Hae Anna.fi-sivustolta

Tyttöbaarit Pattayalla

Viestiketju osiossa 'Thaimaa' , käynnistäjänä Raikka, 28.04.2006.

 1. Topi Vierailija

  Siellä milään tyttöbaareja ole,vaan ne ovat nimenomaan huorabaareja.Mitä kokeneempi huora ,sen parmman aviosiipan saat,sehän on jo vanhastaan tunnettu tosiasia.
   
 2. ArcticEli Vierailija

  Muutamalle nirppanokalle sanoisin, että ne huoratkin on ihmisiä.
  Hauska muisto on HuaHinistä jossa kävin lasteni kanssa n.7 vuotta sitten.Rannalla oli huorabaari, jonka ohi kävlimme usein.
  Nyt kävin samoilla seuduilla uudelleen.Bari oli muutettu viihtyisäksi ruokapaikaksi ja kun menin sisään, tarjoilija katsoi minua pitkään ja sanoi "sinä olet ollut täällä ennenkin, sinulla oli pikkupojat mukana.
  Eikä häirinnyt minun lasteni silmiä tytöt kadulla.He tosiaan ovat moraalisempia käyttäytymisen/pukeutumisen suhteen kuin esim.skandinaavit.
   
 3. nani Vierailija

  Jos näitä asioita tosiaan joutuu kyselemään,suosittelen matkaa esim Juupajoelle.Siellä varmasti rehtiä ja rehellistä heinähattukansaa.hui kauhistus
   
 4. hra47 Vierailija

  minulla kauhea kokemus edelliseltä pattijoen reissulta.nätit tytöt koko ajan kimpussa ja katoeyt vinkkailivat kutsuvasti.mikä ihmeen paikka tämä on?seuraavaksi matkustan korkeasaareen ,että saa olla rauhassa,,kauhistus sentään!!!
   
 5. Yöllä on toista Vierailija

  Ei siellä päivällä mitään näe, mutta kun pimeys laskeutuu, alkaa tapahtua.
  Liiku lasten kanssa valoisalla, niin kaikki ok. perhematkailuun.
   
 6. Varpu Vierailija

  Kyllä ihminen näkee sen mitä haluaakin nähdä. Olemme myöskin lomailleet P:lla pari kertaa 4+7 vuotiaitten tyttöjen kanssa ja molemmilla kerroilla meillä oli todellakin kiva ja onnistunut loma. Iloiset tytöt baareissa eivät häirinneet meitä pienimmässäkään määrin. Rannalla miinus törkyisyydestä eikä mieli tehnyt mennä mereen uimaan, mutta kun niitä altaita on joka puolella eri kokoisia ja näköisiä niin mitään ongelmaa ei ollut. Emme asuneet vilkkaammalla keskusta alueella vaan hieman pohjoisemmalla puolella jossa oli ihan rauhallista. Emme olisi jaksaneet olla 2 ja 3 viikkoa pelkästään rannalla, vaan kaipasimme erilaisia aktiviteetteja joita tottavie Pattayalta löytyy. Samoin hyvin päästiin retkille muualle Thaimaahan ja myöskin niille hiekkaisille ihanille saarille. Ja yksi juttu, naiset verroinkin, Pattis on OSTAJAN PARATIISI, kaikenlaista tavaraa myynnissä ja todella edullisesti. Meilläkään ei alunperin ole ollut tarkoitus ostella paljoakaan, mutta siinä paikassa jotenkin vaan sokeutui ja tulomatkalla sitä tavaraa olikin sitten aika reippaasti mukana. Jos haluatte esim. silmälaseja, niin kannattaa ehdottomasti teettää ne siellä. Räätäleitä paljon ja tilauspuvut saatiin myöskin edullisesti ja tyytyväisiä ollaan. Ja mitä kaikkea nyt vaan voitte kuvitella tarvitsevanne, niin kyllä sieltä löytyy. Mielestäni Pattaya ei ole ollenkaan hullumpi lomakohde, ihan sitä turhaan parjataan. Ihmetellen ollaan luettu sellaisa viestejä....ei me vaan viitsitä tuhlata energiaamme moiseen eikä lomalla edes tle mieleen kyylätä jotain tyttöbaareja ja seksikaupaa, meidän perheellä on onneksi mukavampaakin tekemistä. Kaiholla odotan seuraavaa reissua kun äiti taas pääsee palmun juurelle lötköttelemään ja juomaan hyvää ja kylmää ja siinä sitten joku hieroo varpaita ja sormia ja AAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHH!!!!! Hyvää ja antoisaa lomaa muillekkin Pattiksen kävijöille. Hymyillään kun tavataan - kuten tapana Thaikuissa on !!
   
 7. Sari Vierailija

  Hei!
  Olen itse juuri sinne lähdössä joulukuun alussa. Mistä kannattaisi silmälaseja hankkia? Voisitko suositella jotakin räätäliä ja kertoa vähän hintoja? Kiitos jo etukäteen!
   
 8. maailmankiertäjä Vierailija

  Tulimme juuri kuukauden tripiltä Pattayalla ja vaimon kanssa kuljeskeltiin kyllä kaikki hämärimmätkin kujat ja ei yhtään häiritsevää käytöstä tyttöjen taholta tullut esiin. Thai naiset ovat kyllä pieniä siroja ja nuoren näköisiä että tottumaton luulee kyllä 30 kymppistä alaikäiseksi.
  ainoa paikka jossa oli vähällä tulla häirityksi on yksi soi olistkohan 13.1 ehkä, siellä miehet veti lätyn eteen lappuja joissa tarjoiltiin tyttöjä ja seksiä.
  Seksi kuuluu enemmän olennaisena osana thai naisten kuin suomalaisten elämään. Annetaan heidän elää elämäänsä ja jos jollekin heidän tapansa ei sovi , voi jäädä ihan hyvin eteläpohjanmaalle.
  Brasiliassa alaikäisiä tyttöjä saa kyllä varoa , minut yritettiin napata yötorilta ja asialla luultavasti noin 14-15 vuotiaat tytöt. jos olisi saaneet mukaan ,tuskin kirjoittelisin tätä. ensin olis ryöstetty ja sitten tullut suku syyttämään alaikäisiin sekaantumisesta ja siinä ei olisturistin rahat riittäneet.
   
 9. JukkaKK Vierailija

  HÖPÖ HÖPÖ. NYT TAAS SELITTÄÄ JOKU JOKA EI OLE IKINÄ KYSEISESSÄ PAIKASSA KÄYNY, MEIDÄN PERHE KÄYNYT JO VUOSIA JA MITÄÄN ONGELMIA EI OLE OLLUT, VUOKRATAAN ASUNTO PATTYALTA JA SITTEN REISSATAAN MYÖS SAARILLE YMS
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti