Hae Anna.fi-sivustolta

TV -ongelma

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä Tipsuli, 17.03.2016.

 1. Tipsuli Vierailija

  pahoittelen,jos kysymys tulee väärälle palstalle,mutta muuta asiaan sopivaa kohdetta en löytänyt.Asuinpaikallani tehtiin taannoin uusia taajuusvirityksiä ja nyt pitäisi saada tv-kanavat näkyviin uusilla taajuuksilla.Homma onnistui hyvin kahden tv:n osalta,joissa on sisäänrakennettu digiviritin.Mutta yksi vanhempi tv,jossa erillinen digiboxi.Olen yrittänyt päivittää ohjelmistoa ja hakea automaattisesti kanavia.Aina tulee teksti,signaali heikko,ei uusia kanavia löydetty tai ei uusia ohjelmistopäivityksiä saatavilla.Uskallanko palauttaa tehdasasetukset ja lähteä sen jälkeen uudelleen päivittämään ohjelmistoa ja hakemaan kanavia?
   
 2. kyllä vaan Vierailija

  Lehdestä luettua: Tv-kanavien viritys kannattaa aloittaa palauttamalla ensin tehdasasetukset. Tällä estetään se, ettei tv:n ja digiboksin muistiin jää turhaa vanhaa tietoa. Jos vastaanotin kysyy tunnuslukua se on 0000 tai 1234. Osa laitteistosta ei tarvitse tehdasasetukseen laittamista. Ohjeita löytyy www.taajuusmuutos.fi.
  Kerrostaloissa on antenniurakoitsijan viritettävä uudestaan yhteisantennien päävahvistimet, jonka jälkeen asukkaat voivat hakea kanavat uudestaan. Muutokset eivät koske kaapelitelevisioverkkoon kuuluvia taloyhtiöitä.
  Digitan taajuusmuutos johtuu siitä, että osa tv:n taajuuksista siirtyy vuoden 2017 alusta langattoman laajakaistan käyttöön.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti