Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Shärdään Vierailija

  Lari-Elias-kuvio voitaisiin saada päätökseen, rasittavaa jahkaamista. Samoin Marianna vois jo jäädä kiinni tekemisistään. Mitäs se Sanni riehuu ja tiuskii?
   
 2. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  En kestä enää tätä Sergei-raukan tapausta. Alkaisi jo Elias toimia jotenkin. Huonosti oli stailattu se kohtaus Sebastianin ja Eliaksen kanssa, kun molemmilla oli samanväriset T-paidat.
  Eikö tuo Kristiina ikinä huomaa että tytär on kohta puolivälissä raskautta?
   
 3. larielias mönjää Vierailija

  Vedetään nyt taatusti mukana, koska se joidenkin ulkomaan tirkistelijöiden suosion saaneena on armoitettu homo ykkös juoni. Jossakin "niissä" maissa taatusti magee, kun ne pussaa.
  Näyttelijät ovat nollanaamoja kaikki, ei kestä.
  Nyt kun saavat mennä vihille näm kaikki jani toivoset silvia moorningit, ja oikea piispa heidät vihkii ko. sarjan suosio on taattu jopa Irakissa.
  Sarja on todella huono, miksi tuota jatketaan. Kuka yleensä seuraa? Itse joskus eksyn ja viikonloppuisin katson, että vieläkö moista pskaa jatketaan.
   
 4. joskus katson Vierailija

  IL kertoo, että Katariinaa näyttelevä lekuri poistuu sarjasta. Mietinkin millä lihaksilla tuo nainen on näyttelijän ammattia harjoittanut, niin huono, tosi huono.
   
 5. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Huomasin tuon saman uutisen ja olin ilahtunut. Ohjelman tekijät varmaan huomasivat että katsojat eivät pidä kyseisestä tyypistä.
  Kunpa homopojat nyt paljastaisivat Mariannan puuhat. Olisi edes jotain järkevää käyttöä heillekin, eikä tarvitsisi seurata heidän draamaansa. Huolestuneet ilmeet sopivat nyt Eliakselle, kun hän pohtii Sergein tapausta. Olisin suonut että pojat löytävät vaikka ne kaiuttimet Mariannan huoneesta, mutta ne on varmaan laitettu takaisin.
  Helenan käytös hävettää. Että osaa vanha akka olla nolo.
  Kristiina tarvitsisi silmälasit kun ei näe tyttärensä kasvavaa mahakumpua.
   
 6. Shärdään Vierailija

  Pitihän sen Mariannan kuulla Eliaksen ja Larin keskustelu...vieläkään ei varmaan päästä tästä juonikuviosta eroon. Marianna kehittelee taas uusia juonia.
  Ärsyttävä se Sannin "katumus"/"mun pitäis kertoo jotain"-ilme.
   
 7. minäminäminä Vierailija

  Ootkos tyhmä vai yksinkertainen? Jaksot on kuvattu aikaa sitten, tässä mitään millään tykkäämisillä ollut sijaa!
   
 8. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Missä on huumorintajusi?
  Näyttelijähän itse halusi pois kun asuu ulkomailla.
   
 9. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ihme jankkaamista ollut viimeisimmät jaksot. Huvittaa, miten Janne ei välitä paskan vertaa Sannista,joka odottaa tämän lasta. Mitenhän käy kun lapsi syntyy? Näytetäänköhän silloin jo Janne vanhempia. Vai aikovatko tuotantoyhtiö palkata rooleihin kaksi tuuban soittajaa,joita ei sitten koskaan näytetä, kuten Tenavissa aikoinaan. "Mutsi, mulla on ois sulle asiaa?" Äiti vastaa: Döö Döö!
   
 10. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Näyttelemisen pohjanoteeraus oli Eliaksella, kun hän heräsi pehmustetussa vankikopissa.
  Miten Marianna on valmistanut tuollaisen patjahuoneen ja missä se mahtaa sijaita. Hän on raahannut kaksi miekkosta sinne halki kaupungin, kenenkään ihmettelemättä. Tämä on nyt aivan liian jännittävää! En malta odottaa huomiseen! Yeah right...
   
 11. Shärdään Vierailija

  Piti juurikin sanoa samaa. Marianna ihan itsekseenkö on jaksanut raahata nuo johonkin hevonkuuseen keskeltä kaupunkia ja tosiaan: kukaanko ei ole huomannut??? Muutenkin menee jo ihan naurettavaksi ja pitkälle tämä kuvio. Koskahan Sanni kertoo äidilleen raskaudesta? Sittenkö kun pitää mennä jo synnyttämään?
   
 12. Kysymys Vierailija

  Onko Idan näyttelijä raskaana? Hän näyttää lihoneen ja lisäksi vatsa pömpöttää ikäänkuin raskaana olevalla naisella.

  Saas nähdä viekö Marianne seuraavaksi Heidin pehmustettuun huoneeseen kostoksi siitä, että Heidi on muuttamassa Lontooseen. Ja kukaanhan ei tietenkään sen jälkeen kaipaa Heidiä, koska kaikki luulee, että hän on Lontoossa.

  Miten ne kahleet ovat muuten kiinni niissä patjoissa? Luulisi, että ne olisi helppo irroittaa, jos ovat siis patjoissa kiinni eivätkä esim.kiinteässä seinässä?
   
 13. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  On todella käsittämätöntä, mitä tarkoitusta varten Marianna on valmiiksi tehnyt tuollaisen patjoilla pehmustetun huoneen joka näyttää melko isoltakin, mistä hän on ostanut tuommoisen kasan patjoja ja miten hitsannut ne seinään? Nämä kidnappausjutut ovat muutenkin niin järjettömiä, kun toiset viruvat kahleissa päivätolkulla, mitenkäs vessa-asiat hoidetaan? Luulisi pehmeän huoneen jo alkavan lemuta. Kohta koko Pihlajakadun väki on teljettynä sinne.
   
 14. Ehkä Vierailija

  Onkohan tuo patjahuone siellä salakomerossa, joka vie Sergein asuntoon? Sinne Marianne olisi ehkä just ja just saanut pojat raahattua, ilman että kukaan olisi kiinnittänyt huomiota. Ja kun Sergei on pöpilässä, niin kukaan ei tietenkään tiedä mitään.
   
 15. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Alkaa jo todellakin maistua puulta nämä sieppaukset.Plus Marianna.Klassinen kysymys: tekevätkö pojat tarpeensa housuihinsa, kun ovat kahleissa? Hyi!
  Joonatan joutuu taatusti pulaan Akin juoksupoikana. Mitenhän taas Eva ja Lasse-Pappa? Olisivat kyllä hyvin outo pari. Minkä ikäinen tämä Eva muuten on? Nellan mainittiin olen 10-vuotias.
   
 16. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Jos patjahuone on kummallisessa salakomerossa jollaisia tietysti on jokaisessa normaalissa kerrostalossa, niin miten puistossa tainnutettu Lari vai oliko se Elias, saatiin sinne raahattua kenenkään näkemättä?
  Eva voisi olla just ja just 30 vee. Sopisi paremmin Lasselle kuin Jirille.
  Kalle näytteli hyvin humalaista.
  Kunpa Kristiina ei nyt vaan lankeaisi typerään Ismoon.
  Aki Nikkisen viehätysvoimaa en tajua. Epämiellyttävä pikku-ukkeli. Ikä ei ole kohdellut häntä hyvin toisin kuin Pienen pintaremontin hurmaavaa juontajaa joka vaan paranee vanhetessaan! Miksi häntä ei kirjoitettu palaavaksi sarjaan tuon inhottavan nilviäisen sijaan?
   
 17. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Aki on kyllä aika hintelä. :D Pidinkin Karista enemmän.Aki on tuonut sarjaan kuitenkin uutta jännitystä.Aki on myös ikäisensä näköinen, eli noin 40-vuotias. Kentsua en halua takaisin sarjaan. Se hahmo oli niin ärsyttävä! Pysyköön remontoimassa.
   
 18. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  Nyt on patjahuoneessa jo kolme asukkia. Bileet senkun paranee. Ja miten Heidin tajuton ruho raahattiin sinne? Onko se joku asuntovaunu? Saisi nyt jo selvitä vihdoin tämä juttu.
   
 19. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Eliaksen näyttelijä on kyllä nolo! Aiheutti myötähäpeää,kun tämä yritti näytellä sekoavaa.Tuo juonikuvio muutenkin on täynnä aukkoja.Ajattelinkin,että kohta Janne ja Sergei ovat siellä myös kahlittuina.
   
 20. Tarkkuutta! Vierailija

  Onko näillä käsikirjoittajilla dementia? Eivätkö muista, mitä edellisissä jaksoissa on tapahtunut?

  Marianna pölli Helenan asunnosta muutama kuukausi sitten Sergein kodin avaimet, eikä niitä koskaan palauttanut. Tuskin on tiputtanut niitä myöskään Helenan postilaatikosta eikä muutenkaan liene hänellä mitään tarvetta kyläillä Helenan kotona.

  Kummasti oli Sergein kämpän asunnon avaimet taas ilmestyneet entiselle paikalle.

  Saisi tuo kuvio kyllä loppua, vähän turhan pitkään jatkunut! Ihmeellisen tyhmää porukkaa, kun kukaan ei kaipaa kadonneita.

  Oliverin katoamistemppu oli myös matkittu parin vuoden takaisesta jaksosta, eikö tähän keksitty mitään uusia ideoita?
   
 21. Shärdään Vierailija

  Saisi tuo Marianna-juttu kyllä jo loppua! Sitä on jaariteltu ihan tarpeeksi. Samoin kuin se Sannin raskaus. Kuinka pitkään se meinaa vedättää? Oliverin vois kirjottaa ulos koko sarjasta, on niin "ihana" lapsi. Jahas ja Eva kohta esittelemässä viinejä...voi sössössöö...
   
 22. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tulisihan Evalle viimein jotain käyttöä.Aika turha hahmo tämä on ollutkin.Marianna kuvio saisi jo päättyä! ihme,ettei kukaan mukamas kaipaa kadonneita.Sannin raskaus alkaa olla jo jotain elämää suuurempaa.Onko Kristiina sokea tms?
   
 23. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 124
  Saadut tykkäykset:
  362
  MITÄ? Se pehmustettu huone on koko aika ollut Pihlajakadula, Heidin asunnossa! Miten siellä on voinut olla lukittu huone jota Heidi ei ole huomannut, vaikka on asunut siellä iät ajat? Nyt en tajua enää mitään.
   
 24. Kaikki mahdollista Vierailija

  Salkkareissa nimittäin. Ensin oli Sergein asunnossa salakäytävä, jota kautta se konna kulki. Ja nyt on sitten varmaan Heidin asunnossa lukollinen salahuone, joka on naamioitu sähkökaapiksi tai sellaiseksi, mihin henkilö harvoin menee. Eihän ollut kuin pari jaksoa sitten, kun Janne totesi, että Pihlajakadulla tapahtuu outoja asioita. Siinä oli kyllä aivan oikeassa. :)

  En edes muista kenen asunto se Heidin asunto alunperin oli? Sen velihän sen osti, mutta kuka asui siinä aikaisemmin?
   
 25. youtubessa Vierailija

  Laitelan nimi oli asunnon ovessa. Näkyi selvästi kun Cindy lähti hakemaan automaatista välittäjälle varausrahaa. Silläaikaa Tuukka tuli ja nappasi sen kämpän itselleen.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti