Hae Anna.fi-sivustolta

Toimiiko energiahoito.

Viestiketju osiossa 'Vaihtoehtoiset hoitomuodot' , käynnistäjänä EräsKansanparantaja, 25.07.2009.

 1. apua tarvitseva Vierailija

  mistähän käsilläparantajaa voisi etsiskellä
   
 2. guest Vierailija

  Edellisestä viestistä ainakin ja Astro.fi:n auttajalistalla on paljon.
   
 3. käsillähoitaja Vierailija


  Jumalan kaikkiallinen rakkaus on se voima joka parantaa, jos ihminen on vastaanottavainen ja valmis parantumaan ja hänen on tarkoitus parantua. Minä olen pelkkä välikäsi, työläinen joka ei kunniaa tarvitse. Jos ihmisen on tarkoitus parantua ja hän itse haluaa todellista parantumista, hän myös paranee.
   
 4. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 933
  Saadut tykkäykset:
  18
  Ihmetyttää, mihin se Jumala muka välikäsiä tarvitsee?
   
 5. ´Karuna Vierailija

  No, sanottaisiinko sitten vaikka niin, että on IHMISIÄ, jotka kykenisivät parantamaan, jos tietävät, että miten.
  Eli on sellaisia, jotka kuvittelevat sen olevan jonkin ulkoisen, joka heidän kauttaan tekee sitä työtään. Mutta on myös niitä, jotka tekevät sen itse, koska tietävät tietoisuutensa siihen jo yltävän. Eli se on tavallaan ihmisen omasta uskomusjärjestelmästä kiinni, mitenkä tällaisenkin asian esittää, että tulee selväksi, mistä on kyse.

  Ja tosiasiahan jokaiselle pitäisikin jo olla se, ettei tämä kehommekaan ole mitenkää tyhmä vaan sillä on jopa perusedellytyksenä kyky parantaa itsekin itseään, jos annamme sille mahdollisuuden. Joten onko silloin kyse jumalallisesta kyvyistämme tehdä itsemme sen kaltaiseksi kuin tahdomme vai onko sekin lahja siltä itseltämme, jota emme soluissamme tunnista ollenkaan, koska se ei näy päälle päin eikä se tunnu missään. Mutta jokaisella kuitenkin on soluissaan sekä se tuma että se dna:n jatke, jolla luodaan uusia soluja sitä mukaan, kun entiset kuolee tai sairaana vaeltaa. Joten ajatukselle sellaiset aloitukset, jolla nekin kyetään ohjeistumaan uudella tapaa eikä kukaan sairasta enää koskaan.
   
 6. sssssssssh Vierailija

  Tämäpäs todellinen hihhulipalsta. Luulin, että vain uskovaisten palstalta löytyisi jotain vastaavaa.

  Monet vaivat ovat psykosomaattista laatua ja paranevat vaikka kissan katseesta, jos uskoo sen parantavan. Jotkut reagoivat psyykkisiin ongelmiin fyysisillä kivuilla. Psykosomaattisiin vaivoihin eivät lääkkeet tietenkään auta, paitsi placebona. Terapia voisi auttaa paranemaan psykosomaattisista vaivoista lopullisesti, hihhuliterapiat voivat auttaa väliaikaisesti, jos uskoo niihin, mutta ne eivät poista varsinaista ongelmaa.
   
 7. Rea Listi Vierailija

  Henkilö, joka on jumittunut maagisen ajattelun vaiheeseen, pystyy uskomaan mihin tahansa. Pieni lapsi elää mielikuvitusmaailmassaan maagisesti ajatellen, mutta useimmat aikuiset ovat sen vaiheen jo jälkeensä jätteneet, jolloin maailmankuva on realistisempi. Hokkuspokkuskonstit voivat auttaa näitä maagisesti ajattelevia, jos on psykosomaattisista ongelmista kysymys. Jos on jo kasvanut maagisen ajattelun vaiheesta ulos, niin paluuta ei sinne enää ole. Maailma tavallaan kutistuu, kun enää ei mikä tahansa ole mahdollista. Mutta oma elämä helpottuu monin tavoin, kun pystytään elämään todellisuudessa sen rajallisuuden hyväksyen.

  Maagisesti ajatteleva ja todellisuuden jo hyväksynyt eivät voi tulla yhteisymmärrykseen tietyissä asioissa. Ensimmäinen ei ole koskaan vielä kokenut todellisuutta sellaisena kuin se on ja toinen on jo ihan eri tasolla henkisessä kehityksessään. Todellisuuden hyväksynyt tietää mitä on ajatella maagisesti, koska hän on siellä itsekkin ollut ja hän tietää, ettei se ajattelutapa enää riitä selittämään mitään. Maagisesti ajatteleva ei ymmärrä, miksi toiset haluavat tieteellisiä todisteita voidakseen uskoa johonkin, heille itselleen riittää oma tuntemus todisteeksi jonkun olemassaolosta. Todellisuudessa elävällä tunne ja järki pelaa yhteistyössä, eikä niitä voi eroittaa toisistaan, kuten maagisesti ajattelva tekee.
   
 8. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 933
  Saadut tykkäykset:
  18
 9. käsillähoitaja Vierailija

  " Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan".

  "Antakaa lasten olla, älkää estäkö heitä tulemasta minun luokseni. Heidän kaltaistensa on taivasten valtakunta...joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan kuin lapsi, hän ei sinne pääse."

  Jolla on ymmärrystä, tietää mitä nuo Raamatun kohdat tarkoittavat. Meillä jokaisella on mahdollisuus saada myös ns. parantamisen lahja. Eikä Jumala mitään välikäsiä tarvitsekaan, vaan ihmiset.
   
 10. näin se on Vierailija

  Raamattua voi lukea monella tavalla. Käsillähoitaja on asian ytimessä. Me olemme kaikki samasta lähteestä, kaikille on mahdollista välittää energiaa, alkuvoimaa, jumalallista tietoutta. Minkä tahansa nimen sille annatekin, kyse on aina meissä kaikissa olevasta jumalallisuudesta. Saattaa tietysti olla vaikeaa hyväksyä olevansa syvimmältä olemukseltaan KAIKKEIN KORKEIN. Ihminen on henkinen olento, jolla on fyysisiä kokemuksia. Katsokaapa kuinka eräs parantaja toimii ja toimittaja tuntee FORCEN kropassaan. Herätkää!
   
 11. näin se on Vierailija

  Niin se linkki jäi pois:
  MTV3 Katsomo • Mitä tekee parantaja? (19.1.)
   
 12. Sampi Vierailija

  Googleta www.karneolikuu.fi
   
 13. H* Vierailija


  Hienoa kanavointia,kiitos <3
   
 14. Oivoi Vierailija

  Mielenkiintoinen viestiketju. Aihe on "Toimiiko energiahoito", mutta suurin osa vastanneista ei edes tajua mitä energiahoito on/mistä energiahoidossa on kyse. Kyse on kylläkin niin suurista asioista ettei monikaan kykene niitä ymmärtämään.
  Ja Kyllä, uskon energiahoitoihin kun sen osaava ihminen tekee.
   
 15. Vakuuttava osoitus, että itsellesi jo energia on käsitteenä liian vaikea.
   
 16. Aeoliah Vierailija

  Kykenetkö sinä sitten? Varmaan osaat kertoakin kuka tietää ja kuka ei?
   
 17. Oivoi Vierailija

  Niinkö? :) Voisitko selittää mistä näin päättelit?
   
 18. Oivoi Vierailija

  :D Miksi ihmeessä otit itseesi? Tarkoitinko sinua?
  Jokainen joka ymmärtää mitä energiahoito on, näkee kyllä että OSA kommenteista tulee ihmisiltä jotka eivät edes ymmärrä mitä energiahoidolla tarkoitetaan. Ihmettelin vain sitä.
  Kyse ei ole siitä kykenenkö minä vai en tai osaanko kertoa kuka tietää ja kuka ei. Mitä nyt tällä edes tarkoitatkaan.
  Sekin vielä, että Miksi täällä lytätään niiden kommentit joilla asiasta positiivisia kokemuksia ja jotka todella tietävät asiasta jotain? Ja millainen ihminen se tekee?
   
 19. kumpi oikeassa Vierailija

  Osa hoitajina esiintyvistä keskustelijoista väittää, että energiahoidoissa siirtyy energiaa. Osa väittää, että ei siirry. Kummat näistä sinun käsityksesi mukaan eivät ymmärrä energiahoitoa?
   
 20. Simon Flint 21 Vierailija

  Viisastut, kun luet kirjan Simon Flnt: "Villit vaihtoehdot. Uskomushoitokritiikkiä viisaille", Nordbooks 2014
   
 21. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos ihminen opetetaan lapsesta saakka rukoilemaan ja pyytään apua esim, kiviltä ja kannoilta, hän kyllä tuntee ja uskoo saavansa näiltä apua vaivoihinsa.
   
 22. vierailija Vierailija

  Nostan tätä vanhaa keskustelua.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti