Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Sie? Vierailija


  Höpsistä !!!
  IsoByllyn beba on pienentynyt roimasti hoikistelun takia.
   
 2. töltsi Vierailija

  Katohan tarkemmin, kyllä se minusta vielä isolta näytti, niin että höpsistä vaan itselles:)
   
 3. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Olen huomannut saman. :D Aikoinaan toivoin, että Sebastian olisi ollut vapaaehtoisesti lapseton, mutta silläkin oli tämä Elias. Vielä kun oli Cindyn kanssa antanut Eliaksen adoptioon.
  Jospa Cindy antaa vauvan Helille adoptoitavaksi. Muutenkin ihmetyttää miten Heli huuteli raskaudestaan koko naapurustolle jo niin varhaisessa vaiheessa.
   
 4. Mollukkapullukka Vierailija

  Niin, sehän salkkareissa onnistuiskin helposti; "moi Heli mä sain nyt tän vauvan, annan sen nyt sun luokse asumaan" ja that's it. Fuck the byrocracy.
   
 5. Sie? Vierailija

  Eiköhän se Paula hoitaisi vauvan kuitenkin ?
  Ei kait tuollainen kiireinen projektijohtaja ehdi ulkomaan matkoiltaan vauvaa hoitamaan ?

  Opa Ismosta tehty hyväuskoinen hölmö? Kuten Jennistäkin, jolla on reippaasti kokemusta "olla hyväuskoinen hölmö" ?
  Näkeehän sen jo otsaluulla, että Liisa huijaa Jenniä ja Ismö pönttö vaan kallistelee päätään, että ompa hyvä varainhoitaja? Joku Pirkko ?
  Siinä käy vielä niin, että Liisa vie pillullaan Ismoa kuin litran mittaa ja kuittaa Ismon perintörahat Italiaan, parempaan talteen.
  Toivottavasti Ismole jää edes kauppa ja asunto ?
  Vai meneekö Ismo takaisin Talotaikureille ?
   
 6. lllllll Vierailija


  Tämä nyt ei ole moka, mutta Salkkareissa ei ikinä vietetä Juhannusta tai Joulua. Mutta ohjelmahan on silloin tauolla aina. Mutta voisi olla vaihtelua=)
   
 7. Apua! Vierailija

 8. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Siitähän saataisiin draamaa, kun Ossi (joka nyt vissiin on vauvan isä??) ei haluaisi antaa lasta Helille. No, Paulahan kai lasta hoitaisi kun Heli on projektipäälikkönä ties missä. Tuo varmaan vauvalle vielä siskon Kiinasta. Saataisiin pian taas uusia teinejä. Severi, Cindyn vauva ja Kiinan ,öh, tuliainen.
   
 9. plääh Vierailija

  Taas on osa porukasta joutunut "madonreikään" jossa aika ei kulu... Cindy delleen raskaana, ym. Osan kohdalla taas kulunut hirmu vauhtia, mm Severin. Saas nähdä, onko Severi jo ens viikolla armeijan harmaissa.
   
 10. Sie? Vierailija

  Jotain erikoista on Pihlajakadun ilmastossa tai ruuassa, koska myös Jennin poika kasvoi hurjalla vauhdilla ?
   
 11. rosentti Vierailija

  Jep. Jotain taikasieniä vetää, kun nynnerökalmosta tuli uimarilupaus (tosin ilman minkäänlaisia lihaksia) yhdessä yössä. Yksi ei aan muutu. Ismo ärsyttää aina aan sata prosenttisesti!
   
 12. Musu Vierailija

  Taikasieniä on vedellyt myös Lellun poika Onni, joka uutisten mukaan muuttaa Pihjalakadulle. On sitten yks kaks kasvanut naperosta teiniksi. Ja lisäksi sukunimi on Taalasmaa, vaikka oikeasti varmaan kuuluisi olla Tervajoki...

  Kyllä nää saippuaoopperoiden "ihmevenymiset" pikkasen ärsyttää. Kaunareissakin mukaan tuli Bruuken lehtolapsi Hope, joka vielä viikko sitten oli sellainen kuusivuotias, ja nyt onkin joihan lukioikäinen. Hah! Ei sitten millään muulla tavalla voida keksiä mukaan uusia hahmoja, tai edes kehittää niitä jo olemassa olevia. Lapset senkun kasvaa mutta vanhemmat säilyy ikinuorina.
   
 13. Kaksoisroolin Vierailija

  Anteroinen, jota en sietänyt säänaisenakaan ja nyt se töksäyttelee salkkareissa, ainoassa ohjelmassa jota ehkä joskus satun katsomaan.
  Kuinka ihminen osaakin olla niin töksäys, ei mitään osaamista, kun olisikin siinä toisessa roolissaan, edes vilkas tai jopa hauska,puhuisi toista murretta, mutta ei, nyt vetää vain imukupin näppyläksi naamaansa , sen alkuperäisen ja aidon viereen ja peruukin päähänsä ja alkaa möristä!! NOOOLOOAAA!
  Meikki, hampaat kasvonpiirteet nenä aivan samat kuin liisalla ja ismon tollukka on rakastunut ja antaa akan viedä rahansa.
  Jopa Jenni joka on lusinut ko. naisen kanssa sakasalaisessa vankilassa, pääsi siihen käsiksi hoitolan puolella, ei tunnistanut vankikavaeriaan.
  Ei tota kukaan jaksa, eikä sitä, että 18-vuotis syttäreilä vedetään lärvit ja lähdetään putoilemaan kaivoon ja säilytään hengissä siellä vuorokausi tolkut.
  Entäs ne Katariinan uhkailut Bläähhh!

  Eikö kukaan osaa käsikirjoittaa jotain parempaa?
   
 14. meinaan Vierailija


  että se on liisa joka ne suurimmat taiktatit vetää, ehkä sittenkin kässärin kirjoittaja;DDD
   
 15. Katselija Vierailija

  Toi Pepin kaivossa viruminen 2-3 päivää on taas pohjanoteeraus! Vesi on kylmää, se ois kuollut jo hypotermiaan vuorokauden sisällä. Kännissä kun oli, niin ehkä aikaa noin pari tuntia.

  Liisa/Pirkko on ihan hauska. Samoin Isabellan vedätys.

  Mihinkähän rooliin Hannele Lauri tupsahtaa, luultavasti johnonkin veemäisen naisen.
   
 16. Sie? Vierailija

  "Meiltähän tämä käy, sano Peppi kun viikon kaivossa seiso"
   
 17. hah,hah,haa Vierailija


  Tää,oli,tosi,HAUSKA..:):)
   
 18. sillä aikaa kun tyttö oli kolmevuorokautta kylmässä kaivossa saamatta hypotermiaa, vieläpä ravinnottta, niin vaihtelivat kevät ja syksy aika vilkkaasti, linnut liversivät alkukesää kun nostivat tytön kaivosta, mutta keltaiset lehdet olivat puissa, kun eno juoksi köyttä liiteristä.Mitä tekikään nuori pelastajaadonis, tuli kaivosta kuin Kalevalan tursas, hyppäsi kaivosta ikäänkuin olisi ikänsä kulkenut sementtirenkaita yläpystyyn ja kahareisin.XDDD

  Aivankuin ihmeenkautta tyttö pystyi kävelemään ihan normaalisti, eikä heikotuskaan vaivannut, ylenkatsoi kavereiden tekemää täytekakkua ja lähti viltti korvissa nukkumaan, kun kässärin kirjoittaja oli kirjoittanut kestovitutuksen päällimmäiseksi....mitäs tuosta kun kuolemalta pelastuin, pääasia että saan huomiota osakaseni ja vittuilla poikakaverilleni lopunikää....

  Just vasta 18v. mutta pirunmoiset ilkeän akan oireet!
   
 19. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Repesin taas, kun Onnista oli yhtäkkiä kasvanut teini. :D Eihän tästä ole vissiin neljää vuottakaan Onnin syntymästä. Jiri tai Niko on kai lähdössä sarjasta?? Jos Onni tulee neljänneksi teiniksi sarjaan.
  JEE! Arvasin muuten oikein tuon Helin ja Cindyn vauva jutun! :D
  Uusi arvaus: Antti on kohta kusessa...Hehee!
   
 20. hölmöä Vierailija

  Se pelastusoperaatio oli hauska, Ossi ei huomannut tilata ambulanssia, vaikka tyttö virui vuorokausia kaivossa. Meni urheana ja murtautui latoon jossa tiesi olevan köyttä ;D viskasi köydenpään kaivoon ja sitoi toisen pään RISUUN, ei läheiseen puuhun vaan risuun josta se sitten dramaattisesti irtosi, kauheaa epäonnostuuko pelastus hurjaa.
  Plikka oli pirteä käveli ihan itse, eikä edes vettä tarjottu, sitähän riitti toki jo kaivossa.
   
 21. Tsot- tsot ! Vierailija


  Antti ei joudu kuseen, vaikka pää sitä läikkyykin.
  Suomalaisessa sarjassa ei poliisi- insituutiolla saa pelleillä ja siksi Anttikin saa vain taputuksia ja kehuja ja piparia.

  Onneksi sarjaan hetkeksi saapui tämän rambon seuraksi myös ihan oikea poliisi, eli Tuomo.
   
 22. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Eteenkin varmaan sitä piparia. :D
   
 23. father and son Vierailija

  Ei ole hirveän uskottavaa, että 14-vuotiaan Onnin iskä on muka babyface-Tuomo. Näyttää siltä kuin hän olisi tullut isäksi noin kymmenenvuotiaana. Nämä kaksi vierekkäin saunanlauteilla, isä ja poika? No, ehkä se on pikkujuttu tässä farssissa.
   
 24. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  No, entä muutama vuosi sitten Ami ja Niko! :D
  Todella uskottava isä ja poika parivaljakko siinäkin. Vielä huvittavammaksi jutun teki se, että Amin olisi pitänyt olla noin 40-vuotias, kun oli olevinaan Nikon adoptio iskä.
   
 25. johan on Vierailija


  Ja mikä tämä Liisa naikkonen, joka esiintyy kahtena. Ismo laittoi kokosivun etsintäkuulutuksen lehteen, ja Ossi tunnisti naisen. Eikö tuo nainen ole Heidin äiti, eikö Heidiä kiinnosta missä äippä menee, mitä äippä puuhastelee, eikö ne nuoret lue lehtiä.
  Alkaa mennä älyttömyyksiin, samoin kuin Jiris isyys, samoin kuin Sebastianin lapsen odotus.
  Pitäisi olla joku järki, vaikka salatuissa elämissä mennään.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti