Hae Anna.fi-sivustolta

treeniohjelma

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä krisu3, 10.06.2014.

 1. krisu3 Vierailija

  Hei kaikki,

  Kun puhutaan että täytyisi treenata esim. 1 päivä jalat, 2 päivä selkä, huis, hartiat ja 3 päivä vatsa, rinta, ym. ( noi oli vaan esimerkit ), niin jos minä esimerkiksi treenaan vain ylävartaloa ( miinus vatsa ), eihän mun tartte tuota miettiä?

  Treenaan siis vain ylävartoa paitsi en vatsalihaksia. Olen joskus aikaisemmin myös treenanut ja välillä ollut montakin vuotta taukoa ja nyt aloitin taas ja tammikuusta asti olen käynyt säännöllisesti salilla 3-4krt viikossa. Mutta en IKINÄ ole mitään jalkatreenejä/vatsa tehnyt koska en tykkää/jaksaa enkä tarvii niitä mihinkään, käyn lenkillä ja poljen pyörää 10 - 20km x 5 /viikko (töissä). Treenattu ylävartalo riittää ja penkkipunnerus lempilaite / haluan siinä kehittyä.

  Ja kun tiedetään että esim. selkälaitteita voi olla vaikka kuinka monta ( riippuen salista ), mutta varmaan riittää vain se yksi tai max. kaksi. Mitä järkeä kierrellä kaikissa jos vastaa samaa asiaa.

  Minulla on salilla tietyt jutut / samat liikkeet / laitteet ja niissä menee aina tasan tunti. Koko selkä, kädet, rinta. Tottunut siihen rytmiin. Mutta kun salilla ilmoitus tauluilla erilaiset ohjelmat ja tästä on puhuttukin että kannattaa vaihdella liikkeitä niin mietin onko mun / tai ne jotka keskittyy vain ylävartaloon niin mitään ohjelmia tehdä. Eihän siinä ole järkeä / jaksaa tehdä esim. 1 päivä / 1h = hauista vaan, tai viisi eri hausi laitetta mut siis samaa asia. 2 päivä = selkä, 3 = rinta jne...voi tunti käydä pitkäksi jos sitä yhtä tekee vaan.

  Noniin, mä en osaa ikinä lyhyesti kysyä / selittää asioita. Kirjoitan aina monimutkaisen romaanin mut toivottavasti joku ymmärtää ja osaa kertoa.

  Kiitos
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti