Hae Anna.fi-sivustolta

Uusi elämän alku terveydelle.

Viestiketju osiossa 'Kuntoklubilaiset' , käynnistäjänä vierailija, 10.01.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Haluatko vireyttä päivääsi tai tarviitko apua painon pudotuksessa tai onko hiukset ja kunnet + iho huonossa kunnossa. Kärsitkö verenpaine / kolesterooli ongelmasta.
  Tässä sinulle ratkaisu elämääsi eli Juice Plus -tuotteet.
  Itse käyttänyt 4kk ja sain apua omaan elämääni eli syön marja, hedelmä ja kasvissekoite kapseleita (ravintolisiä)

  TUTKITUSTI:
  HAMPAIDENTERVEYS: (Juice PLUS+ sisältää C-vitamiinia*, joka auttaa ylläpitämään hampaiden ja ienten terveyttä ).
  IMMUUNIJÄRJESTELMÄ: ( Juice Plus+ sisältää beetakaroteenia ja vitamiineja (C-vitamiinia ja foolihappoa), jotka saattavat tukea immuunijärjestelmää).
  OKSIDATIIVINEN TRESSI: uice Plus+ sisältää eri vitamiineja* (C- ja E-vitamiinia ja foolihappoa), jotka auttavat suojelemaan soluja oksidatiiviselta stressiltä**. Oksidatiivinen stressi johtuu soluja vahingoittavien happiradikaalien ja suojelevien antioksidanttien epätasapainosta.)
  IHO TERVEYS: (Juice Plus+ sisältää foolihappoa*, joka auttaa säilyttämään normaalin homokysteiinin aineenvaihdunnan. Homokysteiini on aminohappo ja aineenvaihduntaprosessin sivutuote. Sillä voi kuitenkin olla epämiellyttäviä vaikutuksia, minkä vuoksi on toivottua pitää normaali homokysteiinitaso veressä.)
  VERISUONET: (Juice PLUS+ sisältää C-vitamiinia*, joka auttaa säilyttämään ).
  HOMOKYSTEIININ AINEENVAIHDUNTA: (Juice PLUS+ sisältää beetakaroteenia ja vitamiineja (C-vitamiinia, ja foolihappoa), jotka saattavat tukea immuunijärjestelmää*. Homokysteiini on aminohappo, joka syntyy aineenvaihdunnassa. Sillä voi kuitenkin olla epämiellyttäviä vaikutuksia, minkä vuoksi on toivottua pitää normaali homokysteiinitaso veressä).

  Miltä kuulostaa. Itse saannut omaa elämään paljon apuja ei paina iltapäivä väsymys, en tressaa niin paljon kuin ennen ja jaksan touhuta ja tehdä arjen suunnitellun mukaisesti. Iho, kynnet ja hiukset voi paremmin. Ei ole enään turvotusta ja suolisto voi paremmin. Mikset kokeilisi 4kk tuotetta ja lähde mukaan parantamaan sun hyvinvointia niin tein minäkin.

  Laita viestiä tai ota yhteyttä rohkeasti ja jutellaan lisää.
  Terveys -ja hyvinvointi on minulle tosi tärkeä asia ja voin auttaa sinua ratkaisemaan elämän ongelmat.

  Terkkui: SS19
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti