Hae Anna.fi-sivustolta

Urantia-kirjaa lukemaan!

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Kontaktihenkilö, 08.04.2010.

 1. Sem Voima kanssamme

  liittynyt:
  25.06.2006
  Viestejä:
  23 334
  Saadut tykkäykset:
  19
  Jos näin on, niin se selkeästi on ihmisen kirjoittamaa ja sellaisen joka ei ymmärrä rauhasta ja tasapainosta mitään. Ja jota minä sanoisin sairaaksi sithin kanavoimaksi ja kirjoittamaksi.

  Ikäviä asioita.
   
 2. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  NO toi kirjotus tyyli tossa on ovela toi on enemmän vertaus kuvallinen no olenhan täällä tavallaan sanonyt että .2000 vuoden alusta lähtien ei maahan olé syntynyt muuta ku skywalkerteita ja ne sielut jotka ovat ekassa tai kokassa elämässä taviksina he syntyvät maailmoissa jossa kehitys vielä pitkään on kolmannen ulottuvuudenmaailmassa kun , heillä tulee neljännen elämän vuoro he saavat luvan siirtyä takaisin koti planeetalleen.

  tää on normaali kosminen käytäntö joka on toistunut miljardeja kertoja ympäri universumin.

  eli näin ihmidkunta kehittyy korkeamille tasoille ja aika on sille kypsä että ,maassa luonnollisen poistuman eli kuoleman kautta maahan syntyyy valonaliiensielujen maapallo.

  jossa ei ole aunuttakaan tavista . he pääsevät palaamaan maampäälle ku he ovat valonaliensieluja, om jo monia maita jossa ei ole ainutakaan tavista muutamia lueteleksani intia ,thaimaa , tiibet, nepali,l israel, egypti,vatikaani, marokko, japani, australia mm.


  tulevaisuudessa tilanne tämä tulee olemaan koko maapallon kaikissa maissa normaalin poidstuman kautta pitkän elämän jälkeen.

  tämä on normaali kosminen käytäntö se ei ole kauheaa vaan on välttämätöntä maan tulevaisuuden kannalta huomautan että , mulla ei ole mitään taviksia vastaan mutta ,tää on miljardien vuosien ajan ollut valonalieneiden eli enkelien käytäntö . Ja aliensieluna ymmärrän miksi maan pitää kehittyä korkesmpiin tasoihin jotta maasta aikanaan tulee paratiisi planeetta osana galaksienvälistä federaatiota jota urantiakirjaskin kuvaa. Silloin meillä on käyt´össö omat tähtiristrelijät ja me maapallon jedit kuulumme galaksien väliseen "jedineuvostoon "suurneuvostoon.

  t. KARS SKYWALKER JEDI MESTARI

  KRISTALLIPALLON VALON ALIENEIDEN VALITSEMA NETTÍ LÄHETTILÄS

  VOIMA OLKOON KANSSANNE


  PS SEM EPÄIRRALISENA IRROTERTTUNA KOMMENTINA tuosta voi saada huonon kuvan , ja tuo asia teksti pitää käsittää näin kun , sen selitin luonollisdena poistumana maan muuuttamisena sieluiltaan alien ihmisiksi.
  kokonaan
  ps korostan se että , on sielul´taan valonalienihminen ei automaattisesti tarkoita että, siitä tulee hyvis se riippuu niin paljon kasvatuksesta .
   
 3. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  jatketaan lyheysti sanoyttuna jos tätä sielullista kehittymidstä eio olisi tehry maa eläisi hyvin alkeellista delämää ei olisi auitoja ei olisi lentokoneita ei laivoja ei olisi sividstyymyttä nyky yhreiskuntaa . olemassa me eläisimme yhä ku keskiajalla. Ei ollisi lääketiedettä lainkaan ym puuttuidi skywalkeriton tän kehityksen takana nyt vain on tullut aika nousta kehityksen seuraavalle tasolle ja se tarkoittaa sitä mitä oon tosso edellä puhunut. jumalan ja enkelien suunnitelmassa. t KARS JEDIMESTARI valomalieneiden taholta kristallipallon nettiläherttilääksi valittu
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 606
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  No huh huh, eipä sitten taida tarvita koko kirjaa tosiaankaan kahlata. No hyvä jotten ehtiny alottaa. Nimittäin kun mietin jotta pitäis joskus. Toki on noita ei nyt tuollaisia justiin mutta hyvin kyseenalaista myös Raamatussa. Oisko kummankin kirjan kohdallla se, jotta ihmiset ne kuitenkin (kait Urantiankin) on kirjoittaneet. Että ehkä on ihmisten omia tulkintoja. Tai jopa tahallisia väärennöksiä.

  Miten sä muuten onnistuit löytämään? Oliko sielä joku hakukone?
   
 5. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 606
  Saadut tykkäykset:
  1 855
  Joo, mä vain uuvahdin kun oli niin paljon samaa kuin mitä koulussa on Jeesuksesta opittu, vaikka oli kyllä toisenlaistakin. Mutta liian tuttua.
   
 6. Mtr Vierailija

  BlueQ:n kertoman perusteella löysin aika helposti. Hakukonetta siellä ei ole, mutta sisällysluettelo on.

  Kyllä tuo kohta pistää kyseenalaistamaan koko kirjan.
   
 7. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  SELITIN JUURI TON KOHDAN miten se pitää tulkita 592 siis lukekaa mun selitys ajatksella niin tajuatte kohdan oikein mitä se tarkottaa.

  t. KARS JEDI MESTARI

  K¨RISTALLIPALLON VALONAIENEIDEN TAHOLTA VALITTU NETTI LÄHETTILÄS
   
 8. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 606
  Saadut tykkäykset:
  1 855
   
 9. urantiautopiaa Vierailija

  Olen lukenut Urantia-kirjan kannesta kanteen ja käynyt myös lukupiirissä. Kirja on hyvin vaikeaselkoinen, täynnä pitkiä ja kiemuraisia lauseita, jotka eivät ole edes hyvää suomenkieltä. Käännös olisi voinut olla ymmärrettävämpi ja sujuvampaa suomea ja sitä olisi voinut tiivistää. Mitään johtoajatusta tai punaista lankaa en ole siitä vieläkään löytänyt. Joitakin mielenkiintoisia käsitteitä siinä kyllä on, kuten universumin rakenne ja jumaluus, lukupiirissä näiden käsitteiden ympärille syntyi aina mielenkiintoisia keskusteluja, jotka rönsyilivät milloin historiaan, milloin filosofiaan ja milloin minnekin....piirissämme kun on monen sortin asiantuntijaa.
  Jeesuksen elämä-osio on mielenkiintoinen: Raamattua siterataan joka sivulla ja seuraavassa kappaleesssa selitetään monisanaisesti ja ristiriitaisesti näitä Jeesuksen opetuksia.
  Toisaalta kerrotaan, että Jeesus on Jumalan Poika ja toisaalta mitätöidään Jeesuksen elämän todellinen merkitys.
  Kaiken kaikkiaan sekava ja vaikeasti luettava, jos ei jaksa lukea, niin ei menetä mitään. Selkeämpää tietoa on kyllä saatavana muualtakin kuin tästä 2000-sivuisesta tosi vaikeasti ymmärrettävästä ja sekavasta opuksesta!
   
 10. eiuskourantiaan Vierailija

  Mitä isompi ja "megaloomaanisempi" opus, niin sitä enemmän se kiinnostaa niitä "hörhöjä", joille uppoaa moni muukin asia kritiikittä. Toinen tällainen urantiautopia on IOK (lahko)
   
 11. KARS JEDIMESTARI Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.01.2007
  Viestejä:
  2 885
  Saadut tykkäykset:
  0
  Musta urantiakirja on todella selkeä kattava kosminemn teos no ehkä judt siks seökeä kttava ku me jedit tieetään liki kaikki olennainen koko universumista ilman kirjaa sillä mridän kuluu tietää liki kaikki universumista me ollaan valonalieneiden valittu taho t. KARS JEDI MESTARI
   
 12. urantiautopiaa Vierailija

  Voi kyllä olla kattava kosminen teos, mutta ei lainkaan selkeä, ja minä en tavallisena pulliaisena tee mitään sellaisella tiedolla, mitä kaukana avaruudessa tapatuu. Minulla on täysi työ pitää oma sisäinen pieni kosmokseni tasapainossa ja harmoniassa.
   
 13. Eivätkö Vierailija

  kaikki voi myöntää, että Urantia-kirjoilla ei ole yksinkertaisesti mitään annettavaa tälle ajalle?
   
 14. urantiautopiaa Vierailija

  Eivät! Tunnen monta ns. urantiauskovaista, jotka ihan tosissaan uskovat tähän kirjaan.
   

 15. Tuohon IOK:hon olis kans mielenkiintoista joskus perehtyä kirjojen kautta mutta aika lahkolta on tosiaan tuntunu joidenkin kirjoitukset jotka niinkuin on siihen "hurahtaneet"
   
 16. Eivätkö Vierailija

  Mitä funtsit?

  Vastaako 1950-luvulla julkaistu Urantia-kirja vuoden 2012 ongelmiiin? Kreikan ja Ranskan tilanteeseen.

  Kreikassa vanhat puolueet kaatuivat, ja tilalle tulivat vasemmisto ja uusnatsit. Ranskassa vasemmisto nousi, mutta mitä sitten.

  Kaipaisin apua tämän ajan ihmisten ongelmiin? Tietävä, tuleeko tämä apu Urantia-kirjan kautta?

  Ja mikä Urtantian välittämä apu on?
   
 17. urantiautopiaa Vierailija

  Ei tule apu Urantia-kirjan kautta, ainakaan minun mielestäni. Paljon porua, vähän villoja.
  Itse laitoin n. vuosi sitten urantia-kirjan mustaan jätepussiin ja nakkasin energiajätteisiin liekkien nieltäväksi ja tulen tuhottavaksi, en halunnut viedä kirpputorille enkä kaatopaikalle, vaan halusin, että siitä ei jää mitään jäljelle.

  Elämä täällä maapallolla on aina ollut täynnä vaikeuksia, sotia, luonnonmullistuksia, epidemioita, täynnä inhimillistä kärsimystä, orpoutta, orjuutta, nälänhätää....ja sanotaan, että vaikeimmat ajat ovat vasta edessäpäin.

  Minä pyrin huolehtimaan itsestäni ja läheisistäni niin hyvin kuin pystyn, koko maailmaa en pysty pelastamaan, kyllä se pelastus lähtee jokaisesta ihmisestä itsestään. Vanha ja kulunut fraasi, mutta niin se vain on.
   
 18. Eivätkö Vierailija

  Tämä on niin hyvä kirjoitus? Kiitos!
   
 19. vierailija Vierailija

  Useat kohdat Urantia-kirjassa on kirjoitettu tahallaan niin monimutkaisesti, että niistä ei voi saada täyttä selvyyttä ja varmuutta ja jos jostakin olettaa saaneensa selvää, saa huomata sen olevan vain mielipide monien joukossa. Toki suomennos voisi olla vähän ymmärrettävämpää ja sujuvampaa kuten eräs täällä jo mainitsikin, mutta se ei ole syy miksi kirja on niin hemmetin vaikea ymmärtää. Olen yrittänyt lukea englanninkielistä, alkuperäistä teosta, ja jo siitä huomaa että se on kirjoitettu täysin tahallaan typerästi, monitulkintaisesti ja äärettömän vaikeaselkoisesti.

  Nyttemmin pidän urantia-kirjaa lähinnä huijauksena ja ajanhukkana.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti