Hae Anna.fi-sivustolta

Tulihan tuokin koettua

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä testaaja, 23.08.2016.

 1. testaaja Vierailija

  Hotellin piha oli autio. Ei liikettä, ei melua, ymmärrettävää. Kello oli vasta kuutosen ohittanut. Enempi ihmetytti yksinäinen kulkija (ei ratsastaja) aamutakissa ja vilttirulla kainalossa. Aurinko piiloitteli vielä vuoren takaa, taivaanranta kuitenkin pakotti pimeyden pois. Hetken tuolirivistöä katseltuaan tulija valtasi takinmaisen rivistä, aika keskeinen paikka altaaseen nähden. Hitsi, näitä tuolien varaajia. Yksinäisyydessä on etu, kukaan ei kiukuttele eikä visko vihaisia silmäyksiä. Verkkaisesti tuolin säädöt kohilleen, eli selkänojaa pystynpään, oli näet paksu kirja mukana, lukutoukka. Sitten viltti oikeni pehmukkeeksi huolellinen testi pituuellaan paikka oli hyväksytty, Kirja syliin ettei aamutakki lähde aamutuulen väreillä pois.
  Aamutoimet valmiit, liikkeet pysähtyi ja aikainen herääjä läppäsi silmät kiinne.
   
 2. testaaja Vierailija

  Heräämisiä on monenlaisia. Jalkapohjan kutittelu, korvalehden suukottelu, viereen hiipiminen, nämä sieltä parhaasta päästä, Tällä kertaa herätyksen aiheutti pari naiseläjään, kovaäänisesti kinasivat auringotuoleista. Toinen tarjosi viereistä tuolia, ei,ei, ei sihen, tuo juhlija voi olla joku bulivei juoppo, nukkuu täällä rapulaa pois. Jopas alkoi lupaavasti. Moitteesta huolimatta kohensin asentoa ja levitin kirjan syliini. Kirjan päälle muistilehtiö kera kynän. Kelloaika aloitti muistitaltioinnin sekä 2 naispuolista. Niistä lyhyt kuvaus.
  Sitten tulijamäärä kiihtyi, jopa 8 ryhmiä tuli heittämään pyyhkeen kehään, siis tuolin selkämykselle. Uskollisesti kirjoitin kaikki ylös, oli näet päivän tavoite. Edellispäivän retki oli historiallisesti kiintoisa, mutta reissun päätteeksi ilmoittivat että huominen retki on siirretty vuorokaudella eteenpäin. Jasso, mitäpä siitä. siksi lojuin hotellin altaan vieressä. Olin toki vuokrannut pikkuauton omille retkille, eli semmosille missä ei 40 ihmistä vyöry mukana.
  Päivä avautui hulppeasti. Meri menetti salaperäisen usvansa, pilvetön taivas olikuin Suomenlipun mainos puhtaan sinisenä. Ajatukset vaelti, kirjapito täyttyi, monen näköistä lomailijaan kävi tuolin varaamassa. Joku pinnasi joukossa, jopa kolme tuolia kerralla. Vedin himpun ilmettä kurttuun vaikka asia ei kiinnostanut oikeesti ollenkaan.
   
 3. testaaja Vierailija

  Pyrähdys oli kuin ale-myynnin aamu. Mutta tulos oli pettymys. Ainoastaan 28 pyyhkeen tuulettajaa. Vilkkain hetki oli 8,00 kahta puolin Kaksikymmentä kaksi naispuolista ja kuusi äijänkörilästä. Pieni katko tuli ihmisten hotkiessa aamuevästä, sitten rantakassi täyteen ja takaisin sille varatulle laverille. Kymmenen pintaan liike pysähtyi. Hotellista lähtevät / tulevat ei kulkeneet altaan ohitse vaan käyttivät alaovea mistä pääsi rantakadulle suoraa. Siellä oli levikkeet retkibusseille sekä takseille.
  Pieni ärsyke alkoi kiusaamaan altaan ympärillä. Kuin yhdeisestä sopimuksesta kaikki lojujat alkoivat töhnätä ihoaan eri arvoisilla suojakertoimilla. Auringo lämmitti jo mahtavasti. Olin ylärinteessä joten kaikki nuo "sulotuoksut" pyrkivät herkkään , aristeettiseen ulkonemaan. (nenä) Yritin suojautua aamutakin helmalla toki huonolla menestyksellä. Silloin muistin että aamukahvi on juomatta. Kiireesti viltti mukaan, askeleita venyttäin hyökkäsin ruokasaliin. Lähes kaikki oli siivottu ja henkilökunta aloitteli seisovan pöydän lastaamista. Vastoin sääntöjä eräs henkilökunnan ihminen opasti keittiön puolelle. Kädet viuhto, outoa kieltä ainakin kaksinkerroin. Sitten nuori, alaikäinen (oletus) tyttö talutti pienen pöydän luokse alkaen kattaa herkkuja eteeni.
   
 4. testaaja Vierailija

  Voihan tossut ja muut kevyet jalkineet. Kylläpä kahvikupillinen herätti, piristi, jopa ajatukset selkeytyi. Tyttö minut talutti pieneen kulmapöytään järjestäin kahvin eteeni, Sitten sirot jalat kattoi pöydän täyteen. Tarjoilu yllätti, en toki aiheesta valittanut. Neitokainen jäi vartomaan toiveita mutta tietäen pirun kielimuurin syvennyin herkkuja ahmimaan. Toki samalla tuota ihanuutta katsellen. En edes nimeä tiennyt mutta vaistomaisesti tykkäsin tuosta. Näitä henkimaailman asioita. En näet tykästy vaatteisiin tai meikkeihin, jotain syvällisempää tuo ihminen hohkasi.
  Joitain henkilöitä kuljeksi ohi, eräs heistä arvuutteli että onkohan joku VIP matkatoimiston tärkee. No pöytä oli siihen malliin täytetty että ymmärsin ajatuksen. Kahvi oli selkeyttänyt otsalohkon taustan. Selvä asia näet tuli mieleeni. Hotelli oli puoliksi suljettu remonttiin menon takia. Siitä kertoi kaivinkone ja telineet seinustalla. Keväällä piti olla kunnossa lomalaisten tulla. Tämä oli selvitetty jo lipunvarauksen yhdeytessä mutta siinä ei mitään muistelemista. Lippu oli edullinen.
  Tyttö täytti kahvikupposen. Myös muisti kermatilkan. Vilkaisin neitiä ja rakentelin pienenpienen hymyn kiitokseksi. Sitten iltapäivän ohjelma, jota ei vielä ollut. Ei päämäärää, joten helppo ratkaisu kuhan ajelen ja katselen.
   
 5. remonttiryhmä Vierailija

  Tuossa edellisessä viestissä kävi huono mäsis. Hukkui bittitaivaan tuuliin. Tilalle tuli kevennetty ja siivottu. Tässä poistetut.
  Sanojen "ihanuutta katsellen" tökkäsin sormeni suklaaleivokseen. Tyttö kääntyi viereeni pyyhe kädessä, tarttui ranteeseeni nostaen suklaasormet ylös, yllättäin pisti sormeni suuhunsa ja lipsutteli puhtaaksi. Pyyhkeellä loppukuivaus. Pirskatti, yllätti.

  Sanojen " VIP matkatoimiston joku tärkee" Erehtykseen ehkä vaikutti huivi kaulassani. Olin näet ennen reissua lyhentänyt hiuksia reilusti, ensin 4 cm pois kauluksen päältä ja ohentain muutoinkin kevyeen kesäkuntoon. Niska oli valkoinen kuin lumiset vuoret. Kyllähän kampaamon nainen varoitti. Ekana iltana niska punoitti kuin porkkana, myönsinohjeen asiallisuuden kun apteekista hain helpotusta. Sitten kirpputorilta kolmioliina. Epäilin että naisten bikinit ilman naruja. Aamulla huolellinen puenta, palovammat on aika piruja
   
 6. testaaja Vierailija

  Kuuma ilma, tehokas aurinko, unirytmi sekaisin. Tilanne piti korjata. Pussakin tyttöä kämmenselälle, kaivoin huoneen avaimen lähtien kohti oottavaa sänkyä Kulku oli epävarmaa eli leimautuin juopoksi. Yllättäin tuo tyttö kipaisi mukaan alkain taluttamaan portaissa.
  Parikymmentä minuuttia myöhemmin olin umpiunessa. Tuleva ohjelma ei pysynyt mielessä, tosin eipä jaksanut kiinnostaa. Ainoa muistikuva mikä ohimoilla hyppeli oli tuo nuori neiti, jopa palveluraha jäi antamatta eli moka.
  Eiköhän reilu kymmentuntinen piristä. Vielä oli lomaa jäljellä 14- 3 eli hulppeat 11 pv
   
 7. testaaja Vierailija

  Eräät ketjut pysähtyy. Syynä on sivuston ylläpitäjä. Hyvin rasistinen ihminen.
  Syrjintä ja häirintä on lainvastaista.
   
 8. Kyllä Vierailija

  Ai että, kun voisi viettää elämänsä vain hotellissa elellen. Joku pesisi pyykit ja vaihtaisi lakanat. Ihana aamupala olisi joka aamu valmiiksi katettu. Ei tarvitsisi kerätä astioita ja tiskata. Päivän ainoa työ olisi siirtyä uima-altaalle. Halutessaan voisi pistäytyä kaupungissa kahvilla tai laillisella viiniä. Yksinäisyys ei vaivaisi, kun hotellissa ympärillä väki vaihtuu... Mitenköhän sitä pääsisi asumaan ulkomaille...
   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti