Hae Anna.fi-sivustolta

Toimiiko energiahoito.

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä EräsKansanparantaja, 25.07.2009.

 1. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8332892/39036608

  Kysymys esitetty suomi24 keskustelussa.

  ” Onhan noita 'energia'hoitoja jokin verran tutkittu, ja plaseboksi havaittu. Miksi tutkia lisää kun et Sinä, eikä muutkaan hörhöt tuloksia hyväksy.

  Kysymys sinulle: Oletko 100% varma energiahoidon toimivuudesta? (vastaa kyllä/ei, älä jaarittele ja selittele)

  Jos 'kyllä', niin onko siten että et missään tapauksessa muuta tätä käsitystäsi? ”

  Vastaan kyllä esitettyyn kysymykseen ja nyt odotan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää. Kysymys on sinänsä absurdi eikä mitenkään relevantti, koska muuttujia ja mahdollisuuksia on liian paljon, eikä energiahoidolla hoidettavaa ongelmaa ole määritelty.

  On monia ns. sairauksia, joita energiahoidolla voi hoitaa ja myös sairauksia ja vammoja, joihin lääketieteellä on parempi hoitoratkaisu. Mikäli etsimällä etsitään sellaisia terveydellisiä ongelmia, joihin energiahoito ei sovellu tai rajataan hoitoaika ja hoitokerrat niin lyhyeksi, ettei energiahoidon avittama elimistö pysty vaurioita korjaamaan on vastaus silloin ei.

  Energiahoidon ja koskettamatta tapahtuvan jäsenkorjauksen positiiviset hoitotulokset omista hoitokokemuksista ovat 80%, käsittäen monia eri sairauksia ja suurin osa on ollut sellaisia joihin lääketieteellinen hoito ei ole tuonut apua.

  Vaihtoehtohoitoja arvostelevat ja huuhaa hoidoksi nimittelevät esittävät perustelunaan sen, ettei energiahoito paranna AIDSia, syöpää tai muuta vakavaa sairautta, eikä näin ollen energiahoidolla tai muulla vaihtoehtohoidolla ei ole mitään sairauksia parantavaa vaikutusta. Selkäkivuista kärsivä ei ole kiinnostunut parantaako hoito myös syövän tai AIDSin, vaan omasta selkäongelmistaan ja on kiitollinen siitä, että selkä on hoidettu kuntoon ja selkäkivut ovat poissa.
   
 2. itsestään Vierailija

  Itse asiassa olet selkäkipuisia hoitaessasi todennut saman, minkä lääketiede on tiennyt jo pitään: 90% selkäkivuista paranee itsestään parin kuukauden sisällä. Oikeastaan...eikös tämä tarkoita sitä, että energiahoidoilla tuleekin 10% huonompi tulos?
   
 3. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vakavampien selkäsairauksien syntymistä edeltää kehitysvaihe, jossa kivut tulevat ja häviävät muutamassa viikossa. Tätä kipujen häviämistä lääketiede kutsuu paranemiseksi, mitä se ei ole, vaan selkäsairauden kehittyminen jatkuu, ellei tehdä jotain muutosta tähän kehityskulkuun. Kun 80% selkäsairauksista johtuu vääränlaisesta ravinnosta ja liikunnasta tai pikemminkin liikkumattomuudesta. Muuttamalla ravinto ja liikuntatottumuksia elimistöä kuntouttavaan suuntaan voidaan useammassa tapauksessa selkäongelmat välttää.

  Tähän selkäsairauksien tehtailuun, jota terveydenhoitomme erikoisesti harrastaa selittämällä ensimmäisten varoitusmerkkien ilmaannuttua sen menevän ohi muutamassa viikossa. Kyllä se meneekin, mutta ei jälkiä jättämättä ja seuraava varoitus tulee ehkä vuosien päästä hieman pahempana jne., kunnes tapahtuu totaalinen selkäkipujen paheneminen. Tämä on monen selkäkipuisen tie sairaseläkkeelle kipuja vastaan taistellen, joka olisi voitu välttää hoitamalla syntyneet muutokset heti ensimmäisen oireen ilmaannuttua ja voidaan hoitaa useammassa tapauksessa pitemmänkaavan mukaan myös eläkeikäisenä.
   
 4. molempien asiakas Vierailija

  Tuo 90% ei ole totta. Sen tietää lääketiedekin, joka kertoo 50% (oikeasti luku on vielä suurempi) olevan edelleen sairas vuoden kuluttua. Välillä OIREET vain helpottuvat.

  Omista hoitokokemuksista?

  Kun jäsenkorjauksella "parannetaan" ihmisiä se tapahtuu näin:
  Asiakas tulee the Parantajalle. Parantaja alkaa höpöttämään kaikenlaista ja tekemään mitä sattuu. Asiakas sanoo olevansa tyytyväinen (pöydällä makoilu on ihan mukavaa ja rentouttavaa). Parantaja sanoo "valmis" ja kuvittelee asiakkaan olevan kunnossa. Asiakas lähtee pois ja esittää tyytyväistä. Samalla kuitenkin miettii, että mistähän sitä oikeata apua oikein saisi. Asiakas ei enää koskaan ota yhteyttä Parantajaan (koska tietää sen olevan turhaa) joka taas luulee, että asiakas on kunnossa hänen ansiosta. Näin siis "oma hoitokokemus" kertyy.
   
 5. ´Karuna Vierailija

  Omat kokemukseni perustuva sellaisiin kertomuksiin, joita nämä hoidettavat ovat itse kokemuksistaan kertoneet - ei luuloihin. Ja ainakin itse olen saanut hyviä kokemuksia siitä, mitenkä selkäkivut tulevat itse aiheutetusti ja mitenkä ne energioillamme myöskin paranee, kun tietää niiden alkusyyt ensin.

  Toisia kun olen hoitanut niin toisinaan ne häviävät samoin tein, koska vastaanottajan oma usko on niihin energiahoitoihin niin suuri. Eli mieli on suurin työkalu niissä energiahoidoissakin. Kuten kaikissa sairauksien synnyissä ja niiden parantumisissakin.
   
 6. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erityyppisten elimistön häiriöiden ns. sairauksista parantuminen voi kestää yhdestä hoitokerrasta useisiin vuosiin ja kerran viikossa hoidossa käydessä voi hoitokertoja tulla yli sata. Lisäksi kotona tapahtuva omahoito ja lopunelämän terveyden ylläpitohoito.

  Muutama helppo kysymys kaikki energiahoidosta ja kansanparannuksesta tietäville tieteenasiantuntijoille ja varmaan löytyy myös tieteellisiä tutkimuksia koskettamatta tapahtuvasta jäsenkorjauksesta (KTJ).

  Ensinnäkin; miten hoito tehdään ja mitä hoidon aikana tapahtuu

  Toiseksi; Miten hoidettava, joka ei jaksaisi jumpata ja venytellä muutamaa minuuttia kauemmin voi lähes kaksi tuntia, joskus jopa kauemmin tehdä liikkeitä, joita hyväkuntoinen urheilijakaan ei pystyisi tekemään eikä jaksaisi tehdä väsymättä.

  Kolmanneksi; miten hoidettava osaa tehdä juuri oikeanlaiset liikkeet ja venytykset, joita ei aiemmin ole tehnyt eikä pysty niitä hoidon jälkeenkään toistamaan ja jotka korjaavat virheasennot sisäisesti, esimerkiksi käsittelee selkärankaa nikama nikamalta laittaen ne paikoilleen.

  Neljänneksi; Miten tiede selittää moninaisen lihastenhallinnan. Esimerkkinä yhtäaikaiset varpaiden toisistaan riippumattomat pyöritykset ja liikkeet, samanaikaisesti ojennetaan ja koukistetaan nilkkoja liikutellen jalkoja eri tahtiin, joskus toista jalkaa hyvin nopeasti ja toista erittäin hitaasti. Usein samanaikaisesti on mukana selän venytykset, köyristykset ja nikamankäsittely, sekä lantionalueen käsittely. Myös käsien, lapojen, pään ja sormien eriaikaiset liikkeet.

  Jokainen voi kokeilla miten vaikeaa on sormien hallinta vaikkapa niin, että pyöritetään peukaloa vastapäivään ja pikkurilliä myötäpäivään, samanaikaisesti keskisormea ojentaen ja koukistaen. Vaikeusastetta voi lisätä toisen käden eriaikaisilla liikkeillä ja pään pyörityksellä jne.

  Näitä kaikkia asioita tapahtuu KTJ-hoidon aikana ja paljon, paljon enemmän, kun kehoa kuntoutetaan.

  Alla linkki, jossa käsilläparantajan hoidossa käyneen hoitokokemus.

  http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/keskustelu/t1646568
   
 7. Lähettäjä1 Vierailija

  Energiahoidot eivät toimi!

  Täytyy kyllä ihan täysin elää mielikuvitusmaailmassa ja olla 101% mökkihöperö, jos tosissaan väittää sellaisia naurettavuuksia, kuin että ihmisestä toiseen siirtyvillä energioilla voisi jotain parantaa :D
  Leikkikää "energioillanne" keskenänne niin paljon kuin sielu sietää! Mutta varokaa, etteivät chakrat ala vuotamaan reunojensa yli energian paljoudesta. Älkää kuitenkaan yrittäkö saastuttaa puolustuskyvyttömien lasten tai vanhusten maailmankuvaa vaihtoehtoisella New Age- roskallanne.
   
 8. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lähettäjä1

  ” että ihmisestä toiseen siirtyvillä energioilla voisi jotain parantaa :D ”

  Uskot siis ihmisistä toisiin siirtyvien energioiden tai energian olemassaoloon, mutta et niiden voivan parantaa. Minkälaisia tai laatuisia nämä energiat ovat ja miten ne vaikuttavat ihmiseen ja miten niiden olemassaolon voit havaita tai tuntea. Ovatko energiat kenties vaikutuksiltaan pahoja, kun ne eivät voi vaikuttaa parantavasti ja miten nämä energiat saastuttavat puolustuskyvyttömien lasten tai vanhusten maailmankuvaa.
   
 9. ei mikään onnistu Vierailija

  Ollaanpa hörhölandiassa kovin ahtaalla, kun yritetään epätoivon vimmalla etsiä huuhaan tueksi ihan mitä tahansa. Ihmisestä toiseen voidaan siirtää energiaa, minkä ei pitäisi tulla hörhöpetterille täytenä yllätyksenä. Esimerkiksi lämpöenergiaa on mahdollista siirtää, myös sähkönsiirto onnistuu,mikäli ergiansiirtäjä pitelee voimajohtoa, kemiallisen energian siirtoa tapahtuu myös jonkun verran ja kohteena ovat perheen pienimmät, potetiaalienergian siirto pitäisi käsittääkseni olla myös mahdollista, mutta kohdehenkilö ei saa olla liian painava ettei energiansiirtäjän si-ni
  vel vahingoidu.

  Tietenkään sinun työssäsi tai siis siinä puuhassa, jota uskottelet harrastavasi myös mielikuvituksesi ulkopuolella, mitään energiaa ei siirry etkä sinä oikeasti edes usko välittämiesi taikavoimien olevan energiaa.

  Muuten lauselogiikan tulkintasikin meni tietenkin reisille.
   
 10. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutamankerran on sattunut, että uskon veljet tai sisaret ovat kovin sanoin ojentaneet kanssaihmistä, joka on kertonut käyneensä energiahoidossa ja vihdoinkin saaneensa apua vaivoihinsa. Tätä eivät ystävät ole katsoneet suopeasti sen vuoksi, että vain jumala voi parantaa ja ihmisen tekemä parantaminen on saatanasta. Tämän vuoksi on myös hyvä saada totuuden mukaista tietoa energiahoidosta ja muistakin hoitomenetelmistä, että uskomukset eivät heittäisi lasta pesuveden mukana pois. Pahimpia vedenheittäjiä ovat skepoilijat, joiden toiminnan vuoksi joutuu ihmiset syyttä suotta kärsimään kipuja ja särkyjä sekä taloudellisia menetyksiä.
   
 11. enerkiakanava Vierailija

  Joo. Tässä näkee, että kilpailu on kova eri lahkojen välillä. Nettipalstoilla puolustellaan mitä tahansa hoitomuotoa, kunhan niiden tueksi ei ole mitään näyttöä. Kentällä kuitenkin reikittäjät ja pyhän hengen vuodattajat käyvät kovaa taistelua markkinaosuuksista.

  Parantajat itse tietävät, että henkien manaaminen ei oikeasti auta, joten kilpailevan pisneksen huiputusmekanismi on tiedossa.


   
 12. Lähettäjä1 Vierailija

  """ Tämän vuoksi on myös hyvä saada totuuden mukaista tietoa energiahoidosta ja muistakin hoitomenetelmistä, että uskomukset eivät heittäisi lasta pesuveden mukana pois. Pahimpia vedenheittäjiä ovat skepoilijat, joiden toiminnan vuoksi joutuu ihmiset syyttä suotta kärsimään kipuja ja särkyjä sekä taloudellisia menetyksiä. """

  - Totuuden mukaista tietoa energiahuuhaasta - kuten muistakin uskomushoidoista - on vaikka millä mitalla, mutta se ei näytä sinulle kelpaavan, ollessaan huonoa mainosta bisnekselle, joten keksit omia totuuksiasi. Sinun "totuutesi" ovat mitä tahansa kritiikittömiä väittämiä, joissa ylistetään energiahoitoja, ja kaikki kritiikkii on tiedemiesten ja skepojen häiriköintiä, jolla ei näköjään ole sinulle mitään painoarvoa. Energiahoidolla ei saa sen parempia tuloksa kuin muullakaan hoitamatta jättämisellä. Jos oikeasti haluat auttaa ihmisiä terveytensä kanssa, mene kouluun lukemaan vaikka hoitajaksi!

  Ahaa, ja skepot aiheuttavat kipuja, särkyjä ja taloudellisia menetyksiä muille? Nimenomaan eivät! He neuvovat ihmisiä kääntymään oikeasti toimivien hoitomuotojen pariin, joten tilanne on täysin päinvastainen väitteeseesii nähden!
   
 13. Hoitsuli Vierailija

  Voi kun minuakin olis aikoinaan joku tämän palstan tietoniekka valistanut, etten olisi mennyt vaihtoehtohoitajan pakeille! Olin kipeä ja sairas, isot lääkelaskut, paljon lääkärikäyntejä ja sairauslomia. Sitten erehdyin vaihtoehtoparantajalle kun ei mikään auttanut, vaivat vain pahenivat vuosi vuodelta. Sitten alkoi mennä rahaa vaihtoehtohoitoihin, ei niin paljon kuin lääkäreille ja lääkkeisiin, mutta jonkin verran kuitenkin.

  No...vähitellen alkoi vaivat helpottaa! Lääkkeitä voitiin alkaa vähentämään, työkyky palautui, elämä voitti! Nyt on enää yksi lääke josta vielä toivon pääseväni irti kokonaan. Kiitos kuuluu ihanalle ja taitavalle vaihtoehtohoitajalle. Mitäpä jos minuakin olisi joku aikoinaan "neuvonut" karttamaan vaihtoehtohoitoja? Olisinkohan enää edes hengissä...
   
 14. surkea näkemys Vierailija

  Pääsi tuohon pieni valhe.
  Eikös placebo-hoito ole todettu paljon paremmaksi kuin hoitamatta jättäminen?
  On myös todettu, että yksi placebo auttaa paremmin kuin toinen.

  Toimivien? Kyse on nyt juuri tuosta.
  Entä kun sieltä ei apua saa? Pitäisikö luovuttaa? Vai kokeilla toista lääkäriä ja toista toimivaa hoitomuotoa, ehkä kolmatta ja neljättäkin? "Toimivia" hoitomuotoja yhteen vaivaan on useita ja monet ovat täysin ristiriidassa toistensa kanssa.

  Kokeilla kaikkia? Niinhän useimmat tekevät. Entä sen jälkeen?

  Miksi ei saisi etsiä itselle sopivaa ja apua tuovaa placeboa?
   
 15. silmänlumetta Vierailija

  Kirjoittaja taitaa oikeasti tietää, että ei ole olemassa mitään lumehoito-nimistä hoitoa. Lumeella tarkoitetaan tavallisesti lumekontrolloidussa tutkimuksessa käytettyä menetelmää, jolla puhdistetaan tutkustilanteen aiheuttama kohin aja saadaan selville, auttaako testattava hoito oikeasti. Esimerkiksi jos nuha paranisi testattavalla lääkkeellä viikossa ja lumekontrolliryhmä paranisi viikossa, niin tiedettäisiin, että hoito ei toimi. Jos joku hörhö nyt alkaisi valehdella, että toimihan se, kun viikossa parannuttiin, niin eiköhän se kerro lähinnä vaihtoehtoisesta rehellisyyskäsityksestä.

  On aika oireellista, että vaihtoehtoilun puolesta päivästä toiseen kirjoittava henkilö täällä yrittää oikeuttaa 'lumehoitojen' markkinointia. Taitaa olla tiedossa, että omat myyntiartikkelit eivät varsinaisesti toimi.

   
 16. okkitpeks Vierailija

  Ei ole, mutta jos olisi, niin se olisi varsin tehokasta monissa vaivoissa. Ainakin parempaa kuin hoitamatta jättäminen, joka on nyt yleistymässä siellä teillä.

  Siksi se onkin synonyymi uskomushoidolle, joka on yhtä tehokasta kuin lumehoito (tutkimusten mukaan joskus tehokkaampaakin), jotka molemmat on merkittävästi tehokkaampia kuin hoitamatta jättäminen!

  Kuitenkin erilaiset lumehoidot vaikuttaa hyvin vaihtelevasti. Eli lumehoidon vaikutus on riippuvainen suuresti sen toteutuksesta.

  Olipas typerä esimerkki, koska eri lumehoitoja ei ole tuolla tavoin tutkittu, mutta tuollaisen esimerkin juuri tähän aiheeseen keksit. Surkea esitys! Kertoo asenteestasi paljon.

  Entä jos lumehoidolla parani nopeammin kuin toimivaksi tutkitulla lääkkeellä? Mistä se kertoo?
   
 17. uttedioH Vierailija

  Tarkoitit varmaan sanoa, että lume-efekti on suurempi eri tilanteissa - ei suinkaan vaikutus.

  Esimerkiksi jos selkäkipututkimukseen otetaan mahdollisimman suuri osa sellaisia tutkittavia, joiden kipujen psykososiaalinen komponentti on mahdollisimman iso eikä varsinaisia sairauksia ole ja jos tutkittavat on valittu etukäteen niin että hoitomuodon tehoon uskovia on mahdollisimman paljon, niin lume-efektin pitäisi olla suuri. Etenkin jos tulokset mitataan vain kysymällä fiiliksiä heti hoidon jälkeen. Jos taas hoidon tehokkuus mitataan selvittämällä jälkikäteen, kuinka paljon samat henkilöt ovatkaan joutuneet seuraavana vuonna käyttämään terveyskeskuspalveluja selkäkipujen takia, niin lume-efekti näyttääkin äkkiä hyvin pieneltä.

   
 18. Sinulla on varmaankin esittää tarkat tilastot väitteesi tueksi, oletan?
   
 19. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Edellä EIPÄ HÖPÖTÖ otsikon alla esitin muutaman helpon kysymyksen, joihin ei ole tullut vastauksia. Jos on tehty tieteellisiä tutkimuksia, pitäisi löytyä myös kuvauksia ja tapauskohtaisia selostuksia hoitotapahtumista. On vain ns. tieteellisiä selittelyjä siitä, että on tutkittu eikä mitään ole käteen jäänyt (M. Myllykangas). Arviointi ja kritiikki on suotavaa ja kehityksen kannalta useimmiten jopa välttämätöntä. Itsekritiikki uutta testatessa on aivan välttämätön ellei ole käytettävissä kriittisesti suhtautuvaa väittelijää, joka tai jotka ymmärtävät kehitteillä olevan asian päälle ja ovat siihen tutustuneet riittävästi. Pelkkä haukkuminen, herjaaminen ja väittämä ettei se voi toimia tutustumatta itse hoitoon ei ole kritiikkiä, vaan perusteitta tapahtuvaa solvaamista.

  Skepovetoisena virallinen terveydenhoito on ajautunut kestämättömään tilanteeseen sen vuoksi, että ihmisten kokemuksia muista hoidoista ei oteta vakavasti. Tämä taas johtuu skepojen nukkavierusta asenteesta vaihtoehtohoitoja ja etenkin energiahoitoja kohtaan. Eläminen menneentalven lumilta yltiöempirististä maailmankuvaa haeskellen on sulaa hulluutta silloin, kun tiede ei pysty selittämään eri elollisten välistä yhteyttä ja vuorovaikutusta. Silloin pitäisi riittää kokeellinen tutkimus energiahoidon vaikutuksesta hoidettavaan. Näin ei kuitenkaan haluta menetellä vaan kieltäminen ja ihmisten kiusaaminen jatkuu terveydenhoidon suosiollisella avustuksella.

  Aiemmin MOLEMPIEN ASIAKAS kuvaili kuinka jäsenkorjauksella ’parannetaan’ ihmisiä, jos tieteelliset kokeet ovat näin toteutettu ja käsien heiluttelija on ollut vaikkapa lääkäri, niin en yhtään ihmettele tieteellisten tutkimusten tuloksia. Samainen myös kirjoitti ettei asiakas tule toista kertaa hoitoon. Näinkin saattaa tapahtua silloin, kun on helpompia tapauksia ja yksi hoitokerta riittää. Näitäkään virallinen terveydenhoito ei ole kuitenkaan pystynyt hoitamaan kuntoon ja silloin joutuu hakemaan apua vaivoihinsa virallisten hoitojen ulkopuolelta.

  Mainostaminen ei kuulu kansanparannuksen perinteisiin ja kaikki apua etsivät tulevat jonkun toisen suosittelemana, joka on itse saanut itse apua vaivoihinsa. Näin asia etenee omalla painollaan ja onneksi ei nykyään myllynkivi painolastina, vaikka eräs Myllykangas hiertääkin kivenä kengässä.
   
 20. molemmilla käynyt Vierailija

  Tarkoitin, että usein Parantaja LUULEE, että yksi kerta riitti. Niin mullekin on monesti käynyt. Ja jos menen UUDESTAAN samalle hän ihmettelee että olenpa POIKKEUKSELLISEN hankala tapaus. Sitten kun juttelen odotushuoneessa seuraavan kanssa, hänkin on jo monetta kertaa siellä.
   
 21. Näin se menee. Tarina on aina sama. Kummallisesti melkein kaikki ovat niin poikkeuksellisen hankalia tapauksia, että paranemista ei tapahdu ja energiahoitajalla pitäisi rampata koko ajan.

  Ovatko energiansiirtäjät dementoituneita vai ainoastaan epärehellisiä?
   
 22. minä... Vierailija

  """ Skepovetoisena virallinen terveydenhoito on ajautunut kestämättömään tilanteeseen sen vuoksi, että ihmisten kokemuksia muista hoidoista ei oteta vakavasti. Tämä taas johtuu skepojen nukkavierusta asenteesta vaihtoehtohoitoja ja etenkin energiahoitoja kohtaan. """

  - Jokainen tiedemies on skepo, ei välttämättä Skepsis Ry:n jäsen, mutta työn kouluttamana luonteeltaan epäilijä. Kun hankitaan uutta tietoa, mitä tahansa ei kannata perusteetta uskoa, jos näyttö ei riitä.
  Skepojen, terveydenhuollon ja tiedemiesten nukkavieru asenne vaihtoehtohoitoja kohtaan johtuu siitä, että niitä on tutkittu, eikä esim näissä energiahoidoissa ole löytynyt mitään tehoa. Juuri siksi, koska eiväthän henkiset/kosmiset energiat ole osa todellisuutta, vaan fantasiamaailmassa elävien mökkihöperöiden fantasiointia. Oletko katsonut liikaa Harry Potteria?

  Energiahoidot eivät toimi! Väitit vastaan kuinka paljon tahansa tai et, et voi muuttaa todellisuutta jääräpäisyydelläsi.
   
 23. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikäli haluaa hoidattaa vain jonkin akuutin tapauksen saattaa silloin yksi hoitokerta riittää ja on nuoresta henkilöstä kyse. Yli neljä kymppisenä kun ongelmat ovat jatkuneet useita vuosia eikä terveydenhoitomme ole pystynyt apua antamaan ja on ollut useita pitkiä sairauslomajaksoja tai on työkyvyttömänä ehkä eläkkeellä ja useimmiten kivut, säryt tai muut ongelmat ovat joka päivä seurana on silloin vastuutonta puhua yhdestä hoitokerrasta tai edes kahdesta tai kolmesta. Usein saa varautua vuoden tai kahden hoitoaikaan, jopa lopun elämän kestävään elimistön tukihoitoon.

  MOLEMMILLA KÄYNYT kirjoitti käyneensä useilla eri parantajilla, saanen kysyä minkä vaivan vuoksi ja miksi eri parantajilla. Oletko saanut hoitajalta selkeää vastausta parin kolmen hoitokerran jälkeen miten hoito jatkuu, mahdollisten käyntikertojen väli ja määrä, tarvitaanko tai onko muita mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä kuten tukihoitona lisäravinteet, onko puutteita unensaannissa, nukkumisessa, miten palautuminen rasituksista jne. Nämä kaikki ovat merkittäviä asioita elimistön paranemismekanismin kannalta silloin, kun autetaan elimistöä korjaamaan syntyneet vaurio. Miksi olet turvautunut parantajan apuun ja käytkö vielä mielestäni tapauksessasi turhissa hoidoissa, kun toivottavaa apua ei ole tullut.

  MINą kirjoitukseen. Epäilevä täytyy olla ja skeptinen maailmankatsomuskin voi olla, mutta skepo, joka haluaa ajaa oman maailmankatsomuksen mukaista energiahoidot kieltävää uskontoa ja julistaa tiedettä tukenaan käyttäen valheellista tietoa asiassa, joka koskettaa kaikkien elämää, niin taloudellisesti, kuin elämänlaatuun vaikuttaen. Lisäisin vielä, että jokainen ihminen on epäilevä olio ja varsinkin lääkäriltä lääkärille juossut ja kuitenkaan sieltä apua saamatta on syystäkin varsin epäilevä tullessaan hakemaan apua vaivoihinsa energiahoidoista, jota on joku apua saanut suositellu.

  Energiahoito on erinomainen hoitomuoto ja monelle se viimeinen oljenkorsi, joka tuo lopulta avun. Tähän kun lisätään KTJ, oikeanlainen ravinto ja liikunta on monen terveydellinen ongelma ratkaistu.
   
 24. molemmilla käynyt Vierailija

  Yläselkä ja niska vaivaa. Myös käsien kanssa ongelmia. Melkein joka aamuyö herään, kun niitä jumittaa.

  Miksi eri parantajilla? Eikö se ole ihan selvä juttu?
  Kun yhdeltä ei saa apua muutaman hoitokerran jälkeen kokeilen toista. Ja kaikkihan ne eri asioita höpisee ja tekee muutenkin. Ja kaikki varmaan luulee parantaneensa mut.

  Joidenkin luona käynnin jälkeen on hetken hyvä olo.

  En ole saanut keneltäkään tuota kaikkea. Joiltakin olen saanut joitakin ehdotuksia.
  Uskon, että vastaus (=apu) on olemassa.

  Lääkärit, fysioterapeutit, kuntoutukset, jumpat ja hierojat ei ole auttaneet.
  Kansanparantajalta sain avun joskus aiemminkin toiseen ongelmaan.

  Käyn niissä joista olen jonkinlaista (parasta) apua saanut. Pahimmat ongelmat poistuu hetkeksi.
  Ja sitten kokeilen uusia, kun joku tuttu suosittelee jotakin.
   
 25. EräsKansanparantaja Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.07.2009
  Viestejä:
  330
  Saadut tykkäykset:
  0
  molemmilla käynyt

  Oma hoitokokemus energiahoidon vaikutuksesta elimistön paranemismekanismin avittajana menee yleensä näin. Ensin täytyy saada elimistö toimimaan, jonka jälkeen sillä on voimavaroja korjata mahdollisia ongelmia. Hoitojen väli on hyvä sovittaa hyvien päivien mukaan, jos on hoidon jälkeen on pari hyvää päivää niin silloin hoitojen väli on 2-3 päivää, kun hyviä päiviä tulee yhä enemmän voi hoitojen väli pidentää viikkoon jne.

  On eräs mahdollisuus, joka voisi toimia kun kerta olet käynyt energiahoidossa. Nimittäin Jäsenkorjaus omahoitona ja se tapahtuu näin. Illalla rauhalliseen aikaa mene selälleen makuulle ja lait kädet pään sivulle noin viiden sentin päähän kämmenet ohimolohkon kohdalle, anna käsien olla niin kauan kunnes tunnet kämmenissä kuumotusta ja ohimoissa paineentunteen. Tähän menee yleensä muutama minuutti, jonka jälkeen laita kädet levolliseen asentoon sivulle ja ole vain tarkkailijana ja kuulostele mitä tapahtuu. Älä ajattele tarvitsevasi apua tai mitään voimakkaita tunteita vaan odota kuunnellen kehon tuntoja. Saatat tuntea aluksi jossakin pienen nykäyksen esimerkiksi varpaissa tai sormissa, jonka jälkeen käsi tai jalka saattaa hieman liikkua. Aluksi kaikki tapahtuu hyvin varovasti ikään kuin tunnustellen, mutta sitten yhä määrätietoisemmin, kun jäsenkorjaus alkaa toimimaan kunnolla venytykset, kierrot, heilutukset, taivutukset saattavat olla hyvinkin voimakkaita. Tämä jäsenkorjaus saattaa kestää useita tunteja eikä siinä väsy tai tule hiki vaan kaikki liikkeet ovat tarkoituksen mukaisia vaikka usein hyvinkin naurattavia, niin moninaisia eri liikkeet ovat. Mikäli et ensimmäisellä kerralla onnistu kokeile seuraavana päivänä uudelleen, siinä et menetä mitään ja jos KTJ saat toimimaan niin silloin sinulla on sellainen korjausmekanismi käytettävissä koko loppuelämän, ettet muuta hoitajaa tarvitse.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti