Hae Anna.fi-sivustolta

Totuuden / kaikkia kohtaan Oikeuden mukaisen

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä puolueeton, 24.03.2014.

 1. puolueeton Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  0
  VASTAINEN, = vääryyden mukainen ja pahuuden puolesta, = epäoikeuden mukaisesti / laittomasti elämä, touhut ja politiikka / onnettomuudet, katastrofit ja sodat, ym. herätykseksi, = kurin palautukseksi / vitsaukset kaikki, on niitä SYYSTÄ (kaikki vääryys), kaikille hyväksi Jumalan Sanan ja tahdon, = Krist. Rakkaus, joka ei ole kenellekään pahaksi, = Raamatun UT, Kristuksen Jeesuksen ja / apostoliensa Totuuteen perustuvien ja mukaisten / kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden VASTAISUUDESTA, pahaksi / kärsimyksiksi ja turhiksi menetyksiksi, sitä; ”sitä saa mitä tilaa” Oikeuden mukaisuuden lainalaisesti tulevaa, kullekin ihmiselle, kansakunnalle tai kansakuntien yhteisöille / suuremmalle valtakunnalle, ansionsa mukaista, syystä tuomioksi seuraamusta…

  Joita ovat, kukin osaltaan mukautuneena, = niihin osallisuudessa elämällään, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle suurimmalta osaksi pahaksi puolen puolesta, sanoillaan ja teoillaan, touhuillaan ja politiikallaan, tai niihin vain hiljaa tyytyväisenä mukautuessaan, = osallisuudessa, muista ja muusta niin väliä itsekkäällä tavalla, välinpitämättömänä elävänä. Silloin jo kaikellaan / kaikkineen, sen puolesta eläen!! Niitä SYYSTÄ seuraamuksiin vähintäänkin ns. saldoa, sitä tuomioksi / onnettomuuksiksi ja sodiksi ym. herätykseksi, Luojan puolelta jo vakavasti puhuttelu vitsauksiin, syytä ja aihetta, toisilleen / itselleen tuomioksi kokoamassa…

  Sen luomakunnalle ja ihmiskunnalle turmeluksi ja tuhoksi olevan puolesta, silloin kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle kärsimyksiksi ja tuskaksi. Suurelle määrälle päivittäin ihan ennenaikaiseksi kuolemaksi, ja valtaviksi turhiksi menetyksiksi koituneiden ja koituvien puolesta, väärin / laittomasti, = kaikille hyväksi Jumalan Sanan VASTAISESTI, = saatanaa tuomiokseen palvelevasti elävänä, toimivana ja vaikuttavana!!

  Joita syystä pahaksi kiroukseksi / tuomioksi seuraamuksia lähes KAIKKI ihmisten sairaudetkin.

  Kristuksen Jeesuksen nimessä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman tuojaksi, ja tämän kaikille hyväksi, vasta Oikeasti Krist. = pelastukseksi vaihtoehdon, ns. ”Nooan arkin” (vertaus) puolesta toimivaksi, sitä osaltani mukana rakentavaksi kutsuttu / armoitettu palvelijansa. Niitä muita tähän Kristuksessa Jeesuksessa YHTÄ olevaan ja kaikessa YHTÄ pitävään, jokaista jäsentään myöden yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, päämääräiseen työyhteyteen perään kuulutteleva / etsivä.
   
 2. puolia ottamatta Vierailija

  kannattaa vaihtaa kirjotus tyylii jos haluut et joku lukee näit.
   
 3. Aikuinen Vierailija

  Joo, kannattaa lopettaa kokonaan kirjoittelu ja lähteä tutun lääkärin pakeille.
   
 4. puolueeton Uusi jäsen

  liittynyt:
  10.03.2011
  Viestejä:
  313
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eikö teitä lukuisiin eri nimisiin, eri seurakuntiin / yhdistyksiin jäseninä lukeutuvia olenkaan kiinnosta Kristillisesti, Raamatun UT, Totuuteen perustuvien ja mukaisten, kaikkia kohtaan ja kaikille Oikeuden mukaisten opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, ”maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi” riittävää, Hänen, kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, apostolista seurakuntaa ja seurakuntiaan / sitä Jumalan valtakunta yhteyden / yhtenäisyyden Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, ns. ”Nooan arkkia” (vertaus) rakentaminen?…

  Sitä Hänessä YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, yhteiseksi hyväksi, mutta kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle parhaaksi mahdolliseksi tarkoituksella ja tavoitteella, jokaista jäsentään myöden keskinäisessä rakkaudessa ja huolenpito yhteydessä elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti, sen kutsumuksenne ARMON ja ARVON mukaisesti rakentaviksi yhtyminen, siihen paikkakunnittain ja alueittain, kansakunnan laajuisesti YHDEKSI, saumattomaan yhteistyöhön, UT apostolisen seurakuntaopin ja ohjeiden mukaisesti ja mukaiseksi järjestäytyminen.

  Jota, Jumalan VALTA kuntaa ja Hänen vanhurskautta, Hän Herra Jeesus kehoitti uskoviaan ihan ensin etsimään?! ”Jonka OHESSA / myötä (vasta), se KAIKKI muukin jne... pääsisi / alkaisi tulemaan. Tälle, vasta Oikeasti Kristillisyyden, sen Raamatun mukaiseksi osoittavalle / todistavalle, ne Oikean Kristillisyyden tunnusmerkit ilmentävälle ja täyttävälle, Oikein elämän tielle lähtevälle / yhtyvälle, kullekin turvalliseksi ja turvatuksi, kaikinpuoliseksi hyvinvointi elämäksi ja tulevaisuudeksi. Jossa vasta mahdollisuus päästä kasvamaan siihen lopulliseen pelastukseen, ja siihen Jumalan siunauksen ja varjeluksen sisältävään ja mukaiseen, siihen puhtaaksi, tahrattomaksi ja rypyttömäksi seurakunnakseen ja seurakuntalaisekseen / YLÖS tempaukseen kelvollisuuteen. Hänen ja / apostolisensa opetuksille ja ohjeilleen uskolliseksi ja kuuliaisiksi. Jota se edellyttää.

  Tästä kaikille, ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, pelastukseksi Krist. vaihtoehto mahdollisuudesta, Kristuksen Jeesuksen nimessä, vielä näin viime hetkillä muistuttaen ja valistaen. Puolustaja Pyhä henki, joka Totuuden henki, / vähäisen, valkeudeksi / herätykseksi sanoman julkituojaksi, ja tämän, kaikille ja kaikelle Luojan hyväksemme luomalle hyväksi, Krist. vaihtoehdon puolesta toimivaksi kutsutun / armoitetun palvelijansa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti