Hae Anna.fi-sivustolta

Univalokille

Viestiketju osiossa 'Unien tulkinta' , käynnistäjänä karhu uni, 06.05.2019.

 1. karhu uni Vierailija

  Huomenta
  Unessani oltiin metsässä ulkona kuitenkin näin karhun metsän kätkössä metsässä kuitenkin lähdin juoksemaan karkuun mutta karhu savutti minut ja tekeydyin maahaan liikkumattomaksi ettei karhu tekisi mitään en ihan tarkalleen tiedosta oliko muita siinä seuraava vaihe olin talossa josta ikkunasta katseltiin että näkyykö karhua laitettiin ovi lukkoon että karhu ei saisi ovea auki
  heräsin vain peloissani että jopas taas uni karhu mikä karhu
   
 2. uni-valokki Jäsen

  liittynyt:
  19.05.2008
  Viestejä:
  597
  Saadut tykkäykset:
  1
  Unessasi juoksit karhua karkuun metsässä. Karkuun juokseminen voi kertoa siitä, että valve-elämässä yrität vältellä jotain tapahtumaa, joka aiheuttaa kenties turvattomuutta. Usein pakenemme juuri omia pelkojamme unessa.

  Metsä unipaikkana kertoo toisinaan siirtymävaiheesta matkalle selvempään ymmärrykseen, metsä kehottaa myös käyttämään intuitiotasi tilanteessa, joka tuntuu pelottavalta. Metsässä asuvat usein myös lapsuudesta tutut pelot ja alitajuntaan painetut tapahtumat.

  Hyökkäävä karhu kertoo aggressiosta, joka on painettu piiloon. Karhu on metsän valtias, mutta karhu on myös äitisymboli, joka kertoo elämänkierrosta ja itsetutkiskelusta.
  Olit unessasi maassa liikkumattomana, ettei karhu tekisi mitään, voisi kuvata tunnetta siitä, kun yrittää olla välittämättä jostain mieltä uhkaavasta asiasta ja uskottelee itselleen, että kaikki on hyvin, vaikka sisälläsi ahdistaa ja pelko lamauttaa.

  Lopuksi olit mökissä turvassa ja ovi lukossa, heräsit pelkoosi. Lukittu ovi voi kuvata sitä , että haluat pitää tunteesi piilossa muilta, ehkä myös itseltäsi. Et halua käsitellä alitajunnastasi nousevia viestejä.
  Tässä ajatuksia unestasi, voit poimia tästä itsellesi sopivia ajatuksia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti