vasta kun on selvitetty, mihin mikäkin kuuluu päästään dualismista eteenpäin. Jos pidetään hyviä asioita pahoina ja pahoja hyvinä, kuten jedimestarikin onnistui tekemään, ollaan tiukasti kiinni dualismissa.
   
 7. deebsteri Vierailija

  Maanpäällä on liikaa sukukalleuksia.
   
 8. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  wtf, voisitko avata tätä vähän :D
   
 9. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ..........
   
  Last edited: 21.08.2014
 10. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 21.08.2014
 11. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ..........
   
  Last edited: 21.08.2014
 12. Halina Vierailija

  Ketkä luulevat alientietoisuutta jumalaksi? New agesilaisetko?
   
 13. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 21.08.2014
 14. aazipoppaa Vierailija

  Me kaikki olemme jo siellä. Jumalassa. Yksi kokonaisuus. Ihan kaikki.

  Kyse on vain siitä milloin kunkin ego päästää irti harhasta. Siihen ei tarvita kuin irtipäästäminen. Ei opettelua, ei matkan tekoa, vain irtipäästäminen.
   
 15. Irripsuu Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.05.2014
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pikkuisen salaisuuden haluaisin sinulle vielä kertoa, Artangel.
  Kun huolehdit kunnollisesta ravinnosta ja kehosi terveydestä ja mielesi tasapainosta vaikkapa liikunnan ja luomuravinnon keinoin niin olet käsittämättömän kaunis ilman meikkiäkin.
  Ihosi hehkuu upeaa valoa ja hiuksesi ovat kiiltävät kuin kruunu ikään ja silmäsi kirkkaat ja loistavat kuin tähdet kun niistä katsoo vahva, hyvä ja lempeä soturin sielu. Henkinen kauneus ei ole vain fraasi jota usein käytetään vitsin tavoin puhuttaessa vähemmän viehättävistä ihmisistä vaan se on totisinta totta.

  Erotan itsevarman ja tasapainoisen ihmisen jo kaukaa liikunnan joustavuuden ja ryhdin perusteella ja hän huokuu levollisuutta ja määrätietoisuutta ja on siisti ja huoliteltu ja kaytös on kohteliasta ja miellyttävää koska sellaisella ihmisellä ei ole tarvetta tärkeillä eikä kulkea köpöttää jykkänä kuin peläten hajoavansa.
   
 16. totta Vierailija

  Tämä on niin totta.
   
 17. Kisskiss Vierailija


  Palvominen, palveleminen ja jumalan kohtaaminen on eri asioita. Monissa uskonnoissa uskotaan jumalaan ja palvellaan häntä (esim. palvelemalla ja kunnioittamalla läheisiään) mutta todetaan myös, ettei ihminen voi ymmärtää jumalaa kaikkeudessaan elikkä kokonaan tai nähdä häntä itseään koska jumala on tuntematon ja ääretön eikä ihmisen kaltainen. Ja että ihminen voi kohdata olentoja jotka ovat lähellä jumalaa ja edustavat häntä.

  Puhut paljon siitä mitä muut luulevat ja ajattelevat ja yleensä niin kuin muut olisivat yksinkertaisia ja samalla nostat itsesi noilla itsestään selvyyksillä muiden yläpuolelle, mutta ei se niin mene että muista puhumisella itse kohoaisi. Harhasta irtaanuttaan ihan muilla tavoilla.
   
 18. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 21.08.2014
 19. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  ........
   
  Last edited: 21.08.2014
 20. deebsteri Vierailija

  Ei ole kivun aurinkoaspektia.

  Kipu on uudelleengeneroitavissa ja käytettävissä jopa useamman valaisevan auringon alla. Dominaatio edusta 'jumaluutta', ystävyyttä, tai sitten ei edusta.

  A'loha!

  Kipu on nykyisessä muodossaan kapitalismin ja valtiokontrollin vuoksi. Ihmiset on valtioiden pelinappuloita. Kipu halutaan säilyttää nimenomaan negatiivisena välineenä, jotta sillä voitaisiin saada ihmiset panemaan herätyskello soimaan 6am. jne. Sen takia sen ei haluta sen palvelevan kauneutta ja aurinkoa, ettei mädät yhteiskuntarakenteet vain kaatuisi ja näkisi oikeutta.

  Kipua voi aina oppia käyttämään yhteiseen hyvään. Se pitää uudelleen generoida, jotta se ei olisi enää tuhoisaa.

  En ole ainoa, jolle hän on osoittanut huomiota. Tunnen toisenkin, joskin se tapahtui ihan livenä.
   
 21. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerro lisää.
   
 22. deebsteri Vierailija

  Olento tulee korkeammaksi olemalla ensin viruksina, eläiminä, sitten prosessoimalla ensin hyvää ja pahaa [ihmsien tehtävä], sitten monimutkaisempia juttuja, mutta edelleen jalostaen itseään hienommaksi. Mitä enemmän erottaa hyvää ja pahaa sitä enemmän kuitenkin pystyy näkemään mentaalitason pointteja. Eben Alexanderkin totesin nöyränä nähneensä korkeampia olentoja. Normaali ihminen ei niitä näe, eikä niihin usko, mutta nähdessään mentaalitason ymmärryksen ollessa heikko jäljelle jää vain tavaton ihailu.

  Jumaluus, energia on tässä, joten kyllä sitä pystyy käsittämään. Ihmisellä on aina tie edessään, joten hän on osa jumaluutta ja hänen suunnitelmiaan. Jumala on johdatin. Oikeastaan ketään ei reaaliajassa edes kiinnosta onko hän päässyt perille. Koska jumala on loputon matkan luonne saattaa olla tietenkin pitkänlaatuinen, mutta sekin tulee muuttumaan.

  Jossain vaiheessa, intuitiivisesti tunnen jo näin etukäteen, ihminen tuntee pääsevänsä johonkin, jossa hän voi todeta eksistentiaalisemman tason vakautta.
   
 23. deebsteri Vierailija

  Annetaan sen olla yllätysmomentti. :D
   
 24. deebsteri Vierailija

  Kieltäydyn. Ei ole minun asiani, kunhan totesin.
   
 25. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .........
   
  Last edited: 21.08.2014
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti