Hae Anna.fi-sivustolta

Tulokset

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä Pään magneettitutkimus, 13.06.2005.

 1. Kävin ko. tutkimuksessa. Viikon päästä on aika lääkärillä, jolloin saa myös tulokset. Eikö tutkimuksessa ollut lääkäri näe myös kuvat heti, eikö niiden perusteella tosiaan sanota potilaalle mitään? Jos olisi vakavaa, eikö siitä kerrottaisi kuin vasta viikon päästä? Onko kokemuksia?
   
 2. hoitsu Vierailija

  Jos olis tosi vakavaa, varmaan pyytäisivät heti röntgenlääkäriä lausumaan kuvan ja aloittaisivat hoitotoimet.
  Kyllä siitä kuvasta heti näkee ""isot asiat""
   
 3. Alkuperäinen Vierailija

  Kiitos hoitsu! Voinko siis jo ajatella, ettei ainakaan mitään kasvaimia ollut, koska tuloksista ei mitään puhuttu? Vai täytyykö viikko miettiä vielä sitäkin asiaa...
   
 4. Toinen hoitsu Vierailija

  Radiologi on katsonut ne kuvat siinä samalla, olisit voinut kysyä häneltä jo silloin alustavia tuloksia.
  Itse soittaisin radiologille, en odottelisi mitään vastaanottoaikoja (sinut kaiketi kuviin lähetti neurologi, oletan).
   
 5. esh. Vierailija

  Maltti on valttia. Radiologi ei välttämättä ole koko kuvauksen aikaa läsnä, eikä ole nähnyt kaikkia kuvia. Ja jos onkin, niin vilaukselta. Niiden kuvien lausuminen ja huolellinen tutkiminen vie aikaa. Jos olisit mennyt kyselemään radiologia, niin hän tuskin olisi voinut sanoa muuta kuin alustavaa asiasta, jos sitäkään. Todennäköisesti vaivasi on jo jonkin aikaa ollut, joten viikon odottelu ei muuta lopputulosta mihinkään, tosin on piinaavaa. Ja jos radiologi sattuu ne kuvat siinä kuvattaessa vilkasemaan, ja näkee heti joitain mikä voisi vaatia nopeita toimia, niin hän kyllä siitä sinun hoitavalla lääkärille ilmoittaisi, ja sitä kautta saisit tiedon.
  Tsemppiä!
   
 6. Alkuperäinen Vierailija

  En nähnyt radiologia lainkaan. Hoitsu ohjas vaan pois heti kuvauksen jälkeen. Kuvaksen lopussa hoitsu sanoi kuulokkeeseen, että nyt kysytään lääkäriltä että riittääkö kuvat. Vähän ajan päästä ilmoitti, että kuvat riittää. En ollut putkessa kuin vartin. Eli kai se lääkäri on siis kuvat nähnyt, potilaalle ei vain kerrota mitään.
   
 7. Toinen hoitsu Vierailija

  Kyllä se lääkäri siellä on paikalla, jos ei koko aikaa niin ainakin loppuvaiheessa, mm. varmistamassa että kuvat ovat onnistuneet, niitä on riittävästi jne.
  Odottele nyt sitten se viikko, mitään vakavaa siellä ei varmastikaan ole, se sinulle olisi kerrottu jatkoa silmällä pitäen heti.
   
 8. kerttu Vierailija

  Rohkenen olla erimieltä.Minulla oli syöpä ja sain tiedon siitä vasta kahdenviikon kuluttua,tuloksen kuulemiseen varattuna aikana,vaikka tulokset olivat valmistuneet jo kahdessa päivässä.
  Toivon todella sydämestäni kaikkea hyvää alkuperäiselle.Samalla rauhoittelen,ettet olisi huolissasi,ennenkuin tiedät mitä tulokset sanovat.
   
 9. esh. Vierailija

  Tuntuu ymmärrettävästi pahalta, kun kuulee syöpädiagnoosin vasta kahden vkon päästä. Tällä viiveellä tuskin on ollut minkäänlaista vaikutusta kokonaisuuteen, syöpä ehtii olla viiveisiin nähden monikertaisen ajan ennen kuin se lähtee oirehtimaan. Jos taas tilanne olisi ollut välittömästi henkeä uhkaava, ja vaatinut heti toimenpiteitä, niin olisi toimittu toisin.
   
 10. Alkuper. Vierailija

  Onko kertun tapauksesta kauan? Miten olet selvinnyt?
   
 11. kerttu Vierailija

  on siitä jo sen verran,että olen parantunut ja elän jo normaalia elämää.
  Työtkin maistuvat,tosin huomaan vieläkin,etten jaksa kaikkea niinkuin ennen raskaita hoitoja.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti