Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Vitsihän oli siinä,että Janne lähetti sen viestin, joka taas ei ole mikään sanaseppo.
  Aika tylsää seurattavaa on ollut Salkkarit viime aikoina. Ainoa hauska kohtaus oli, kun Sergei ja Kari ajoivat Ismon saunalta.
   
 2. Trine Vierailija

  Minua tympii se Jiri/Nella juttu. Liian pikaisella vauhdilla yritettiin rakentaa tuollanen rakastava isä-ukki perhekuvio.
  Mutta Timo Jurkalle yläfemma viimepäivien roolisuorituksista. Melkein tippa linssissä olen pystynyt samaistumaan, nii aidon tuntuista on ollut..
  Aki Nikkisen paluu on myös hyvä juttu, odotukset korkealla :cool: Kari ei olis sanut viel mennä on se kyl niin mainio tyyppi.
  Camillasta ei oikein ole Isben korvaajaksi, jotenkin kolkon oloinen et sitä kukaan pystyis rakastamaan. Pehmeneekö, jää nähtäväksi.
   
 3. saksis Vierailija

  Timo Jurkka on todella ollut loistava viime aikoina. Naamanvääntelyt ovat jääneet ja tilalla on murtunut mies.
  Minua ärsyttää Kari, surkea selkärangaton juoppo. Onneksi hän häipynee sinne Nakkilaan. Ja Ismo, tosielämässä ei yksikään nainen vilkaisisi tuommoista. Onneksi sai nenilleen. Piti itseään suurenakin hurmurina.
  Katariinan naama on myös ihan nurinpäin nykyään.
  Nellan äidin roolisuoritusta on tuskallista katsella. Jos tytär oikeasti olisi sydäntä saamassa ja se peruuntuisi viime hetkellä, ei kukaan äiti noin tyynesti nyyhkisi.
  Camillaa kolkompaa ei olekaan, siskonsa on ihan toista luokkaa.
   
 4. Trine Vierailija

  Miten on, eilisessä jaksossa Lasse meni yksin merenrantaan muistelemaan vaimoaan ja heitti jotain hiekkaa mereen. Voisko olla niin että ne olikin ne tuhkat ja uurnassa on jotain ihan muuta? :eek:
   
 5. Viimeinen toivomus Vierailija

  Jakson nimihän oli ” Paulan viimeinen toive toteutuu.” Kyllä Lasse siis heitti Paulan tuhkat merelle. Mutta jotenkin toivoisin, että Lasse olisi jakanut tuhkat, eli Paula olisi päässyt sekä merelle että Annikan viereen. Tyttärille on ikävä yllätys, jos joskus puheista paljastuu, ettei uurnassa ollutkaan tuhkia.
   
 6. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Toivottavasti Karista ei kokonaan päästy. Hän oli ainoa syy,miksi aloin seurata sarjaa syksyllä. Ärsyttävää vain,että Karista tehtiin ihme pelle. Se Jutta säätö oli käsikirjoittajilta todella säälittävä veto. Onneksi tuo Jutta ei ole ollut vähän aikaa ruudussa. Jospa Aki Nikkinen pistäisi tuulemaan. Eliakseen olen lopen kyllästynyt. Miten jo jaksaa sitä kitinää?! "Mä oon päässyt irti Larista, eikun en ookaan." Vetäis Miksa turpaan tuota inisiää. Saisi varmaan sakkojen sijasta palkkion. Lari ja Kalle sopivat paremmin toisilleen.
  Mistä Ismo muuten ne kissat hommasi? Toivottavasti järjestää niille myös kodin. Säälin ihmisiä,jotka ovat alergisia kissoille. Nämä eivät tiedä mistä jäävät paitsi!
  Niin ja onneksi Paula kuoli. En voinut sietää sitä hahmoa.
   
 7. Minäkin heti ajattelin niitä kissoja, että minne joutuvat sieltä asunnosta. Tuollaiset kissat, taisivat olla somaleja, maksavat jotain tonnin kipale ja niitä taisi olla viitisen. Olipa Ismolla varaa uhrata Kristiinan häätämiseen. Aika varmasti muuten jää tuosta kiinni. Ja sitä toivonkin. Ismo saisi jo häipyä kun on niin vastenmielinen elähtänyt pukki.
  Kunpa Aki laittaisi Camillan ruotuun.
  Ne naamiotanssiaiset olivat typeryyden huippu. Ei muka tunne toista jos on silmät peitetty naisilla.
   
 8. No niin, tänään Jiri sanoi Katariinalle: sun pitää lupaa.
  En taida jaksaa katsoa tätä ohjelmaa enää kun tässä käytetään niin kamalaa kieltä.
   
 9. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tulee joka viestissä haukuttua Juttaa, mutta en voi sille mitään. Hahmo on niin typerästi toteutettu. Aivan väärä näyttelijä näyttelee tätä. Taitaa olla sarjan pahin moka tällä hetkellä. Tai onhan tuo huvittavaa, että Kalle ja Aki ovat ikääntyneet normaalisti, kun taas lapset ovat kasvaneet supervauhdilla.
   
 10. saksis Vierailija

  Millä Katariina elää? Hän sanoi eilen lähtevänsä klinikalle jossa hänellä on paljon hommia. Onko se se maahanmuuttajien salaklinikka? Eihän sillä kukaan elä. Eikös se suljettu lainvastaisena? Entä millä Kristiina elää?
  Iida ja Tale taisivat alussa olla tanssipari, mutta Iidan lihomisen takia siitä ideasta varmasti luovuttiin ja heidät erotettiin toisistaan. Olen jo unohtanut, seurustelivatko Iida ja Larikin jossain vaiheessa, kunnes Lari huomasi ettei tykkää tytöistä. Jannenkaan kanssa ei taida tulla mitään, kun Janne on ihan sekaisin lapsiasiasta.
  Jutta on minusta hyvä valinta rooliinsa, koska on niin Iidan näköinen, mutta en koskaan muista että hän on isä eikä äiti.
  Jäikö Kari sinne Nakkilaan? Toivottavasti, siinä vasta renttu. Eipä ollut Aleksinkaan vierailu pitkä.
   
 11. saksis Vierailija

  Ai niin, nyt muistankin, Kristiinahan on siellä Kallen sairaalassa. Tosin häntä ei ole töissä näkynyt sen jälkeen kun ampumavälikohtauksen uhrit olivat päässeet pois.
   
 12. Trine Vierailija

  Mä haluisin että noille homomiehille tulis jotain kunnon elämää ja juonikuvioita.
  Alkaa jo olla nii hohhoijaa nää viimeaikojen jutut. Jätän sut rauhaa, mitä sä musta viel haluat, ollaanko me vai eikö me olla..blaa blaa.
  Aki Nikkisen paluu on parasta pitkään aikaan.
   
 13. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Onpa muuten Ismolla iso asunto. :D Kun tuollainen kööri asuu siellä. Ymmärsin että Ismo asuisi kaksiossa. Noin pienessä asunnossa asutaan,eikä Kristiina ole vielä huomannut Sannin olevan raskaana.Kai tällä menee kaikki aika Ismoon,kun mietitään ollako vai eikö olla.
  Pidän itsekin Akista, vaikka tämä on aika hintelä. Saas nähdä, mitä tämä vielä keksii.Viettelee tietenkin Helenan.Aivan kuten aikoinaan Karinin ja Maaritin.
   
 14. saksis Vierailija

  Sanni on jollain viikolla 14 ja maha on kuin viimeisillään, eikä oma äiti huomaa mitään.
  Taalasmaidenkin asunto on valtava, kun siellä on kerralla asunut kymmenkunta ihmistä.
   
 15. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Voi noita sarjan homoja! Kalle ja Lari ovat ihan ok. Ja ovat myös hyvä pari. Mutta Elias saa minut aina raivon valtaan.Juonipaljastuksissa kerrottiin,että Elias suuttuu seuraavaksi Miskalle,kun tämä ei kerro tablettinsa suojakoodia. Mitä nuo käsikirjoittajat oikein ajattelevat?! Miksi sarjaan on raahattava lauma homoja, jos kerta heille ei kirjoiteta edes kunnon juonikuvioita. Ollaan vaan,eikä olla ja sitten riidellään ja sovitaan. Lari sentään on kehittynyt hahmona. Eliaksesta ei voi sanoa samaa. Miska taas on aika tylsä hahmo.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 16. saksis Vierailija

  Todella, neljä homoa nuorta ja montakos heteroa? Lari on tavattoman sympaattinen ja todentuntuinen hahmo, vaikka ei näytäkään yhtään homolta. Ei minusta tuo Kallen ja Larin ikäero mitään haittaa, onhan tänään häitään viettävillä Teuvolla ja Nikollakin 24 vuotta ikäeroa. Heidät kerran tavanneena voin sanoa että yhtä kakaroita ovat kumpikin, hyvällä tavalla!
   
 17. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Jäipäs Perjantaina jännään kohtaan, kun Elias pääsi Miskan tabletille. Miten kestän maanantaihin?! Niin jännää oli,että oksat pois! Tuo pari voisi Katariinan lisäksi häipätä sarjasta. Elias on aivan hirveä hahmo!
   
 18. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  En ole ikinä nähnyt Eliaksen nauravan iloisena. Että osaa olla nuiva ja tympeä tyyppi.
  Katariinaa en jaksa katsoa enää ollenkaan. Sen jälkeen kun näyttelijä vaihtui, hänestä on kirjoitettu ällöttävä tyyppi.
  Mariannen touhut ärsyttävät. Vastenmielinen kieroilija. Milloin tämä oikein loppuu? Säälittää Sergei jota kukaan ei usko. Liian kauan on jatkunut tätä vaihetta.
   
 19. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tämä uusi Katariina on ihme mumisija. Toivottavasti Jirille olisi kirjoitettu uusi suhde.
  Nauratti muuten se nelikkö siellä rekassa. Näillä hahmoilla ei ole ollut hirveästi yhteisiä kohtauksia.
  Marianna on kaamea!
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 20. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Jiri ja Heidi olisivat hyvä pari, nyt kun Heidikään ei enää mätki ketään, on rauhoittunut ja aikuistunut.
  Ihan onneton tilanne, että kolmikymppinen ylilääkäri Kalle asuu isän ja äidin kanssa, ja äiti puuttuu koko aika tämän asioihin ja seurusteluun.
  Mitähän Miska salaa tabletillaan?
  Pikkupoika on kehittynyt näyttelijänä. Replikoi ihan luontevasti eikä enää tuijota kameraan.
   
 21. Samaa mieltä Vierailija

  Marianna-kuvio on kestänyt aivan liian kauan. Eikä varmaan loppua näy pitkään aikaan, koska eikös hänet kirjoitettu sarjaan kiusaamaan Heidiä? Eli ensin pitää saada tämä Sergein kiusaaminen loppuun, mitenköhän siinä käy?

  Oli muuten todella epäammattilainen kohtaus Kallen vastaanotolla. Jos joku tuossa kunnossa menisi lääkäriin, niin luulisi, että verikokeet olisi ainakin otettu. Kalle lähtee lomille, eikä hoida jatkokontrollia Sergein pyynnöstä.

  Muuttaakohan Tale nyt Ruotsiin? Eilen mainostettiin tämän päivän jaksoa, jossa Tale peilin edessä harjoitteli ruotsia. Hän on kuitenkin huippuoppilas lukiossa, luulisi ruotsin kielen taidon olevan vähän parempi kuin tankeroruotsi: "Jag heter Tale".

  En voi sietää tätä uutta Katariinaa. No, ei itsekään ilmeisesti voi, kun vapaaehtoisesti ilmottautui poliisille. :)
   
 22. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Verikoe nyt on ensimmäinen joka otetaan kun toinen tulee sekavassa tilassa lääkäriin. Surkea ylilääkäri. Nauroin makeasti nimimerkin samaa mieltä viimeiselle lauseelle! Totta!
  Mariannallakin on vain yksi ja sama ilme aina kun hän suunnittelee jotain ilkeää... en jaksa katsoa sitä muikistelua enää.
   
 23. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Nelli on oikein pieni reipaspotilas. Uusi sydän ja tyttö on selvinnyt, kuin kyseessä olisi ollut suurinpiirtein luomen poisto.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 24. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Minua pännii Helena joka on niin miehenkipeä että tuollainen etova nuori sliipattu hämärämieskin kelpaa, kun vähän lirkuttelee. Hävettää meidän keski-ikäisten naisten puolesta.
  Sergei on kohonnut suosikkihahmokseni kun häntä noin kiusataan. Olen heikkojen puolella.
   
 25. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ja vielä huomattavasti nuorempi hämärämies. Huvittaa miten kovaksikeitetty Helena käyttäytyy,kuin parikymppinen tytön hupakko Akin läsnä.
  Kristiina taas on kumma mutsi, kun ei ole huomannut tyttärensä olevan raskaana.Vaikka Sannilla vatsa vaan pömpöttää. Lasse ja Jiri taas tulevat varmasti jäämään kiinni siitä,että ovat salanneet asioita Nellalta ja Severiltä.
   
  Last edited: 19.11.2014
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti