Hae Anna.fi-sivustolta

Uskonnot kuihtuvat

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä vierailija, 26.06.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Uskonnot kuihtuvat varmasti pois, vain kuihtumisen kesto on tietymättömissä. Voimme väittää kuihtumista varmaksi koska uskonopeilla ei ole tosiasiallista perustaa, ne ovat kuin ilmassa leijuvia kuplia.
   
 2. vierailija Vierailija

  Niin mutta Jumala ei kuihdu, eikä häviä olemattomiin koskaan.
   
 3. businessjkcg Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.05.2019
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  En usko, että kuihtuvat kokonaan pois kovinkaan nopeasti ainakaan.
   
 4. vierailija Vierailija

  Harhaopit ja kaiken maailman eksytykset saavatkin kuihtua ja kuolla pois.
   
 5. vierailija Vierailija

  Mistä ihminen sen voi tietää, ei ole kerrottu missään onko aiheesta kysytty suoraan päähenkilöltä eli Jumalalta itseltään ja mitä vastasi
   
 6. vierailija Vierailija

  Mistä ihminen sen voi tietää, ei ole kerrottu missään onko aiheesta kysytty suoraan päähenkilöltä eli Jumalalta itseltään ja mitä vastasi
   
 7. vierailija Vierailija

  Ei kuihdu. Nyt on valtavasti uususkontoja, kuten vanhoja "pakanauskontoja" uudessa muodossa, new agesia ym.. Ihmiset on uskonnollisempia kuin pitkään aikaan.
  Vanhojen uskontojen asema voi muuttua, mutta ei nekään välttämättä kuihdu pois, vaikka jäsenmäärä pienenisi. Voivat jäädä elinvoimaisiksi muiden rinnalla.
  Ja tiedeuskovaiset - erotuksena aitoihin tiedemiehiin - nekin ovat tainneet tulla pysyäkseen.
   
 8. Exnihilo Vierailija

  Elämme juuri sitä eksytyksen aikaa, jolloin ihmiset kasvavassa määrin kieltävät Luojansa, vaikka luomakuntakin ympärillä jo siitä vahvasti todistaa.
  Evoluutiomyytin avulla on ihminen saatu uskomaan, että sokeat luonnonvoimat loivat elämän kaikki ihmeellisyydet.
   
 9. vierailija Vierailija

  Evoluutio perustuu fossiililöytöihin, ja se on todellinen muutosprosessi, ei mikään myytti. Lajien synty tarvitsee luultavasti muutakin evoluution lisäksi, enkä tarkoita tällä uskontojen selityksiä.
   
 10. vierailija Vierailija

  Intialainen Guru ennusti että uskonnot tulevat kuolemaan, mutta henkisyys tulee lisääntymään. Ensimmäisenä hänen mukaansa häviää Islamin usko sisäisiin ristiriitoihin ja yrittäessään valloittaa Eurooppaa ja USAta. Sitten alkavat muutkin uskonnot hävitä. Samoin käy kylläkin myös kapitalismille. Nämä ennustukset tää Guru antoi muistaakseni jo 80-luvulla.

  Hän ennusti myös kommunismin kuoleman ennenkuin se alkoi tapahtua ja monia muita asioita, joista paljon on jo tapantunut ja monia tulee vielä tapahtumaan.
  Mutta katsotaan, osa voi riippua siitäkin miten ihminen menee eteenpäin henkisellä tiellä jolloin vähemmän katastrofeja tarvitsee tapahtua.

  Ihminen ei ole vain fyysinen ja psyykkinen olento vaan myös henkinen, joten sitä puolta ei saisi unohtaa kehittää.
   
 11. vierailija Vierailija

  Miksi eivät kuihtuisi ja miksi eivät saisikin kuihtua? Tiedon lisääntyessä ja tutkimusmenetelmien kehittyessä emme tarvitse enää myyttisiä selityksiä luonnollisille ilmiöille.
   
 12. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 242
  Saadut tykkäykset:
  304
  Uskonnot sinänsä on hyviä. Jokaisessa auskonnossa on paljon hyvää, hyviä neuvoja ja elämänohjeita ja uskonohjeita.
  Mutta fanaattiset ja muut pahasta pitävät käyttää pyhiä kirjoja hyväkseen, sortavat esim. homoja, tappavat toisin uskovaisia ja niin edelleen, se on sellainen joka aiheuttaa sen että uskontoihin monet suhtautuu negatiivisesti.
  Jos tuollainen nagetiivisyys loppuisi, ei uskonnoista olisi mitään harmia kenellekkään, sillä usko Jumalaan ei pitäisi häiritä muita millään tavalla..
  Tavallaan niin sanotut kirjainuskovaiset ja muut jotka käyttää pyhiä kirjoja avukseen saadakseen syrjiä muita, aiheuttavat sen että monet kääntää selkänsä uskonnoille.

  Mutta enpä luule että uskonnot häipyy pois.
  -
   
 13. %%%%%%%% Vierailija

  Tarve uskontoihin häviää sinä päivänä kun suurin osa ihmisistä on saavuttanut sen henkisen tason, missä lakataan käyttämästä fantasiaa asioiden selittämiseen. Kun faktat ja todellisuus alkaa ohjaamaan psykettä, ei uskontoja enää tarvita. Fantasiaan voidaan edelleen käyttää luovaan toimintaan, eikä selittämään asioiden olemusta.
   
 14. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  6 242
  Saadut tykkäykset:
  304
  Kun katselee ympärilleen ihmisten menoa ja meininkiä, niin ei vaikuta siltä että edes yhden koko elämänsä aikana ihminen saavuttaisi henkisen korkeamman elämän, joten miten on, miksi se henkinen kehitys viipyy? Miksi se ei näy ihmisissä?
  Ei siellä haudassa enää itseään kohoteta ylemälle tasolle, se olisi tehtävä täällä ja nyt, niin paljon kuin mahdollista, oltava ystävällinen kaikille, tuntea onnellisuutta ja iloa.
  Tunne-elämän on oltava harmooninen jos aikoo kohottaa henkistä oloaan korkeammalle tasolle.
  Uskonnot auttaa ihmistä, jos ymmärtää mikä tarkoitus uskonnoilla on.
  -
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti