Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Ismon kahden naisen pyöritys on kyllä tylsää katseltavaa! Ismohan on sellainen nolojen tilanteiden mies, mutta tämäkin juonikuvio on niiin tylsä.
  Mariannan hahmo on myös typerästi toteutettu. Pitääkö mielenterveysongelmia jotenkin hävetä? Öhöm! Eteenkin kun samassa rapussa asuu muitakin mielisairaita. Onko Marianna sitten naispuolinen Aaro? Minnes muuten Aaro silloin katosi. Sehän karkasi Severin avustuksella poliisien kynsistä. Sen jälkeen miehestä ei ole kuulunut mitään.
  Hahhaa! 16.syyskuuta jakson nimi on "Kari ja transkalaiset suudelmat." Taisin olla oikeassa,että Juttaa käy joku sarjan miehistä panemassa. :D
   
 2. Shärdään Vierailija

  Ai niin, en muistanut koko Aaroa. Kai sekin vielä takaisin tulee.

  - Miten se Ismo oikein selitteli ne vähän väliä katoamisensa siellä ravintolassa. "Käyn vessassa", "jäin suustani kiinni", mutta kun se meni kokoajan niiden kahden pöydän väliä. Eikö ne naiset muka tajunneet mitään ihmeellistä tilanteessa. No, jäihän Ismo lopulta kiinni Helenalle...vai jäikö sittenkään?
  - Heidi sanoi eilen, että "jospa Lari nyt halusi tulla kertomaan ongelmistaan"...öö miksi juuri Heidille, vaikka Lari olisikin se ongelmallinen.
   
 3. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Ihan samanlainen ravintolakohtaus oli mrs. Doubtfiressa, kun mummeli oli ravintolassa syömässä yhtäaikaa kahdessa eri porukassa. Juoksi kahden pöydän väliä hulluna, välillä kävi pukemassa naisen hynttyyt päälleen. Varastettu idea siis Salkkareissa. Eikö ne keksi mitään uutta?
   
 4. Kuvittelenko vaan Vierailija

  Onko Salkkarit taas alkanut junnata paikallaan nyt melkein kahden viikon lähetyksen jälkeen? Tiettyjä juonikuvioita jankataan kyllästymiseen asti, kun osaa näyttelijöistä ei näytetä ollenkaan?

  Olen täysin kyllästynyt Ismon sekoiluihin. Mikä hänen ongelmansa ihan oikeasti on? Saisivat kirjoittaa koko Ismon pois sarjasta!

  Samoin puolet sarjasta on nykyisin pelkkää Sievisiä. Tottakai sairaalakäynnit Paulan luona ovat surullista katsottavaa, mutta en jaksa tuota miten Sievisen ukko vaan junnaa noita asioita kotonaan. Ihmettelin, että mistä hän sai tietää, että Katariina oli ampunut ensin ja jouduin katsomaan perjantain jakson uudestaan, jossa hän tapasi Larin, joten Lari ilmeisesti kertoi hänelle? Samoin tuo hänen soittonsa poliisille nimettömänä jotenkin ohitettiin nopeasti.

  Jannesta olen alkanut pitämään jakso jaksolta enemmän. Jotenkin käy poikaa sääliksi: Ensin tyttöystävä sanoi suhteen poikki, eikä tämä Sannikaan näytä välittävän hänestä. Kari Taalasmaa osoitti itsestään ihan uusia piirteitä, kun tylysti ajoi Jannen pois. Tällaiset yllätykset tekevät sarjan mielenkiintoiseksi; ei se, että jokainen käyttäytyy samalla tavalla, ennalta arvattavasti.
   
 5. muistin Vierailija


  Ajattelin ihan samaa, kun eilen katselin netistä näitä jaksoja. Todella, todella typerä juonikuvio ja tosiaan varastettu Isä sisäkkönä elokuvasta.
   
 6. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Minua taas huvittaa se Monica. Pitäisikö muka uskoa,että se bimbo on mukamas juristi?! :D Aina kun se sapuu paikalle salkkunsa kanssa, alkaa naurattamaan. Toivottavasti poistuisi sarjasta. Onneton yritys korvata Isabella.
   
 7. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Just niin, Neitopeikko, ja minua huvittaa myös monet leffat joissa paikalle saapuu syvänmerenkalojenkäyttäytymisen huippuekspertti... joka on parikymppinen kuvankaunis nainen, tai sitten kutsutaan paikalle FBI:n huippuerityisrikostapaprofiloija ja hänkin on nuori kaunotar. Nämä eivät ole uskottavia!
   
 8. Käsi sydämelle Vierailija

  ja vastaus kysymykseen , onko tuollainen enää viihdettä, tapetaan , kidutaan ja kuollaan, noin niinkuin ylimalkaisesti ja puolivillaisesti?

  Ei käsitellä oikeasti lapsen surua , ei juuri ennen laukauksia eroa uhonneen Sievisen takinkääntöä, tai surua???

  Ne jotka elävät vaikeita aikoja omassa elämässään , eivät voi kokea tuota sontaa viihteeksi !
   
 9. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Eräs Bond elokuva oli (nimeä en muista) tästä hyvä esimerkki. Denise Richards hyppi minisortseissa ja oli olevinaan jokin ydinfyysikko.
  Myös se Jutta huvittaa. Hyvä kun Joonatin oli ihan että mitä, kun Jutta kertoi olevansa Iidan isä. Tuosta Jutasta ei yhään tule mieleen tyyppi, joka olisi vaihtanut sukupuoltaan. Tai sitten on kyse ERITTÄIN ONNISTUNEESTA lopputuloksesta. Harmi todellakin, että Iiriksen näyttelijä käytettiin jo. Hän olisi ollut paljon parempi tuohon rooliin.
   
  Last edited: 09.09.2014
 10. Shärdään Vierailija

  Ennenkin Salkkareissa ollut näitä "puhevammaisia", mutta tämä Eva on jotain aivan kamalaa. Sössössössöö. Juu ja Iidan isä on todella onnistunut muuntautumaan naiseksi, voi kökkö.
   
 11. omppu Vierailija

  Mahtaa Pääkkösillä ässät lennellä, muistaakseni Sakukin oli aika sössö aikanaan..Lasse mutisee apaattisesti, ei kai voi riemustakaan hihkua. Katariinan puheesta en ota mitään tolkkua, miten joku voi roikottaa naamaansa noin. Eilinen kukkienpaiskomiskohtaus oli hauska..Monica huulet mutrulla riepoi tulppaaniparat rappikseen, mutta kuka siellä ikkunan takana kyyläsi herkkää hetkeä? Camillako?
   
 12. Shärdään Vierailija

  Melkein unohdin Katariinan! Ei yhtään parempi puhuja kuin edellinenkään. Katselin kesäuusintoja, missä oli Miika, Katariina (sössö), Sara jne. Voi hyvä luoja! Miksi se Monica muuten kävelee ja seisoskelee kuin jossain Catwalkilla? Pitää vetää "pyöräytykset" kun menee avaan ovea...???
   
 13. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Tiedän että ohjelmaa katselee moni ala-asteikäinen, ja luulenpa että heistä tällainen äidin makaaminen koomassa sairaalassa ja pienen pojan suuri suru tuntuu erittäin ahdistavalta.
  Ismo saisi jo häipyä kokonaan, kun on niin vastenmielinen vätys. Mokkatakkikin on jäänyt jo pieneksi mahan kohdalta. Kuinka hän voi olla niin monen naisen unelmien kohde? Helenakin on näppärän näköinen puuma, saisi tasokkaankin miehen. Samoin Liisa/Kristiina, Kari sopisi hänelle paremmin. Kristiina vaikuttaa nelikymppiseltä, Kalle lienee jo kolmekymppinen, vai olisiko maailmanhistorian nuorin ylilääkäri? Liian nuori nainen valittu näyttelemään hänen äitiään.
  Joonatan sitten osaa olla epämiellyttävä hahmo.
  Sergeitä ei ole juurikaan näytetty enää, mitä hänelle mahtaa tapahtua jatkossa, vai luisuuko jo pois sarjasta? Iidasta en kehtaa sanoa mitään.
   
 14. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Minustakin Kari sopisi Kristiinalle paljon paremmin, kuin Ismo, joka vielä kohtelee molempia naisia huonosti. Karin ihastus Juttaan on kuin Family Guysta, jossa Brian meni sänkyyn naapurin transseksuaalisen isän kanssa.
  Kristiinan pitäisi olla noin viisikymppinen. Kallen näyttelijä on 35-vuotias.
  Nelli tarvitsee sydänmen siirronsiirron ja Paula makaa letkuissa. Olisi hyvin "yllättävää",että Nelli saisi Paulan sydänmen. Täälläinen juonikuvio on aika kliseinen saippuasarjoissa. Esim Kauniissa Ja Rohkeissa Katie sai veljensä sydänmen.
  Ja kyllä se Eva on tavattoman huono näyttelijä.
   
 15. Shärdään Vierailija

  - Iidako on nyt sitten yhtäkkiä unohtanut sairraalloisen laihdutusbuuminsa? Nytkö "lihavuus" kelpaa. Näytti olevan aikas pyöristynyt.
  - Naikkoset "tappelevat verissäpäin" jostain Ismo Laitelasta...haloo!
  - Jos kerran Paula hyörii haamuna jokapaikassa, miksei vaikka Eerokin voi tulla "Severiä katsomaan", onhan hän sentään Severin isä.
  - Kristiina sanoi: Kari katseli silloin rintojani muina Taalasmaina...ihan kuin olisi suurempikin povipommi.
   
 16. Severi Vierailija

  Severi taitaa ensiviikolla muuttaa Vaasaan. Palaa sitten Pihlajakadulle teini-ikäisenä joskus.
   
 17. omppu Vierailija

  pois srjasta-kannatetaan! Täysin epärealistista että pallomaha pyörittelisi naisia noin. Samoin Ipen hönkäisemät Helena, möreällä äänellä ja Kristiina....ovat puistattavia....
   
 18. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4

  Todennäköisesti. Lähtiväthän Niko ja Oona aikoinaan Tampereelle, kun olivat jotain 7-8-vuotiaita. Palasivat sieltä 15-vuotiaina. Heh! Onni oli tuolloin vauva ja nyt tämäkin on jo lukiossa. :D
  Ismon viehätysvoima on minullekin täysi mysteeri. Eteenkin kun Kari on kiinnostunut Kristiinasta. Eikö muuten Ismolta ole tullut mieleen,että valinnan jälkeenkin Kristiina ja Helena voivat ihan hyvin saada selville,että Ismo on pyörittänyt heitä. Vielä kun Naiset tuntevat toisensa. Ismo vaan ei mukamas saa tehtyä päätöstään. Sarja on todellakin muuttunut hidastempoiseksi.
   
 19. minna Vierailija

 20. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oletteko muuten huomanneet,että Iidan isällä on ihan kivat luomutissit ja allit. Tämä Karin ja Jutan juttu on kyllä niin tekemällä tehty ja kopio Family Guyta,siellä Brianille kävi ihan samalla tavalla javielä naapurin isän kanssa. Eikai Karista olla tekemässä uutta Ismoa,nolojen tilanteiden herraa. Harmi jos näin käy. Kari on kuitenkin aina ollut lempihahmoni.
  Myös Sannin juttu on huonosti tehty. Lääkäri puhui paskaa,että erikoislupaa aborttiin yli 12 vkon jälkeen on vaikea saada. Sain itse aikoinaan tälläisen luvan parikymppisenä sosiaalisin syin. Joo, joo! Tää on tv-ohjelmaa,mutta voisivat hieman ottaa selvää miten nuo asiat todellisuudessa menee.
   
 21. Trine Vierailija

  Melko nolosti ja pikaisesti oli tehty Kuulan veljesten Rovaniemen vierailu. Olisin toivonut että he olisivat tavanneet Pepin.
   
 22. Shärdään Vierailija

  - Joo, äkkiäpäs Sergei ja Sebastian piipahti Rovaniemellä. Ihan vaan ekstemporeena, että "lähdetäänpäs käväsemään".
  - Mitä se Kari siellä valittaa, "omaa tyhmyyttäänhän" se vehtasi Jutan kanssa. "Soitetaan poliisille", voi elämä!
  - Ylläri, että hissi jumiutu Larin ja Kallen ollessa siellä.
  - Ylläri, että pitihän se Katariinan mennä omatoimisesti sinne Evan luo. Kaksi sössöttäjää oikein. Miten se muuten tiesi, missä ne asuu?
  - Mikähän sen Monican oikea ongelma on Sebastianin kanssa?
  - Vaihtais jo, herranjestas, se Oliverin näyttelijän tai kirjoittas ulos. Voiko rasittavampaa tenavaa ollakaan.
   
 23. Trine Vierailija

  Onneksi Oliver on näkynyt viimeaikoina tosi vähän .
  Sensijaan mukava tieto on että Aleksi Salin palaa maisemiin. Arvelen että kuitenkin vaan lyhyeksi ajaksi. Oi niitä aikoja kun koko Salinin perhe oli koossa.
   
 24. Shärdään Vierailija

  Mä en taasen tykkää tuosta Aleksista yhtään. Semmonen peräkammarin nöösipoika. Aki Nikkistä odotellessa.
   
 25. Kauhistuttavaaaa Vierailija

  Kalle sai tekstarin: koska voitais näkee... ei apua, tällaista kieltäkö nuorille opetetaan? Ei ihme ettei juuri kukaan enää kirjoita laudaturia ylioppilasaineesta.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti