Hae Anna.fi-sivustolta

urheiluharrastus-3v poika

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä ulkoelli1, 03.02.2008.

 1. ulkoelli1 Vierailija

  meillä on reilu 3v energinen poika.
  mikähän olisi ko pojalle sopiva urheilullinen harrastus näinkin pienelle? ei siis tarvitsisi olla urheilua itsessään, vaan energiaa kuluttavaa toimintaa. ollaan oltu "äiti/isä-lapsi jumpassa", mutta se nyt meidän lähistöltä loppui... ei asuta suomessa, mutta "kaikkea" löytyy lähikaupungista.
  poika suunnilleen kiipeilee seinille, jos ei jotain ruumiillista aktiviteettia tehdä joka päivä, nyt kolmen vuoden täyttyessä ryhmätoimintakin tulee tärkeämmäksi... i
   
 2. sambole Vierailija

  Hän saattaisi tykätä telinevoimistelusta. Oma poikani kävi telinevoimistelussa, kunnes sitten 5-vuotiaana liittyi jalkapallojoukkueeseen ja silloin voimistelu jäi. Myös paini voisi olla hyvä juttu. Suomessahan monella urheiluseuralla on leikinomaisia lapsiryhmiä, joissa voi leikin varjolla harrastaa monipuolisesti liikuntaa ennenkuin ikää tulee tarpeeksi, jotta voi liittyä urheiluseuraan.

  Yleisin vaihtoehto on jonkinlaiset äiti-lapsi -jumpat, sillä tuon ikäinen on vielä aika pieni jäämään yksin ryhmään. Itselläni esikoispoika on todella energinen, joten tajusin aika varhain, että säästän omia hermojani, kun ulkoilutan lasta 2-3 kertaa päivässä, niin hän saa purkaa energiaansa ja kotona ei tule riehuttua niin paljon.

  Meillä hyvä konsti oli myös pyörälenkit. Kolmipyöräiseen polkupyörään sidoin etuhaarukkaan narun, joten poika 1,5 v ikäisestä ajoi itse pyörää ja minä kävelin edellä ja vedin narusta. Tällä tavoin helpotin raskaan pyörän ajoa ja ylämäetkin menivät kevyesti. Tuollainen pyörä rullaa sen verran hitaasti, että isoissakin alamäissä pysyi reippaasti kävellen tai puolijuoksua kipittäen hyvin mukana.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti