Hae Anna.fi-sivustolta

Ulkomaille matkustamisen ikäraja

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä Marmaristyttö, 05.09.2007.

 1. Marmaristyttö Vierailija

  Kuinka vanha täytyy olla että saa matkustaa yksin Turkkiin?Entäpä voiko 17 vuotias matkustaa 18 vuotiaan kaverinsa kanssa vanhempien luvalla?Taitavat olla aika hölmöjä nämä kysymykset, mutta ajattelin vain varmistaa kun ei tuota tietoa mistään tunnu löytyvän!
  Onko kenelläkään alle 18 vuotiaalla kokemuksia Turkin matkoista ilman vanhempia??Olisi kiva kuulla miten on sujunut ja silleen..Ja myös vanhemmat ''äiti-ihmiset'' kertokaa mielipiteenne voisitteko laskea melkein täysi ikäisen tyttärenne kaverinsa kanssa Turkkiin kahdeksi viikoksi ilman ''kunnon'' holhoojaa?Vastailkaahan!
   
 2. Äiti45+ Vierailija

  Minä ainakin viime reissulla Marmariksessa tapasin erään tyttöporukan, melko nuoria kaikki, nimenomaan yksi heistä oli 18 ja kavereillaan ikävuosia varmaankin 15-17. Kyllä se aika hurvitteluksi meni, baareissa ja diskoissa huitelivat joka yö,joivat väkeviä drinkkejä ja keikistelivät turkkilaisten baarimikkojen kainaloissa.. Hauskaa tuntui olevan, mutta ottaen huomioon että kaikki nämä tytöt olivat sen yhden ainoan 18 vuotiaan likan vastuulla, eivät asiat ole menneet ihan nappiin.. Jos jotain vakavaa olisi sattunut vaikkapa juuri alkoholin merkeissä, tämä nuori nainen olisi ollut vastuussa kaikesta!Että mieti, jos nyt satut olemaan se 17 vuotias tässä tapauksessa, että kaverisi on vastuussa sinusta ja tekemisistäsi, joten kannattaa miettiä tarkkaan että mitä tekee.. Joka tapauksessa, hyvää matkaa teille ja OLKAAHAN IHMISIKSI!
   
 3. Hahah Vierailija

  Niinpä juu kyllä vain taas.. Olisi mukava saada asiallisia vastauksia :) Kiitos paljon!
   
 4. ååå Vierailija

  Alle 18 vuotiailla pitää olla lupa holhoojilta!
   
 5. Plaza-tiimi Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  1 383
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ylläpito on moderoinut keskustelua.
   
 6. mirkku^ Vierailija

  Alle 18- vuotiaan on tulostettava ja täytettävä matkatoimiston sivuilta `alaikäisen matkustuslupa`, johon on saatava siis vanhemman suostumus, ja se on lähetettävä kyseiseen matkatoimistoon. Kyllä matka tulee varmasti onnistumaan kunhan ei lähde kenen vain matkaan ja käyttäytyy ihmisiksi. Hyvää matkaa sinulle! :)
   
 7. vierailija Vierailija

  olen miettinyt siskoni kanssa joka on 15-vuotias ja minä 18 onko se mahdollista esimerkiksi mennä kreikkaa ilman äitiä siskon mukana?????
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti