Hae Anna.fi-sivustolta

Tulevaisuus vaatii luovuutta

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 20.09.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Puurisujen polttaminen voi olla hyödyksi ilmastolle, sillä se voi estää suurten metsäpalojen syttymisen, mutta silti sekin kielletään jopa maaseudulla. Aina nuoriso on kiivennyt kohti valtaa arvostelemalla vanhoja sukupolvia, eivätkä kaikkein vihreimmät toimi nyt toisin. Tulevaisuus vaatii luovuutta, eikä sitä kerry, jos pinnaa koulusta julistaen tuomiopäivää. Sekin on selviö, ettei kulutusta voida lisätä määrättömiin, jos elämää aiotaan pitää yllä. On löydettävä tasapaino, joka pohjaa kestävälle kehitykselle.

  Yksinvaltaiset taloudelliset järjestelmät ovat pahin uhka luonnon tasapainolle, sillä ne antavat harvoille mahdollisuuden haalia ymmärtämättömän suuria voittoja ahneisiin käsiin. Kovimmat kapitalistit ja kommunistit eivät piittaa kokonaisuuksista, vaan ainoastaan taloudellisesta kyvystään, mikä on myös rikollisten sukuklaanien tavoite. Puolueiden harteilla on laatia sellaiset lait, jotka ovat oikeudenmukaisia, eivätkä kannusta rikollisuuteen. Monissa maissa on selkeitä esimerkkejä siitä, että talousrikolliset ja nuoret saavat liian lyhyet rangaistukset suhteutettuna tekoon.

  Ympäristöpuolueilla on kaunis tavoite, mutta keinot sen saavuttamiseen ovat kieltoja, eivätkä kannustavia. Tarvittaisiin sellaisia tekoja, että kaikki valtiot kykenevät toteuttamaan ne, eivätkä vain rikkaimmat maat. Suomi on pieni valtio, mutta voi olla esimerkillinen, jos kaikki alkavat pyrkiä vapaaehtoisesti kohti kestävää kehitystä. Ainakin se on varmaa, että kieltoja säätäen saadaan osa väestöstä nousemaan vastahankaan, sillä ylhäältä annetut säädökset ovat usein yllyke tehdä toisin kuin ne käskyttävät.
   
 2. vierailija Vierailija

  Sopivat hyvin samaan lauseeseen: "Kovimmat kapitalistit ja kommunistit eivät piittaa kokonaisuuksista, vaan ainoastaan taloudellisesta kyvystään, mikä on myös rikollisten sukuklaanien tavoite."

  Yrittäjyys ei ole enää tekemistä, kehittämistä ja työllistämistä vaan pikavoittojen perässä juoksemista ja "kovaa johtamista" eli perinteistä junttimöläyttelyä tutkinnolla kuorrutettuna.

  Luovuus on älyä ja työtä. Ahneus on älyn vastakohta. Paskalla johtamisella hukataan joka päivä hyviä ideoita.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ihmisten elinolot eivät ole riittävän huonot että se tuottaisi innovaatioita tai innovatiivisyyttä. Pääsääntöisesti ihmiset ovat hedonisteja, patalaiskoja ja ovat lyöneet aivonsa narikkaan. Riittää kun voi maata sohvalla, näpytellä älylaitetta ja tunkea suuhunsa epäterveellistä hiilarihöttöä. Suu käy kaikin tavoin mutta ei tuota mitään muuta kun kompostoitavaa materiaalia.
   
 4. vierailija Vierailija

  Juuri samaa mietin tänään päivemmällä. Ilmaisit hyvin minunkin ajatukseni.
   
 5. vierailija Vierailija

  Politiikka ja puolueet ovat vähän niin kuin kolmas persoona. Ei minä etkä sinä vaan ne jotkut. Jos vaadit tai haluat jotain niin älä tukeudu johonkin vaan itseesi.
   
 6. vierailija Vierailija

  Matti Vanhanen puhui tahallaan väärinymmärtämisestä.
  Kannattaa iloita hyvin olevista perusasioista.
   
 7. vierailija Vierailija

  Hmm...olen samaa mieltä, että politiikka ja puolueet on kuin kolmas persoona. Mutta niin, ettei ole vain sinä ja minä vaan myös ne muut. Poliitikkojen ja puolueiden tehtävä on demokratiassa nähdä kokonaisuus, vaikka sen tapahtuukin sen oman ismin kautta.

  Eri asia tapahtuuko näin, mutta ei se tapahdu niinkään, että jokainen ajaa vain omaa asiaansa kapean/olemattoman kokonaiskäsityksensä valossa. Mutta jokaisen on tärkeää saada asiansa esille päättäjille, jotta heillä on tietoa odotuksista ja mahdollisuus näin ottaa tilanteesta selvää.
   
 8. vierailija Vierailija

  Miksi hemmoteltu mössö ottaisi riskiä ja edes yrittäisi kehittää mitään uutta. Kökötetään ylihintaisissa asunnoissa, joiden hankinnassa iskät ja äiskät joutuvat auttamaan, ja eletään jotain menneiden sukupolvien määrittämää statuselämää, jossa tärkeintä on oma napa ja toiseksi tärkein kilpavarustelu naapureiden kanssa. Turha huudella kilpailukyvyn perään.
   
 9. vierailija Vierailija

  Keskustapuolueen pitäisi älähtää punaisille ja vihreille, ettei uuden auton hankintaa harkitsevaa saa pakottaa ostamaan kaasuautoa tai sähköistettyä kaaraa. Ilmeisesti romutuspalkkio on tarkoitettu taas vain kaupunkilaisille, eikä maaseudun väestölle. Tiestöt kuntoon ja järjelliset päästörajoitukset romute-edulla ostetuille, eikä liian tiukkoja vaatimuksia.
   
 10. vierailija Vierailija

  Ottakaahan selvää mitä tapahtuu kun sähköauto vanhenee ja akkujen latausteho heikkenee. Uusien akkujen hinta vanhaan autoon on suolainen. Minne käytetyt akut? Toiseksi latauspisteen asentaminen, joka vaatii suuremman sulakekoon nostaa sähkölaskua tuntuvasti. Sähköautojen käyttö sekä ylläpito ei ole halpaa huvia.
   
 11. vierailija Vierailija

  Romutusetu voi olla hyvä asia kaupunkilaisille, joiden hengitysilma puhdistuu pakokaasujen poistumisen vuoksi. Maaseudulla puustot nielaisevat saasteet nopeasti, eivätkä pilaa tuhansien ihmisten oloa kuin vähäisissä määrin. Arvattavasti pahimmaksi pullonkaulaksi osoittautuu autojen pitäminen liikkuvina, sillä sähköpisteitä on hankala sijoittaa tarpeeksi jokaiselle. Kaasuauto on ehkä paras vaihtoehto eteläisessä osassa maata, missä on tankkauspisteitä metaanipitoisille metaanilähteille.
   
 12. vierailija Vierailija

  Äh, siis metaanipitoisille energialähteille.
   
 13. vierailija Vierailija

  Kaupunkilaiset ajavat turhaan. Maalaisille se on elinehto, ei poseerausta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti