Hae Anna.fi-sivustolta

Työnhakuun_kolme vaihtoa

Viestiketju osiossa 'Ennustusten vaihdot' , käynnistäjänä GretaG, 10.02.2018.

 1. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei taas!
  paljon hakuja, mutta ei edes haastattelukutsua. Yhteen paikkaan oli hakenut 217 hakijaa. Nyt taas uusia ja erilaisia tehtäviä auki. Yksi vaativampi - erityisen kiinnostava.

  Miltä tulevan työpaikan miljöö näyttää? Työkaverit? Mies vai nainen esimiehenä? Tai muuta olennaista. En ole edelleenkään aloittamassa yritystoimintaa. Mitä sinulle? Anna taustaa, katson korteista.
   
 2. Joutsen Vierailija

  Onko sun hakemuksessa jotain johon voisit kiinnittää huomiota. Esteenä ei ole kokemus vaan se, että hukut massaan. Pitäisi erottua joukosta. Luetuta hakemuksesi jollakin jolta saat rehellisen palautteen.
  Työympäristö kai nousee harmaa/vaaleahko kivirakennus, ei ihan uusi enää. Lähimpänä esimiehenä tummahko mies, mutta olet tekemisissä myös naisjohtajan kanssa. Työkavereita kyllä on, mutta teet työtä aika itsenäisesti. Heille näyttäydyt tehokkaana, työorientoituneena. Puolivälissä tätä vuotta muutos tilanteessa.
  Katseletko ketjuuni.
   
 3. Joutsen Vierailija

  Työympäristön jälkeen kai on turha sana. Puhelimen keksintö. Kevään aikana pääset haastatteluun. Se mihin tulet valituksi, on avoinna netissä. Ehkä yrityksen omilla sivuilla.
   
 4. Kortit Vierailija

  Nainen on uudessa työssäsi lähinnä sinua. Tämä on mielestäni sellaista työtä, jota ei tehdä täysin yksin. Pomo on tummempi mies. Voimakas, mutta oikeudenmukainen. Matalahko talo tai sellainen missä korkeintaan kolme kerrosta.En näe tätä suurena paikkana. Tämä on kaupungin keskustaa kuitenkin.

  Sinkku 36v nuorekas vaalea nainen olen. Olisiko lähiaikaan jotain säpinää tiedossa? En välttämättä kaipaa vakavaa suhdetta vaan enemmänkin jotain jännää joka saa sukat pyörimään jaloissa ja perhosia vatsaan.
   
 5. täs mom Vierailija

  Vaalea tiilirakennus. Mies esimiehenä, vaikka naisia olisi enemmistö. Jostakin ristiverisestä naisesta tulee läheinen. Loppukeväästä työpaikka on selvillä.
  Minä etsin työtä ja siinä sivussa opiskelisin. Ei ole juuri paikkoja edes auki. Muutaman kuukauden sijaisuudetkin kiinnostaisivat. Haen aika laajalta alueelta työtä. Mutta mitä sinulle näkyisi? Milloin ja millainen paikka? Toivottavasti ehdin.
   
 6. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ongelma on se, että haen erilaisia työpaikkoja, sellaisiinkin tehtäviin, jotka eivät ole tarkalleen edellisen työpaikan kaltaisia. Tässä on hävinnyt pari ammattiakin alta, siis niitä ei ole juurikaan enää auki. Siksi hakeudun laaja-alaisesti monenlaiseen tehtävään. Usein teen yksilöidyn hakemuksen. Luonnollisesti sellainen, jolla on parempi kokemus ja/tai suhteet työpaikkaan on etusijalla. Tänäänkin sain ilmoituksen paikasta, johoin oli ollut pitkästi yli 100 hakijaa. Tälläistä on jatkuvaa pätkää ja sijaistuksia tehneen työnhaku. Ei luulisi tulevan yllätyksenä. Joskus kuitenkin onni on potkaissut ja toivon että potkaisee jatkossakin. Puhelinmyyntitehtäviin ja provisopalkattuihin tehtäviin en lähde helposti. Pakottavaa taloudellista painetta minkä tahansa työn tekemiseen ei ole olemassa juuri nyt.
   
 7. Joutsen Vierailija

  Niin juuri. Työllistyisit aiemmin johonkuhun n jos tarve olisi pakottava. Kun yhteen paikkaan tulee yli 100 hakemusta, sieltä on jollakin noustava. En tarkoita, että hakemuksesi olisi huono. Kyllä onni potkaisee.
   
 8. vierailija Vierailija

  Vaihtoehdot esillä kaksi vaihtoehtoa pohdit niitä taitaa olla että vielä joudut odottelemaan . Joudut laajentamaan reviiriä kauemmas siellä "huvikeskus "johon pääset lomittamaan määräajaksi se tuntuu sinusta ensin ikävältä ja et haluaisi pitkälle lähteä murhe väistyy kun alat hommiin . Rakkauden asioita näkyy sinulle josta voimaa odotteluun ennen kun pääset toimiin.onnea siihen .

  Väsyttää mistä tämä väsymys ? Jäätilanne jotain piristävää rakkaus tai työ harrastus ? Vapaa sinkku olen
   
 9. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jännä kun tuota tummaa saatte. Tuossa mielenkiintoisessa paikassa esimies olisi kalju ja enemmänkin vaalea. Muuten natsais. :D

  Sinulle
  Matka johon liittyy laiva tai hotelli. Siellä säpinää varatun miehen kanssa. Mies kokee tästä valtavaa syyllisyyttä. Jos tähän lähdet varmistaudu, ette kerro siitä kenellekkään. Vaimo on jo ennestään mustasukkainen. Mahdollisuus olisi myös toiseen mieheen. On sinulle tuttu jo entuudestaan. Se menisi sitten tuonne kesään.
   
 10. Kortit Vierailija

  Just olin risteilyllä ja siellä ois ollu varattu mies tarjolla :D Onko tuo kesän tuttu mies nuorempi minua ja tumma vai vaalea?
   
 11. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä minua kiinnostavassa paikassa on mies esimies ja vaalea, vanha kivirakennus... :)

  Sinulle
  Tämä ei vaikuta mitenkiin isolta paikkakunnalta tai kaupungilta jossa olet seuraavaksi töissä. Puistoa ja mäntyjä saan näkyviin, joten siitä päätelmäni. Naisvaltainen työpaikka ja kevät tai kesä ajankohtana. Pienempi rakennus tai ainakin matala. Saan rakennuksen 60-70-luvun tyylisen tasakattorakennuksen. Isot ikkunat, ja näkymä luontoon. Oletkohan lastenhoito alalla tai hoitoallalla, kun saan sellaisen tunteen, voi mennä metsäänkin. Viihdyt paikassa ja aloitat työt innokkaasti. Sinusta pidetään.
   
 12. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  ristiverinen tai vaalea. Iästä en osaa sanoa, jos jotain pitää veikata niin suurinpiirtein samanikäisiä. :)
   
 13. täs mom Vierailija

  Kiitos, opetustyötä, joten läheltä menee. Paikkakin kuulostaa tutulta...:).
   
 14. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ohoh, wau! No sitten kevääseen tai seuraavaan syksyyn sijaistus.
   
 15. GretaG Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  13.08.2008
  Viestejä:
  1 247
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ohhoh, no kerta se olisi ensimmäinen sekin, jos ihan huvikeskukseen pääsisin. Ihan kuin joku olisi tarjonnut tälläista jo aiemmin. Mielenkiinnolla katselen.

  Sinulle
  Väsymys liittyy tai siis sellaisen tuntuman saan, että ihan puhtaasti hapensaantiin. En näe tähän suoraan, joten suonet pohdintani. Hapensaantiin voisi vaikuttaa esimerkiksi se, jos poltat, tai kuorsaat tai keuhkoissa on tukkoisuutta jonkun muun syyn esimerkiksi allergian vuoksi. Happihyppely, hyvin tuuletettu huone ennen nukkumaan menoa, ym voisi auttaa. Iloa ystävistä tai harrastuspiireistä, näyttäisi yksi kiva nainen tässä erityisen hyvältä ystävältä. Matka mahdollinen kesällä. Kesällä muutenkin olotilasi parempi ja valoisampi. En saa nyt seurusteluun mitään.
   
 16. vierailija Vierailija

  Hei
  En tarkoita että huvikeskus varsinaisesti vaan samassa rakennuksessa paljon eri toimijoita voiko mahdollista puutaloja porvoo ?

  Matkaa pitäisi olla jo lähelläkin?
  Millainen nainen ystävänä ?
  Mieskin uusi tuttavuus on tässä mut ?
   
 17.  
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti