Hae Anna.fi-sivustolta

Työtapaturman takia uudelleenkoulutukseen

Viestiketju osiossa 'Ihminen hädässä' , käynnistäjänä vierailija, 06.08.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Osaisiko kukaan vähän neuvoa kun olen viime vuoden helmikuussa kaatunut työmatkalla ja loukkasin käteni siinä. Käteni on nytten leikattu alku kesästä ja olen edelleen sairaslomalla todennäköisesti vielä loppu vuoden. Kuulemma ei tule kestämään enään "fyysistä työtä" että toimisto hommiin pitäisi siirtyä joten jossain vaiheessa kuulemma katsotaan uudelleenkoulutusta kun käteni kestää edes jotain toimintaa. Niin mistä tiedän minkä vakuutusyhtiön kuuluu minulle maksaa uudelleenkoulutuksesta kun kela se ei ole? Sekä paljonko siitä noin saa rahaa jossain luki että 75% palkasta? Ja esim. jos tarvitsee kouluun tietokoneen, kirjoja jne... niin avustavatko he niissä?
  Sekä jos ei tiedä yhtään mitään mille alalle menisi saako sieltä joltain vähän apua vai pitääkö vain heittää joku ala josta ei edes ole varmuutta että onko kiinnostunut?

  Kiitoksia avusta jo etukäteen:)
   
 2. vammatassu Vierailija

  Vakuutusyhtiön nimen saat tietää työnantajaltasi. Ota sitten tieto saatuasi yhteys sinne vakuutusyhtiöön ja kysy nuo kysymmykset sieltä.

  Ei kannata sitten pettyä, ellet kykenekään toimistotöihin. Ei ole toimistotyöt käsivammaiselle välttämättä nekään kevyitä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti