Hae Anna.fi-sivustolta

Uudet täkit; panostaako vai pihistääkö?

Viestiketju osiossa 'Kodinhoito' , käynnistäjänä karam, 22.01.2008.

 1. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 070
  Saadut tykkäykset:
  17
  Täkkejähän ne ovat ne peitot joita yleisimmin käytetään. Käytätkö nimimerkki sängyn peite? f/vilttiä eli huopaa peittonasi?
   
 2. mutta vastaan kuitenkin. minä käytän vilttiä (tai oikeammin fleece-huopaa) joskus täkkinä/peittonani pussilakanan kanssa, kun on liian kuuma käyttää täkkiä, mutta vähän liian kylmä nukkua pelkällä lakanalla/pussilakanalla.
   
 3. hyvät unet Vierailija


  Yöllä välillä hirveän kuuma ja sitten taas liian viileä. Nyt tilasin netanttilasta Outlast peiton...jotain avaruusteknologiaa pitäisi auttaa edellämainittuun. Mielenkiintoista tämä peite keskustelu! Viikon kuluttua voin kertoa miten ostokseni onnistui...täällä päin ei muuten ole Jyskiä...kuulostaa kyllä hienolta nuo edulliset ja hyvät rumat : ) peitot!
   
 4. tuntija Uusi jäsen

  liittynyt:
  19.06.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä itse sijoittaisin hyvään silkkipeittoon, joka on puhdas ja pölypunkiton vielä yli 10 vuoden kuluttua. Tuolta Helsingin keskustan silkkikaupasta Simei Silk saa kaiken kokoisia:

  SilMei Silk silkkivuodevaatteet ja silkkipeitot | SiMei Silk Luxury Bedding Showroom | Paikat | CityShops

  Silkkipeite hengittää ja poistaa hikoilua paremmin kuin mikään muu materiaali.


   
 5. Varjotar Killing Whispers

  liittynyt:
  05.07.2008
  Viestejä:
  7 015
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valmistajien ohjeiden mukaan täkki kannattaa uusia 4-5 vuoden välein, etenkin tekokuituisten ollessa kyseessä. Ne pitäisi myös pestä vuoden välein.
  Ehdottomasti kannattaa ostaa uusi täkki, sillä eivät ne ole ikuisia ja siistillä käytöllä halvatkin voivat kestää melko pitkään.

  Täytemäärä kertoo peiton lämpimyyden ts. lämmöneristyskyvyn.
   
 6. jaa Vierailija

  Oma "taikapeittoni" on Jyskistä, ihanan paksu ja pehmeä mutta todella miellyttävän kevyt. Ostin sen jostain tarjouksesta (ehkä 15-20€) talvipeitoksi mutta sitten se jäikin melkein vahingossa käyttöön myös kesäksi kun se ei ollutkaan liian kuuma. Palelen helposti mutta tällä peitolla ei ole talvellakaan ollut kylmä vaikkei olisikaan pitkälahkeista ja -hihaista asua päällä (eikä meillä ole erityisen lämmin asuntokaan). Väri on lumivalkoinen (plussaa siitä koska ei kuulla läpi valkoisistakaan lakanoista) ja materiaali sellaista pehmeää jossain mielessä säämiskäntyylistä kangasta. Halusin nimenomaan tuontuntuisen peiton, koska miehen peitto on sitä ja käytössä loistavaksi todettu (kuumaverinen mies käyttää kesäpeittoa myös talvella eli sama peite ei ole kyseessä).
   
 7. jaa Vierailija

  Ja jatkona edelliseen, tänään lakanoita vaihtaessa huomasin että peitossa on lappu kiinni josta sen tiedot ilmenevät. Jos jotakuta kiinnostaa kyseessä on Mascot of Norway:n Nielsen peite 800g täytteellä, näkyy edelleen olevan myynnissä Jyskissä hintaan 22,99€ (tarjouksena tällä hetkellä 15€)
   
 8. vierailija Vierailija

  Makuasia sanoi menninkäinen sientä popsiesaan. Oma suositus täkiksi on happy toes täkki. Oli joskus viime vuonna(?) tv ohjelmassa.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti