Hae Anna.fi-sivustolta

Tjärebor matkajokeri -kokemuksia???

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä Fanny, 29.03.2004.

 1. jesse Vierailija

  Noiiin lyhyesti sanottuna, nää jokerihotskut perustuu siihen, että ko firma on varannut tietyt paikat lennoilta ja niistä ne todella maksaa ja kun näitä kalliita paikkoja on vapaana niin niitä voidaan ja kannataa myydä noihin hintoihin ja siten näitä reservi hotskuja käytetään majoitukseen. Ei siinä matkailijan kannalta ole mitään valittamista, riskiä ja meininkiä jos on uskallusta! Hotskussa váin nukutaan!
   
 2. Jaska Vierailija

  no onpahan kauhea keskustelu moisesta!
  Ole ollut monesti eri matkanjärjestäjien ""määrittelemättömillä"" majoituspaikoilla matkoilla; Tjäreborg, Finnmatkat, entiset Spies, Hasse, Fritidsresor.. En ole koskaan ole ollut tyytymätön majoitukseen, ei kertaakaan mitään ""jaettua"" huoneistoa, hotellit/huoneistot ovat aina olleet kolmen, jopa neljän tähden luokituksella olevia huoneita/huoneistoja. Hotellit ovat olleet monesti Suomen katalogeissa olevia hotelleja tai konsernin muista maista tulevien turistein käytössä olevia.
  Tuttava, joka on oppaana kertoi, että esim Ruotsissa monetikin puolet koneesta tulee määrittämättömillä paikoilla. Tämä ei tietenkään ole matkanjärjestäjille ehkä hyvä, mutta näin kuluttajalle tietenkin edullista.
  Jos ihan rehellisiä ollaan, niin mulla on huonoimmat hotellikokemukset Aurinkomatkojen hotelleista, jotka ovat joskus olleet melko heikkotasoisia (esim Castle/Limassol).

  Eli ei muuta kuin rohkeasti vaan jokeripaikalla edullisesti etelään, olen aivan varma ettet pety!
   
 3. Tapaus Vierailija

  Tjäreborgin matkajokeri Costa del solilla.Kiva kaksio keittotiloineen hotellissa Jupiter.Upeat uima-allas ja ruohokenttä ympärillä.
  Vähän kävelymatkaa ""ihmisten ilmoille"", mutta illalla tultiinkin taxilla aina takas kämpille Torresta ja Puerto Marinasta.
   
 4. tyytyväinen Vierailija

  tjareborgin matkajokeri loppukesällä -02 Mallorcalle, päästiin Alcudiaan tosi mukavaan 3-4 tähden Seaclub-huoneistohotelliin, -01 keväällä Finnmatkojen vastaava jokeri Kyprokselle Limassoliin, ja taas tosi hyvä tuuri huoneistohotellin kanssa. Eikun uskaliasta mieltä ja reissuun, olen kuullut useimmilta pelkkiä positiivisiä kokemuksia, kunhan ei ole valmiiksi pipo liian tiukalla eikä turhista nipota!
   
 5. Ani Vierailija

  Viestin aloittaja kirjoittaa usein siitä, mitä hänelle on jo puhelimessa luvattu. Tuo ""lupaus"" ei merkitse mitään kun se on vain sanallisesti sanottu. Jos siis tulisi jotain valittamista matkan aikana tai sen jälkeen, ei tuota ""lupausta"" katsota miksikään. Eivät varmasti teitä piruuttaan huonoon hotelliin laita, mutta jokerimatka on arpapeliä.
  En kyllä todellakaan suosittele vauvan tai vähän isommanakaan lapsen kanssa!
  Usein nuoret bailuhenkiset ostavat mahdollisimman halvan hotellin, että jää mahdollisimman paljon käyttörahaa paikan päälle. Naapurisi voi siis hyvinki olla bailaava skandiporukka, joilta ei kunto lopu koko viikkona ja siinähän sitten rentoudutte, sinä ja vauva.
   
 6. äiti Vierailija

  En ymmärrä, miten voit edes kuvitella lähteväsi matkalle vauvan kanssa johonkin epämääräisiin olosuhteisiin. Kyllä sinä ja vauva tarvitsette paljonkin, jotta matka onnistuu. Vauva vaistoaa helposti ympäristön muutoksen ja on levottomampi kuin kotona. Eipä siinä sitten bailaava nuorisojoukko paljon asiaa auta. Maksa ihmeessä vähän enemmän ja tiedät mihin olet menossa. Eihän ne jokerimatkatkaan ilmaisia ole.
   
 7. matkaaja Vierailija

  Ehdottoasti ottaisin kyllä täyshintaisen matkan. Jo ihan vauvankin takia.. Se virkailija kun ei pysty takaamaan teille minkäänlaista huonetta mistään tietystä kaupungista. Ja mitä nopeasti katsoin, niin äkkilähtö oli jooa hurjat 40 euroa halvempi, kuin varma majoitus saman saaren kolmen tähden hotelliin. Siis kahdelta viikolta...Eli josei sillä majoituksella ole väliä, niin minä majoittuisin varmaan keskitason hotelliin samalla hinnalla, kuin ottaisin sen riskin, että lomani menee pilalle. Onhan siinä toki se mahdollisuus, että määrittelemättömän matkan majoitus olisi parempikin, muta sekään ei takaa sitä, että se on lähimaillakaan sitä kohdetta, minne haluatte mennä.
   
 8. nilla Vierailija

  No en kyllä ymmärrä mitä se vauva nyt siitä majoituksesta ymmärtää. Jos luvataan huone jossa on muu tarpeellinen, ei muuta kuin matkaan vain.
   
 9. matkaaja Vierailija

  Sehän se ongelma onkin, että virkailija ei pysty lupaamaan minkäänlaista tiettyä huonetta. Se ei kuulu matkan ideaan, eikä niin myöskään voi tehdä. Majoituksesta ei lopulta ole mitään varmuutta, ja pienen muksun kanssa en ottais sitä riskiä, että vessa on käytävällä ja huoneistossa asuu kymmenen muuta ihmistä.
   
 10. HOT Vierailija

  Hotelli jakaa huoneet, ei matkanjärjestäjä. Eli se joka omistaa...
   
 11. Mark S. Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti