Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Eilen Vierailija


  Jennin tietäväisyys suhdeasioissa... Epäuskottavaa.

  Onko se spää ollu koko ajan samassa kerroksessa kun asuinhuoneet? Eilen oli.
   
 2. Sie? Vierailija


  Eikä tunnu edes erottavan boxereita, tavallisista kalsareista.
  Polliisilla oli tavalliset ja Ossilla boxerit, mutta sama kirkuva kuosi.
   
 3. töltsi Vierailija

  tuntuu sapettavan muitakin, eilisessä jaksossa kun muut istuivat Amandan terassilla Jenni saapui paikalle pikkutytön lettikiharan näköisillä hiuksilla suu valmiiksi väärinpäin.
  Suunnattomasti myös ärsyttää sen tapa viedä käsi "sydämelle" kuvainnollisesti kun se avautuu jollekin, katsokaapa.

  Jirin äiti olikin vahanukke?? koska Paula alkaa laulamaan puheosuutensa, niin ärsyttävää on rouvan puheen rytmitys ja kimakka puheääni..SINÄ LASSE, SEVERI SIEVINEN!!!!!!!
   
 4. ankka Vierailija

  Samasta puusta kuin Lasse. Että ärsyttää se Lassen ainainen kala-ilme ja TODELLA epäselvä artikulointi! Ja se omituinen kiemurteleminen ja ilmeily kun se (yrittää) puhua. Onko se ihan oikeasti jossain näyttelemässä, vai onko salkkarit joku oikeiden näyttelijöiden lahjattomien sukulaisten suojatyöpaikka?

  Mites se Jenni ei yhtään ihmettele sitä, että kuka siellä Cindyn sängyssä oli, jos ei kerta polliisi.
   
 5. töltsi Vierailija

  Ehkei se jenni vaan oo tajunnu epäillä muita miehiä, en tiiä.
  Cindyn stailaus eilen oli taas niin hanurista notta, ja Lasse ei oo osannu näytellä koskaan, ei siis koskaan...onneks siitä Sonjasta mikälie päästiin.
  Miksi Paula oli pukeutunut äitiyspaitaan eilen?
  Kalansilmäinen tinanappi on kans epäuskottava.Mitähän tänään?
   
 6. Sie? Vierailija


  Ihan sopiva pari Katariinalle.
  Molemmat täysin epäuskottavia ja äärettömän lipeviä.
   
 7. nni Vierailija

  Onko Jirin äitikin lääkäri? Saako noin vain mennä ja alkaa jakelemaan käskyjä hoitajille, jos ei ole töissä ko sairaalassa? Vaikka olisikin lääkäri ja potilaan lähiomainen?
  Ainiin, multa jäi muutama jakso väliin. Miksi Seppo pidätettiiin? En pääse edes Katsomoon katsomaan, koska meillä on liian hidas nettiyhteys tällä hetkellä.
   
 8. Mollukkapullukka Vierailija

  Onhan se hyvä ett kaupungissa on nyt toinenkin lääkäri Katariinan lisäksi. Oikeessa elämässähän tuo ei onnistuisi että potilaan äiti rupeaa ihan omin päineen defribrilloimaan...
  Kaupungin ainoo poliisi Antti kai epäili ett Seppo jotenkin mukana niissä asuntomurroissa, en ole ihan kaikkia jaksoja nähnyt minäkään.
   
 9. Sie? Vierailija

  Sepolta kait yritettiin tiukata tietoja siitä, oliko Sebastian mukana hommassa ?
  Eiköhän ne Talotaikureiden rosvopojat ole tehneet hyvin selväksi, että heidät narattanut Sebastian oli yksi koplan jäsenistä.
  Mutta Seppopas ei tunnustanut mitään.
   
 10. das Vierailija

  Jirin isä ei flunssan takia vaivaudu sairaalaan katsomaan koomassa makaavaa (vielä silloin makasi) poikaansa. Kuinkahan moni toimisi oikeassa elämässä samoin?

  Severi oli tässä taannoin "huoneessaan leikkimässä" ja Sievisen aikuiset keskusteli keskenään olohuoneessa. Okei, kuinka moni tollasen ~2-vuotiaan (vai onko Severi niinkään vanha?) vanhempi jättää lapsen yksin huoneeseensa leikkimään?

  Toki kuvauskustannuksissa säästetään kun henkilöitä ei tarvitse näyttää ruudussa, mutta jotain rajaa sentään...
   
 11. Sirppa Vierailija


  Jirin isä on Lasse, jospa Jirin "isä" tietää sen eikä siks tuu sairaalaan koska on 'flunssassa'.

  Jirin äiti on mun mielestä upea nainen! Vahvatahtoinen. Ihmettelen vain että on tehny syrjähypyn "äijä"Lassen kanssa... Tuollainen nainen luulisi tarvitsevan miehen eikä miestä leikkivää.
   
 12. Sie? Vierailija


  Kunhan ensin nähdään se Jirin "isä", niin mietitään sitten, kumpi pääsisi sänkyyn ?
  Jos vaikka on kovin akkamainen se mikäsenytoli.
   
 13. nni Vierailija

  Kylläpä ne nopella aikataululla saivat varattua DamDamin Eetun bileitä varten. Mitenhän tuo tiedottaminen bileistä?
   
 14. Heko Vierailija

  Ja kuka siellä damissa on töissä!?

  Lavastus ym suunnittelumoka sekin, kun Liisa keskellä kirkasta, kesäistä päivää menee ismon asuntoon, joka on pimeä niin että Lissu tarttee fikkaria.

  Tuo Jennin ja ministerin kuvio oli "hauska". Tuli vähän Mikkosten ero mieleen, kun antoivat vkl-lehteen haastattelun missä hehkutettiin perhettä ja seuraavana päivänä isäntä lähti kampaajamestarin matkaan. Tekeeköhän Jenni mitään asian eteen? Se voisi alkaa julkkistyrkyks tyyliin tuksu.
   
 15. Lissuh Vierailija

  Miten vitus Ossi voi Olla Ritva/Cindyn lapsen isä, koska sehän on steriili? (Vuosia sitten Elina halusi lapsen Ossin kanssa, mutta siitähän ei tullut mitään koska sikotauti oli steriloinut Ossin) Ja Ritva/Cindyn raskaus on vasta aluillaan ja Tuukka vai mikä sen exän nimi olikaan lähti talvella pois ja nyt on jo kesä, joten sekään ei voi olla isä.

  Onko käsikirjoitus tiimi unohtanut Ossin steriliyden vai mennäänkö tässä taas ali siitä mistä aita on matalin. Ai niin! Kukas sitä dam damia pitää? Jiri on pyörätuolissa ja Venla lähti italiaan, muita työntekijöitä siellä ei ollutkaan.
   
 16. hauskaako Vierailija

  Eikö tuo Eetuhevonen ole tamma :D
  Ompa naismainen mies tuo uusi kundi, joka tuli kuviin äsken meinaa päihittää Jirin. Cindy on tehnyt lapsen ja ei muka nyt tajua olevansa raskaana.
  Ossi hässii siellä sun täällä, möllikkä.
   
 17. Jiri ja Severi Vierailija

  Ja mitens tämä: Jiri on 18-20 v ja Severi on ehkä 1,5-2 v ellen ole erehtynyt. Kuitenkin muutama jakso sitten Lasse sanoi, että ei olisi naiskennellut Sieviskän siskoa, ellei tällä olisi ollut suhde Aaron kanssa. Eikös Sieviskä ollut epävarma siitä onko Lasse Severin isä vai Aaro? Miten sitten Jiri on pantu alulle samaan aikaan kuin Severi ja on kuitenkin 17 vuotta vanhempi?

  Olin nauhoittanut tämän jakson ja katsoimme sen kohdan uudelleen, kun avokki oli sitä mieltä, että eihän se niin voinut sanoa. Mutta niinpä vaan sanoi. Aikas epäloogista.
   
 18. Sie? Vierailija

  Eikös se Severi ole Aaron panema, eli ei ole Lassen poika ?
   
 19. Arto, Aaro, Eero... Vierailija


  Paulalla oli kahteen otteeseen suhde aaron kanssa. Aaro liehitteli aikanaan Lauraa siitä syystä, että pääsisi taas Paulan lähelle ja suhdehan siitä syntyikin. Severi on Aaron veljen, eeron poika
   
 20. Huomio Vierailija


  Kirjoittajat kompastuu omaan nokkeluuteen katsojia pyydystellessä. Faktat ontuu, olkoonkin että on täysin keksitty sarja. Jos olis huolella tehty olis pikkuasioihinkin kiinnitetty huomiota. Mielestäni se ois samalla ns. katsojien arvostamista.
  Vissiinpä suomalaiset saippuat ottaa vahvasti mallia ulkomailta, ts. mikään ei ole pyhää. Klassiset aiheet toistuu: sokeus, muistin menetys, erot, pettämiset. Liikkuvat turvallisilla alueilla, nykyaikaa on myös seksuaalinen väkivalta, hyväksikäyttö, prostituutio, sukurutsaus.
  Ainiin, haudattiinhan Poola elävältä ja Ismo löi lapsiaan. Eli kansan syvät rivit ovat puhuneet á la salkkarit.

  Minua muuten ärsyttää ja inhottaa ossin tyhmä nauru, antaa siitä sellaisen aivottoman hormoonihiiren kuvan.

  Kiitos kun sain purkaa :)
   
 21. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Naurattaa myös tuo Ossin steriilisyys. Onko vai ei? Todella tympeä moka käsikirjoittajilta.
  On muuten tullut Nelosen Eläintenpelastuspartio tutuksi. Käännään aina kanavaa, kun Sievisten idiootit ovat ruudussa. Helistä en ole koskaan pitänyt, enkä erityisemmin junttimaisesta Lassesta, mutta Paulasta on tullut vuosi vuodelta tyhmempi. Tulee jotenkin Faktan Homman Hansu mieleen.. :D Muutenkin tässä 2-3 viikkoa sitten kun Paulan sisko illallisella, tämä vain vittuili ja Paula silmät kirkkaina: "tuletko Kaasokseni?"
  Hah!
   
 22. Ankka Vierailija

  "Ja mitens tämä: Jiri on 18-20 v ja Severi on ehkä 1,5-2 v ellen ole erehtynyt. Kuitenkin muutama jakso sitten Lasse sanoi, että ei olisi naiskennellut Sieviskän siskoa, ellei tällä olisi ollut suhde Aaron kanssa. Eikös Sieviskä ollut epävarma siitä onko Lasse Severin isä vai Aaro?"

  Ei tuossa mitään kummempia mokia ole tullut. Paula tosiaan pelehtinyt Aaron kanssa joskus muinoin ja alkoi pitää peliä myös Eeron kanssa ja tästä suhteesta Severi.

  Lääkäri pitänyt Ossin isyyttää epätodennäköisenä. Kyllä Ossikin hämmästyy kun saa kuulla raskaudesta. Mulla naisystävä joka kävi hoidot ja kaikki läpi eikä tullut raskaaksi. Yritti liki 10 vuotta. Sit yht äkkiä tuli, vaihtoi tosin miestä. Myös exällään on lapsi.

  Mua kanssa ärsyttää se Ossin aivoton nauru ja Paulan tekopyhyys -ja hyvyys. Myös Katariinan hääriminen joka osastolla samoin poliisimiehen aina paikalla olo jos josain jotain tapahtuu. milloin on rikosetsivä ja milloin tavallinen passipoliisi.
   
 23. Mollukkapullukka Vierailija

  Ihan kaikista eniten nyt ärsyttää Katariinan suhtautuminen Cindyn raskauteen, ei kai hoitavan lääkärin kuulu painostaa potilasta pitämään lapsensa ja pelotella kuinka abortti tulee kaduttamaan. Ilmeisesti vapaaehtoislapsettomuus on homoutta, väkivaltaisuutta ja alkoholismia suurempi tabu salkkareiden käsikirjoittajien piirissä, kun Cindystäkin nyt väkisin tehdään äiti.
  Ja entäs Ismon & Liisan "laavstoori", voi yrjötys!
   
 24. Lissuh Vierailija

  Toivottavasti Liisa onnistuu viemään Ipin rahat! Ja miten Seppo olisi onnistunut enää pyörittämään talotaikureita kun ei ole enää työntekijöitäkään? Sebastian "kuoli" ja ne kaksi muuta taulapäätä joutui poseen. Muita työntekijöitä talotaikureillahan ei ollutkaan.
   
 25. teltsu Vierailija

  aina keinot keksii. voi että on tylsä aihe, melkein yhtä tylsä kun Eetusta vouhkaaminen. Ei pahalla, mutta meni överiksi.
  Huvitti kun se seipään niellyt Nastala vai mikä istui Amandassa ja Hellu tokaisi että ne ovat itse kerättyjä tatteja. Voi tsiisus! sitte pitivät moista läpinäkyvyyttä itsestään selvyytenä.

  Paula on aivan raivostuttava! ajattele Lasse, mummi ja vaari, voi ällötys. Näyttää ettei sillä ole hampaita ollenkaan.. Helin raskaus oli kans yks farssi, yleislääkäri Katariina se diagnisoi kaiken
  ja hoitaa koko Pihlajakadun vaivat. Lasse ja Paulakin ryntäsivät Severin kanssa ilman ajanvarausta suoraan vollottamaan sinne.

  Ossin pallopää ja tylsät ilmeet ovat liikaa ihan jokaiselle, mutta entäs jennin nauru??kraakkraak..

  Olihan Isabellalla iso peba kun eilen näytettiin sen sillalla notkumista.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti