Hae Anna.fi-sivustolta

Uusia ystäviä naiset 30+ pääkaupunkiseutu!

Viestiketju osiossa 'Uusia ystäviä?' , käynnistäjänä Kristiina, 07.11.2018.

 1. Kristiina Vierailija

  Moikka! Olen 34-vuotias nainen ja olisi mukava löytää seuraa keikoille, maailmanparantamiseen kahvikupin äärellä, retkeilyyn ja urheiluun, lautapeleihin, kävelylle - you name it! Viime aikoina olen mieluiten viettänyt aikaa leffateatterissa, melontaretkillä tai keikoilla, mutta lähden mielellään mukaan kaikenlaiseen. Lisäksi luen blogeja, kirjoja, kuuntelen podcasteja ja treenaan salilla - ja harrastan valokuvausta. Vaikka avomies löytyykin, lapsia ei ole ja tuntuu, että nykyisillä kavereilla (lähes kaikki perheellisiä) on aika vähän vapaa-aikaa nyt "ruuhkavuosina", joten jos sulla vähän sama fiilis tai muutenkin kaipaisit mahdollisesti uusia kavereita, laita viestiä! :) T. Kristiina, Espoo

  ksotoko7@gmail.com
   
 2. vierailija Vierailija

  Hei, olisi kiva tavata uusia ystäviä. Minusta ei ole niin vaikeaa tavata miehiä, vaan löytää todellisia ystäviä (naisia), jotka pitävät samoista kuin minä, on todella vaikeaa. Olen Sveitsistä, asuin Suomessa 6 vuotta, sitten muutin takaisin Sveistin. Mulla oli poikaystävä joka valitettavasti joutui lähtemään. Olin todella kotipesä Suomea kohtaan. Ja täällä olen taas. Entiset ystäväni muuttivat pois, ovat oma perhe, tai en tiedä mitä. Valitettavasti Jumala ei ole antanut minulle mitään lapsia, se seuraa minua koko elämässäni, mutta yritän kuitenkin hyödyntää eniten elämääni.
  Rakastan rock-musiikkia kaikesta. Haluan mennä rock-keikoille, rakastan shoppailla, Karaoke, pidän juoda kahvia, mutta myös Proseccoa. En ole enää nuorin (48), mutta sydämessäni, miten pukeudun ja mitä pidän, olen ja pysyn 35 :). Haluaisin tehdä uusia ystäviä. Mä puhun suome mutta ei vielä täydellinen, mutta opiskelen joka päivä. Puhun myös englantia, saksalaista ja ranskaa. Haluatko tehdä jotain minulle? Haluatko mennä ulos, pitää hauskaa ja nauraa. Tässä minä on. :)
   
 3. vierailija Vierailija

  ja hei, tässä on mun salainen sähköposti: tarja.fischer@gmx.ch
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti