Hae Anna.fi-sivustolta

Trileptalin käyttö viihdetarkoitukseen :)

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Kokemuksia 2x300 mg, 04.06.2014.

 1. Kokemuksia 2x300 mg Vierailija

  Tässä kokemuksia:

  N. 30 minuuttia ottamisen jälkeen (vesilasi + 600 mg Trileptalia suun kautta) alkaa huippaamaan. Olo on kuin pienessä nousupöhnässä. Kohta olo rentoutuu ja tulee ihan hemmetin hyvä fiilis. Siis ihan törkeän hyvä. Hieman väsyttää, mutta se menee ohi. Tulee kehuttua kaikki läsnäolijat ja elämä tuntuu mahtavalle. :D Todellakin pääsee eroon kaikesta elämän paskasta. Tyhjään vatsaan otettuna vaikutus on tehokkaampi. Vaikutus kestää tunnin pari.

  En edes uskalla kokeilla isompaa annosta tai alkoholin kera. Ei siis tarvitse.

  Epileptikot saavat tämän ilon joka päivä eurolla kuussa!
   
 2. Hahaa Vierailija

  Onnea vaan sinulle.
  Todellinen ilo on kuitenkin jotain ihan muuta kuin nousupöhnä.
  Sillehän ei tietenkään voi mitään, että on epilepsia. Eikä sille, ettei ole, vaan joutuu käymään töissä, hoitamaan perheen ja tekemään muut asiat, joista elämä saa sisältönsä. Että terve vaan sinullekin!

   
 3. toop Vierailija

  No heh, eipä tuo Trileptal epileptikolle tuota vaikutusta tee.
  Kyllä ihmiset ovat tyhmiä.
   
 4. epileptikko Vierailija

  Ihan huuhaa puheita. Ei mitään havaittavaa vaikutusta.

  Terveisin, 1200mg trileptalia + muita lääkkeitä, joka päivä, loppuelämä.
   
 5. vierailija Vierailija

  Voi jeesus. Ei tee todellakaan mitään oloja. Mitähän tapahtuisi jos kokeilisit ensimmäisen kerran alkoholia...(y)o_O;) ...eihä tuo annos edes mitään oloja takaisi. Puhumattakaan siitä että Trileptalin sivuoireet ovat lähinnä väsymys ja suun kuivuminen!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Ja kyllä, aloitin samalla annoksella eikä takana muita aivoihin vaikuttavia lääkkeitä, alkoa toki käyttänyt, sillä edes jotain vaikutusta vaikken paria enempää koskaan olekaan kokeillut.

  Lähinnä jos jotain tunnen niin nyt myötähäpeää sinua kohtaan. Ajattele nyt mitä ne läsnäolevatkin ovat miettineet... Uskomatonta... Sama kun väittäisi olevan tripeiaaä Buranan jälkeen!
   
 6. vierailija Vierailija

  Tripeillä! Ei tripeiaaä. Taitaa tämä Trileptal sittenkin olla vahvaa kamaa... ;-)
   
 7. vierailija Vierailija

  Kas. Ihan sattumalta löysin tämän ketjun. Pakko ottaa tähän kantaa. Olen joutunut käyttämään Trileptalia 20 vuotta aikuisiällä alkaneeseen epilepsiaan. Ihanko tosissaan joku on kysellyt tätä viihdetarkoitukseen? Kaikkea sitä näkee, kun vanhaksi elää. Trileptal on epilepsialääke. Sillä on jonkin verran väsyttävä vaikutus joillekin. Se on tarkoitettu epilepsian hoitoon. Ei tule mitään "törkeän hyviä" fiiliksiä, eikä muitakaan fiiliksiä. Älkää suotta kadehtiko epilepsiaa sairastavia ja käyttäkää lääkkeitä siihen tarkoitukseen kuin mihin ne on määrätty.
   
 8. vierailija Vierailija

  Tuo nousuhumalainen olo lienee yksilöllistä. Mulla on aikuisiällä puhjennut epilepsia ja lääkityksenä trileptal. Joskus lääkkeenoton yhteydessä tulee voimakas hyvänolontunne, joskus ei. Sen takia ei kyllä kannata kokeilla viihdekäyttöön.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti