Hae Anna.fi-sivustolta

Turkkilaiset vuorostaan lähi-idän pahiksia?

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 11.10.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Turkilla ei tule olemaan mitään mahdollisuuksia päästä EUn jäseneksi ainakaan yhteen sukupolveen. He ovat valinneet voimapolitiikan Syyrian suhteen, politiikan jonka kannattajia sen kohteeksi joutuvat luullakseni nimittäisivät kusipäiksi.

  Kansainvälinen politiikka ja sen keinot ovat tätä nykyä niin kovin usein moraalista paskaa. Tämä tietysti johtuu siitä että ao politiikan tekijät ovat .... .....!
   
 2. vierailija Vierailija

  Turkkilaisetkaan eivät tykkää syyrian pakolaisista, heitä on turkissa liikaa. Turkilla on kaksi ratkaisua aikeissa: Joko palauttaa syyrian pakolaisia takaisin syyriaan mukamas turvavyöhykkeelle, tai/ja päästää/ajaa heidät eurooppaan eli kreikkaan.

  Uusia syyrialaisia turvapaikanhakijoita ei tarvitse myöskään enää päästää maahan turvavyöhykkeen luomisen jälkeen koska hehän ovat vyöhykkeelle tultuaan jo turvassa!

  Valitettavasti turvavyöhyke on jo asuttu.

  Nousee turkin kurdiväestö kapinaan turkkilaisia kohtaan, syntyykö turkissa sisällisota?
   
 3. vierailija Vierailija

  Turkkilaiset ovat hyvin nationalistisia ja rasistisilla ajatuksilla on vahva kannatus turkissa. Rasismi kohdistuu kaikkiin turkin vähemmistökansallisuuksiin, olivatpa he muslimeja tai ei, ja ulkomailla arabimuslimeihin ja ei-sunneihin. Turkkilainen nationalismi selittää presidentti Erdoganin kannatuksen.

  Natsit aikoinaan puhuivat arjalaisen rodun ylemmyydestä. Myös turkkilaista rotua halutaan ylentää:

  On December 20, 2017, the Ötüken Union Party was founded. According to the party, in order to be considered a Turkish national, you need to have Turkish parents and Turkish as your native language. Alternatively, you should be so “awakened” that you have simply become aware of your innate “Turkishness” as any natural Turk. Has also announced plans stop the refugee influx, cancel the citizenships of those who have migrated to Turkey from abroad, to have "Turkish"-only soldiers and police officers, and to ban marriage to foreign citizens. Upon the possibility that it comes to power, it would only allow “pro-Turkish lawmakers”. In addition, the party has singled out Turks as a superior race and they mentioned that “Our holy mission is to raise our race to a higher point. The goal of the Turkish race is to have authority over the entire world

  https://en.wikipedia.org/wiki/Racism_in_Turkey

  Syyriassa turkkilaiset näyttävät alempirotuisille kansoille kuka määrää ja käskee....
   
 4. vierailija Vierailija

 5. vierailija Vierailija

  Sisällisota turkissa on yksi tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tyytyvätkö turkin kurdit vain katselemaan syyrian tapahtumia?
   
 6. vierailija Vierailija

 7. vierailija Vierailija

 8. vierailija Vierailija

 9. Jenkit pahipia Vierailija

  Eihä koko lähi-idän sotia olisi,ellei jenkit tieten tahtoen halunneet sotaa alueelle. Miljoonia ihmisia on tapettu ja ajettu maanpakoon pelkästään USA:n toimesta. Syyrian kriisin aloittaessaan USA aseisti myös terroristijärjestöjä jotka pyrkivät myös kaatamaan Syyrian presidentin. Siinä ei onnistuttu, mutta viimeisenä vetonaan USA varastaa Syyian alueelta raakaöljyä rahoittaakseen tiedusteluaan ja yksityisiä armeijoitaan.
   
 10. vierailija Vierailija

  Suomeksikin asiasta on kirjoitettu. Liiteartikkelin näkökulma taitaa olla kurdeja suosiva, mutta artikkeli sisältää toki paljon aivan neutraalia tietoa turkkilaisten toimista syyrian ja irakin alueilla.

  Presidentti Erdogan vahingoittaa omaa maataan, kohtelee epäoikeudenmukaisesti sen kansalaisia, tapattaa sotilaitaan valloitustoimillaan ja luo vuosikymmeniä kestäviä katkeruuden ja vihan tunteita naapurimaiden asukkaiden mieliin.

  Hän sulkee kotimaansa vihamuurin sisään.

  "Pohjois-Syyrian 30 kilometrin turvavyöhyke palvelee kolmea Erdoganin hallinnon intressiä, joista kaksi on strategisia ja kolmas liittyy päivänpolttaviin sisäpoliittisiin ongelmiin. Kaksi aiempaa käsittelimme jo aiemmin: Turkin laajentuminen kohti Misak-i Millin kuvailemaa suur-Turkkia ja sota kurdien poliittista ja kulttuurista itsehallintoa vastaan.

  Kolmas, taktinen intressi on syyrialaisten pakolaisten asuttaminen miehitetyille alueille, mikä alueen väestön muutoksen myötä palvelee tietysti myös strategista kurdiautonomian tuhoamishanketta."

  https://takku.net/article.php/20190816141442870
   
 11. Turkki ja Kurdit Vierailija

  Ovat sotineet vuosikausia, vaikka jenkit aseisti kurdeja sodankäynnissä Syyrian presidentin joukkoja vastaan niin siltikään heidän aseistus ei riitä avointa sotaa Turkkia vastaan. Sota jatkunee sissi sotana niin kun tähänkin saakka. Eurooppa ol luvannut tukea talousellisesti Turkkia sen pysäytettyä pakolaisvirta Europpaan, tuki on Turkin mielestä riittämätön ja haluaa lisätä tukea.
  USA on pessyt kokonaan kätensä itsensä kokonaan aiheuttamastaan lähi-idän miljoonista tapetuista ja pakolaismääristä, eikä osallistu tämän valtavan hädän auttamisessa.
  Kirjoitusten mukaan USA ryöstää nyt täysin laittomasti raakaöljyä Syyrian maaperästä, USA:lla ei pitäisi olla mitään asiaa Syyrian maaperälle.
   
 12. vierailija Vierailija

  Lähi-itähän ei hevillä rauhoitu. Israel, saudiarabia, turkki ja iran tavoittelevat alueella poliittisesti ja sotilaallisesti vahvimman valtion asemaa, ja usa sekä venäjä sähläävät omia juttujaan siinä seassa.

  Syyrian sisällissota alkoi kansalaisten mielenosoituksista joissa vaadittiin presidentti al Assadin eroa ja demokratiaa, oikeutettuja tavoitteita meidän eurooppalaisten mielestä siis. Yritys hyvä mutta - Assad on yhä vallassa, demokratiasta ei ole maassa hajuakaan ja sodassa on kuollut noin 370.. 570 tuhatta ihmistä, pakolaisia yli 5 miljoonaa.

  Jos turkkilaiset alkavat vaatimaan presidentti Erdoganin eroa ja demokratiaa, niin mitenköhän käy?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti