Hae Anna.fi-sivustolta

Tjärebor matkajokeri -kokemuksia???

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä Fanny, 29.03.2004.

 1. Fanny Vierailija

  Onko kukaan ollut Tjäreborgin matkajokerimatkalla?Uskaltaakohan sellaista ottaa vauvan kanssa?Otan kaikenlaisia kokemuksia mielellään luettavaksi!Kovasti puhelimessa peloteltiin, että KAIKKI MUKAVUUDET puuttuu ja kysyin sitten, että mtä nämä mukavuudet on, niin ei osannutkaan sanoa... Meille riittää kohtuullinen paikka, missä sängyt ja keittonurkkaus -nämä meille kyllä puhelimessa luvattiin.Vauvahan ei tarvitse mitään ;-) Niin ja Mallorcalle lähdetään (paikkoja aika rutkasti vapaana, joten todennäköisesti myös hyviä huoneistoja vapaana -laittaako sitten tahalteen johonkin loukkoon...)
   
 2. Nina Vierailija

  Niin mutta se on sitten siinä että Tjäreborgin hotelleja käyttävät muutkin kuin suomaliset. Ja jos puhelimessa sanotaan että mukavuudet puuttuvat, siitä voi jo vetää johtopäätöksiä. Saa sitä mistä maksaa eli on ihan oikein ettei pienen pienellä hinnalla saakaan mitään luxusta, tottakai.
   
 3. Fanny Vierailija

  Niin, mutta hullujahan ne olisi, jos kertoisi että saadaan kyllä hyvä hotelli ;-) Minusta pelottelua vaan tuollainen, että mukavuudet puutuu, kun ei kuitenkaan osaa sanoa mitä ne mukavuudet on.Jos ne on esim. tv ja ilmastointi, ei väliä... Toukokuussa ei ole vielä kuuma ja töllöä ei lähdetä ulkomaille katsomaan;-)

  Tuntuu, että monetkaan ei uskalla näitä jokerimatkoja ottaa nykyään, mutta ne jotka ottaa, on usein positiiviseti yllättyneitä (enpä kyllä tiedä kuin pari tapausta)!

  Pystyyköhän hotellia maksusta vaihtamaan, jos on ihan kauhea?
   
 4. pk Vierailija

  olin kerran jokerimatkalla santorinilla, ensimmäisen ja viimeisen kerran, oli naapurin kanssa yhteinen parveke,yhteinen keittiö jne. onneksi samanhenkiset naapurit.
   
 5. Hyvä bisnes Vierailija

  Jokerimatkat on matkatoimistoille hyvä bisnes.
  Nimittäin samana päivänä on oppaan luona jono
  ihmisiä kysymässä saisiko paremman hotellin
  ja tottakai se onnistuu.

  Ensin maksaa vain 390 euroa äkkimatkasta
  ja sitten antaa 300-400 euroa lisää niin saa
  paremman hotellin ;-)
   
 6. Fannylle Vierailija

  Tottakais hotellia voi vaihtaa mutta ymmärrät sitten se vasta kalliiksi tulee. Eli maksu akhdesta eri hotellista. Kannattaa maksaa reilusti vaan, ei jää mitään epäselvää. Mutta jos ei ole väliä, miten majoittuu, niin eihän silloin ole mitään ongelmaa. Mutta mitänä luxusmajoitusta muutamalla eurolla ei ole mahdollista saada, onhan se jo tosi epäoikeudenmukaistakin. Ja Tjärellä ei ole mitään suomalaista hotellikiintiöitä, se on iso kansainvälinen firma ja hotelleissa asuu muitakin kuinsuomalaisia.
  Kukaan ei halua peloitella sinua, mutta pyynnöstäsi kertovat tietonsa/kokemuksensa.
  Olen törmännyt tapauskeen jossa kaamean hoetllin saanut lähti pakoon jopa toiselle saarelle osaksi aikaa, kun ei kestänyt asua hänelle osoitetussa hotellissa (Fritidsresor).
  Yleensä olen ollut erittäin tyytyväinen Tjäreen, mutta aina on tiedetty hotelli mihin mennään ja siitä ei kyllä tingitä.
   
 7. JUUPE Vierailija

  HEI
  olimme joku vuosi sitten jokerimatkalla Mallorcalla,meidät sijoitettiin Alcudiaan ja hotelli oli ihan hyvä 3 tähden apartamentos.
  Kaiken lisäksi Mallorca on pessyt kasvonsa viime vuosina ja
  kaikkein kurjimmat hotellirähjät on sieltä purettu oikein viranomaisten määräyksestä. Eli hotellit ovat ihan hyvätasoisia,sijainti voi tosin tuottaa toisille pettymyksen.
   
 8. Kiitos tiedosta! Vierailija

  Ehkä riskillä otetaan!Sittenpähän tiedetään, kannattaako toista kertaa ;-) Olen kuullut ennenkin, että on päästy jopa 4 tähden hotelliin!Se vasta ärsyttää, jos maksaa 150-200 euroa enempi ja saa kuulla paikan päällä, että naapurihuoneiston perhe on jokerimatkalaisia ;-(

  Oliko tuo teidän hotelli Tjäreborgin omasta katalogista?
   
 9. Kiitos Vierailija

  Mutta kun ei utele muiden maksamia hintoja, selviää sillä. Olen matkustanut usein ihan ilmatteeksi, mutta en ole kertonut kellekään!!
   
 10. En ikinä suosittelisi vauvan tai edes lapsien kanssa matkaaville saati vanhuksille matkajokeria. Jos otat esim. matkajokerin Mallorcalle niin hotelli voi sijaita ihan missä kohteessa tahansa. Kohteen ei tarvitse edes olla suomalaisten Tjäreborgin esitteessä. Hotellikaan ei siis välttämättä esitteestä löydy ja siis kohde ja hotelli selviää vasta kohteessa. Kaikki mukavuudet puuttuvat: tarkoittaa ettei ole kuljetusta, opaspalveluja ja halvin matkajokeri on majoitus useamman henkilön kanssa jaetussa huonessa/huoneistossa jossa ei ole omaa suihkua/kylpyä eikä vessaa. Vähän kalliimpi jokerimatka takaa oman huoneen/huoneiston ja suihkun/wcn. Ja hotellia voi sitten joutua vaihtamaan kesken matkan ja valituksia ei sitten käsitellä matkan jälkeen sillä olet sitoutunut ottamaan matkajokerin. Matkajokeria suosittelen nuorille, nuorenmielisille ja seikkailunhaluisille, mutta muiden kannattaa ehdottomasti maksaa vähän enemmän niin lomakin onnistuu varmaan paremmin. Ja aurinkomatkoillahan on myös alennettuja matkoja, hinnat laskevat noin pari viikkoa ennen lähtöä ja aina tiedät kohteen ja mihin hotelliin menet. Joten jos minun asikkaani olisit niin en suosittellisi teille matkajokeria!!! Kerrothan kuitenkin kokemuksesi matkanne jälkeen jos siihen jokerimajoitukseen päädytte. Ihania lomanodotustunnelmia kaikille!!!
   
 11. JUUPE Vierailija

  Hotelli oli 3-tähden Waikiki silloisessa Spiesin esitteessä.
   
 12. Fanny Vierailija

  No mä kyllä tarkistin Tjäreborgilta sen, että saadaan oma huoneisto, jossa ei siis ole muita!Lupasivat myös WC:n, keittonurkkauksen ja suihkun.Vauvahan ei tarvitse mitään erikoista, kun meillä on vaunut, missä se nukkuu.Ei varmaan edes hoksaa ollaanko kotona vai matkalla!

  Mitä tekee opaspalveluilla?Ei olla niitä koskaan matkalla tarvittu.Ollaan englanninkielentaitoisia ja osataan karttaakin lukea.

  No, ei olla vielä päätetty, mitä tehdään.Aikaa on reilusti!Aika paljon nyt olen saanut positiivista palutetta niiltä, jotka ollut jokerimatkalla, mutta negatiivista niiltä, jotka ei ole itse ollut... Nuo nais/miespaikat on eri juttu!Ne menee aika varmasti pieleen.Mutta me ollaan perhe ja meille tosiaan sanottiin, että huoneisto johon saaralla asetumme, on vain meidän eikä sinne majoiteta ketään muuta!
   
 13. Ei toista kertaa! Vierailija

  Mulle jäi tosi huomo maku hommasta. Olin pari vuotta sitten ko. toimiston matkajokerilla Kreetalla ja ekan yön jälkeen oli hotellin vaihto. Kumpikaan hotelleista ei ollut kuvastossa. Se hotelli, mihin päädyttiin oli aika ankea. Astioita löytyi mutta ei tulta! Muutenkin jäi Tjäreborgista aika ankea fiilis. Ei saatu edes kunnon kohde-esitettä tosin kuin Aurinko- ja Finnnmatkoilla saa. Me maksettiin karvalakkijokerin päälle vähän lisää, jolla taattiin, että saadaan oma kylppäri! Aika vaikeeta...

  Etenkään vauvan kans en lähtis!
   
 14. Orvokki Vierailija

  Tjäreborgin matkajokereista en tiedä, mutta Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen äkki/lähilähdöistä sen verran, että oon käynyt ainakin kymmenellä reissulla ja aina on hotelli ollut vähintään 2 tähtee ja plussa ja useimmiten kolmen tähden kerran jopa neljän tähden ja olemme etukäteen tienneet hotellin eikä sitä ole tarvinnut vaihtaa.
  Jos ei aseta kauheesti vaatimuksia niin siitä vaan. Mallorcalla on yleensä parempi hotellitaso kuin esim. Kreikan saaristossa.
  Isäni on matkustellut paljonkin matkajokereilla nimenomaan Tjäreborgin ja on ollut ihan tyytyväinen.
   
 15. Bingo Vierailija

  Tjäreborgin erityisehdot:
  6. Joissakin tapauksissa majoitus voi olla määrittelemätön eli matkajokeri. Tällöin matkalipussa lukee majoituksen kohdalla ”matkajokeri”. Matkan hinta ja majoitus eivät ole yhteydessä hinnastossa mainittuihin. Majoitus voi olla myös muulla kuin Tjäreborgin esitteessä mainitulla paikkakunnalla. Huoneessa ei ehkä ole mukavuuksia, vaan useamman huoneen asukkaat jakavat käytävällä olevan kylpyhuoneen ja wc:n. Kahden hengen huone voi olla osa isompaa huoneistoa. Hintaan ei sisälly aterioita. Matkajokerilla matkustava asiakas saatetaan matkan aikana siirtää toiseen majoituspaikkaan. Rajoitetut suomenkieliset opaspalvelut.

  Kokemukseni mukaan matkajokerilla saa todennäköisimmin sellaisen huoneiston kuin haluatkin. Itselläni on hyvä kokemus näistä, tosin ei Tjärellä, mutta ei se ole huonompi kuin muutkaan matkanjärjestäjät. Mallorcan tilanne vaikuttaa muutenkin lupaavalta. Toisaalta matkalla voi aina tulla yllätyksiä. Jokerimatkalla niihin on ennalta varautunut. Hieman rohkeutta ja seikkailumieltä sekä positiivista asennetta on hyvä eväs matkalle.
   
 16. Janne Vierailija

  En ikimaailmassa ostaisi määrittelemätöntä jos ottaisimme vauvan mukaan. Kuten yllä on sanottu, jokeri on hyvä bisnes. Laitetaan ""läävään"" ja sitten kun haluaa vaihtaa niin saa maksaa jopa enemmän kun on maksanut jokeristaan. Mutta voihan sitä kokeilla mutta älä sitten ala haukkumaan Tjäreborhia pilalle menneen loman jälkeen.
   
 17. tk Vierailija

  Oltiin viime kesänä Bulgariassa jokeri matkalla. Hotelli osoittautui Beach&Boogie-paikaksi, Hotelli Vladislaviksi. Neljä ekaa yötä nukuttiin diskon yläpuolella teknon tahtiin. Saatiin kuitenkin vaihdettua huone rauhallisemmalle puolelle ilman lisämaksuja, olihan matkan pituus sentään kaksi viikkoa. Opaspalvelut toimi moitteettomasti. Tervetulotilaisuus samassa hotellissa ja opas kävi paikan päällä pari kolme kertaa viikossa. Nyt ollaan lähdössä Turkkiin saman firman jokerimatkalle, eikä arveluta yhtään. Puhelimessa luvattua: Huoneistohotelli Alaniasta, (mitä alunperin haettiinkin) vähintään kaksi tähteä. Enpä oikein usko, että tahalleen mihkään läpeen joutuu lisämaksujen toivossa. Tuskinpa ne asiakkaitaan pois haluaa vartavasten ajaa. Toisin voi kyllä sanoa Deturin jokerireissusta ja oppaiden asenteesta.
   
 18. kokemusta... Vierailija

  2 kertaa ollaan oltu fritidsresorin(ruotsin kautta) jokerimatkalla,ja alanyaan kun ollaan menty,niin kummalakin kerralla päästy 4 tähden Bacsha Bay hotelliin.Hyvä hotelli,ei mitään valittamista.-..
   
 19. niinkö Vierailija

  Siis nimestään huolimatta hotelli ok,nimi on kyllä aika roisi.
   
 20. halvalla Vierailija

  jokeri ja äkkilähdöt ovat nk. halpamatkoja ,eli voi olla hyvä tuuri ja saa hyvän hotellin tai sitten ihan päinvastoin ,huonotasoinen majoitus . jos on valmis vaihtamaan hotellia tai olemaan vähän huonommassakin majoituksessa voi saada tosi halvalla matkan. meillä on käynyt tämä hyvä tuuri pari kertaa ja aiotaan kokeilla vielä uudelleenkin.muutenkin matkailemme aina halvimmasta päästä olevissa hotelleissa .elämykset ja itse matkakokemukset ovat tärkeitä ei niinkään majoitus .pääasia ,että pääsee matkalle! antoisia matkoja kaikille.
   
 21. Tetta Vierailija

  Samoilla linjoilla kuin nimimerkki halvalla siinä suhteessa ettei hotelli ole tärkein elementti lomalla. Kohtuullinen riittää ja kun tuntee edes jonkin verran lomamaata, osaa aika hyvin arvata hotellien tason esitteen tekstin perusteella. Koskaan ei tosin ole määrittelemättömästä tullut kokemusta hankittua. Tarjousmatkoista eli viime hetken lähdöistä sen sijaan kyllä on kokemusta,muutama päivä ennen lähtöäkin on joskus ostettu matka. Mutta ajat ovat tietysti muuttuneet, muutoksia myös matkanjärjestäjissä.
  En usko kuitenkaan että yksi vähän huonompi sattuma koko loppuelämää pilaa. Ulkonahan kaiketi ollaan ja liikutaan eikä oleilla hotellissa/hotellihuoneessa kuin lähinnä nukkumassa.
   
 22. matleena Vierailija

  Ei ikinä Tjäreborgin matkajokerille! Olimme viime syksynä Bulgariassa ns. tähtijokeri-matkalla, jolla hotellin piti olla vähintään 2 tähden. Hotelli sijaitsi Baltchik-nimisessä kaupungissa n. 20 km päässä Sunny Beachista keskellä ei mitään ja oli aivan kauhea läävä: epäsiisti, homeelle haiseva ja huoneen ovi niin hajalla, että oli sama oliko lukossa vai ei. Samalla viikolla oli sattunut ylibuukkaus, niin että kymmenkunta huoneellista oikean hotellin varanneita oli ilman majoitusta, joten minkäänlaiseen hotellin vaihtoon edes rahaa vastaan ei ollut mahdollisuutta. Ja ainoa toteamus, minkä vaqlituksista sai osakseen oli: sitä saa mitä tilaa!
   
 23. just Vierailija

  näin on tähän on varauduttava,yllätyksiä voi tulla.jos on valmis kestämään tälläisetkin yllätykset ,niin kannattaa ottaa edullinen matka. me ollaan aina saatu erittäin hyvä hotelli Tjäreborilta äkkilähdöille.
   
 24. Janne Vierailija

  Eix Balchik sijaitse 20 kilsaa Albenasta eli noin 160 kilsaa Sunny Beachista? Eli minne varasitte matkanne?
   
 25. ansku Vierailija

  Oletpas saanut melkoisen lupauksen, että saatte keittonurkkauksen ym. Mikähän matkajokeri se mahtaa olla, kun yleensä näillä jokerilähdöillä kohde todellakin selviää vasta kohteessa eikä jo Suomessa matkatoimistossa? Olisipa mukavaa olla näkemässä kun lupauksen antanut virkailija toteuttaa lupaamansa....
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti