Hae Anna.fi-sivustolta

Ullenhag hoppade av

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä amanda, 25.06.2019.

 1. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Ullenhag hoppade av. Joten Sabunista tulee Liberaalien uusi partiledare. Grattis Sabuni. Toivottavasti saat lite medvind alussa. L on nyt alhaalla, saa nähdä kuinka moni jättää L?
  En kuitenkaan usko siihen että Sabuni saa kaoksen pois. Kaksi haaraa partiesa, mjuk ja hård. Nyt kun kova voitti, niin miten tulee mjukas kannattajat tekemään?
  Sabuni on oikeistolainen, paljon höger. Voi tässä joskus tulla taas regeringkris också ja seuraavissa vaaleissa saatamme saada oikeistohallituksen.
  - https://www.expressen.se/nyheter/erik-ullenhag-hoppar-av-l-valet/
   
 2. vierailija Vierailija

  Hienoa että Sabuni voitti. Kun näin sen eka kertaa TV:ssä aikoja sitten, niin ajattelin että tuo nainen pääse vielä pitkälle. Siinä on nainen jolla on "munaa", uskaltaa sanoa mitä tykkää ja seistä sanojensa takana. Eikä varmaan pelkää tehdä vaikeitakaan päätöksiä tarvittaessa. Ei mikään vellihousu kuten nuo muut, jotka eivät uskalla sanoa juu tai ei, vaan aina vaan ehkä, mahdollisesti, saattaapa tuo noin olla tai sitten ei. Sabuni ei ole syntyperäinen ruotsalainen, eikä käyttäydy kuin he, konfiktinpelkoiset, mitään sanomattomat mielistelijät.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Minä olisin mieluummin halunnut Ullenhagin, sillä hän on todellakin liberaalinen ja diplomaattinen ihminen, hyvä politiikko.
  Mutta jos Ullenhag olisi voittanut, olisi hänelläkin ollut erittäin vaikeaa.
  Niin kuin nyt tulee Sabunilla olemaan. Sabunilla on myös palljon vastustajia ja sitä paitsi Liberaalien medlem kyselyllä oli erittäin heikko osaanotto, taisi olla alle puolet vain, joten todellisudessa ei Sabunin voitto ollut mikään itsestään selvyys.
  Minua häiritsee se että Sabuni on liian oikealle menevä.
  Sabuni menee nyt enemmän oikealle mitä Kristendemokraattien Ebba teki.
  Ebba keksi keinon millä saada enemmän kannattajia. Ebba vihjaili SDhen mutta ei halunnut alkaa neuvotella niitten kanssa ja Ebba sanoi ettöä täytyy kunnioittaa SD kannattajia.
  Ja se aiheutti sen että usea jätti SDn ja meni KDhen mukaan. Vaaleissa KD oli hieman riksdagspärrin yläpuolella ja kun Enbba alkoi loehitellä SDtä niin lopulta KD kohosi jopa yli 12% ja samalla SD pieneni ja Ebba hymyili innokkaasti ja puhui innokkaasti.
  Sitten tuli esille se aborttiäänestykset EUssa ja sen jälkeen KD menetti paljon kannattajia, ovat juuri nyt jossain 7-8% muistaakseni.
  Sabuni alkoi tehdä Ebban tavoin, saa nähdä saako Sabuni kannattajia pois SDltä? Luultavasti, sillä monet SD kannattajat pitää KDtä enemmän rumsrena mitä SD koskaan on ollut ja samaa he tulee tykkäämään kai Sabunista ja L.
  Mutta ei kuitenkaan ole sanottua että näin kävisi. Aika tulee näyttämään kohoaako L.
  L on nyt nimittäin riksdagspärrin alla ja jos vaalit olisi nyt niin L putoaisi pois kokonaan.
  Minä ajattelen että Sabunin valinta on väliaikaista, toivomus tietennkin saada enemmän kannattia ja lisä kannatus tulee tietenkin SDstä.
  Sabunin valinnan takia tasapaino jälleen kerran heiluu politiikassa ja voi tulla regeringskris Sabunin takia.
  Sabuni uskaltaa todellakin sanoa melkein mitä tahansa.
  Mutta hän on perunut jo jonkin verran sanomisiaan. Vaalipuheet on aina vaalipuheita ja kaikkeen niihin ei siis ole luottamista.
  Sabuniun valinta ehkä tulee aiheuttamaan sen että seuraavissa vaaleissa oikeisto vpoittaa ja puolestaan ei tiedä hyvää Ruotsille.
  Pitää ajatella muutakin kuin vain SDn ja Sanunin kovaa linjaa pakolaisia kohtaan.
  Pakolaisuus on vain pieni osa politiikasta. Pakolaisia jahtaamalla ei Ruotsi kohoa millään tavalla, päin vastoin sanoisin, siis jos ei osata muuta laittaa politiikkaan kuin pakolaisten jahtaamaista.
  Myännän toki että eräitä asioita pakolaispolitiikasa olisi muutettava joskus, ei ole hyvä tuo holhoava politiikka.
  -
  PS:
  Ei ole aikaa juri nyt korjailla kirjoitusvirheitä, ehkä joskus myöhemmin.
  -
   
 4. vierailija Vierailija

  Eikös se ollut Sabuni, joka sanoi, ettei mitään monikulttuuria ole olemassakaan ja ettei se toimi. Hän haluaa myös tiukentaa pakolaispolitiikkaa? Kun nyt Ebba ja Sabuni ajaa SD:n asiaa niin ehkä SD:tä ei enää tarvita tai loppuu ainakin marinat rasismista? Sabunia on vaikeampaa syyttää rasistiksi, kun on musta, hänelle kai annetaan vapaat kädet mitä maahanmuuttopolitiikan uudistamiseen tulee?
   
 5. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Sabunia aikoinaan syytettiin hyvin paljon. Monet syytti Sabunia rasistiksi islamofobiksi. Aikoinaan Sabuni teki sen virheen että syytti Islamia kaiesta mitä rikolliset muslimit tekee, piti siis Islamia vastuussa siitä miten rikolliset touhusi.
  Islamvastainen Sabuni ainakin ennen vanhaan oli. Tiedä sitten miten toimii tänään, ehkä on viisastunut ja tietää miten nyt puhua. Mutta näyttää siltä että Sabunii ei ole viisastunut puheissaan paljoakaan ja sen takia se on jo joutunut osittain perumaan sanomisiaan.
  Sabuni on kai sellainen spontaaninen joka sanoo ensin ja ajattelee vasta jälkeenpäin :) Itsessäni on hieman samaa vikaa usein :)
  Rasistiksi haukkuivat Sabunia etupäässä sen Islamin vastaisuuden takia ja sen kun se halusi kovistaa pakolaisia ja puhui aika räiskyvin sanoin toisen maalaisista.
  Ei Sabuni Rasisti ole. Ja oletan että hän ei enää esiinny islamofobisenakaan, vaikka hän nyt kylläkin puhuu itsesntä taaskin pussiin ja sen taia jouti muuttamaan mielipiteitään.
  Se on heikko kohta Sabuniussa tuo että hän spontaanisesti puhuu ja sitten myöhemmin hän joutuu perumaan omia mielipiteitään.
  Spontaaninen voi olla ilman että liioittelee räiskyvin sanoin, totuudessa olisi pysyttävä.
  Ja vaalipuhet ei koskaan ole luotettavia, ei Sabunin eikä kenenkään muunkaan vaalipuheet.
  Joo, SD yrittää yrittämistään vuodesta toiseen ylöspäin ja pääsyä lämpimään :)
  Mutta ei KD eikä L heitä lämpimään ota mukaan. On kysymyksessä kannattajien kalastus eikä mikään muu. Ainakin vilä nyt. Tiedä sitten tulevaisuudesta mikä on edessä.
  Pakolaispolitiikka olisi muutettava ja varmasti tullaan muuttamaakin joskus, mutta ei sellaiseksi kuin SD haluaa. SD on se joka sisällään pitää rasisnsia ja nazismia.
  Minulle uksi ja sama lysti häviääkö Sd tai ei, en ole helposti pelästyvä ihminen.
  Ymmärrän toki Sabunin, Moderaattien ja Kristendemokraattien touhut juuri nyt. Heillä on kaikilla kova himo perustaa oikeisto regering ja ei karta mitään voittaakseen ensi vaalit.
  PS;
  Sabuni ja Ebba ei aja SDn asioita. He ajaa omien puolueittensa etuja, he viis veissaa sdläisistä.
  -
  -
   
 6. vierailija Vierailija

  Sabunille annetaan vapaat kädet muuttaa maahanmuuttopolitiikka, joka ei tänä päivänä toimi. Hän on tarpeeksi rohkea viemään läpi muutokset, joita vellihousuruotsalaiset ei mukavuudenhalussaan halua tehdä. Kun alkaa myrsky muutosten vuoksi, niin Sabunista tehdään syntipukki, jonka seläntakana muut liberaalit piilottelee. Jos myrskyää liikaa, niin Sabuni uhrataan silmää räpäyttämättä.

  Toisaalta, kun jopa liberaalit tulee kannattamaan tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, niin muut uskaltaa tulla perässä. Siihen loppuu kitinät rasismista, kun kaikki seuraa SD:n tämänhetkistä maahanmuuttopolitiikkaa. Jimmy jää nuolemaan näppejään.
   
 7. vierailija Vierailija

  Sabunille annetaan vapaat kädet muuttaa maahanmuuttopolitiikka, joka ei tänä päivänä toimi. Hän on tarpeeksi rohkea viemään läpi muutokset, joita vellihousuruotsalaiset ei mukavuudenhalussaan halua tehdä. Kun alkaa myrsky muutosten vuoksi, niin Sabunista tehdään syntipukki, jonka seläntakana muut liberaalit piilottelee. Jos myrskyää liikaa, niin Sabuni uhrataan silmää räpäyttämättä.

  Toisaalta, kun jopa liberaalit tulee kannattamaan tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, niin muut uskaltaa tulla perässä. Siihen loppuu kitinät rasismista, kun kaikki seuraa SD:n tämänhetkistä maahanmuuttopolitiikkaa. Jimmy jää nuolemaan näppejään.
   
 8. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Ei kukaan halua seurata SDn maahanmuuttopolitiikkaa.
  Ja toisekseen, Sabunlla ei tule olemaan minkäänlaista valtaa muuttaa maahanmuuttopolitiikkaa. Sabunilla on paljon toiveita juuri nyt, mutta toiveita ei voi toteuttaa jos ei saa enemmistö kannattamaan ehdotuksiaan i regering.
  Sabunin puolue on juuri nyt niin pieni että sillä ei suustakaan vaikutusta ole.
  Sabunista voi todellakin tulla aikanaan syntipukki, kaikki on mahdollista, tulla siis syntipukki jos laittaa Liberaalit pois liberalismista.
  -
   
 9. vierailija Vierailija

  Ruotsalaisella keskustelusivulla näkyy olevan tosi rasistista tekstiä Sabunista, mm. sana "neekerihuora" esiintyy usein. Eipä noita tekstejä näytä kukaan poistelevan, ovat olleet tuolla monta päivää. Ruotsi pistää rasismissakin paremmaksi kuin Suomalainen Anna keskustelu!
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Millä ruotsalaisella foorumilla?
  Nazistien foorumillako? En enää ole utelia mitä nazistit foorumeillaan kirjoittelee.
  -
   
 11. vierailija Vierailija

  Flashback on kaikille!
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  En ole nähnyt siellä mitään huorittelemista Sabunille.
  Siellä on kova komento verrattuna tällaiseen palstaan missä anonyymit saa huudella ja tehdä lapsellisia ad hominem kirjoituksia jatkuvasti ilman että ylläpito niihin puuttuu.
  Flaschback moderoidaan jatkuvasti ja moderaattoreita on siellä aina joka puolella vuorokaudet ympäri, ei siellä sallita yleensä noin lapsellista huutelua kuin huorittelu :)
  Ei siis ole sallittua, mutta hyvin mahdollista että joltakin modelta on jäänyt työ tekemättä.
  -
   
 13. vierailija Vierailija

  Flashbackissa on todella kovempi meno kuin tällä palstalla, sieltä löytyy paljon enemmän rasismia kuin täältä koskaan.
  Sinä et vaan sitä neä, kun yrität kaikessa pitää ruotsalaisia suomalaisia parempana.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 274
  Saadut tykkäykset:
  294
  Ei pidä paikkaansa. Flaschback on Ruotsin suurin ja vanhinn foorumi, jossa on paljon paljon, siis monia määräyksiä kirjoittajille ja modeja on joka puolella valtavasti ja modet siellä todellakin modereeraa koko ajan, ei siellä voi käyttäytyä kuten täällä, sieltä heitetään heti ulos ja siellä ei lapset saa kirjoittaa ja lapselliset jaarittelut ja lörpötykset paljastaa iän ja tulee uloslähtö.

  Flashback, regler.
  - https://www.flashback.org/regler
  -
   
 15. vierailija Vierailija

  Ei pidä paikkaansa, sieltä löytyy tosi rasistisia mielipiteitä, joita ei poisteta. paljon pahempaa raisimia kuin tällä palstalla.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti