Hae Anna.fi-sivustolta

uskoon tuleminen

Viestiketju osiossa 'Ennustukset' , käynnistäjänä heissan, 10.11.2006.

 1. heissan Vierailija

  hei,

  yksi ystävistäni tuli juuri uskoon ja on valtavan onnellinen, saanut avun sieltä, mm vaikeaan masennukseensa.

  nyt on käynyt vain niin, että pastorit ym ovat sanoneet, että Reiki, horoskoopit ja ennustuksen ovat pahasta, ja ystäväni mielestä jopa saatanasta.

  itse koen olevani sitämieltä, että Reiki on, mitä varten ole tänne tullut, ja tulen tekemään sitä työkseni.

  en haluaisi tämän asian pilaavan yli 10 vuotta kestävää ystävyyttä, ehkä minun kannattaisi olla vain puuttumatta asiaan, hänellä aika vahva kanta asiaan

  kyselee heissan
   
 2. mariska Vierailija

  Mä uskon kans Jumalaan ja silti kiinnostaa astrologia ja ennustukset ja näkemykseni se ei ole pahasta vaan ennustajan kanssa olen jutellut Jumalasta ja uskosta ja hän uskoo myös ja sanookin, että uskoo meille on paikkamme ja Jumala pitää meistä huolta. En oikein ymmärrä miksi astrologia ja ennustukset ym. on pahasta? Mielestäni on huolestuttavampaa, jos liittyy satanismiin ja semmoisiin rituaaleihin, on kyllä todella pahasta.
   
 3. Vastuullinen Vierailija

  Raamatussa ainakin kovin sanoin kielletään noihin yliluonnollisiin asioihin kiinnostuminen. Tulevat saatanasta..
   
 4. Fyrry Vierailija


  Minuakin kiinnostaa tämä ketju. Uskon Jumalaan ehdottomasti, kuolemanjälkeiseen elämään, enkeleihin yms. Silti minua on kiinnostanut myös tämä palsta, en pidä itseäni ennustuksia kyseltyäni mitenkään saatanan tms. kanssa tekemisiin joutuneena, vaan yhä vain turvaan loppukädessä Jumalaan, ja pyydän häneltäkin apua löytääkseni elämässäni oikeita vastauksia.

  Olen pari kertaa kysynyt kanavapuolelta yhteyttä edesmenneeseen isääni, ja saanutkin yhden kanavoijan kautta. Sitten aloin miettiä onko se ollenkaan "luvallista" Jumalan silmissä, ja raamatusta löysin kohdan, jonka mukaan käsitin, että edesmenneiltä ei saa kysellä tietoa tulevasta, mutta varsinaisesti ei kielletty ottamasta yhteyttä, ja että ilmestyvät jos haluavat - ilmestyihän Jeesuskin kuolemansa jälkeen läheisille ihmisilleen. Ikävä kyllä en enää muista mistä kohdin raamattua tuon tulkintani luin.

  Raamattua luen satunnaisesti. Voisitko "vastuullinen" ystävällisesti laittaa jonkin kohdan/ kohtia, joissa asiasta kirjoitetaan? Mielelläni lukisin. Itselläni on sellainen käsitys, että yliluonnollisiin asioihin (spiritismi, saatananpalvonta yms.) ei todella pidäkään puuttua ja uskoisin, että juuri niitä raamatussa tarkoitetaan. Silti en pidä näitä ennustamisjuttuja kuin rohkaisevina tienviittoina jatkaa elämässä eteenpäin,en näe niissä mitään pahaa, enkelikorttien viestitkin ovat olleet rohkaisevia.

  Mielenkiinnosta muuten kerron erään vanhan jutun. Silloisella paikkakunnallani oli henkilö, joka kertomansa mukaan paransi ihmisiä Jumalalta saamallaan voimalla käsiensä avulla - käynnit silti myös maksoivat, olikohan 100 mk/ kerta. Meni myös ongelmani kanssa käymään tuon miehen vastaanotolla, koska omaanikin vaivaa oli tuo henkilö kertomansa mukaan parantanut. Käyntiä ennen kuitenkin rukoilin, että jos tuon miehen voimat eivät olekaan Jumalasta lähtöisin, en halua mitään tapahtuvan. Niinpä en tuntenutkaan mitään, en käsien kuumotustaan tms., joita ihmiset sanoivat parantamistilanteissa tuntuvan - eikä siis myöskään ongelmalleni tapahtunut mitään. Myöhemmin henkilö paljastui huijariksi, mutta en sitten tiedä, mistä voimista oli ollut kyse, kun jotkut olivat hänen luonaan käytyään tunteneet parantuvansa - ehkä omasta tahdonvoimasta, ehkä vääristä "voimista" johtuen.
   
 5. Kokemuksia Vierailija

  Hei
  Olen itse uskova ja yritän elää Jumalan tahdon mukaan ja tiedän näkijöitä, jotka sanovat kertovansa vain Jumalalta saamansa viestit. Olen käynyt uskovalla näkijällä enkä koe siinä ristiriitaa. Täällä oli yksi näkijä ja epäilin, että hän ei ole oikein hyvästä ja rukoilin ennen kuin kysyin vastausta, Tämä näkijä myönsi, ettei nähnyt minulle. Samoin puhutaan "verenseisauttajista", jotka pystyvät pysäyttämään verenvuodon sanoillaan ja loitsuillaan. eräs vanhempi nainen kertoi minulle, että viisikymmenluvulla hän päätti kokeilla verenseisauttajaa kovasti vuotavaan haavaansa. Ennen seisauttajalle menoa hän oli sanonut, ettei pirun voimat tehoa häneen, vain Jumalan. Eipä ollut verenseisauttaja saanut verta tyrehdytettyä, vaan tämä vanha (silloin nuori) nainen oli joutunut menemään lääkärille. Reikistä puhutaan myös kielteiseen sävyyn mm. Anne Pohtamo tullessaan uskoon, hän jätti reikin, koska reikissä on pahan voimat liikkeellä. Itse en saa apua reikistä enkä tunne mitään. Kerran kysyin täällä Kristallipallolla uskosta, aika moni vastaaja(näkijä) myönsi omaavan hengellisen vakaumuksen, mutta oli myös buddhaan suuntautuneita. Tämä asia taitaa olla kuuma peruna, sillä kyllähän helluntalaiset saavat "tiedon sanoja" tai ainakin parhaat saarnamiehet. Myös monet kristilliset puhujat saavat profetioita (ennusmerkkejä) esim. Seppo Juntunen ja Pirkko Jalovaara saavat jonkun siunattavan kohdalla profetian ja kertovat sen siunattavalle. Ei toki jokaiselle, mutta aina jollekin.
  Raamatussa monet näkivät enneunia ja Jumala kertoi jollekin tulevia tapahtumia, miksei siis tänä päivänäkin.
   
 6. olkoon nimetön Vierailija

  Omalta kohdaltani osaan sanoa vain sen, että kun näkee kuka johdattaa elon tien kulkua ei ole epäilyksiä jos heiltä apua pyytää. Se on nähtävä vissiin ihan omakohtaisesti, ja sen soisin kaikille nähtäväksi, silloin muuttuisi maailmanmenokin aivan toisenlaiseksi, ehkä siitä tuli vähemmän materiaalinen jne.

  Kirjassa: Kirjeitä pilven reunalta, muistaakseni oli nimi, siinä Soili enkelinä laittoi viestejä automaattikirjoituksella äidilleen, kirja on tehty totuuden pohjalta jaon lainattavissa kirjastosta.
  Luin sen taannoin, siinä tämä Soili-sielu pyysi äitiään monta kertaa hoitamaan itseään Reikillä, sanan hän jakoi näin Rei-ki. Jos nämä tiedot tulee kuten kirjoittaja on julkaissut suoraan hänen tyttäreltään minkä hän sellaisena koki. Niin eihän reikikään voi olla mitenkään paha? Vai miten on?
  On tietysti olemassa kaikkea myös pahaa puolta, mutta ei kaikki.
  On siunattava kaikki mitä pyytää ja silti sitä ei välttämättä anneta jos ei ole tarvetta, vaan opetus on jonkin asian suhteen päällä ja se oppi on käytävä koska itse olemme niin halunneet.
  Ja kun oikein syventyy rukoilemaan ja pyytämään asiaansa niin sen aivan tuntee kun siihen vastataan, joko myönteisesti tai kielteisesti, tämä vaatii mielestäni oikein syvällistä asennetta ja rauhaa sekä sitä että luottaa siihen että johdatus on päällä. Me voimme olla rauhassa ja sekin pitää ottaa huomioon että emme ole itsellemme aina apua vailla, vaan meidän on ja pitää pyytää apua äiti-maalle joka taistelee kaikin voimin pystyäkseen pitämään itsensä ja meidät täällä joltisessakin kunnossa, sekä ihmisille siunausta kautta maapallon ja lähettää valoa sinne missä hätä on. Kaikki osaamme tämän asian. Valo kulkee ja se nähdään ylhäällä, hyvä ajatus loistaa valon lailla ja mitä enemmän on valoa täällä maailmassa sitä paremmin aletaan voida.
   
 7. Epäilijä Vierailija

  Koska palsta näyttää olevan vapaa kaikille, kirjoitan oman näkemykseni uskosta ja jumalasta, vain lyhyesti:

  Ei ole tietääkseni todistettu, että olisi ylipäätään olemassa jokin erityinen elämän tarkoitus. Ihminen toki pystyy päässään kuvittelemaan kaikenlaista. Hyvä, jos läytää jonkin "hyvän jutun", ja elää sen mukaisesti.

  Mielestäni ei ole myöskään mitään jumalia, eikä täten esim. syntejä. Kaikki on vain ihmisten omia keksintöjä. Se, että joku esim. professori uskoo jumalaan, ei ole mikään todiste jumalan olemassaolosta. Eikä sekään, että kaikki maapallon ihmiset uskoisivat jumalaan todista, että jotain yliluonnollista olisi olemassa.

  Valitettavasti joudumme loppujen lopuksi elämään maailmassa "omin nokkinemme", ilman taivasta, jumalia ym. Ei myöskään eläminen ns. mallikelpoisena kansalaisena edellytä lainkaan uskomista jumaliin.

  Näin raaka on maailma, mielestäni...
   
 8. Herran oma Vierailija

  Hienoa että ihmiset ovat kiinnostuneet uskon asioista! Se on kuitenkin kaikkein tärkein asia elämässä. Valitettavasti nykyään on vain niin paljon kaikkea väärää ja hyvään "pukeutunutta" eksytystä liikkeellä. Sanotaanhan Raamatussa (2.Kor.11) 14. Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
  Itse sain tulla uskoon Jumalan armosta neljä vuotta sitten. Oli koukussa viinaan, rahapeleihin ja pornoon. Lisäksi olin todella ylpeä ihminen ja elin kaksoiselämää. Uskoontuloni oli pitkä prosessi, jota edelsi ns. salaliittoteorioiden tutkiminen netistä: uusi maailmanjärjestys, katolinen kirkko ja jesuiitat, 9,11-iskut, jne. Puoli vuotta noita tutkin ja olin kauhuissani, että minne tämä maailma on matkalla ja miten ihmiset eivät tajua miten meille valehdellaan median toimesta. Lopulta eksyin (Jumala johdatti) uskonnollisille sivuille ja huomasin, että Raamatun viimeisessä kirjassa, Johanneksen Ilmestyksessä ja mm. Danielin kirjassa kerrotaan hyvin tarkasti siitä mitä maailmalla nyt tapahtuu. Sitten ymmärsin että olen läpeeni paha ja syntinen ja matkalla kohti helvettiä.

  Ihmettelin että mitä pitää tehdä että pelastuisin. Lopulta Jumala johdatti ymmärtämään, että ihminen voi saada syntinsä anteeksi ainoastaan uskomalla Jeesukseen. Jokainen ihminen on syntinen (rikkonut Jumalaa vastaan teoissaan ja ajatuksissaan) ja erossa Luojastaan ja matkalla helvettiin/kadotukseen, niin kauan kunnes tajuaa syntisyytensä ja haluaa sydämessään tehdä parannuksen elämässään. Tulee siis uskoa Jeesukseen ja siihen että hän on syntini sovittanut ja vastaanottaa Jeesus elämäsnsä Herraksi ja Vapahtajaksi. Kun saa Jumalan armosta uskoa syntinsä anteeksi, niin samalla vapautuu kaikista peloista. Kun kuolemanpelko katoaa, niin ei tarvitse enää mitään muutakaan pelätä. Jumala on lisäksi sanassaan luvannut antaa voiman tähän muutokseen elämässä. Ei siis tarvitse itse yrittää suorittaa mitään hyviä tekoja jne.

  Kaikki uskonnot ja kirkot ja lahkot ovat valhetta ja johtavat saatanan syliin. Uskonnot vaativat ihmisiltä hyviä tekoja ja kaikenlaisia rituaaleja, mutta niillä ei ole Jumalan silmissä mitään merkitystä. Uskoontulo ja pelastus on ilmainen Jumalan lahja ja tapahtuu ainoastaan Jumalan armosta ja rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan. Jokaisen pitää tehdä henkilökohtainen ratkaisu elämässään: joko otat Jeesuksen vastaan tai et. Mikään lapsikaste-rituaali ei pelasta ketään, vaan on vain naurettava taikatemppu, jolla ei ole mitään merkitystä. Ainoastaan usko Jeesukeen pelastaa. Kuten Jeesus itse sanoo: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

  Raamattu myös kerrotaan, että tämä maailma on annettu sen ruhtinaan (saatanan) hallintaan Jeesuksen paluuseen saakka. Siksi maailma on täynnä valhetta, väkivaltaa, itsekkyyttä, ylpeyttä ja kaikkea muuta saastaa. Jumala kuitenkaan ei halua näitä pahoja asioita tapahtuvan, mutta sallii ne koska takana on lähes aina ihmisten oma valinta. Jumala myös on kaikkivaltias ja kaikki on hänen hallinnassaan vaikka saatanalle onkin annettu valta täällä maailmassa. Mitään ei kuitenkaan tapahdu ilman Jumalan sallimusta.

  Saatanalla ei myöskään ole valtaa ihmiseen, ellei hän itse avaa portteja pahalle. Esim. spritismi ja muut yhteydenotot henkimaailmaan avaavat näitä portteja, kuten myös päihteet, porno, epäjumalanpalvonta (myös rahan ja tavaran). Jotkut valitettvasti myös ovat avoimesti pahan palvelijoita eivätkä ymmärrä että saatana vihaa jokaista ihmistä (Jumala rakastaa jokaista ihmistä!) ja haluaa että mahdollisimman moni joutuu hänen kanssaan kadotukseen. Saatana on jo hävinnyt taistelun - Jeesus voitti ristillä synnin, saatanan ja kuoleman - ja hyvin tietoisena tästä häviöstä saatana käy raivoissaan taistelua ihmisten sieluista. Saatana on valehtelija ja tappaja ja haluaa tuhota sinut.

  Jumala sitä vastoin rakastaa sinua ja sinä (jokainen ihminen) olet ainutlaatuinen ja kallis Jumalan silmissä. Jokainen ihminen on yhtä tärkeä ja rakas Jumalalle ja Hän toivoo että kaikki tulisivat tuntemaan Totuuden ja pelastuisivat. Valinta on kuitenkin jokaisen oma. Jumala ei pakota ketään, sllä Hän on sanansa mukaan luonut meidät omaksi kuvakseen - eli emme ole tahdottomia robotteja. Jokaisella on vapaa valinta ja tuo valinta tulee tehdä tässä yhdessä ainoassa elämässä, joka meille on annettu. Raamatussa sanotaan, että Jumala antaa meille jokaiselle ns. etsikkoaikoja elämämme aikana. Tuolloin Jumala kutsuu ja vetää meitä puoleensa ja uskonasiat kiinnostavat. Silloin kannattaa valita oikein ja ottaa Jeesus vastaan ja antaa itsensä Hänelle. Itselläni oli etsikkoaika tuolloin viisi vuotta sitten ja vastasin Jumalan kutsuun myöntävästi. Päivääkään en ole katunut! Nyt on ihanaa elää vapaana synnin orjuudesta ja luottaen Jumalaan joka päivä. Yksin ei tarvitse olla - rakastava Herra Jeesus kulkee vierellä joka hetki. Välillä on vaikeaa ja uskovan elämä ei olekaan mitään ruusuilla tanssimista, vaan usein kärsimystä, mutta silti saan olla vapaa ja varma siitä että pääsen kerran Taivaan kotiin!!!

  Mitä tulee Reikiin, astrologiaan, idän uskontoihin, New Ageen yms. Ja myös siihen että otetaan yhteyttä kuolleisiin omaisiin, niin Raamattu (Jumalan ohjekirja uskoville) kieltää kaiken tuollaisen ehdottomasti. Oikeasti on olemassa hyvä ja paha henkimaailma ja kaikki nämä muka kuolleet omaiset, jotka ovat yhteyksissä ihmisiin, ovat oikeasti riivaajahenkiä, jotka pyrkivät tuhoamaan ihmisen. Raamatussa sanotaan selvästi, että ihminen ei voi eikä saa olla yhteydessä kuolleisiin. Samoin sanotaan etteivät kuolleet voi olla yhteydessä ihmisiin maan päällä. Vastustaja, saatana, tietää sinusta kaiken ja pyrkii kaikin keinoin eksyttämään sinut eroon Jeesuksesta. Uskovaan ihmiseen perkelleellä ei ole kuitenkaan mitään valtaa, sillä ihmisen sisällä ei voi samaan aikaan olla Pyhä Henki ja paha henki. Ulkoa päin vihollinen sitä vastoin koittaa kovastikin häiritä. Mutta kuten Raamattu sanoo: (Jaak.4:7). Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.

  Jeesuksen nimi on se mitä tämä maailma vastustaa ja koettaa sen tuhota kaikin keinoin. Kun puhut ihmisille Jumalasta, uskonnoista, hengellisyydestä, New agesta jne., niin aika monet kuuntelevat ja ovat jopa kiinnostuneita. Mutta kun alat puhua Jeesuksesta, niin juuri kukaan ei halua kuulla ja väki kaikkoaa. Niin suuri voima on Jeesuksen nimessä. Siinä on itse asiassa niin suuri voima, että kaikki pimeyden voimatkin sitä kumartavat. Eikä kukaan voi pelastua kuin sen nimen kautta. (Apt.4) 12. Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."

  Maailmaan on muodostumassa ns. lopun aikojen porttokirkko, universaali uskonto, joka opettaa että kaikki voivat pelastua uskomalla samaan yhteiseen jumalaan ja että kaikki uskonnot vievät pelastukseen. Katolinen kirkko (Kristinuskon valhejäljitelmä) touhuaa tässä etunenässä ja Paavi jo sanoikin että katolisilla ja muslimeilla on sama jumala. (oli muuten oikeassa, tuo jumala on saatana). Ekumenia johtaa tähän uuteen maailmansukontoon, joka tulee vihaamaan todellisia kristittyjä ja Jeesuksen seuraajia. Tuo uskonto julistaa rakkautta, mutta vihaa ja vainoaa Jeesukseen uskovia. Tuo uskonto tulee sallimaan kaikenlaisen synnin ja sehän sopii ihmisille, jotka rakastavat synnin tekemistä. Mutta ne jotka sanovat synnin synniksi joutuvat kärsimään ja heitä vainotaan, vangitaan ja tapetaan. Mutta kristityille kuolema on voitto ja kuten Raamatussa sanotaan: (Luuk.9) 24. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän pelastaa sen.
  25. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saattaisi itsensä kadotukseen tai turmioon?
  Tuo maailmanuskonto tuo johtajakseen antikristuksen, jota koko maailma kumartaa ja ihailee. Mutta Jeesus palaa pian takaisin ja silloin jokainen tuomitaan tekimistään ja tekemättä jättämisistään. Voit pelastua viimeiseltä tuomiolta ainoastaan antamalla Jeesuksen sovittaa itsesi Jumalan kanssa. Voit aloittaa ikuisen elämän jo täällä maan päällä.

  Rakas ystävä, valitse oikein, valitse Jeesus!
   
 9. Marjo Vierailija

   
 10. Marjo Vierailija

  Aamen!!!

  Jeesus on AINOA vaihtoehto!
   
 11. Make44 Vierailija


  Näin se on. Kunpa mahdollisimman moni tajuaisi tämän tosiasian. Ja sen että evoluutio on valhetta, jota meille on syötetty jo ties kuinka kauan. Kaikkivaltias Jumala on luonut meidät ja Hän on Pyhä ja rakastaa jokaista ihmistä.

  Mieti että mihin joudut jos tänään kuolet?
   
 12. Herran oma Vierailija

  Surullista lukea miten moni on hurahtanut ennustuksiin, astrologiaan yms. asioihin. Ihmiset eivät ymmärrä, että näiden asioiden takana ovat pahat henkivallat, saatana. Tarkoituksena eksyttää ihmiset pois totuudesta ja ainoana päämääränä ihmisen tuohoaminen = sielun joutuminen kadotukseen.
  Todella surullista lukea lehdistä miten esim. Katri Helena luulee olevansa yhteydessä säännöllisesti kuolleeseen aviomieheensä. Saavansa lohdutusta jne. Ihmiset kuvittelevat että koska yhteyttä ottanut henki tietää heistä henkilökohtaisia asioita, ei se voi olla kukaan muu kuin kuollut omainen. Totta kai henkivallat ja saatana tietävät ihmisistä ja heidän tekemisistään lähes kaiken (Jumala tietää kaiken jopa pääsi hiusten lukumäärän´, kuten Raamattussa sanotaan). Ihminen ei voi olla tekemisissä kuolleiden kanssa, kuten eivät kuolleet voi ottaa yhteyttä eläviin. Riivaajahenget esittävät olevansa kuolleita omaisia. Ainoa päämäärä on tuhota ihmisen sielu. Jeesus on Tie, Totuus ja Elämä. Jumala sanoo sanassaan näiden ihmisiä kiinnostavien henkimaailman asioiden olevan "riivaajien oppeja", joista pitää pysyä erossa ja Jeesuksen nimessä sanoutua irti jos on joskus erehtynyt ko. asoita harrastamaan ja tutkimaan.
  Muistan jostain lukeneeni tarinan, kun joukko nuoria oli kokeillut spiritismiä ja "aakkoslaudan" avulla ottanut yhteyttä henkimaailmaan. Lasi liikkui itsestään ja kirjoitti vastauksia heidän kysymyksiinsä. Sitten joku kirjoitti "Jeesuksen Kristuksen veri" ja kesti hetken aikaa kunnes lasi räjähti sirpaleiksi... Kaikki henkivallat kumartavat Jeesusta. Samoin on jokainen polvi kerran notkistuva, kun Jeesus kerran (pian, elämme lopun aikojen viimeisiä hetkiä) palaa takaisin. Silloin kuuluu ihmisten itku ja parku, kun he suureen ääneen valittavat: "voi miksi en uskonut, kun Herra yritti minua lähestyä, miksi miksi miksi!!!" Mutta silloin on myöhäistä. Sinun pitää kääntyä Jeesuksen puoleen tämän meille annetun ainokaisen elämän aikana.
   
 13. Karrikka Vierailija

  Itse olen ollut tietoinen lapsesta saakka että minulla on suora yhteys Yläkertaan ja on ollutkin. Minulle on ilmestynyt enkeli lapsena ja oli pitkät ajat samassa huoneessa, eihän lapsi pelkää, vaan nyt olisin varmasti säikähtänyt jos tuo olisi tapahtunut.
  En vaan ymmärrä miksi yliluonnollinen on saatanasta, sillä isäni, kuolinhetkellään ilmestyi minulle ja puhui ääneen, olin tuolloin 25 v ja asuin toisella puolen kaupunkia. Äitini kuolema esitettiin eri tavalla tammikuussa -98 ja kuoli maaliskuussa -98. Olen nähnyt enteitä koko ikäni ja näen edelleen.
  En usko että uskovainen isäni oli saatanan vallassa, sehän olisi ihan järjetöntä uskovaisen miehen ollessa kyseessä, kukaan ei voi tietää miksi hänet lähetettiin minulle puhumaan ja poistui siinä muuttuen harmaaksi tuhkaksi ja pään kohdalle tuli valkoinen pyörivä pilvi joka poistui läpi seinän etelä-etelään päin. Tätä en unohda en koskaan.
  Miksi luullaan että saatana tekee tätä kaikkea, en usko enkä tule uskomaan koko saatanan esille ottoon. En kiellä raamatun ohjausta, mutta se joka uskoo Jumalaan ja Jeesukseen ja näkee ihan omilla silmillään kuolleita pyytämättä ja enkeleitä ihan täysjärkisenä, jona itseäni pidän ja täyden virkauran 42v. tehneenä en usko että näen näkyjä. Olen nähnyt etukäteen myös työkaverien kohtaloita ihan pyytämättä.
  Mummoni joka oli todella uskovainen, oli näkijä. Hänellä oli mm. iso hylly jossa oli ns. isoja kuvaraamattuja useita kappaleita ja tavallisia niiden lisäksi, kävi kirkossa säännöllisesti ja kuunteli aamu-ja iltahartaukset. Vaan siitä huolimatta hän oli yliluonnollisten asioiden tulkkina.

  En käytä kortteja ja sellaisia, koska en niitä tarvitse. Saan tiedon ihan kysymällä ja visioimalla kun tarvista on. Aina ei tietenkään vastata, sillä kaikki asiat ei kuulu elämään tietääkkään, oppimassa täällä ollaan ja kuoleman jälkeen sielu jää elämään. En tiedä mitä tähän loppuun sanoisi, mutta toivoisin sen että jokainen joka ei usko yliluonnolliseen saisi kerrankin sen nähdä ja tietää mitä on edessä kun lähdemme ja mitä meiltä odotetaan täällä eläessä, emme ole yksin, meillä on auttajat, meidän tekoja seurataan.
  Maailma on tällä hetkellä aivan sekasortoinen, ja se kertoo että me ihmiset emme ole oppineet oikeastaan mitään tällä tuhansien vuosien matkalla, mutta vielä kerran se näytetään. Olen nähnyt ajat sitten ja on sanottu että Brasiliasta kaikki alkaa, hämmästyin tätä näkyä, siitä on noin 3 vuotta ja sieltä tulee nyt mm. zikavirus leviämään ja muita sairauksia on tulossa, sillä kaikki johtaa kaikkeen, uudet bakteerit ja virukset pääsee valloilleen ja me ihmiset emme osaa varautua mihinkään. Näen suurena syyllisenä tämän ilmaston lämpiämisen ja ihmisten huolimattomuuden esim. hygieniä- kysymyksisä, ahneydessa jne...... kaikki liittyy kaikkeen.....
   
 14. Herran oma Vierailija

  Hei "Karrikka" ja kiitos kirjoituksestasi. On tosiaan harmi, etteivät ihmiset ymmärrä että on olemassa henkimaailma, joka on ihan yhtä todellinen kuin tämä meille näkyvä/näytettävä maailma. Pitää muistaa että Herra Jumala on todellakin kaikkivaltias ja Hän on luonut kaiken ja on myös viisaudessaan päättänyt niin, ettei henkimaailma ihmiselle normaalisti näyttäydy. Paha henkimaailma voi näyttäytyä ihmiselle vain jos Jumala sen sallii. Eikä Jumala sitä salli, ellei ihminen itse avaa portteja. Nyt eletään sellaista aikaa, että kaikkea Raamatussa kiellettyä on tarjolla paljon ja ihan nenän edessä: ennustajia/näkijöitä, joogaa, henkiparantamista, reikiä, meditaatiota, Harry Potteria ja muuta noituutta yms. Ja kaikkea tätä pidetään ihan vaarattomana ja normaalina, eikä ymmärretä että takana vaikuttavat pimeyden voimat, joista käskee pysymään visusti erossa.
  Kerroit isäsi ilmestyneen sinulle kuoleman hetkellä. Uskovainen ihminen ei tietenkään voi olla saatanan vallassa, se on selvä asia. Mutta mikä sinulle ilmestyi onkin eri asia. Sanotaanhan Raamatussa, että "itse saatana pukeutuu valkeuden enkeliksi". Raamatussa myös sanotaan ettei kuollut ihminen voi olla yhteydessä eläviin eivätkä elävät kuolleisiin (Luuk. 16) eli tuollaiset kuolleiden omaisten ilmestymiset ovat aina vihollisen työtä. Vihollinen on viisas ja pyrkii kaikin tavoin eksyttämään ihmisen pois pelastuksesta, Jeesuksesta.
  Jumalan enkelit voivat toki ilmestyä ihmiselle, mutta kuten Raamatusta voi lukea, näin tapahtuu todella harvoin ja silloin on kyseessä jokin todella merkittävä asia ja tapahtuma. Enkeli ilmestyi esim. Marialle ja paimenille kedolla. Useimmiten enkelinäyt ovat saatanan eksytystä. Ihmisen ei tule uskoa enkeleihin ja hakea elämäänsä yliluonnollisia asioita. Jumala ei toimi pelkästään ihmeiden ja merkkejen kautta. Jumala puhuu uskovillekin useimmiten Raamatun sanan kautta. Jos Jumala ilmestyy ihmiselle näkyvästi on tilanne aina rauhallinen ja pyhä ja ihminen on ihan täysin normaalissa tilassa. Kaikki tapahtuu rauhallisesti ja ns. normaalisti. Näin toimii Herra, Raamatun Jumala. Esim. automaattikirjoitus ja muu tiedottomassa tilassa saatu ilmestys on aina perkeleen tekoja.
  Jeesukseen uskovan elämä ei ole ihmeiden ja ilmestysten perässä juoksemista, vaan rauhallista kasvua kohti Jeesuksen kaltaisuutta. Tähän uskon kasvuun Jumala on luvannut antaa voiman. Elämä on aika paljon samaa kuin ennen uskoon tuloa, iloja ja suruja, mutta ilman pelkoa ja synnin orjuuden taakkaa. Syntiä uskova toki tekee yhä, koska ihminen on syntinen loppuun saakka. Pahat tavat, ajatukset ja synnit karisevat ajan myötä pois, kun vaan pysyy kuuliaisena Jumalalle ja sydämessään haluaa seurata Jeesusta. Poissa on myös uskontojen vaatima hyvien tekojen suorittaminen ja niiden kautta hyväksi tuleminen ja Jumalalle kelpaaminen. Kukaan ei ole Jumalan silmissä hyvä, vaan jokainen ihminen on syntinen ja erossa Jumalasta, niin kauan kunnes saa Jumalan armosta ja rakkaudesta tulla uskoon Jeesukseen. Kuten Raamattussa sanotaan: (Rm.10) 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;
  10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

  Raamattu kertoo myös hyvin tarkasti nyt elettävien lopun aikojen tapahtumista. Siihen ei tarvita näkyjä ja ilmestyksiä, joita ihmiset saavat nykyään hyvin paljon. On kuitenkin vaikeaa, lähes mahdotonta sanoa, että mistä nämä näyt tulevat. Siksi meille on annettu Raamattu, joka on Jumalan puhetta ihmiselle alusta loppuun, jokainen sana. Raamattu on ne raamit, joiden puitteissa Jumala toimii. Kuten Paavali Raamatussa sanoo: (1.Kor.4:6) "Ei yli sen, mikä kirjoitettu on". Valitettavasti moni uskovakin tänään uskoo että Jumala toimisi yli Raamatun sanan. Toki Jumala voisi toimia ihan miten vaan, mutta mistä silloin voisi tietää mikä on Jumalasta ja mikä saatanasta? Raamattu on annettu meille elämän ohjekirjaksi ja Jumala toimii sen puitteissa. Muutenhan kaikki olisi hakuammuntaa, kun ei voisi mistään olla varma.

  En halua esiintyä kaikkitietävänä superuskovana. Olen ihan tavallinen Jeesukseen uskova perheenisä. Vasta viisi vuotta uskossa saanut olla, joten en edes tiedä asioista kovin paljoa - olen lapsi vielä, uskon elämän alussa. Mutta luotan Taivaanisän huolenpitoon ja rakkauteen lapsiansa kohtaan. Elämä täällä maailmassa kaiken saastan keskellä on välillä aika ikävää, mutta pitää yrittää nähdä ne hyvät asiat mitä täällä on. Enkä uskoani kellekään tyrkytä, en edes perheen jäsenilleni. Kerron vain miten asiat ovat ja jätän loput Jumalalle. Sillä uskoontulo on lopulta Jumalan armoa ja rakkautta. Kukaan ihminen ei voi toista käännyttää. Päin vastoin voi ajaa kauemmaksi uskon asioista jos liikaa tyrkyttää. Ihminen ei edes ole vastaanottavainen, jos ei ole etsikkoajassa, jolloin Jumala kutsuu. Pyrin Jumalan johdattamana kertomaan ihmisille tilaisuuden tullen Jeesuksesta ja siitä miten oma elämä muuttui, kun sain tulla uskoon. Lopun jätän Herran haltuun ja ihmisen ja Jumaln väliseksi asiaksi. Jumala on meille jokaiselle antanut vapaan tahdon. Pakottamalla ei synny mitään pysyvää.
  Se mitä minulle tapahtui viisi vuotta sitten, on jotakin minkä tahtoisin tapahtuvan ihan jokaiselle. Entinen juoppo, peluri ja huorintekijä sai uskoa syntinsä anteeksi annetuiksi. Pääsin eroon riippuvuuksistani (todellinen ihme!!!) ja peloistani ja sain uudestisyntyä Jumalan lapseksi. Jos nyt kuolen, tiedän että pääsen Taivaan kotiin. Jumala vapautti synnin orjuudesta ja peloista. Suosittelen! Kiitos Herralle!
   
 15. Karrikka Vierailija

  Luin kirjoituksesi ja on todella hyvä että elämäsi on muuttunut, tuosta mitä olet ollut aiemmin. Siitä voitte olla koko perhe kiitollinen.
  -------
  Enkeli joka ilmestyi oli suuri ja valkoinen kruunu oli päässään ja iso siivet supussa, kädet alhaalla ristissä, ja nöyrä ilme kasvoillaan, en usko sitä saatanaksi lainkaan.
  Isäni joka ilmestyi kuolinhetkellään oli juuri niissä vaatteissa johon oli ennättänyt aamulla, puolipukeissan, kysyin äidiltä mitä isä ennätti laittaa päälleen ja niissä ilmestyi, hän puhui ääneen minulle kuin kuka tahansa elävä, omalla äänellään.

  Sanoi: "Muistakaa rukoilla" ja katsoi minua pitkään. Olisko saatana käskenyt kääntymään rukouksen puoleen?

  Kerron toisen asian. Veljeni eli juoppoelämää, oli ilkeä,erosi hakkasi ensimmäistä vaimoaan ja ei muita ihmisiä pitänyt minään.
  Yli 60 vuotiaana oli yöaikaan saamassa sydänkohtausta ja nähnyt makuuhuoneen ovella itse sarvipään, mustissa vaatteissa seisovan ja tämä oli sanonut: Tulin hakemaan, veljeni avovaimo 3. oli nähnyt saman, ja oli säikähtänyt kamalasti. Veljeni oli sanonut "en lähde", ja saanut otettua nitron. Piru oli sanonut "tulen uudelleen". Siinä sokissa oli avovaimo saanut tilattua ambulanssin. Veljeni oli sairaalassa liki 2 vkoa.
  Siitä n. 5 eli vuotta ja sai aivoverenvuodon, ja totisesti toivon että hakia oli valon puolelta. Aamulla kohtaus ja illalla kuoli saman päivän aikaan. Ennätin käydä teho-osastolla katsomassa ja rukouksen laitoin täydestä sydämestä että jos ei selviäkkään.... ei selvinnyt.
  Muuten, veljeni muuttui ihan toiseksi sen jälkeen kun ensimmäinen sydäninfrakti oli, ei haukkunut ihmisiä eikä uskaltanut ryypätäkkään, saunaoluen otti.... oli hänen elämä sellaista aiemmin että ihminen ei silloin yhtään ollut henkisellä tiellä, ei ollutkaan eikä nähnytkään toista puolta.
  Eikä uskonut yhtään mitään, missään muodossa ennenkuin itse piru ilmestyi ja tämä on tositarina.
  Siis mitä tahansa voi tapahtua henkimaailman puolelta, siellä on pahaa ja hyvää, on opittava ottamaan selko mistä itse asiassa on kyse.
  Olen puhunut isäni asiasta hyvinkin asioihin perehtyneen maankuulun ihmisen kanssa. hän oli sitä mieltä että tämä oli sovittu asia meidän kesken ennen kuin olin edes syntynyt sielujen kesken. Ja uskon tämän.
  tv Karrikka
   
 16. Herran oma Vierailija

  En halua alkaa asioista väittelemään. Itse uskon asiat niin kuin Raamattussa sanotaan. Onhan se Jumalan sanaa ja annettu meille elämän ohjekirjaksi.

  Kannattaa muistaa kuitenkin, että vihollinen on jo hävinnyt ja tietää sen: Jeesus todellakin voitti ristillä synnin, saatanan ja kuoleman! Raivoissaan tästä häviöstä vihollinen tekee kaikkensa, jotta saisi mahdollisimman monta sielua vietyä mukanaan helvettiin. Ja vihollinen on viisas ja kekseliäs! Raamatun mukaan maailma jossa elämme on annettu Jeesuksen paluuseen saakka saatanan, tämän maailman ruhtinaan, hallintaan. Valitettavan hyvin on vihollinen onnistunut ihmisparkoja eksyttämään. Mutta täytyy muistaa, että vihollinen ei voi mitään tehdä ilman Jumalan sallimusta. Kaikki on aina viime kädessä Jumalan kädessä, eikä mitään tapahdu ilman että Hän sen sallii. Pahat asiat ovat usein ihmisten omien valintojen seurausta.

  Kannattaa myös muistaa että mikään uskonto ei johda Jumalan luo. Uskonnot ovat kaikki ihmisten omaa keksintöa ja johtavat saatanan syliin. Vain ja ainoastaan usko Herraan Jeesukseen pelastaa. Ja Jeesuksen nimeä tämä maailma vihaa. Jumala sen sijaan rakastaa ihan yhtä paljon jokaista ihmistä ja toivoo lakkaamatta, että sinäkin joka tätä luet kääntyisit Hänen puoleensa, tekisit parannuksen ja palaisit Luojasi luokse. Ei ole sellaista syntiä, mitä et voisi saada anteeksi, jos sydämestäsi haluat tehdä parannuksen ja uskot että Jeesus sovitti syntisi kuollessaan ristillä ja jos sydämestäsi haluat että Jeesus tulee elämäsi Herraksi ja Vapahtajaksi! Mahtava osoitus Jumalan rakkaudesta meitä ihmisiä kohtaan on kertomus tuhlaajapojasta, (Luuk.15:11 eteenpäin). Samalla tavalla Jumala toivoo sinunkin palaavan hänen luoksensa ja Hän on valmis antamaan kaiken anteeksi!

  Pelastus ei vaadi mitään hyviä tekoja eikä se maksa mitään. Pelastus Herrassa Jeesuksessa on Jumalan lahja, joka sinun tulee ainoastaan hyväksyä ja ottaa vastaan. Pelastus on kokonaan Jumalan teko ja suurta armoa ja rakkautta. Pelastusta kuvaa hyvin tarina siitä, että jos olet hukkumassa ja joku heittää sinulle pelastusrenkaan ja otat sen vastaan ja pelastut. Et tuolloin ala kehuskella, että "olinpas hyvä ja viisas kun pelastin itseni", vaan annat kaiken kunnian sille joka renkaan heitti. Itse kuitenkin valitsit, että tartutko renkaaseen...

  Samoin pelastus on ihmisen ja Jumalan välinen asia. Kukaan ei voi tietää kuka on pelastunut - vain Jumala näkee ihmisen sydämeen. Se että käy kirkossa ja tekee paljon ulospäin hyviä asoita yms. ei pelasta ketään. Ainoastaan Jumala näkee ihmisen sydämen tilan. Toisaalta hedelmistään puu tunnetaan, eli hyvät ihmiset tuottavat hyvää hedelmää ja pahat pahaa.

  Rakas ystävä, anna pelastaa itsesi - ota Herra Jeesus vastaan ja aloita ikuinen elämä jo täällä maan päällä.

  Valitettava tosiasia on se, että suuri osa ihmisistä on eläviä kuolleita. Heidän sielunsa on kuolleessa tilassa ja matkalla helvettiin. He ovat saatanan lapsia - siihen saakka kunnes he tekevät parannuksen ja uskovat Jeesukseen! Tätä on Raamatussa kerrottu uudestisyntyminen. Sielu syntyy uudesti kuolleesta tilasta elämään. Ja sielu on ikuinen. Ihminen on ikuisuusolento. Elämä täällä maan päällä on kuin vesipisara, mutta ikuisuus on kuin valtameri ja vielä suurempikin!

  Kuten Jeesus sanoo: (Mark.8) 35. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen. 36. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?

  Samoin Jeesus sanoo: (Luuk.9) 59. Toiselle hän sanoi: "Seuraa minua". Mutta tämä sanoi: "Herra, salli minun ensin käydä hautaamassa isäni".
  60. Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Anna kuolleitten haudata kuolleensa, mutta mene sinä ja julista Jumalan valtakuntaa".
  61. Vielä eräs toinen sanoi: "Minä tahdon seurata sinua, Herra; mutta salli minun ensin käydä ottamassa jäähyväiset kotiväeltäni".
  62. Mutta Jeesus sanoi hänelle: "Ei kukaan, joka laskee kätensä auraan ja katsoo taaksensa, ole sovelias Jumalan valtakuntaan".

  Mihin joudut jos huomenna (tai tänään) kuolet? Joudut vaikka liikenneonnettomuuteen tai saat aivoverenvuodon? Voit saada rauhan sydämeesi ja varmuuden pelastuksesta jos käännyt pois synnistä ja annat pelastaa itsesi. Jeesus rakastaa sinua niin paljon ette et voi sitä edes kuvitella. Rakas ystävä, anna Jeesuksen tulla sydämeesi asumaan!

  Taivaanisän siunausta kaikille!
   
 17. Herran oma Vierailija

  Anteeksi Karrikka, vastaan vielä sinulle. En halua pahoittaa mieltäsi. Anteeksi jos sanon suoraan, mutta kyse on kuitenkin sielujen pelastuksesta. Kirjoitit näin:

  ------Enkeli joka ilmestyi oli suuri ja valkoinen kruunu oli päässään ja iso siivet supussa, kädet alhaalla ristissä, ja nöyrä ilme kasvoillaan, en usko sitä saatanaksi lainkaan.
  Isäni joka ilmestyi kuolinhetkellään oli juuri niissä vaatteissa johon oli ennättänyt aamulla, puolipukeissan, kysyin äidiltä mitä isä ennätti laittaa päälleen ja niissä ilmestyi, hän puhui ääneen minulle kuin kuka tahansa elävä, omalla äänellään.
  Sanoi: "Muistakaa rukoilla" ja katsoi minua pitkään. Olisko saatana käskenyt kääntymään rukouksen puoleen?-------

  Tuo "muistakaa rukoilla" on mielestäni mitä parhain vihollisen valhe. Isäsi ilmestymisen oli mielestäni tarkoitus vain saada sinut rauhoittumaan. Näyttää että hyvin käy lopulta. Elämä jatkuu kuoleman jälkeen... Mutta rukoileminen ei pelasta ketään. Se on itse asiassa ihan turhaa jos et ole antanut elämääsi Jeesukselle.
  Paras vihollisen eksytys on juuri tuollainen, jossa on paljon ns. hyvää, mutta lopulta ihan tyhjää täynnä. Tarkoituksena vain saada ihminen rauhoittumaan ja jatkamaan elämäänsä luottaen siihen että hyvin käy lopulta!!!

  Jos enkeli tai "isäsi" olisi käskenyt tekemään parannuksen synneistä ja uskomaan Jeesukseen, olisi noilla ilmestyksillä ollut jotain merkitystä. Anteeksi jos olen liian suora.

  Se että kuollut omainen ilmestyy ihmiselle on jo Raamatun mukaan kiellettyä. Kuolleet eivät voi olla yhteydessä eläviin eikä päinvastoin. Ne ovat aina riivaajahenkiä ja demoneita, jotka tekeytyvät muuksi. Tarkoituksena ihmisen tuhoaminen. Sielun joutuminen helvettiin.

  Muistuu mieleeni, kun oma isäni kuoli. Kuulin selvästi miten kotikylän kirkonkellot soivat vaikka oli arkipäivä. Muistaakseni yksi sisaruksistanikin sen kuuli myös. Varmistettiin vielä, että kukaan ei ollut kelloja tuolloin soittanut. Ja se oli sitten muka merkki että isä pääsi taivaaseen ja toi lohtua. Mutta nyt tajuan että se oli valhetta. En tuolloin ollut uskossa, vaan uskoin kirkon meille syöttämään roskaan: jos sinut on lapsena kastettu ja uskot Jumalaan, niin hyvin käy. Mikä nerokas saatanallinen valhe! Kaste ei pelasta ketään eikä usko jumalaan. Lapsikaste on taikatemppu, jolla ei ole mitään merkitystä. Vasta sitten kun ihminen kykenee erottamaan hyvän ja pahan ja tajuamaan tekojensa seuraukset, hän on kadotetussa tilassa, matkalla helvettiin ja tarvitsee Jeesusta pelastajakseen. Sylivauvat pääsevät taivaaseen ihan ilman tuollaista turhaa taikatemppua. Pieni vauva ei ole tehnyt mitään väärää ja Raamatussa sanotaan, että jokainen tuomitaan OMIEN tekojen mukaan.

  En voi tietää oletko uskossa vaiko et, sillä se on ihmisen ja Jumalan välinen asia. Mutta kannattaa miettiä, että miten Raamatussa sanotaan uskoon tulemisesta.

  Jumalan siunausta sinulle Karrikka.
   
 18. Karrikka Vierailija


  Kiitos!
  Samoin Sinulla Jumalan siunasta ja onnea tähän uuteen elämääsi.
  Itsestäni sanon että olen rukoillut 5 vuotiaasta saakka josta on matkaa 63 vuotta eteenpäin eli olen 68 v. ja joka ilta ja aamu pyydän siunausta ihan kaikille, läheisille ja maailman ihmisille, miten vain voin pyytää parempaa ja siunattua elämää, rauhaa, terveyttä jne... enpä ole tainnut montakaan kertaa unohtaa tätä asiaa. Olen jo lapsena Jeesuksen tielle lähtenyt ihan omasta tahdostani näin on. Mutta sitäkään en osaa todellakaan selittää, näitä näkyjä. Esim. kun olen menossa matkoille niin joskus näenkin unen että matkapäivä jota suunnittelen ei ole oikea. Annetaan unessa muu päivämäärä. Kerran oltiin lähdössä marraskuussa Kanarialle, niin unessa sanottiin että 9.12. on sopiva lähtöpäivä, ja näin sen muutin siksi.
  Perillä oli ollut kamalat ilmat sillloin marraskuussa ja kun mentiin joulukuussa niin vieläkin oli kanava joka tulee Gran Kanarian vuorilta ihan täynnä vettä. Ja yhden muun kerran kone putosi viikkoa ennen Faron kentälle kun mekin sinne jouduttiin laskeutumaan myrskyn vuoksi, se on ihan meressä kiinni. Silloinkin tuli matkapäivä.

  Minua pidetään varmaan ihan hulluna mutta näin se vain on.
  Työkaverista ilmoitettiin että joutuu sairaalan sunnuntaina eikä tule ma työhön, klo oli illalla 19. no maanantaina ei tämä hlö tullutkaan.
  Ja vain minä tiesin missä hän oli, mutten kertonut muille.

  Iltapäivällä tuli viesti että tämä hlö oli joutunut mielisairaalaan eikä tullut pitkään aikaan työhön. Että onko nämä sitten kenen ilmoituksia.
  Rukous on mulla aina matkassa ja kirkkoristi, sekä tavallinen risti, äiti Marian ihmeitä tekevä medaljonki ja Rodokselta ostamani hopeinen pitsiristi jonka unessa näin, että sellainen pitää ostaa, en edes tiennyt matkasta mitään. Niin vain sitten 2 vkoa unen nähtyäni istuin koneessa Rodokselle, ja en koko ristiä muistanut.
  Unessa sen näytti minulle tumma avoautolla ajava mies ja käski ostaa sellaisen. Seutu oli unessa etelä-Eurooppaa.
  Sitten olimme Rodoksella kävelemässä mieheni kanssa ja odotimme kadun ylitystä, juuri silloin eteemme pysähtyi punainen avo-auto jossa istui unen mies ja hymyili minulle.
  Sanoin miehelle, että herranen aika tuo oli se unen mies joka käski ristin hommata. Emme löytäneet sitä mistään kaupasta. Menimme sitten vanhaan kaupunkiin tutustumaan, ja yhden liikkeen kohdalla "joku" käski mennä sisään, Se oli kulta-ja hopeakauppa siellä Vanhassa kaupungissa.
  Menin siis liikkeeseen ja piirsin ristin kiven kanssa myyjälle, joka hämmästyi meni takahuoneeseen ja tuli samanlaisen ristin kanssa takaisin.
  Kysyi, miten olen tälläistä suoraan osannut pyytää?
  Selitin että näin sen unessa, silloin mies kysyi mistä tulen?
  Sanoin että Suomesta, mies meni vastapäätä olevaan kauppaan ja sieltä tuli suomalainen nainen tulkiksi, sillä en osaa kreikkaa ja mies ei niin paljoa englantia että olismme tarkkaan asian selvittäneet.
  Tapahtui sellaista, että tämä kauppias oikein kumarsi minulle ja sanoi että olen siunattu.???? Minä siinä hämilläni ihmettelin. Ostin ristin ja luulen että sain sen alennuksella. Kyllä mies siunaili ja suomalainen nainen kanssa.
  Oikein kamalasti kiitteli tämä myyjä minua että hänen kauppaan osasin, ja kumarsi edessäni monta kertaa. Minä tavallinen perheenäiti, olin todella hämmästynyt minäkin. Risti oli 1100 luvulla käytetty suojeluristi joka suojasi sotilaita kun suojasi juuri Rodosta hyökkääjiltä.
  Luulen että tämä risti on suojannut näiden muiden lisäksi, en palvo niitä vaan pidän niitä siinä uskossa kun ne on annettu. Äiti Maria, Jeesuksen risti, kirkkoristi ja Suojeluristi.
  Halusin vain vähän valaista että monenlaista neuvotaan ja vielä sekin että tiedän aina koska vanhin poika tulee ja kurvaa autollaan pihaan, minulla onkin jo silloin kahvit valmiina.
  Mukavaa viikon jatkoa ja siunasta todella Karrikka
   
 19. Minustakin tuli jo 5 vuotiaana Jeesuksen oma ja kokemukseni ovat saman tyyppisiä Jumalan johdatuksia ja muille avuksi olemisia kuin sinulla. Olen todennut, että Jumala voi, eikä hän sitoudu kenenkään lahkon tai yksittäisen ihmisen uskoon, vaan on meidän kaikkien Jumala, aivan kuten Jeesuskin on lunastanut kaikki ihmiset jotka seuraavat hänen opetuksiaan, olivat ne sitten tulleet raamatun kautta tai muuten.
   
 20. 208 Vierailija

  Kirjoitin nyt suoraan sinulle mutta hyvin jyrkkiä ovat omatkin mielipiteesi.

  :)
   
 21. Herran oma Vierailija

  Kiitos kirjoituksistanne. Uskon myös että Jumala voi ilmestyä uskovalle unien kautta. Tästä on Raamatussa paljonkin esimerkkejä. Mutta jos unessa on jotenkin pelottava tai painostava ilmapiiri, niin silloin ei ole Raamatun Herra Jumala asialla. Uskon samoin että Jumala voi näyttää jopa tulevia asioita. Ilmestykset pitäisi aina koetella Raamatun sanalla, jottei usko ihan mitä tahansa viestejä Jumalalta tulleiksi.

  Jos minulta joku halusi pyytää anteeksi suoria sanoja, niin anteeksi on annettu. Sielujen pelastukseen liittyvistä asioista tulisikin aina puhua suoraan. Muista uskon asioista voi olla eri mieltä, koska jos haluaa Jeesusta sydämestään seurata, niin Jumala on kyllä lopulta näyttävä asioiden oikean laidan. Turha vääntäminen ja kinastelu on tosiaan turhaa.

  Sielujen pelastukseen liittyvissä tosiasioissa ei voi olla kompromissejä. Raamattu ilmoittaa yksiselitteisesti, että ihminen voi pelastua ainoastaan Jeesuksen kautta. Ei ole mitään muita teitä pelastukseen kuin Herra Jeesus ja hänen ristin työnsä ja Golgatalla vuotanut veri. Jeesus sovitti ristin kuolemallaan kaikkien ihmisten kaikki synnit, eikä mitään muita uhreja koskaan tarvita. Kyse on vain siitä, että uskotko sen ja haluatko ottaa tämän pelastuksen lahjan Herrassa Jeesuksessa vastaan.

  Tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi. Evankeliumi = ilosanoma siitä mitä Jeesus ristin kuolemallaan teki.
  Taistelu syntiä, saatanaa ja kuolemaa vastaan on jo voitettu. Kyse on enää siitä, että uskotko sen ja otatko pelastuksen vastaan.

  Silti uskovan elämä on jatkuvaa kilvoittelua ja kasvua kohti täydellisyyttä, joka saavutetaan vasta Taivaassa. Omassa lihassa asuva synti houkuttelee yhä ja vihollinen pyrkii kaikin keinoin häiritsemään. Onneksi kaikki on kuitenkin rakastavan taivaallisen Isän käsissä, eikä mitään tapahdu ilman Hänen sallimustaan. Jumala ei salli lapsilleen koettelemuksia, kuin sen verran mihin Hän antaa voimia kestää. Niin on päiväs kuin on voimas. Jumalan lapsena on turvallista aina olla, olkoon olosuhteet ympärillä mitkä tahansa. Meillä on niin hyvä ja rakastava Jumala, että ei voi kyllin kiittää. Jokainen uusi päivä on suurta Jumalan armoa.

  Jumalan runsasta siunausta kaikille! Ja voimia kestää tätä maailman hulluutta.
   
 22. 208 Vierailija  Vastaisitko kysymyksiini mitkä aiemmassa viestissäni? :) Kiitos jos teet sen :)
   
 23. 208 Vierailija

  Herran oma,

  Kysymykseni menivät sinne sinun tekstisi väliin. Pahoittelut, en ole kovin hyvä tätä palstaa käyttämään.

  Terveisin, 208
   
 24. Herran oma Vierailija

  Hei 208! Nyt vasta löysin nuo laittamasi kysymykset. Vastaan sinulle heti kun ehdin. Olen nyt töissä. Kiitos hyvistä kysymyksistä.
   
 25. 208 Vierailija

  Kiva juttu Herran oma. Olenkin jo itseasiassa pitkään kaivannut tällaista keskustelua.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti