Hae Anna.fi-sivustolta

Topsiroskis

Viestiketju osiossa 'Niksit ja vinkit' , käynnistäjänä Vinkki, 21.01.2006.

 1. On, mutta Vierailija

  siellä on pölyimuri ja puhdistusaineet ei sinne muuta mahdu.
   
 2. Nasu Vierailija

  Sama juttu. Ei todellakaan men wc tukkoon jostain tamponista, pötypuhetta. 17 vuotta olen ne ptytystä alas vetänyt, eikä kertaakaan ole tullut minkäänlaisia tukoksia. Ei tamponeista eikä sen puoleen mistään muustakaan.

  Ja jos joku nyt on luonnollinen asia niin se on kuukautiset. Ne on naisilla olleet aikojen alusta saakka. En tajua ollenkaan näitä ""En KEHTAA kylässä viedä sidettä roskiin""-tyyppejä. Tartteeko sitä sidettä kaiken kansan nenän edesä roikotella, äly hoi! Kiedo wc-paperiin ja kysäise emännältä että missä on roskis ja heitä sinne. Ei kai nyt kukaan voi olla niin onneton tuppisuu, ettei osaa kysyä asiaa, vaan menee sen sijaan kurkkimaan toisten kaappeihin (kuten joku tuolla kirjoitti). Ja kaiken huippu; että mieluummin kantelet sitä käsilaukussasi kuin heität roskiin!! Huh huh!!!
   
 3. viemäri Vierailija

  Juu, ei mene välttämättä putket tukkoon tamponeista, mutta viimeistään puhdistuslaitoksella ne on ongelma. Ne kun eivät hajoa mennessään niin kun esim wc-paperi, vaan pitää kerätä pois ihan niin kuin ne topsitkin.
   
 4. Juu Vierailija

  Olen heittänyt tamppoonit vessan pönttöön suunnilleen 23 vuotta ja vähän ylikin (en siis käyttänyt niitä heti alusta asti) eikä yhtään vessaa ole tukkoon vielä niiden vuoksi mennyt.
   
 5. lilli Vierailija

  alkuperäisellä oli tosi hyvä idea. ei roskiksien pesua ei mitään putsausta sen kun heittää purkin menemään. niin ja vieraileville naisille siteenne ja tamponinne voitte kyllä vaihtaa kotona ettekä jättää niitä haisemaan kyläpaikkoihin. vai onko teillä tapana istua kylässä tunti tolkulla ettette pysty olemaan sidettä vaihtamatta. vihda side kotona juuri ennen kuin lähdet ja heti kotiin tultuasi niin eiköhän asia silleinkin hoidu.
   
 6. Ei välttämättä Vierailija

  hoidu, sillä toisilla vuotaa runsaammin, kun toisilla ja yleensähän side ja tampooni vaihdetaan jokaisen vessa käynnin yhteydessä tai ainakin minä teen niin.
   
 7. lilli Vierailija

  kannattaiskohan opetella pidättämään kyläreissujen ajan niin et tartte toisten vessoja tuhria
   
 8. lillille Vierailija

  Uskomatonta (provoilua?)! Jos käyn kylässä vessassa, en todellakaan sitä yleensä sotke. Enkä muutenkaan käy muiden/yleisissä vessoissa, jos ei pakko ole. Jos nyt kuitenkin vessaan joutuu menemään, toivon, että se olisi siisti ja toimiva.

  Roskiksen puute vessassa on mielestäni käsittämätöntä. En kyllä itse pitäisi älykkäänä kuskailla roskia ympäri taloa/ taskuissa/ laukussa tms. Enkä ymmärrä mitään jugurttipurkkeja hyllyn reunalla, vaikka niissä kuinka lukisi ""roskis"". Hyh, roskat siellä hammasharjojen vieressä. En voi tajuta, miten johonkin vessaan ei mahdu roskista. Kaikenlaista muuta roinaa kyllä vessaan tungetaan, mutta fiksua, siistiä roskista sitten ei muka saada mahtumaan.
   
 9. :o) Vierailija

  Mielestäni voi ihan hyvin kääriä siteen vessapaperiin ja viedä keittiön roskiin jos vessassa ei ole roskista. Se on kuitenkin aika harvinainen tilanne. Ja jos sen tietää niin miksei sitä hedelmäpussia ottaisi taskuun ja heittäisi sen keittiössä roskiin. Ei se ole sen kummempi paikka ole kuin vessaroskiskaan, keittiön roskista ainakin tyhjennetään säännöllisesti. Eikä minua haittaisi jos vieraat siteensä keittiön roskikseen laittaisi, tosin en välttämättä sitä haluaisi tietääkään.
  Topseille sopisi hyvin juuri joku tuollainen Danonen-jogurtti purkki, se pieni purkki jossa on joku reilu desi jogurttia.
   
 10. lilli Vierailija

  vessa voi olla puhdas ja siisti vaikkei siellä roskista olekkaan. katso edellistä kirjoitusta. jokaiselta löytyy varmasti keittiöstä roskis. minulla on vessassa roskis mutten toivo sinne toisten siteitään haisemaan laittaa
   
 11. J vaan Vierailija

  Mihin niitä topseja tarvii?

  Kuukautiskuppi kannattaa ottaa käyttöön.
   
 12. J Vierailija

  Ei kiitos. Vanupuikkoja tarvitaan aika moneen asiaan tai ainakin naiset tarvitsevat.
   
 13. Tampoonit Vierailija

  NIin, kuten tuolla jo sanottiinkin niin: p u h d i t u s l a i t o k s e l l a s e o n g e l m a s y n t y y k i n, k o s k a t a m p o o n i t e i v ä t h a j o a v e t e e n . Vessanpönttöön laitetaan vain omat biojätteet (pisss+gag), oksennus ja vessapaperi. Muut tuotteet sinne ei kuulu. Ja ei kiinnosta? Mitä sekavampia ovat jätteet vedessä, niitä pitää sieltä poistaa ja sitä enemmän pitää kemikaaleja puhdistukseen lykkiä. Vaikka olisi ollut tampooninkäyttäjä jo 150 vuotta..........

   
 14. Mimmi Vierailija

  kylläpä Lilli on kuiva tyyppi.
  Meikku joutuu vaihtamaan siteitä pahimmillaan useamman kerran tunnissa eikä niin lyhyttä kyläreissua matkoineen olekaan etteikö silloin joutuis sidevaihtoon kyläpaikassa.
  Hankalin tilanne onkin nuo bussimatkat, kaksi sidettä ja tampooni ja heti kyläpaikassa suoraan vessaan. Joskus silti tulee matkalla ""vahinko"". kerran jouduin kesken bussimatkan menemään apteekkiin vessaan.
  Siteitä en kyllä kylässä kuljettele vessasta minnekään. Kietaisen vessapaperiin ja pistän pöntön taakse. Sieltä emäntä sitten siivotkoon pois.
  Tampoonit huuhdon viemäriin. Siivilöiköön vesilaitoksen pojat ne. Tulee sinne turhempaakin tavaraa.
  Likapyykin voi kyllä pistää suoraan koneeseen ja jättää luukun auki niin ei rupea haisemaan.
   
 15. Mimmille Vierailija

  Eikai noin runsaasta vuotamisesta kannata kärsiä, ei kuulosta ihan normaalilta jos side täytyy vaihtaa useamman kerran tunnissa! Kait siihen on jotain apuja saatavana? Itsellä menee pahimpina vuotopäivinäkin vain 4-5 kpl. Tai no, enpä ole niin tarkkaan koskaan laskenut. Itsekin teen juuri kuten joku aiempi vastaaja sanoi, että vaihdan kyläilemään lähtiessä ja käyn kylässä kyllä vessassa muttei ole tarvetta vaihtaa sidettä. Sitten kotona vasta.

  Tuttava tukki kerran lapsensa vaipan vessamme roskikseen tietämättäni. Ei ilmeisesti arvannut etten minä sitä päivittäin tyhjennä eikä ollut mieltä ylentävää huomata päivien päästä ko vaippa. Mielestäni nekin voisi laittaa pussiin ja viedä mukanaan ulkoroskikseen?
   
 16. vielä Vierailija

  Niin ja tuo pöntön taakse ""piilottaminen"" kuulostaa vallan vastenmieliseltä. yök.
   
 17. ei Vierailija

  herranjumala, tunget käytetyt siteesi kyläpaikan vessanpöntön taakse piiloon josta emäntä ne siivoaa pois... varmaan olet toivottu vieras uudemmankin kerran.
   
 18. ??? Vierailija

  Meillä ainakin topsyt menee suoraan pönttöön, samoin kuin tampaxit. Koskaan ei ole mennyt vessa tukkoon, ja kyllähän se vessa vetään hieman isompaakin tuotetta....
   
 19. Mimmi Vierailija

  Juu. Tuo runsas vuoto on ollut ongelma, mutta ei sada lääkkeilläkään kuriin.
  Ja YÖK on myös talon emäntä jos vessassa ei ole roskista.
  Eräs ystäväni teki omassa kodissaan samoin ja siitä minäkin sen opin ne siteet tuppaamaan sinne pytyn taakse.
   
 20. vinkki 2 Vierailija

  Kun topsilaatikko tyhjenee, siinäpä oiva paikka käytetyille puikoille. Meillä on roskis vessassa mutta nuorisolla on niin jäykkä selkä(?)että topseja löytyi sieltä täältä. Sitten hermostuin kun meinasi mennä lavuaari tukkoon kun ne putos sinne. Nyt homma hoituu, laatikko roskiin ja seuraava tyhjentynyt tilalle !
   
 21. N46 Vierailija


  Mun mies on putkimies ja on eräänkin kerran kaivellut niitä käytettyjä tampooneja tukkeutuneista viemäreistä, se on yleisin syy vessantukoksissa. Ja se putki voi mennä tukkoon jossain kauempanakin kuin just omassa pytyssä kun tamponi jää kiinni jossain matkan varrella vedenpuhdistamolle.
   
 22. marjut Vierailija

  ""Eräs ystäväni teki omassa kodissaan samoin ja siitä minäkin sen opin ne siteet tuppaamaan sinne pytyn taakse.""

  Mitä ihmeen järkeä on omassa kodissa piilottaa siteet jonnekin ja siivota ne sitten myöhemmin pois??
   
 23. J:lle Vierailija

  Ei sitä topsia kuukautiskupilla voi korvata ;)
   
 24. J Vierailija

  Tiesin kyllä eikä tuo nimimerkillä J vaan ollut edes minun kirjoitukseni.
   
 25. Minä Vierailija

  SIIS TUNGET KÄYTETYT, VERISET TERVEYSSITEET WC-PYTYN TAAKSE PIILOON???????????????!!!!!!!!!!!!!! HYI HELVETTI SENTÄÄN, MISSÄ KOHTAA SULLA ON MENNYT NIIN PAHASTI PIELEEN ETTÄ TOLLASIA KUVOTTAVUUKSIA HARRASTAT?????!!!!!! USKOMATONTA SIKAILUA!!!!!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti