Hae Anna.fi-sivustolta

Tiina Jylhän sarjaksi venytetty kauneusklinikkamainos

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä justiina1, 31.03.2011.

 1. sohvis Vierailija

  Sovitaan yhteisesti, naiset ovat tyhmiä, vain synnytyskoneita, joitain poikkeuksia on, jopa luonnostaan kauniita.Nämä Tiina-kaunokaisen asiakkaat, jaahas, sanokaa te.
  Tosiasiassa nainen, ei kaikki, mutta pääasiassa, naiset ovat nuorena tosi kauniita, viehättäviä.
  Mutta kun menee yli jonkun ikäpyykin, nainen rypistyy, ja naisesta tulee ryppyistä etikkaa.
  Siihen ei edes kaunotar-Tiinankaan piikitykset auta.
   
 2. Ihme ihanne Vierailija

  Lontoossa asuva kaveri sanoi että siellä Briteissä vain joku roskasakki ihannoi häntä.
   
 3. varattu etikka Vierailija


  Tervehdys, sinä ikuisesti komeana ja sinkkuna pysyvä viisas mies.
   
 4. sohvis Vierailija


  Tervehdys myös sinulle. Eipä ole tarvetta naamaremonttiin. Ainut harmi on hiusten harveneminen. Pitäskö mennä Tiinan kaunistumispajalle, ja hän ompelee uusia hiuksia lähteneitten tilalle.
  Naamavärkin rypistyminen laahaa hiukan jäljessä, mutta kestän sen.
   
 5. turhuus myy Vierailija


  Heh heh heh yksi hölmö nainen hoki, että omatunto paranee kun tehdään rasvaimu. Kamalaa mikä nauru tuolla apinalla on, siis tyypilla joka "stailaa" kas näin sull on sikahiaano uumaa, nööh nööh nööh, ei kestä, mun on pakko päästä käsiksi siihen naiseen, mä haluun sen halauksen...nööh nööh nööh.
  Hantta oli parempi ennen laihduttamista ja piikit poskiin teki nänen hymystään jäykän.
  Ohjelmassa näytetään joka kerta tissien korjaus, pappa piistää, leikkaa ja laittaa siteet, näytetään nukutettua eukkoa ja se siinä. Voiko turhempaa ohjelmaa olla?
  Nyt tuli Max Perttula, heh heh mikä hymy ei lopeta naurua puhueessaankaan, ihana voi ei :D Se nypönenä on ite laittanna kolome kertaa ite ruskettovoo ja nyt se lähti kun Tiina pistää täytettä. Tiinalla ihme muhkuroita otsassa, on kai eilen laitettu pikkupiikit, kaameeta touhua. Rumuus vain laisääntyy ja lisää piikkiä.
   
 6. Grazy age Vierailija

  Mitkä maksaläiskät Tiinalla paksun meikin alla!!!
  Lähikuvissa näkyy selvästi se kuinka lähes koko poski on pelkkää maksaläiskää, hiaanoo ;)
   
 7. Rusina Vierailija

  Aika uskomaton tapaus tämä Max, sanoi kiinnostuneensa kosmetiikasta 7-vuotiaana. Jospa tämä stylisti on hermostunut kameran edessä ja yrittää peittää sitä naurullaan.
   
 8. lisää tätä :D Vierailija


  Tämän munansa suurentaja on kyllä vailla vertaa, vaikka suurentaisi norsun kokoon en huolisi :D
  Pariskunta olis löytänyt toisensa kun maattiin kameroiden edessä niin käsi kädessä, naiselle tiissiä lisää ja miehen katsetta kirkastetiin että näkee kunnolla mistä on maksanut :D
  Hantta, voi voi en tiedä kauheeta kun on tatuoinut itsensä piloille, lävistykset huh huh ja laihdutti kurjan näköiseksi, alkaa muistuttaa niitä koiriaan sääli :(
   
 9. Nainen Hämeestä Vierailija

  Tämä pakaran täyttäjä vaikutti olevan suurinpiirtein samaa älykkyysluokkaa munan täyttäjän kanssa, voisivat mennä treffeille.
  Ties mitä myrkkyjä saa siis piikittää kuka tahansa, esim. tämä Hantta. Jotenkin tuntuu, että tämä kauneusala on karannut omaksi alueekseen lainsäädännöstä. Se on kuitenkin niin nuori ala, varsinkin nämä piikitykset. Tuleeko jonkilaisia määräyksiä tähän hommaan vasta sitten kun joku kuolee, halvaantuu tai jotenkin muuten vammautuu?
   
 10. Sohvis Vierailija

  Tänään Iltasanomassa, kymmenen vinkkiä aikuisen naisen meikkiin. Pakko uskoa, nainen ilman meikkiä ei näytä naiselta.
   
 11. Sehän on Vierailija


  Multitalentti!

  YouTube - ‪Dominanainen‬‏
   
 12. kuvottava näky Vierailija


  Meikkaus on eri asia kuin piikittää myrkyä naamaansa. Kevyt ehostus on kaunis, mutta esim. Johanna Tukiaisen meikattu naama karsea.
  Tiina Jylhän putiikissa käyvät ovat oma lukunsa, sama remmi marsii uudelleen sisään, esim. tuolle pakaroitaa suurentavalle naiselle on enää lobotomia tekemättä. Kai sekin vielä nähdään :D
  Oli muuten rivo näky kun se nainen makasi lavitsalla ja pari virolaista miestä runnoi tavaraa perseeseen. Miksi ei näyttetty kuinka mukavalta näytti kun nainen heräsi ja istahti perseelleen.
   
 13. sohvis Vierailija

  Naisilta ei itsensä hyväksyminen ja järkevyys ole kielletty. Jos mainoksiin uskoo, silloin maailmassa ei ole kuin nuoria, kauniita, hyvin meikattuja naisia. Vanhoja, ruttuisia naisia ei kertakaikkiaan ole. Eikä ilmeisesti saakaan olla, ainakaan jonkunsorttisten mielestä. On suuri synti olla vanha nainen kaikkine ryppyineen, suonikohjuineen.
  Eikä ole edes kiiltäviä punahuuliakaan, mitä suudella. Puhumattakaan pitkistä, mustista silmäripsistä, monenvärisistä silmäluomista, korkeista koroista, pusap liiveistä.
  Mummon muusista puhutaan, muttei näitä muusin aikaansaajia näy mainoksissa.
  Kyllä naisen elämä on helppoa. Ei tarvi mitään muuta, kuin on vaan kaunis joka kantilta.
  Miehiä sentään näkyy olevan joka lähtöön.
   
 14. se riittää Vierailija


  No ei tuo Tukiaisen elämä kovin auvoiselta näytä, teki töitä pirusti ja tuollaisen rökäleen sai vaivoikseen. Mies ei edes töihin viitsi, ei osaa sanoa kuin kaksi sanaa kyllä rakas :D
  Eikö ole hassua meille naisille siis riittää olla kaunis, silti me opiskelemme, valmistumme, teemme töitä ja kasvatamme lapsia, vaikka voisimme vain töllöttää soffalla kymmnen sentin räpsyttimet silmillä. Pikkasen toki vakoa vähän avaten ;D
   
 15. sohvis Vierailija

  Nainen on oikein viehättävä ja söötti kaikin puolin luomuna, luojan, kenen lie luojana, vai sasmmakonkudustako vuosimiljoonien evoluution aikaansaama tulos?
  Kun naista aletaan virittelemään, lisäkaunistamaan, aivan turhan takia, nainen menee pilalle.
  Lopputuloksena Tiinan kaunistamon näköisiä tuotteita.
   
 16. hömppää Vierailija


  Eivätkö ihmiset tajua, että jos ihon alle pistetään jotain turvotusta aiheuttavaa ainetta, tulee pakosti "siistiä" jälkeä ja otsa siliää, mutta se turvotus laskee ajanoloon. Siis piikki joka toinen kuukausi ja muutama sata euroa kiitos?
  Kauneushömpässä on luotu illuusio, että ollaksesi kaunis, piikki pitää uusia säännöllisin väliajoin, että olet kaunis. Hammaslääkärillä käydessä tahdon puudutuksen ja se kestää määrätyn ajan ja sitten häviää, sama näissä humpuukijutuissa. Esko Eeerikäinen sanoinkin jossain ettei hän huomannut mitään eroa leukaperissään ja miettiikin miksi EX-vaimo näitä kaikkia hamuaa.
  Eikö miehiä harmita kun yökerhon hämyssä kohtaa lumoavan "enkelin" ja aamulla sitten löytää siivet ja letin sängystä, ja ne häpyhuuletkin olivat feikkiä pakaroista puhumattakaan :(
   

 17. Joo. Outoa, että R.R., joka tosiaan muistuu mieleeni takavuosien fitness-misuna, saa tehdä rintaleikatulle oikein JÄLKITARKASTUKSEN. Kiinnostavaa, että "klinikalla" käytetään surutta terveydenhuollon termejä ilman siihen kuuluvaa osaamista (en nyt tarkoita siellä työskenteleviä terveydenhuollon ammattilaisia vai onko heitä vain yksi).

  Viron sessioissa kiinnostavinta olivat leikkaussalihoitajan pitkät punaiset kynnet. Mitenkä onnistuisi täällä?

  Hennan kammottavat pusukalan huulet näyttävät naurettavilta. Hyvä kun sai sössötettyä sille pissisjoukolle, että "Te kuulutte nyt mun kerhoon!" Pässit kun ottivat samaa sotkua huuliinsa.

  Kiinnostavinta seurattavaa ohjelmassa ovat Wilman laihdutus ja koko Jylhän seurueen tuhlailusessiot. Milloin lie korttitalo kaatuu komeasti? Wilmalle pidän peukkuja.

  Ajatelkaa, jos se "turbohuuli-tanssija" olisi päässyt eduskuntaan!
   
 18. Itseasiassa Ruotsissa pistää kosmetologit siinä missä sairaanhoitajatkin. Mitään laillista estettä pistoksien antamiselle ei ole, muuta kuin se, että aine ei saa olla lääkkeeksi rekisteröity (kuten esim.Botox). Täyteaineita (hyaluronihappoa) saa pistää kuka vain.
   
 19. Laura Vierailija

  Uskomatonta, ettei tänne tullut YHTÄÄN positiivista kommenttia. Jos joku haluaa laittaa täytettä juonteisiin tai huuliin, kenen ongelma se on? Tai kuka sen pistää, oli sitten sh, lri, koulutuksen käynyt tavis. Aivan varmasti kuka vaan teistä viikon pistokoulutuksella osaa pistää h-happoa "sippareihin".


  Tape ja Tiina on söpö pari. Tiinaa en kovin kauniina pidä, mut jos Tapani tykkää, niin eiks se oo tärkeintä??

  Huhhuh mitä väkeä.
   
 20. TIna Vierailija

  Tiina uskoo tekevänsä tärkeetä työtä ihmiskunnan hyvinvoinnin eteen. Näinhän se pruukaa olemaan. Kauneusnainen uskoo, että kaikki naiset haluavat hänen ohjeitten mukaiseen käsittelyyn.
  Tiinakin on verevä nainen, ja voisi alkaa tehdä ihan oikeita töitä.
  Uskon, että hän tykkää myös ihka oikeista töistä.
  Ihan oikeen tuntuinen ihminen.
   
 21. tykkääpä joo Vierailija


  Tape tykkää kun Tiina laittaa sille kymmenen kanaa lautaselle ja mies pääsee popsimaan, kanaa kanan laiitaessa lisää kanaa.
   
 22. TYYTYVÄINEN NAINEN Vierailija

  TE TÄSSÄ NE HULLUJA OOTTE KUN ISTUTTE PITKÄT TUNNIT JA HAUKUTTE IHMISTEN ELÄMÄÄ SE ON SEN NÄKÖNEN JA SE TÄN, HEI HALOO MITÄ VÄLIÄ MITÄ JOKU TEKEE OMALLE ELÄMÄLLE. KEKSIKÄÄ MUUTA TEKEMISTÄ... USKOMATONTA LUKEE TOMMOSIA OOTTE KUN PIENIÄ HIIRIÄ JOTKA VALITTAA JA ARVOSTELEE RYHMÄSSÄ MUITA PLAPLAPLA.. USKOMATONTA
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti