Hae Anna.fi-sivustolta

Uiminen yöllä

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä vierailija, 08.11.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Näin unta että minun oli uitava yöllä pitkä matka ja minua pelotti.Vesi oli mustaa ja oli pimeää. Jotenkin kuitenkin selvisin perille vastarannalle. Rannalla oli vanha anniskeluravintola kuin kellarissa. Tilasin juomaa ja maksoin tarjoilijalle isolla rahalla. Tarjoilijalta kesti kauan aikaa antaa vaihtorahaa. En valve elämässä juo lainkaan alkoholia mutta tässä unessa join muutamia annoksia. Mitähän tämäkin uni tarkoittaa? Jos joku osaisi tulkita.
   
 2. vierailija Vierailija

  Vesi on tunnelementti. Alitajunta. Velloa tummissa vesissä. Uiminen tarkoittaa, että ihminen yrittää ymmärtää omia tunteita ja alitajunnan välistä yhteyttä. Tavallaan uiminen on kuitenkin sellaista rajapintaa, sukeltaminen menisi syvemmälle alitajunnan syövereihin. Jostain syystä tai ilmeisesti tuo tumma vesi, tummat tunteet, pelottavat sinua. Yö voi tarkoittaa reflektiota, se on tärkeää, jotta ihminen oppisi jotain.
  Pelottaako tunteesi tai joku alitajunnasta tuleva aspekti sinua. pääsit kuitenkin vastarannalle, jossa oli tuo kellarissa oleva ravintola. Sekin (kellari)viittaa sinne alitajuntaan. Ravintola on sosiaalinen paikka jossa tavataan muita ihmisiä. Alkoholi juomana taas on vähän kaksipiippuinen, se voi olla jonkinlainen juhlajuoma, joka nautitaan kun tunnetaan tyytyväisyyttä jostain saavutuksesta tms, mutta liikakulutus taas voi merkitä pelkoa todellisuuden kokemisesta. Vaihtoraha joka tulee viiveellä voi merkitä että tunnet epävarmuutta vaikka sinulla on sitä mitä kenties menestykseen tarvitaan. Joku kuitenkin horjuttaa sitä tunnetta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Aika hyvä tuo sinun tulkintasi.Tarkoitatko tummilla tunteilla sellaisia negatiivisia ajatuksia? Pistää hieman ajattelemaan asioita. Kiitos vastauksesta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti