Hae Anna.fi-sivustolta

Tumputtavatko kaikki miehet

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä kummissaan, 01.08.2007.

 1. kummissaan Vierailija

  naisten tuntuu olevan hirveän vaikeaa uskoa, että avioliitossa elävä mies ei tuntisi tarvetta käteenvedolle laisinkaan. Joten pyydänkin nyt teiltä miehet vastauksia, onko täällä maailmassa muita miehiä, jotka eivät tumputa?
   
 2. Raaka- Arska Vierailija

  Itse suosin kyllä lapasia...
   
 3. kummissaan Vierailija

 4. väittäisin... Vierailija

  ...että lähes kaikki miehet tumputtavat, kaikki eivät vain kerro sitä vaimoilleen. Toisin meillä, mies saattaa tokaista töistä tullessani (jos hän on siis ollut vapaapäivällä), että vedinpä tässä ajan kuluksi käteen kun et ollut kotona : )
   
 5. (,) Vierailija


  minä ainaskin tumputtaisin jos olisin mies
   
 6. Rakastunut aviomies Vierailija

  Tumputtaa :) ja vaimo tietää sen. Toki pyrin tekemään sen silloin kun vaimo ei ole kotona, mutta joskus vaimonkin kotona ollessa on ihan pakko mennä tietokoneen viereen katselemaan pornokuvia ja tumputtamaan. Meillä kun on vaimon kanssa niin eriasteiset nuo seksuaaliset halut, vaimo ymmärtää sen ja tiedostaa oman haluttomuutensa. Onhan tumputus huomattavasti soveliaampi keino kun mennä vieraisiin.
   
 7. oih Vierailija

  ... kun joskus näkis kun mies tumputtaa :D
   
 8. (,) Vierailija

  just äsken näin, voi että oli herkkua
   
 9. kyl mieki Vierailija

  joka päivä tapetille ja sitten emäntään
   
 10. kummissaan Vierailija

  meillä emäntä siis hoitaa jos joskus tarvetta, mutta noin muutoin
   
 11. kyl mieki Vierailija

  Mutta emäntä tahtoo nähtä kuinka pitkä se kaari on?
   
 12. Petris Vierailija

  Toi riippuu kokonaan naisesta. Itse en pitkäaikaisen suhteeni alussa tumputtanut lainkaan, ei ollut tarvetta. Mutta kun seksikerrat vähenivät ja seksin laatu huononi ajan kuluessa, niin eikun taas iltaisin netin ääreen tumpulle. Jos hyvää seksiä ei saa naiseltaan tai kertoja on liian harvoin (harvemmin kuin joka toinen päivä) niin paljon mielummin sitä heittää varvit netin tuhansien jumalaisen kauniiden naisten edessä videoita tai kuvia katsoen ja kuvitellen että pääsisi noin hyvin antavan naaraan eteen (tai taakse) kuin kituu pussit täynnä tai kinuaa lahnamaista sääliseksiä.

  [linkit moderoitu]

  Muutamia linkkejä tumputuskuvien ääreen. Vaihtaisin heti pihtarimuijani kehen tahansa näiden kuvien jumalattareen, osaavat esitellä ja antaa.

   
 13. kotijumalatar Vierailija

  Just. Oisko ehkä syytä miettiä MIKSI se muija pihtaa? Ettet vain itse olisi alkanut pitää naistasi itsestäänselvyytenä / lösähtänyt henkisesti ja /tai fyysisesti / huono tai tylsä sängyssä? Huomioitko naistasi, hellitteletkö, kerrotko hänelle ajatuksiasi jne? Tässä muutamia kysymyksiä joita voisit ihan alkajaisiksi miettiä ennen kuin syöksyt tumputtamaan ja kuolaamaan noita jumalattaria, joita tuskin koskaan voit sänkyysi saada...
  t. nainen, jonka mies saa paljon ja hyvää seksiä
   
 14. nainen.-.-.-.-.- Vierailija

  No kaipa tuo nyt on aika yleistä. Meinaatteko, etteivät naiset pidä itsekseen hauskaa!? Vaikka olisivatkin parisuhteessa. Tosin siitä ei niin paljon puhuta. Mutta ajoittain on muutamalla sanalla asioista ystävien kanssa puhuttu, niin kyllä naisetkin puuhastelevat itsekseen. Myös minä. Miksi ihmeessä ei miehet niin tekisi?
   
 15. Aviomies Vierailija

  Siis tumputan, koska haluan paljon useammin seksiä kun vaimoni. Hän tietää asian ja haluaa joskus jopa nähdä. Olen runkannut joskus (aika harvoin) hänen nähdensä, yleensä sen jälkeen homma menee rakasteluksi :). Varsinkin jos roiskin lastin hänen päälleen, kädelleen, rinnoilleen, reisilleen, ym.

  Tässä kaikille tumputtajille hyvät sivut [linkki moderoitu] varsinkin MGP ja Movie linkit ovat hyviä, niissä on videoita.
   
 16. mies60 Vierailija

  Kaikki miehet runkkaa, ja se on varmaa.
   
 17. mies33 Vierailija

  noi ei runkkaa, mun vaimo antaa kaiken tarpeellisen
   
 18. vaimoli Vierailija

  Hö. No kait munkin mies tumputtaa, kun minäkin kerran sormeilen ja usein. Joskus hänen nähtensä joskus yksin. Ja joskus mun mies tumputtaa mun nähden. Ei se kyllä mitenkään nätin näköistä ole, mutta antaa mennä vaan jos kerran kivalta tuntuu.
   
 19. SimpsakkaSiiri Vierailija

  Eiköhän sitä kaikki normaalilla seksuaalivietillä varustetut henkilöt sukupuoleen katsomatta harrasta itsensä kanssa leikkimistä :) Kyllä meidän huushollissa mies tumputtaa ja niin minäkin rentoutuakseni tai muuten vaan paineita laukaisten. En ymmärrä miksi nimim. vaimolin mielestä miehen tumputtaminen ei ole nätin näköistä. Kyllä meillä harrastetaan sitä ihan toistemme nähden, joskus loppuun asti ja joskus se sitten kääntyy yhdynnäksi. Ja sehän on älyttömän kiihottavan näköistä kun mies runkkaa!!!
   
 20. ville vallaton Vierailija

  Ethän SimpsakkaSiiri vain ole vaimoni? Kuullostaa jotenkin niin tutulta...
   
 21. vierailija Vierailija

  Meillä mies tumputtaa iltasella kun katotaan telkkaria, on tehnyt sitä jo muutaman vuoden. Oon jo oppinut tunnistamaan ukon kiiman ja usein kuisottelen puheillani tai vien sille lehden valmiiksi sohvalle:)
  Olen siis aseksuaali nainen enkä välitä panemisesta lainkaan.
   
 22. 40 vuotta Vierailija

  Minä olen masturboinut 40 vuoden ajan keskim. 3 kertaa viikossa eli 40 vuotta x 52 viikkoa x 3 , yli 6000 kertaa ja siihen paneskelut päälle, seksiä riittää. Pelkässä tumputtelussa on herkkuja lentänyt 6000 x 10 ml (n. kerta annos spermaa) eli tuleeko siitä yli 60 litraa. Nyt ei kun nauttimaan lisää ...
   
 23. vierailija Vierailija

  Mies joka suhtautuu tuomitsevasti ja kielteisesti itsetyydytykseen, ei taida olla kovin häävi kokemus myöskään pariseksissä.
   
 24. vierailija Vierailija

  Nuorena miehen alkuna usein olin runkulla mutta silleen että palan kiinni niistä
  hommistani ja minua rankaistiin siintä huvistani. Armeijan jälkeen löysin naisen joka tahtoi runkata minua ja lainata muillekin leluksi. Kun vanhenin niin vain runkkaaminen väheni ijän myötäkin. Nyt olen yli 70 kesää vanha ja vain harvoin saan sen yläs. Eli vain luveskelen teidän juttujanne täältä ja muistelen mun nuoruuttani vain.
   
 25. vierailija Vierailija

  Olen 60 vuotis ja parisuhteessa ollut 35 vuotta. Runkkaamisen aloin 14 v. Siitä lähtien on tullut runkattua, vaimolta saa pillua 1-2 kertaa viikossa. Itse haluaisin vielä tässä iässäkin päivittäin useamman kerran mielellään
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti