Hae Anna.fi-sivustolta

Tytär 12 v raskaana (ehtii täyttää 13 v)

Viestiketju osiossa 'Vanhempana' , käynnistäjänä Äiti Kannuksesta, 09.01.2013.

 1. Äiti Kannuksesta Vierailija

  Lapsi on aina lahja enkä minä sitään itkekkään vaan sitä miten tyttäreni saa kaikki asiat järjestymään ja kuinka hän selviäisi mahdollisimman hyvin vauvan kanssa. Kuraattori ja sosiaali-immeiset ovat kovasti soitelleet. Koulu pitäisi käydä ja kaikkea tämän keskellä. Tää maailma ei jotenkin huomioi nuoria äitejä. Ite sain 15-vuotiaana esikoiseni ja muistan mikä sotku siitä tuli. Kumpa tyttäreni ei joutuisi kokemaan tätä kaikkea masennuksineen ja itsesyytöksineen. Minulta meni vuosia ennen kuin tajusin että lahja oli minulle osoitettu eikä siitä voi itseään syyttää...
   
 2. Näkijä Vierailija

  Huoh! Ymmärrät varmaan, että yhteiskunnan elätettävähän tulee niin tyttärestäsi kuin hänen lapsestaankin. Ja aivan syystäkin kuraattorit ym. ovat oikeasti huolissaan. Mihin tämä maailma on menossa.
  Lapset ovat lahja, mutta kyllä lahjasta pitää ansaita - toisin sanoen siitä on pystyttävä huolehtimaan, niin henkisesti kuin ruumiillisesti. Ja ilman toimeentuloa se ei onnistu.
   
 3. Avioliitto Vierailija

  Tilastokeskuksen tietojen mukaan Suomen nuorin aviovaimo on ollut 14-vuotias.
  Suomen nuorin äiti taas on ollut 12-vuotias.

  Eli ei tässä mitään ennätyksiä rikota
   
 4. lukija. Vierailija

  Tuntuu kauhealta, Itsekkin äiti ihan lapsi, jonka pitäisi rientää leikeissä ikäistensä kanssa ja käydä koulua. Omat vanhemmat saavat tietysti hoitaa lasta aikuisuuden kynnykselle. Vauva on kuin 12 v äidin sisko. Sääli näitä pieniä tyttöjä, jotka tuohon joutuvat, oli se sitten missä maassa tai manosassa tahansa. Monet tytöt tulevat kehitysmaissa raskaaksi useinmiten raiskauksen uhreina.
  Itkettää heidän kohtalonsa.
   
 5. mmmiinnna Vierailija

  Abortti on keksitty??? Haloo...!!!
   
 6. Voih! Vierailija

  Tämä on siis periytyvää! Ei osannut äiti huolehtia ehkäisystä eikä tullut neuvoneeksi tyttärellekään... Annas kun arvaan: koulutusta ei ole tulevalla isoäidillä eikä sitä tule olemaan tyttärelläkään. Eletään yhteiskunnan tuilla. Ja sama kaava jatkunee sitten vielä seuraavaan sukupolveen... :(.

  Ps. 12-v. pitäisi vielä leikkiä! (enkä tarkoita seksileikkejä)
   
 7. Lestad. Vierailija

  Just, joo! Pitäisikö vielä alkaa murhaamaan syntymätön lapsi? Sairas idea!

  Hullua, että sademetsien ja tarhakettujen puolesta rummutetaan, mutta ihmislapsia silti tapetaan alan ihmisten toimesta...jopa Suomessa.
   
 8. velavela Vierailija

  Jos tämä tyttösi on esikoisesi, niin 15 vuotta + 12 vuotta = 27 vuotta. Huhhuh, oikeasti.

  No, kukin tavallaan ...
   
 9. Enpä Vierailija

  usko koko tarinaan. Miten ihmiset jaksavat provoilla. hohhoijaa
   
 10. MirandaUusi Vierailija

  Oon tehny raskaustesti netissä, mutra se näytti et 3plus3 viikkoo, sitre tein apteekista se, näytti et en oo. Eli nettitestiin en kyllä enää, luota enää ikinä!
   
 11. Sellaista se on Vierailija

  Siis mistä näitä wt-mammoja oikein sikiää?

  Äiti 12 vee ja mummu 27. Kummallakaan ei tietty mitään koulutusta, kumpikin yh-mammoja, kersan isästä ei kummallakaan mitään hajua ja kumpikin elää tulonsiirtojen varassa, niinkö?

  Vanha totuus on, että naisen älykkyys ja seksuaalinen kypsyys ovat käänteisesti verrannollisia keskenään. Eli että mitä tyhmempi äiti, sitä nuorempana hän aloittaa sänkyhommat ja sama periytyy sukupolvesta toiseen. Sitten kysytään, miksi "wt" on kirosana.

  Syy, miksi wt-lapsiäitejä paheksutaan ja miksi siitä tehdään sotku on se, että lapsiäitiys on yhteiskunnan ja yhteisön kannalta erittäin epätoivottava ilmiö. Paitsi että raskaus aiheuttaa vaaran sekä vauvalle että äidille, myös äidin henkinen epäkypsyys nuoressa iässä sekä ilmeinen yksinhuoltajuus eivät tee hyvää kersan psyykelle. Plus sitten se, että kaikki jää lopulta yhteiskunnan maksettavaksi.l

  12-vuotiaiden ei pitäisi paneskella eikä varsinkaan ilman ehkäisyä. Eikä edes 15-vuotiaidenkaan vielä. Koska henkinen kypsyys. Jos äiti ei osaa opettaa että yhdynnästä voi tulla raskaaksi ja että miten se ehkäistään, niin se on kyllä sellainen wt-mamman tunnusmerkki että oksat pois.

  Itse koin vasta kolmekymppisenä olevani henkisesti valmis ja vastuullinen äidiksi. Siihen mennessä olivat elämän perusasiat (koulutus, työpaikka, puoliso, oma koti jne) hankittu.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti