Hae Anna.fi-sivustolta

Unikeidas ja Suomi-Soffa sängyt

Viestiketju osiossa 'Sisustus' , käynnistäjänä Mikä sänky?, 07.01.2012.

 1. Naatiskelija Vierailija

  Meille tuli Joensuun Sänkytehtaan eli Unikeitaan Liperissä valmistettu Koitere Silver Economy sänky koostuen kahdesta 90cm runkosängystä ja 6,5cm paksusta viskoelastisesta petarista. Erittäin hyvin on nukuttu sen jälkeen. Toimitusajan piti olla n. kuukausi mutta kun sängystä ei kuulunut niin soitin Joensuun liikkeeseen. Totesivat että ollut vaikeuksia materiaalien saannin kanssa joten myöhästyneen toimituksen takia lupasivat toimittaa sängyn ilmaiseksi kotiin. Sänky saapui n.puolitoista viikkoa myöhemmin ja tyytyväisiä on oltu. Puiset alakehät tekevät sängystä erittäin tyylikkään ja tuovat luxuksen tuntua kotiin.
   
 2. vierailija Vierailija

  Me tilasimme keväällä. Enää en ostaisi, enkä kenellekään myöskään suosittele. Kallis sänky, toimitus viivästyi, aina oli jokin selitys. Kun lopulta saapui, petari oli liian lyhyt (sänky oli tilattu extrapitkänä). Petari venyisi! No, ei ole 8 kk:ssa venynyt. Kerran vaihtoivat koska edellinen oli myös kiero.

  Nyt on selkeästi toisen puolen jousitus antanut periksi. Että se siitä ja sen kestävyydestä. Vanha sänky Sotkasta kesti vuosikaudet.

  Parasta ostaa liikkeestä tuote, eikä näiltä messuheppuleilta. Puhetta on, mutta laatu on kyllä ala-arvoista. Valitettavasti! Luulin toista. Luulin, että suomalainen laatu olisi vielä arvossaan!
   
 3. Varoitus. Vierailija

  Lehdessä oli kirjoitus että velkasaneeraukseen hakenut. Vain yksi viidestä saneeraukseen hakevista selviää. Itse juuri tuosta syystä jätin ostamatta. Takuut ja muut asiat raukeavat kun konkurssiin asetetaan. Johto taitaa vetää omaan liiviin rahat eikä välitä asiakkaista/työntekijöistä.
  Jyväskylässä messuilla kävin koittamassa. Kova oli tarve saada kauppa heti ja muka halvempi messuilla kuin myymälässä.
  Hullu ottaa riskin tämän yrityksen kanssa. Miehelleni oli osamaksua tarjottu aktiivisesti. Kilpaileva kauppa samoilla messuilla varoitti heiltä ostamista. Myyntihenkilökunta oli lopettanut jo työt kyseisessä firmassa.
  Mihin voi luottaa yhtä sänkyä hankkiessa nykyään.
  Kannattaa aina tutkia taustat ennen kuin päätöstä tekee.
  Varovaisuutta Joensuun sänkytehtaan kanssa!!!!!
   
 4. Varoitus. Vierailija

  Myöhässä kun ei saa raakaaineita jolla niitä tekevät. Laskut maksamatta joka paikkaan. Olevat niin herroja mutta taitaa päättäjät kerätä vielä mitä saa ihmisiltä ja hävitä kuin pieru saharaan.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti