Hae Anna.fi-sivustolta

Uuden vuoden juhlat

Viestiketju osiossa 'Kodin juhlat' , käynnistäjänä marilou, 29.11.2007.

 1. marilou Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meillä olisi tarkoitus pitää uutena vuotena juhlat, joihin tulee hyvin toisensa tunteva kaveriporukka. Haluaisin juhliin kuitenkin jotain ohjelmaa. Olisiko jollain mielessä hyviä uuden vuoden ohjelmanumeroita (ei kuitenkaan ilotullitusta!)? Tai ylipäätään hyviä pieniä ja helppoja juttuja piristämään juhlaa.
   
 2. Lappuleikki Vierailija

  Meillä on joskus ollut uuden vuoden juhlissa tosi hauskaa tätä leikkiessä pienessä sampanjahiprakassa:)

  Kirjoita lapuille eri ruumiinosien nimiä tyyliin: nenä, peppu, polvi, olkapää jne. Kaikki laput sitten hattuun/kulhoon tms. Osallistujat parittain ja kukin pari vetää vuorollaan 2 lappua hatusta. Jos lapuissa lukee nenä ja polvi, niin ne pitää laittaa yhteen. Seuraavalla kierroksella tulee vaikka kyynärpää ja peppu. Sama toistuu, mutta edellisiä kehonosapareja ei saa irroittaa uusia yhdistettäessä. Voittajapari on se, joka viimeksi vielä on pystyssä tai vaikka lattialla, mutta kaikki lapuissa olleet osat yhdessä.

  Voit uskoa, että jotkut menee melkein solmuun. Itselläni repesi kerran hame...
   
 3. taikoja Vierailija

  Uudenvuoden tinoista ennustetaan tulevaa vuotta. Mielikuvitusta vain kehiin.

  Ennustaa voi perinteisellä kahvikuppileikillä. Kahvikuppien alle piilotetaan erilaisia esineitä esim. punainen lanka onnea tuomaan, pieni nukke lapsilykkyä lisäämään, sormus kihlojen merkiksi, laiva matkan merkiksi jne. Kupit sekoitetaan ja sitten jokainen saa nostaa yhden kahvikupin, esineen mukaan ennustetaan tulevaa. Aina ennen uutta nostoa kupit sekoitetaan.

  Perinteiset lautapelit ovat kivoja. Hyvin toisensa tuntevassa porukassa Alias voi olla tosi hauska.

  Pullonpyöritys on hyvä perinteinen juttu.
   
 4. Ennustajaeukko Vierailija

  Meillä oli kerran uuden vuoden pirskeissä "ennustajaeukko" eli yksi verbaalikko kaveri pukeutui asianmukaisiin vaatteisiin. Sitten kaikki vuorotellen kävivät "ennustajan teltassa" tai saivat kuunnella kuin jollekin toiselle ennustettiin. Ennustukset olivat hulvattomia. "Eukko" käytti tarot kortteja ja keksi niistä aivan hulluja juttuja ja nauroimme kaikki vääränä. Omaan ennustukseen kuului jotakin seuraavaa (en muista kertoja hauskoja sanontoja ja murretta). "ensi vuonna varpaankyntesi kasvat pitkiksi, mutta et saa leikattua niitä sillä miehesi piilottaa kynsisakset vessan pönttöön. Sinä suivaannut ja maalat japanilaisen ferrarisi keltaiseksi jonka vuoksi miehesi kävelee loppuvuoden takaperin....." ja sitä rataa.
   
 5. masked ball Vierailija

  Entäpä kansainväliseen tapaan naamiaiset tai naamariaiset? Yleensä jonkin toisen roolin ottaminen luo uutta sähköä vanhoissakin kaveruksissa. Naamiaisissa ei tarvitse olla mitään isoa (jos ei halua) mutta maski, naamari, sellainen silmäpeitturi ja usein hattu/päähine riittävät.
   
 6. punch Vierailija

  No ei kun riittavasti boolia vaan niin et edes muista oliko ohjelmaa vai ei, oliko hauskaa vai ei...
   
 7. *_*_*_*_*_ Vierailija

  Mites olis pari hyvää lauta- tai korttipeliä? Esim. The Great Dalmuti on loistava korttipeli, jonka säännöt ovat yksinkertaiset ja peli on aika hulvatonta. Lautapeleistä voi tehdä "liveversioita", esim. vanhat kunnon Pictionary, Alias ja Trivial Pursuit voi soveltaa ulos laudaltakin.

  Jos on Pleikkari käytössä, niin Buzz Megavisaa voi pelata kahdeksankin yhtäaikaa.
   
 8. vaimoke Vierailija

  Niissähän yleensä ihmiset ryyppäävät ja häiritsevät kanssaihmisiä eli naapureita. Toivon mukaan sentään menette rähinöimään omakotitaloon.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti