Katso alla oleva video nähdäksesi, kuinka asennat sivustomme verkkosovellukseksi kotinäytöllesi.
Huomio: Tämä ominaisuus ei välttämättä ole käytettävissä kaikissa selaimissa.
Alkuperäinen kirjoittaja Leipää sen olla pitää;29432878:Turkkilaisesta jogurtista voi tehdä hiilaritonta leipää. Todella hyväää!!!
Vatkaa aineet ja asettele pellille pieniä leipäsiä. Itse huuhtaisen kättä raanan alla ja kostealla kädellä muotoilen sämpylöitä. Aivan ihania kahvin kera.
Ok mut miksi tekis hiilaritonta leipää? Onko se parempaa kuin tavallinen? En tarkoita makua.
Mä teen siitä kaikkia kastikkeita, esim tzatzikia.
Usein teen myös sellaisen jokapaikankastikkeen, johon pistän n. 100g jugurttiin valkosipulinkynnen, pienen punasipulin ihan silpuksi, tuoretta minttua ja basilikaa n. 6-8 lehteä, paprikamaustetta, suolaa, mustapippuria, ripaus sokeria ja vähän sitruunamehua. Laitan salaatteihin, lihan/uunikasviksille mausteeksi, leivän päälle..
Myös hunajan ja marjojen kanssa on hyvä aamu- tai välipala
/ Siis ei tää mun sipulikastikeversio, vaan ihan se maustamaton jugu![]()
Miks tsatsiki pitää kirjoittaa noin vaikeasti?