Hae Anna.fi-sivustolta

Urticaria Pigmentosa

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä KPH, 29.08.2006.

 1. Sms Vierailija  Mulla on!
   
 2. Ikmime Vierailija

  Hei!

  Olen 1,5 -vuotiaan pojan äiti ja poika sai juuri iho-oireisiinsa diagnoosin: mastosytoosi. Tämä ketju on ollut luojan lykky, kiitos ❤️

  Meillä oireina oli täplikäs iho, allergiaoireet, suolioireet (suurin osa tuotoksista tulee löysänä/räjähdyksenä) ja punastuminen. Ainakin. Ihotautilääkäri soitti koepalan tuloksia ja laittoi lähetteen lastenklinikalle, että tutkivat imusolmukkeet ? Täällä en ainakaan äkkiseltään törmännyt kehenkään, kellä imusolmukkeissa olisi jotain. Osaisiko joku kertoa, mistä tällainen (tutkimus) mahtaa johtua?

  Sattuisiko tätä kautta löytymään toista äitiä, joka haluaisi jakaa kokemuksia ihan suoraan esim. Facebookin tai whatsappin kautta? Henk. koht olen ottanut tämän äitinä liiankin raskaasti, ei sitä ketään äiti toivo lapselleen mitään ylimääräisiä ”rasitteita”, mutta itsellä se kauhea pelko kiusaamisesta kalvaa sisällä. Googletin jo kotikoulun pitämisestä..

  Kiitos vielä ❤️
   
 3. vierailija Vierailija

  Hei, täällä myös täplikkään pojan äiti, poika täyttää syksyllä 15v. Urticaria Pigmentosa todettu syntymästä saakka nyt alkanut poikaa vähän ahdistamaan täplikkyys ja toivottaisiin että löydettäisiin kohtalotovereita jotta poikakin näkee että hän ei ole ainoa laatuaan.

  Kiitos jo etukäteen
   
 4. Siilix Vierailija

  Miksei missään puhuta MCAS sairaudesta joka on myös syöttösolutauti. Monesti esiintyy sidekudossairauksien kanssa! Kyllä on väärin että vaan Mastosta puhutaan ja hoidetaan. Suomi on oikein takapajula näissä sairauksissa.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti