Hae Anna.fi-sivustolta

Uusi skandaali kuninkaallisissa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 09.10.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Britanniassa prinssi Harry ja tämän vaimo on taistelemassa brittimediaa vastaan. Muut kuninkaalliset
  eivät heitä tue. Moni on ihmetellyt, miksi juuri nyt nostetaan oikeusjuttuja mediaa vastaan. Syynä on ilmeisesti ensimmäinen video joka on nyt julkastu netissä, jossa parikymppinen Markle esiintyy. Toki voi olla myös sellainen filmi, jossa videoon on liitetty naisen kasvot teknisesti vaikka itse ei siinä esiintyisi. Nyt videota ei voi katsoa Britanniassa ellei kierrä ip-osoitetta. Aikaisemmin kykeni.
  Oikeusjuttujen ongelmallisuus on se, että kun yhden nostat, joudut nostamaan aina muuten ihmiset ajattelevat että juttu on totta. Jos he eivät nyt nosta oikeusjuttua tuota p...videon julkaissutta sivustoa kohtaan niin se on siis totta.
   
 2. vierailija Vierailija

  Meghan kirjoitti isälleen viisi sivua pitkän kirjeen mikä on julkaistu lehdissä. Isä on vuotanut pätkiä kirjeestä lehdelle. Siksi Meghan haastaa lehden oikeuteen.
  Harry taas haastaa lehtiä oikeuteen koska hänen puhelintaan on kuunneltu. Väitetty salakuuntelu on kuulemma tapahtunut 2000-luvun alussa.
  Nähtäväksi jää mitä tästä seuraa. Luulen että tongitaan kaikki mahdolliset jutut tästä kaksikosta. Ja ainahan se alkaa haista kun p...akasaa kaivellaan.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ilmeisesti laki muuttui jossain vaiheessa ja siksi Harry nosti nyt tuosta ikivanhasta tapauksesta uudelleen jutun. Ihmettelen vaan miksi, koska tuomiot on jo annettu, osa istui vankilassa, lehti kaatui ja korvauksia maksettiin liki 500 miljoonaa. Huhujen mukaan Harryn viestien salakuuntelussa oli kyse terveystiedoista.
  Meghanin kirje taas oli selvästi tarkoitettu julkisuuteen. Isähän ei siitä puhunut mitään ennen kuin "viisi ystävää#´eli ilmeisesti Meghan itse vuoti sen tiedon julkisuuteen. Mirrorin jutussa esitettiin myös väitteitä, josta isä suuttui. Lain mukaan ns copyrigh- jutuissa voi julkaista toisen tekstiä, jos sen tarkoitus on puolustaa itseään. Ja näin juuri isä teki.Ilmeisesti daily mail lennättää nyt Marklen isän ja myös sisaren oikedenkäyntiin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Pornofilkan stillkuvia Meghanin kasvoista (ei siis itse actionia) löytyy youtubesta. Mielestäni se on hän. Median hiljaisuus videosta on aika hauskaa. Kun p...a alkaa lentää niin se on sitten so long suckers.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti