Hae Anna.fi-sivustolta

Universaalin rakkauden vastakohta on...

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä Lily-Rose, 25.04.2018.

 1. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 402
  Saadut tykkäykset:
  747
  ... pelon lisäksi kenties totaalinen idiotismi? Tässä se taas nähdään.. Aikuiset suomalaiset ihmiset levittämässä ja lietsomassa pelkoa ja vihaa... Koulun pihalla! Mitä järkeä on mennä koululle (jonka oppilaista puolet tai yli on ulkomaalaisia, ainakin ton videon mukaan) pelottelemaan lapsia, ja yrittämään, että lapset alkaisivat vihaamaan toisiaan. Ei sillä ainakaan tulevaisuuden rauhaa rakenneta, tai pidetä yllä... Toivottavasti opettajat koululla antavat paljon tukea mahdollisesti erittäinkin paljon säikähtäneille maahanmuuttajalapsille. ♡ Mikään ei ole heidän vikansa.

  *Käsittämätöntä typeryyttä edustava videolinkki poistettu yleisön pyynnöstä.
   
  Last edited: 26.04.2018
 2. vierailija Vierailija

  eikö netissä ole jossain joku nettipoliisi tai vastaava, jossa voi ilmoittaa tuollaisista? Yritin etsiä itse äsken,mutten löytänyt.
   
 3. vierailija Vierailija

  löysinkin jo poliisin omilta sivuilta
   
 4. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 402
  Saadut tykkäykset:
  747
  Nää järjen riemuvoitot menivät siis kesken välituntia sinne huutamaan, opettajat tyhjensivät pihan lapsista, sulkivat ovet ja ikkunat ja siis soittivat tietty heti poliisit kun huomasivat tilanteen. Ei kai tossa videossa mitään laitonta ole, mutta tilanteessa kylläkin. Toivottavasti saivat kunnon sakot, vaikkakaan ei se ole mitään sen rinnalla jos lapset joutuvat kouluunkin mennessään pelkäämään, ja vielä kaiken lisäksi -aikuisia- ihmisiä.
   
 5. vierailija Vierailija

  käsittääkseni tuo video on laiton siksi, että se on selvästi rasistinen ja se on verkossa, no olipa miten oli, lähetin sen youtubevideon osoitteen nettipoliisille, tehkööt sillä mitä tekee ja toivottavasti tekee.

  En voi käsittää tuollaisia ihmisiä ja tosiaan kun vielä lapsille suuntaavaat vihaansa. Ihan käsittämätöntä.
   
 6. TALSHIAR Jäsen

  liittynyt:
  19.12.2017
  Viestejä:
  198
  Saadut tykkäykset:
  22
  Tutkimustietoa netistä (amerikkalaisten) rasistien ja uusnatsien mielen moottoreista. Amerikassa on muutamaan kertaan yritetty saada äärimmäiset rasismin muodot mukaan mielisairauksien luokitteluun: Toistaiseksi se ei ole onnistunut.

  Official movement ideology expressed crude social Darwinism and an apocalyptic struggle between Whites (humans) and Jews (children of Satan); everyday beliefs of members spoke more of a fear that they, as Whites, were going to be economic losers; leaders were intelligent, shallow men, and at core were political beings motivated more by a drive for power than by racism; members were male, young, dropouts without work skills, with a deep fear of personal annihilation—social isolates whose membership expressed personal needs that might be satisfied equally by alternative engagements.

  What drives these hateful ideologies? New research suggests that tendencies toward aggression and "dark triad" personality traits (Machiavellianism, psychopathy and narcissism) are more prominent among supremacists who identify with the political movement known as the alt-right than in the general public. (Machiavellianism is a tendency to manipulate other people for one's own gain.) But ultimately, racial extremism may be about belonging, other research shows. The community aspect of white supremacy is so strong that even a person who finds they have nonwhite ancestry can be embraced, another new study reveals.
   
 7. Itsollu Vierailija

  Niin... lapsi on juuri se, jolle pitäisi taata mahdollisimman terve ja hyvä kasvuympäristö, lasta pitäisi suojella, lasten pitäisi saada nauttia koskemattomuutta, elää ympärsitössä, jossa ei tarvitse pelätä, koskemattomuus myös aattellisissa asioissa. Lapselle ei pitäisi kuulua aikuisten kahakat eikä etenkään tuollaiset kahakat.

  Ei noiden päässä kyllä monikaan aivosolu taida säkenöidä (toivon myös etteivät nuo tyypit lisäänny, siis tee omia lapsia tai muutenkaan kasvata lapsia). Saattoi olla myös onni, että tuo tapahtui koulun pihalla, niin eivät päässeet sentään lähikontaktiin lasten kanssa.
   
 8. Master Skywalker Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  14.03.2017
  Viestejä:
  814
  Saadut tykkäykset:
  381
  Sé mor'ranr lífa unin hjarta theirra.
  Rauha heidän sydämessään asukoon. (juurikin noille lapsille)
   
 9. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  3 845
  Saadut tykkäykset:
  268
  Katsoin videon vain puoleen väliin asti. Ei kiinnostanut kuunnella enempää heidän puhetta.
  Tällaiseen olisi kaikkien reagoitava jollakin tavalla, uskallettava vastustaa verbaalisti rasistisia mielipiteitä, etenkin tuo porukka yrittää saada aikaan epäsopua. Yrittävät vaikuttaa lapsiin, siis suomalaisiin lapsiin ja tehdä heistä muukalaisvihamielisiä.
  Vaikka kuinka olisi uskovainen tai katsoo olevansa henkinen tai universaalia rakkautta etsivä, niin eiköhän se kuulu universaaliin rakkauteen myös että on kaikkien lasten puolta ja että vastustaa rasismia.
  Jos kukaan ei uskaltaisi tai haluaisi vastustaa esim. tuon videon toimintaa, siis sitä niin sanottua vastarinta liikettä, niin pian olisi Euroopassa kaaos ja razzet rähisisi kaikkialla jos kukaan ei heidän aatetta uskaltaisi vastustaa.
  Sekin on rakkauden osoitus lapsia kohtaan jos vastustaa tuon videon antamaa aatetta.
   
  Last edited: 26.04.2018
 10. vierailija Vierailija

  On todettu että verbaaliset vastaiskut eivät toimi tuolle ihmistyypille. He pyrkivätkin siihen, että ihmiset reagoivat ja nostavat älämälöön, koska se tuo lisää medianäkyvyyttä. Näin kaikki heitä verbaalisesti vastustavat vain pelaavat heidän pussiinsa. Ja ainoa taho joka siitä hyötyy on rasistinen taho. Valitettavasti se on näin.

  Aina jos joku näkee uuden rasistisen videon netissä, niin ei muuta kuin ilmoitus poliisille: rasismi on kuitenkin laitonta ja poliisi jatkaa sitten siitä eteenpäin, jos rikoksen tunnusmerkit täyttyvät.

  Uutisessakin sanotaan näin: "Opettajat ovat keskustelleet oppilaiden kanssa luokissa siitä, ettei tällaiseen provokatiiviseen hommaan kannata lähteä mukaan, vaan se kääntyy aina lopulta itseään vastaan. Silloin tällainen ryhmä saavuttaisi sen, mitä he ovat toiminnallaan halunneet." http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201804252200902001_u0.shtml
   
 11. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 899
  Saadut tykkäykset:
  15
  Lily-Rose, sinuna muokkaisin tuosta viestistä tuon videon pois. Eivät nuo tarvitse yhtään enempää klikkauksia ja katselukertoja videoilleen, ja sitä myötä lisää näkyvyyttä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  3 845
  Saadut tykkäykset:
  268
  Totta. Kiitos huomautuksesta, poistin minäkin nyt lainauksestani linkin tuohon videoon.
   
 13. Lily-Rose Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  12.10.2016
  Viestejä:
  3 402
  Saadut tykkäykset:
  747
  Tehty.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti