Hae Anna.fi-sivustolta

Tulokkaiden esteeksi laintiukennus

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 24.10.2020.

 1. vierailija Vierailija

  Ruotsi pyrkii yhtenäistämään maahanmuuttopolitiikan sopusointuun EU:n kanssa, mikä merkitsee huomattavia tiukennuksia oleskeluluvan saamiseen. -Ajatuksemme on, ettei ruotsalainen lainsäädäntö ole magneetti turvapaikanhakijoille, keretoo oikeus- ja maahanmuuttoministeri Morgan Johansson. Hän vierittää syyn nykyisestä laista oikeistolle, joka valitsi ympäristöpuolueen höllentämään aiempia käytäntöjä. -Uuden lainsäädännön jälkeen emme ole enää nykyisen kaltainen magneetti, tuumii hän.


  https://www.expressen.se/nyheter/morgan-johansson-gastar-ekots-lordagsintervju/
   
 2. annmatti Jäsen

  liittynyt:
  21.10.2018
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  3
   
 3. vierailija Vierailija

  Perheenyhdistämisten kautta Ruotsi tuhotaan. Ei minkään maan resurssit riitä. Ja katsokaa miten muslimimaat reagoivat Macronin puheisiin sananvapaudesta. Kyllä Eurooppa tulee nyt taantumaan seuraavat 200 vuotta. Onnea lapsenlapsillenne, ehkäpä Australia on kiva maa.
   
 4. vierailija Vierailija

  Suomessa Ohisalon ja hallituksen tavoitteena on antaa kaikille hylsyn saaneille oleskelupa. Käytännössä siis koko turvapaikkasysteemi romutetaan, kaikkihan jotka tähän maahan siis lampsivat saavat automaattisesti Ohisalon mukaan oleskeluluvan. Tällä kuulemma yritetään torjua varjoyhteiskunta. Haluaako Ohisalo olla siis sellaisen hylsyn saaneen turvapaikanhakijan lapsi, joka on tehty vain siksi, että isä saa jäädä maahan? Ilmeisesti. Ohisalo luo myös orjamarkkinat Suomeen. Tirvapaikanhakijat ostavat maanmiehiltään työpaikkoja. Suomeen luodaan halpayrityksiä, jossa hylsyn saaneet tekevät käytännössä ilmaiseksi töitä vain saadakseen oleskeluluva,Vihreät luovat tähän maahan hyväksikäyttökulttuurin. Toivottavasti tämän hallitus kaatuu ja hyvin pian. Alkaa pelottamaan.
   
 5. vierailija Vierailija

  Vihreiden tavoite on saada maahantulijat puolueensa äänestäjiksi niin Ruotsissa kuin Suomessa, joten he pyrkivät edesauttamaan tulokkaita kaikin keinoin. Nykyvihreä aate pyrkii saamaan äänestäjiksi sellaisia, jotka hyväksyvät autoritäärisen ajattelun, joka on ainoa mahdollisuus saada ihmiset vähentämään fossiilisten polttoaineiden käyttöä. Ikäihmiset eivät ole manipuloitavisssa samalla tavoin kuin nuoret tukijoiksi, koska he ymmärtävät maailmanlopulla pelottelun vain keinoksi saada poliittista valtaa. Ikävä ollut havaita vihreiden ympäristösuojelullisten arvojen muuttuminen valtapeliksi, jonka tavoite on vain rahvaan alistaminen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti