Hae Anna.fi-sivustolta

Ufosieppaukset suomessa

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä kyselevä, 31.12.2007.

 1. kyselevä Vierailija

  Kuka tutkii sieppausten uhreja suomessa vai eikö kukaan?
   
 2. No vähän noin epäilinkin, ettei suomessa harrasteta noita asioita.
   
 3. Nagin Vierailija

  Varmaan sattuu niin vähän/on tiedossa niin vähän/ ei ollenkaan - tapauksia ettei siinä oo mitään ideaa lähteä tutkimaan.
   
 4. kyselevä Vierailija

  Ok! Vaihdan sitten vähän aihetta. (Tämä liittyi fiktiokirjaani, mutta keksin uuden jutun siihen kohtaan). Kiitos tiedosta.
   
 5. EI SUOMESSA OLE VÄHÄN ASUKAS MÄÄRÄÄN NÄHDEN no näistä mainitaan Juhan m af Grannille no nylyään se on veljellsitä tutustuttamista avaruuden veljiin . Lähinnä . Asiasta ei haluta puhua ääneen sillä suomessa pelätään kolmatta vaihtoehtoa joutumista hullujen huoneeelle joutumista jos puhuu ääneen, ja nelkinm jotka ovat konkreettisesti kohdanneet Valonaliieneita kolmanrmerm asteen yheydessä . olleet sama juttu lentäkjät tutkijat ym tahot joktka on nähneet ufon tai perati olleet Ufon eli Valonkansantähtialuksen kyydissä he vaikenevat siksi että, he saavat pitää virkansa . Eli vitanomaisten pelko pitää heidät vaitturina he kertovaty asiaista JUHAN AF GRANNILLE MUTTA muuten vaikenevat asiasta täyusin´ t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 6. aurora borealis Vierailija

  Tietty nyt unohdin nimen - oliskohan Kalevi Riikonen- Paremman tiedon ja tarkemman saat käymällä ULTRAN sivuilla ja kysyällä heiltä. Kalevilta on pari ihan asiallista kirjaakin.
  Mäntsälässä pitävät tilaisuuksiaan.Tai sitten kellokoskella.
   
 7. Juhan Af Grann! Olinkin jo unohtanut koko hihhulin HEH HEH HIH!!....
   
 8. kirit Vierailija

  Ufopiireissä kyllä nämä tutkijat tiedetään,jotkut kuten Ahti Karivieri on ainakin takavuosina hypnoosissa selvitellyt sieppauksien kokeneita. Itse yritin hänelle aikoinaan,mutta ei tuntunut oikein syttyvän.
  Toinen tie on selvänäkökykyiset henkilöt,heidän kauttaan olen saanut eniten tietoa ufokokemuksistani, koska yleensähän kokemuksista ei itse muista juuri mitään.
  Näissä ongelmana on että saattaa saada erillaista tietoa eri lähteistä jotka voivat olla ristiriitaisiakin. Loppujen lopuksi selvittelyjenkin jälkeen itselle saattaa jäädä jokseeenkin epämääräinen kuva tapahtuneista.
  Ufopiireissä näyttääkin olevan vallalla käsityksiä että toinen luottaa toiseen ja toinen toiseen tutkijaan /selvänäkijään. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.

  Aihe on vaikea tutkittavaksikin,John Mack Ameriikoissahan on vissiin uranuurtaja,kirjoittanut sieppausten kokeneista kirjankin joita hän hypnoosin avulla tutki.

  Valitettavasti hänkin kuoli "Auton yliajamana" joka kuolintapa kohtaa liian usein alaa liian voimakkaasti esilletuovia.
   
 9. ohhoh! Vierailija

  Mitä mieltä olet siitä yliajosta? Onko hätävarjelun liioittelua?? Kummallista. Eihän Jumalaankaan uskovia yliajeta?
   
 10. kirit Vierailija

  Varsinkin Amerikassa on näitä salaliittoteorioita, ufopuolellahan ne kukoistavat. Siellä poistetaan henkilöt elävien kirjoista onnettomuuteen verhotuilla toimenpiteillä. Näistähän on kirjojakin,Esim;selvänäköinen soturi,kirjoittaja oli armeijan salaisessa tiedusteluyksikössä jossa vakoilua suoritettiin selvänäkökykyjä omaavilla henkilöillä. Kun hän halusi lopettaa tuon toiminnan epäeettisenä pyrki armeija tappamaan hänet onnettomuuksiin verhotuilla toimenpiteillä.Ei onnistunut.
  Elikkä,oletetaan että sotilasorganisaatiot tietävät paljon enemmän kuin annetaan julkisuuteen tietoa.Ne jotka paljastavat jotain näistä armeijan salaisuuksista,heidät tuhotaan tavalla tai toisella. Tätä en kyllä epäile,senverta paljon näitä vainoamisia on tullut julkisuuteen.
   
 11. Se on totta. Mitä ihmeellisimmistä syistä(lähinnä vallan ja rahan)ihmisiä eliminoidaan.

  Suuresti ihmettelen ihmisten tyhmyyttä. Jokaien ymmärtäväinen tietää meidän olevan samasta energiasta kaikkeudessa. Ja muotutuneen mitä erilaisemmissa paikoissa erilaisiin olomuotoihin joten tämä kaikki tieto jo pitäisi olla meissä eikä meitä tietämättömyydessä pelottamassa.
   
 12. Nagin Uusi jäsen

  liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  227
  Saadut tykkäykset:
  0
  komppaan maailmassa laidasta laitaan käynyttä
   
 13. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  enemmänkin sanoisin että , ne jotka meidöt on tömmr luoneert eli Harmaat ,Pegasukenvalonkana ja Sirjuksentähdistönvalonkansa.

  he haluavat vain tutkia kuinkka voimme .

  ja toinen juttu on se minjkä takia näitöä ufo sieppaquksia tehtiin on., luoida uusi SKYWALKERTEN SUKUPOLVI joka liki noitavainoissa hävitettiitn
  aikanaan sielummekin liki tuhottiin.

  Jolloin Harmaiden piti aloittaa puolilikaset työt ja siepatas naisia tehdä raskaaksi ja ottaa lapsi valonsojen hoiviin . sieluna ja näin luoda uudestaan
  uljas Skywalkerten sukupolvi sielun rippeistä jotka noita vainoista jäi sielista jäljelle . Ilman Harmaita ei olisi meitä Skywalkereita nykyään olemassa länsimaissa joissa oli noitavainot joitten yhteudessä liki ,kaikki skywalker noidat että jedivelhot tapettiin ja heidän sielunsakin liki tuhottin.

  Harnaiden ansiosta me olemme taas täällä sieluina olemassa. Kiitos heidän.

  vaikka se asian omaoisille ehkä huikan ikäävää ollikin no se oli yhteiskunnan ja maapallon tulevaisuuden kannalta välttämätöntä.

  ja sen voin sanoa että nykyään nuo ewnemnmmänkin on avaruuden veljiksi ottamista ei sieppaamosta vaan tutustuttamista avaruuden Valonkansoihin ja nimen omaan veljiksi ja sisarksi ottamista.

  t. KARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VOIMA OLKOON KANSSASNNE
   
 14. lähetti Vierailija

  Harmaat ovat kertoneet, että he eivät ole ihmisrodun pelastajia,jos sitä joku on, sitä olemme me itse.

  Harmaat ovat myös kansa, eräällä tavalla biologinen entiteetti kuten mekin, jotka ovat kohdanneet oman maailmansa tuhon ja nyt asuvat ja elävät "aluksissa". kun heidän maailmansa tuhoutui, heillä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin kehittyä ja he kehittivät itseään siihen pisteeseen etteivät enää tarvitse planeettaa pysyäkseen hengissä. Harmaat eivät juurikaan ole tekemisissä ihmisten kanssa, me olemme tekemisissä enemmän kaltaistemme kanssa. Siellä on monella sisaruksia jne.

  Harmaat eivät ole myöskään tehneet mitään puolilikaisia töitä tai luvatta siepannut ihmisiä. Näissä pahoissa abduktioissa on päätoimijana olleet ihmiset. Eräillä ihmispäättäjillä kun on ollut omat agendansa ihmisrodun parantamiseksi ja heidän on ollut pakkoraskauttaa naisia ja tehdä kaikenmoisia geneettisiä kokeita. Me itse olemme näppimme lianneet.
   
 15. kirit Vierailija

  Mutta mihin se sielu nyt noin vain voi kadota jos ihminen poltetaan roviolla. Eikö tuolla logiikalla sielun pitäisi aina tuhoutua oli kuolintapa mikä hyvänsä. Roviolla kuoleminen on vain yksi tapa kehon hajoamiseen. Miksi vain siinä sielu tuhoutuisi ?
  Vai onko tämä vain niin mystiikan ympäroimä kuolintapa että siihen on houkutus lisätä tämä sielunkin katoaminen?
  Luulisin että sielu kuitenkin tulee tänne tai muualle uudestaan vain yhtä kokemusta (roviolla kuolemista) rikkaampana ,uudessa kehossa, joka taas aikanaan hajoaa.
   
 16. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  eli no tavallaan kyllä mutta ei ihan eli siis heillöä oli keinoja käytössä jotka miltei tuhosivat sielun eli he kirosivat sielun ja siten ssssileu liki tuhoutui.

  JA HARMAAT OVAT TODELLA OLLEET AIIKANAN LUOMASSA IHMISTÄ YHDESSÄ PEGASUKSEN VALONKANSAN JA SIRJUKSENTÄHDISTÖNVALONKANSAN KANSSA AIKANAN logokeen genetiksin täydellisissä geeni laboratoroissa.

  Siten he ovat myös tavallaan olleet kiinostuneita ihmisistä ja heidän hyvin voinnistaan ja maapallonhyvinvoinnista JA ENKELIT Harmaat OVAT TODDLLA TEHNEET SEN " PUOLIKASEN TYÖN " JOKA TARVITTIIN UUDEN SKYWALKER SUKUPOLVEN LUOMISEKSI AIKANAN TEHDÄ HARMAAT SAAVAT AINA SEN PUOLILIKASEN TYÖN TEHTÄVÄKSI NIIN kun he tulevat mm auttamaan algaidan lopullisessa tuhoutumisessa invaasioden kautta ihmisiä. 2012 .

  JA SILLOIN MYÖS HE tulevat käymään virallisesti ekaan kertaa maanpäällä myöskin .

  MUTTA JUAHN AF GRANNIN SANOIN : EI VALONALIENEIDEN VIERAILU TULE USKONTOJA ROMUTTAMAAN VAAN SYVENTÄMÄÄN NIITÄ ENNEN NÄKEMÄTTÖMÄLLÄ TAVALLA MERKITTÄVÄSÄTI

  SILLÄ SILLOIN vasta ihminen tajuaa kuka hän oikein on.

  JA HARMAIDEN KOTIPAIKASTA HE ASUVAT NEITSYENTÄHDISTÖSSÄ JA HEILLÄ ON MONTA KOTIPAIKKAA OLEMASSA omassa tähdsitössä ja luita avaruus asemia yhteisiä kaikkien VALONKANSOJENKANSSA .

  JA NIISSÄ KOOONTUU MYÖS VALONKANSOJEN SUURNEUVOSTO AINA TARVITTAESSA JOTA VOIDAAN HYVIN KUTSUA MYÖS VALONKANSOJENJEDINEUVOSTOKSI.

  JOHON AIKANAAN IHMISETKIN TULEVAT KUULUMAAN.

  JOKA MYÖS muodostaa galaktisen vederaatoan joka on kuin " GALAKTINEN PUNAINENRISTI , JOTA voi verrata hyvin kuin Star Trekin federaatioon sillä erolla että , siinä ei nykyään taistella , paitsi kaunn sitten oli varjojen sota valon ja pimeuden välillä jonka yhteydessä pimeys ajettiin Galaksin pimeimpään kolkkaan ja myös paholainen karkottettiin taivaasta samassa yhteudessssä.

  no siitä sodasta ei sen enempää.

  aikanan myös ihmiset tulevat asumaan omassa tähdistölssään useissa paikiossa . Ja ihmisellä on myös silloin käytössään ajattoman nopeat tähtien väliset avaruustähtiristeilijät .

  Ja ihmiset ovat silloin osa myös tätä GALKTISTA FEDERAATIOTA .

  T. kARS SKYWALKER JEDIMESTARI

  VALONKANSOJEN VALITSEMA KRISTALLIPSALLON NETTI LÄHETTILÄS

  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   
 17. ufojako Vierailija

  Onkohan nämä ufo sieppauksia, kun taas saa lukea oudoista katoamisista ja jostain kumman syystä nuoret miehet ovat katoavat salaperäisesti.
   
 18. kirit Vierailija

  kokemukset ja niistä tullut viisaus sitten häviäisi vain sen vuoksi että joku kiroaa ihmisen sielun ja polttaa roviolla hänen kehonsa. En usko että mikään pimeä kykenee lävistämään valon ihmisen sielun voiman,niin että kaikki tämä kerätty viisaus ja sen myötä kertynyt sielukokonaisuus voitaisiin tuhota.
  Käsittääkseni tällaisessa yrityksessä pimeä syöksee itsensä vain entistä toivottomampaan tilaan.
  Ylipäätänsä en usko että mikään toinen luotu kykenee tuhoamaan toisen luodun sielua.
  Luulisin että tämä sielujen syntyminen ja niiden häviäminen on suuremman voiman hallinnassa. Sen voiman joka hallitsee hyvää ja pahaakin. Elikkä paha voisi leikkiä luojaa (Jumalaa) näin suuressa mittakaavassa,en usko. Rajansa silläkin kenen varpaille astutaan näissäkin asioissa.
   
 19. höpsistä.. Vierailija

  Kännnipäissään veden varaan joutuneita ovat tai sitten itsemurhan tehneitä.
   
 20. on niitä..." Vierailija

  lukekaapa ufosieppaukset-kirja,jonka on kirjoittanut John E.Mack
  te tietämättömät
   
 21. ja asiaan Vierailija

  Ufoilla ei ole mitään tekemistä satujen tai Maan ulkopuolisen elämän kanssa. Ufot ovat tunnistamattomia lentäviä esineitä.

   
 22. ;} Vierailija

  Pientä pilkunn***sta:

  Ufosieppaus=siepataan ufo. (vrt. autovarkaus)

  Ufo=Unidentified Flying Object. Ei siis Ufo=avaruusalus.
   
 23. elikkä siiis Vierailija

  tunnistamattomat lentävät esineet sieppaavat ihmisiä.
   
 24. mielipide tämäkin Vierailija

  ja saIS näiltäkin palstoilta yhden jos toisenkin ziepata...

  ufo = zieppaava käsiveska, kunnes toizin todistetaan :)))))))))))))

   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti