Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet salkkarimokat ;)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Öhöm, 05.10.2010.

 1. Juonipaljastuksia Vierailija

  Luin Salkkareitten juonipaljastuksia, kun en muistanut taas, että kumpi oli Eero ja kumpi oli Aaro. Siis Eerohan oli Severin oikea isä, se terveempi veli, joka kuoli. En kyllä enää muista syytä, mihin kuoli, muistaako kukaan? Aaro "heräsi kuolleista" ja tuli takaisin sarjaan ja uskotteli olevansa Eero.

  Aaro ja hänen äitinsä kaappasivat Severin, mutta joutuivat autokolariin, jolloin Severiltä meni muisti. Tämän muistikatkoksen aikana Aaro valehteli Severille olevansa hänen isä, eli Eero.

  Vaikka Severin muisti myöhemmin palautui, hän ei ole ilmeisesti koskaan saanut tietää totuutta, ettei Aaro ole hänen isänsä vaan jo kuollut Eero. Ja Aaro on niin pöpö päästään, että kirjoittelee päiväkirjaansa, että Severi on hänen poikansa, jonka vuoksi Severi ei edelleenkään tiedä totuutta.
   
 2. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Eero kuoli siinä sallan ja ismon häissä olevassa kaasuräjähdyksessä. Paulahan jäi sinne loukkuun mut onneksi lasse löysi hänet.

  Aarohan odotteli siellä mökissä ja pelasti äitinsä ja severin hengen. En nyt muista miten se isä juttu siellä meni kun paulaki sinne jotenkin päätyi.

  Sehän on nyt samassa pöpiläsdä mis sergei ja marianna. Että saapa nähdä saako se muistia koskaan takaisin..
   
 3. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Minusta tuntuu,etteivät käsikirjoittajatkaan enää muista! :D Eerohan oli Severin isä.Aarollahan oli lapsi entisen vaimonsa kanssa,mutta tämä on jo ajat sitten unohdettu.
   
 4. Saksanpähkinä Besserwisser

  liittynyt:
  09.06.2012
  Viestejä:
  2 121
  Saadut tykkäykset:
  358
  Kaikki hullut on kerätty samaan sairaalaan. Keitähän muita Pihlajakadun entisiä asukkaita sieltä löytyy? Aarokin ihan havahtui hereille kun kuuli tutun kadunnimen. Olen täysin unohtanut sen Aaro-Eerokuvion, enkä siihen aikaan katsonut juurikaan telkkaria. Miksi Lasse luulee että Severillä on musta raamattu, vaikka sillä on Aaron päiväkirja? Mistä se löytyi? Taisi jäädä pari jaksoa taas väliin.
  Jos ei Helenan nöyryyttävä "romanssi" kohta lopu, en jaksa enää katsoa.
   
 5. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kun lasse löysi sen päiväkirjan severin repusta. Severi valehteli et se on musta raamattu. Lasse olisi varmasti suuttunut jos olisi kuullut et se on aaron päiväkirja. S
   
 6. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kun lasse löysi sen päiväkirjan severin repusta. Severi valehteli et se on musta raamattu. Lasse olisi varmasti suuttunut jos olisi kuullut et se on aaron päiväkirja.
   
 7. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4


  Tämä on mielestäni aika mitätön moka,kun vertaa sarjan muihin mokiin.
  Joko Sanni on synnyttänyt.Huomisen jakson nimi on ainakin: pikkumiehen maaginen kosketus.
  Pitää vielä muokata...Ilmakos tuon Mikan naama kävi ärsyttämään! Tämähän (Miska Toiviainen) tuomittiin vuonna 2004 14-vuotiaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lapsipornon hallussapidosta. Sai samalla potkut jostain nuorten ohjelmasta. Eipä ole tästä "sankarista" sen jälkeen kuulunut mitään.Onneksi!
   
  Last edited: 16.03.2015
 8. Lillian Vierailija

  Huomasiko muut eilisessä jaksossa, kun Mariannan äiti tuli saliin, niin hän ensin sanoi kuollutta siskoa Susannaksi ja sitte Johannaksi... mikäs se nyt oikeasti oli?
   
 9. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oisko ollut Johanna? Nooh,mutta rakkaalla lapsellahan on monta nimeä. :D Btw.Eikös tämä sisko hukkunut ammeeseen,kun äiti oli pälättämässä puhelimeen? En nähnyt tuota jaksoa.Olen vain lukenut miten siinä kävi.
  Tulipa mieleeni,että onko Jannen vanhempia vieläkään näytetty? Tästähän tuli vasta isä.Eikö vanhemmat tahdo tavata lapsenlastaan? En ole siis vähän aikaan katsellut.
   
 10. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ööö!! Katselin taas tauon jälkeen.Ketkä tästä sarjasta ovat nyt poistuneet? Joonatan ja Heidi ainakin.Vissiin myös Elias ja Miska.Aaro ja Maaritkin kävivät vain kääntymässä pihlajakadulla.Iida oli jossain jaksossa varastossa piileskelemässä.Severikin on yhä alkutunnuksessa.
   
 11. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Aaro a maarit vain kävivät piristämässä sarjaa.
  lasse ja severi lähtivät vaasaan.
  joonatan pakeni iidan kanssa akia mutta iida on nyt palannut mitä lie matkalla tapahtunut.
  Heidi häippäsi lontooseen.
  Elias lähti äidin luokse ja taisi miskakin siin samalla kadota.
  kari palasi eikä ainakaan näytä et olisi lähdössä.
  Kun syksy saapuu niin uusi tunnari tai vähän ennen kesälomaa.
  hoksaako muut että unohdinko jonku. Tai jotain?
   
 12. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Onneksi Lasse lähti! Se oli pahempi naaman vääntelijä,kuin Michael Schenker kitaraa soittaessaan! :D Severi on kuitenkin yhä alkutunnuksessa.
  Näin jakson,jossa Helena ja Kari oli etsimässä paikkaa tulevalle autokorjaamolle
  Olen ymmärtänyt,että yksi hahmo kuolee vielä tämän kevään aikana.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 13. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Okei. Kukakohan se on jos näin tapahtuu. Hmm. Mitähän joonatanin ja iidan välillä käyny kun iida palannut ja kuinka kauan pakoillut siellä.
  Mitenhän akin pisneksille käy engore jutuille?
   
 14. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oiskohan Joonatan se raato? Iida on ollut aika salaperäinen,vaikka antoi Jannelle.
  Tuo vauvasetti on kyllä niiiin epäuskottavaa.Yksi syy,miksi katson vain silloin tällöin.Heikki on kuitenkin ilmeisesti uusi hahmo sarjaan.
  Heli tulee vierailemaan sarjaan ensi viikolla.Digiboksin kelausnappi tulee olemaan pohjassa.
   
 15. Tätä sarjaa uusitaan usein ja tulee katsottua. Nyt kesällä luultavasti taas uusitaan pariin kertaan, jota en kyllä käsitä lainkaan.

  Jossakin sillalla Joonathan suuteli Iidaa ja lähti pois koko sarjasta.

  Nyt tämä Iida asuukin yksin teollisuushallissa, eikä pelkää. Kaiken kokemansa jälkeen hän on joko seinähullu, tai sitten tosi reipas tyttö. Voin kuvitella kuinka hallissa kumisee, rapisee ja haisee, mutta Iida vienosti hymyilee ja kertoo että viihtyy tosi hyvin.
  Naisella ei ollut kai edes patjaa, mutta uusin poikaystävä toi teltan ja patjan, pitihän siitä sitten tietysti maksaa.
  Hyvin tyttö pärjää hiuksetkin hyvin laitettuna, vaikka varaston lattialla lojunut jo viikkoja.

  Vauva sarjassa taas kulkee kovaa kyytiä sylistä syliin, kenelläkään ei ole tolkkua ottaa vastuuta pienestä. Kuvaa kai tätä päivää tässä maassa, lapsia tyrkitään kodista toiseen, eikä ihme että murhaavat jo toisiaan.
  Tuollaisista oloista lapsi olisi otettava heti pois, vaikkapa kanki Kaikkosen kotiin, koska sinne kaivataan jo toista lasta. Nyt äitienpäivä oli median mukaan tosi huumaava.

  Isukkia siis pukkaa mutta isoisäkin täysi torvelo. Epämiellyttävän näköinen tollo muuten tämä isoisä.

  Koko loiseläjien kaarti kadulta käy edelleen lukiota, se on kestänyt heillä jo kymmenen vuotta, huolto pelaa, eikä kukaan valmistu mihinkään.

  Ulla kyllä yrittää, jääkaappia täyttää ja ruokaa suihin survaisee, vaikka jo toisessa polvessa homma ei oikein lapsukaisten kanssa toimi. Veikkaa, että kohta Ullakin löytää parikymppisen poikaystävän, ja alkaa puumien puumaksi koska Helenakin SAA.

  Käsikirjoitan että Ulla kohtaa saunassa tosi nuoren miehen, jonka kanssa heti kaikki skulaa, silleen. Ulla suorastaan riemastuu elämän kevääseen. Sittemmin mies osoittautuukin Ullan lapsenlapseksi, mutta Ulla ei anna sen tahtiaan häiritä.
   
 16. Ihmetyttää Vierailija

  Onko sarjan käsikirjoittaja nykyisin mies, vai miksi osaksi naisista on tehty täysin bimboja?

  Bimbonumero yksi on Kristiina. Tai ei oikeastaan bimbo, mutta kamala juonittelija. Jokaikisessa asiassa valehtelee ja kieroilee, ei suostu kertomaan Ismolle totuutta Heikistä etc. Mielestäni Heikki sopisi hänelle paremmin kuin Ismo.

  Helena taas on kaikkien bimbojen äiti. Sulkee silmänsä kaikilta varoituksilta, ja menee naimisiin Akin kanssa. Ihan niin kuin joku murrosikäinen teini, jonka pitää kapinoida jokaista ihmistä vastaan. Toivottavasti tajusi edes tehdä avioehdon!

  Monica kuolaa edelleen Akin perään, outoa. Yleensä kun erotaan avioliitosta, niin suhde päättyy siihen. Ihme jahkailija.

  Entäs Eva? Helpon rahan perään, voi voi. Ja kutsuu täysin vieraita miehiä kotiinsa, tämäkin bimbo niin kuin muut.

  Ja mikä lie Idan tarina?
   
 17. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tuo vauvatouhu on suurinpia syitä,miksi katselen niin harvoin.Toinen on Helena! Se on kyllä kauhea bimbo! Eikös Joonatan lähtenyt juuri Akia karkuun? Vai miten se meni?
  Helenalla alkaa olla yhtä tyhmiä ilmeitä,kuin Paulalla aikoinaan.Se on aina sillä lailla hölmistyneen näköinen.
   
 18. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Juu Joonatan lähti akia karkuun karin rahoilla. Iida lähti sittwn mukaan ja miks se jätti lukion kesken? Eikö hän muista et pian on vaavelin ristiäiset.
  mitä tapahtui matkalla on suuri mysteeri. Mutta epäillys on että jotain kauheeta on tapahtunut.
  helena on tyhmä ja bimbo. Sepon vaihto tuollaseen kolppiin. Kariki ois ollu parempi vaihto ehto. Ei ota kuuleviin korviin ja ei se aki mennyt rakkaudesta vaan järki syistä. Niinku joonatanille kertoi. Eva vois käräyttää myös akin mutta sitten menettää rahaa eikä pysty maksamaan lasselle vuokraa.
   
 19. mielpide Vierailija

  Seppohan se lähti ja jätti Hellun. Minua ärsyttää siinä se jo sarjasta poistunut henkilö Heli, joka aina äksyilee ja puhuu äksyllä äänellä. No sehän on vain rooli, mutta eihän tuo aikuiselta ihmiseltä ole mukavaa. Hyvä kun lähti sarjasta, vaikka vierailee joskus, sen kestää. Toinen äksyilijä oli se jo kauan aikaa poistunut Lellu. Tietysti tälläisiä ihmisiä on oikeastikkin ja ohjaaja ja käsikirjoittaja on huomioinut senkin asian.
   
 20. kukavaan Vierailija

  Salkkareiden kevätkauden viimeinen jakso nähdään 11. kesäkuuta, ja luvassa on dramaattinen lopetus.
  Salattujen elämien kevään päätösjaksot ovat vuodesta toiseen sisältäneet suurta draamaa, hurjia käänteitä ja surullista päätöksiä

  Nyt nähtäväksi jää, millä tavalla suru saapuu jälleen Pihlajakadulle. Kaikkien elämä ei tule jatkumaan, ja hurja murha vavisuttaa Pihlajakadun asukkaiden elämää perustavanlaatuisesti.

  Kuoleeko Hellu? Ismo? Ulla? Noista joku vois olla melko perustavanlaatuinen.
   
 21. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Entä heli? Voihhankin tai lasse? Mutta olen myös epäillys että se on semmonen jota ekana ajatella. Entä kari?? Hmm.
   
 22. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Oliskohan kuitenkin Joonatan? Ainahan tuo kauden päätökset on ihan kauhian dramaattisia,sitten heti syksyn ensinmäisessä jaksossa kaikki palaa normaaliksi.Esim Kentaurin räjähdys 6 vuotta sitten.Silloin syksyn ensinmäisessä jaksossa kuultiin aika mielenkiintoisia repliikkkejä.Kari vitsaili samana iltana,vaikka ihmisiä oli vasta kuollut.Paras oli kuitenkin Sallan isän (Sallaa luultiin sillloin kuolleeksi) kommentti. "Mennäänpäs tässä nyt nukkumaan!"
   
 23. Oma arvaus Vierailija

  Hellu kuolee. Tai tapetaan. Nikkinen varmaan vahingossa tappaa sen, kun ei halua allekirjoittaa avioehto-sopimusta.

  Mitä mieltä olette: Ajoiko Kalle Marjaanan päälle? Outo sattuma, että autoon olisi tullut itsestään naarmuja/kolhuja, eikä Kalle olisi niitä huomannut. Ihmettelin kun käyttäytyi niin oudosti krapulapäivänä, jotenkin ylireagoi koko tilanteeseen. Voiko ihminen krapulassa käyttäytyä tuolla tavalla, jos omatunto on muuten puhdas?
   
 24. Neitopeikko Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  3 167
  Saadut tykkäykset:
  4
  Toivottavasti Helena tai Ulla kuolisi.Molemmat ovat ärsyttäviä.Toivottavasti Kari tai Aki ei kuole. Molemmat ovat piristäneet sarjaa.Olisi hauska nähdä tämän parivaljakon tekevän yhteistyötä.Mutta eiköhän uhri ole Heikki.Sarjasta on lähtenyt viime aikoina niin paljon väkeä,etten usko käsikirjoittajien laittavan kylmäksi ketään vakihahmoa.
  Kenenköhän kanssa Aki puhui puhelimessa? Veikkaan Jennin siskoa Katjaa.Kuulan perheen takiahan Jenni kuoli.Nyt näillä kahdella on kosto mielessä?
   
 25. pauline14 Jäsen

  liittynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kyllä se taitaa heikki olla joka on kohteena. Tai näin minulla alkanut epäillyttää..

  Mutta tää sergei- marjanna - peppi kolmiodraama mitähän se tuo tullessaan?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti