Hae Anna.fi-sivustolta

Todella julmaa kohtelua!

Viestiketju osiossa 'Lemmikit' , käynnistäjänä voi.. :-(, 28.05.2019.

 1. voi.. :-( Vierailija

  moiselle äijä pirulle pitänee tehdä samoin, elikkä ulos alasti jäätymään -30 asteen pakkaseen niin että korvat ja karvat lähtee äijältä vaikka jalkojen välistä , ja ei anneta ruokaa eikä vettä! moiselle paskalle sama paska kohtelu! perkule sentää!

  https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006123673.html
   
 2. Asiat ovat olleet huonosti jo vuonna 2012 artikkelin mukaan. Miksi asioihin ei puututtu ajoissa, sekä isäntä että karja olisivat tarvinneet apua jo kauan sitten. Eikö tällä tilallisella ollut naapureita, jotka olisivat käyneet tervehtimässä ja katsomassa.? Kyllä jonkun on täytynyt tietää asiasta, ei kai se missään erämaan korvessa ole voinut asua. Järkyttävää tuollainen kuitenkin että karjaa pidetään pakkasessa ja ravinnotta, niin että korvalehdet putoaa päästä. Ja kukaan ei puutu, ollaanko me suomalaiset niin arkoja ja lepsuja, ettei voi puuttua silloin kun on todellinen katastrofi päällä? Turhanaikaisista asioista kyllä valitetaan, kuten koiran kakasta ja kissan pissasta, mutta todellisiin laiminlyönteihin ei puututa pitkällä tikullakaan. Hävetkää!!
   
 3. vierailija Vierailija


  Aivan! Olen aina ihmetellyt, miksi ei käräjille joudu myös tehtävänsä laiminlyöneet kunnan eläinlääkärit ym. vastaavat. Hehän ovat olleet laiminlyönnillään osasyyllisiä eläinsuojelurikoksessa ja eläinten kärsimyksessä. Suoraan sanottuna eläinten kiduttamisessa!
  Usein selitetään, että omistajat eivät ole aina toimineet pahuuttaan vaan ovat esim. dementoituneet tai muuten vajaakykykyisiä ymmärrykseltään tms. Ja kerrotaan kuin hienonakin asiana kuinka on annettu monta vuotta omistajille mahdfdollisuus kohentaa eläinten oloja neuvomalla ja antamalla vuosikausia varoituksia jne. vaikka olot ovat koko ajan ja alunperinkin olleet sellaiset, että eläimet olisi pitänyt heti viedä turvaan odottamaan niitä isännän/emännän toimeen panemia kohennettuja olotiloja.
  Eli mikä "puolustus" näillä kunnan virkamiehillä on heitteille jättämisilleen ja kidutuksen mahdollistamiselle. Dementia vai muuten vajavainen älyllinen huomiokyky hoitaa hommiaan? Eläinten kärsimys ei ainakaan näytä olevan ensimmäisenä priorisointilistalla, niin kuin luulisi.
  Itse katson, ettei edes suoranaisen kidutuksen välttäminen pitäisi olla se ensimmäinen asia listalla, vaan kaikenlaisen kärsimyksen välttäminen, niin että mahdollistetaan ja vaaditaan, että eläinten pitää saada olla onnellisia ja toteuttaa oman lajinsa luontaisia käyttäytymismalleja kaikkine siihen kuuluvine virikkeineen ja vielä siihen päälle, ihmisten kanssa kun joutuvat elämään, saada hyvä lämmin ja arvostava kontakti ihmisten taholta, etteivät tule kohdelluiksi pelkkinä hyödyketavaroina.
  Ja teurastuksen tulisi tapahtua ehdottomasti niin, että teurastusauto tulee kullekin maatilalle ja teurastus tapahtuu maatilalla säällisellä tavalla ja virkansa kunnolla hoitavan kunnaneläinlääkärin valvonnan alla, eikä niin, että eläin joutuu kiitokseksi kaikesta antamastaan vielä viime päivikseen kauhujen taloon lopetettavaksi pitkien matkojen päähän.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti